- Egérpad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Mitől lehet az hogyha elindítom a gépet, akkor sötét a képernyő, standbyba van a monitor nem ad ki semmilyen hibahangot csak áll?! Ha megvariálom a memoriát 5 rövid sípolást ad, ha a VGA-t akkor 10et. Marha nehéz úgy összerakni hogy ne adjon ki hibahangot, úgy meg mégnehezebb hogy el is induljon. Mostanság játék alatt is sokszor kifagytam, beakadt a hang és megállt a kép. Jósok hibát megoldottam már de szerintem ennek 1000 oka lehet. Ti mire gondoltok?
-
Pety
senior tag
Nem tudom,hogy jobbat vehetnél csak arra utaltam,hogy a vga nem sok mindenre lesz jó. én a gépem belét ami idáig van ház nélkül(mert azt lhet olcsóbban is venni)90 ért vettem most ehhez jön még a GT ára plussz winyóm volt.Azért írtam mert ha játszani akarsz cod4 illetve hasonlókkal a vga kevés lesz,egy jobb vga-t meg csak húzva fog kihajtani az a proci(persze lehet azért van olyan hűtő rajta
)kérdezd meg ott a link mennyit ér pontosan mert ugye gari nincs rá.Eléggé gyorsan lemegy már mindennek az ára
-
tibibi
őstag
sziasztok volna egy konfig 70k körül megér ennyit?
Ház: ThermalTake Soprano Case Black
Táp: Chieftec GPS-400AA-101A, 400W-os 12cm-es hűtőventivel.
Alaplap: GigaByte 965P-DS3
Proci: Intel Core 2 Duo E6300 1,87 GHz, 2x1MB L2 cache
CPU cooler: Zalman CNPS 7700 AlCu
Memória: 4 x 512 MB DDR2 667MHz
Videókártya: GigaByte Nvidia GeForce 7300GT PCI-E, SilentPipe, memória DDR2 256MB, D-SUB, TV-out, DVI-I
hdd nélkül.köszi -
Pety
senior tag
nekem ez fel sem tünt,csak mert írtad
szegény akkor ezt bepip@ntottad itt hál istennek az eső esik még csak,mert utána kezdődik a sok vakegér szerencsétlenkedése az úton országúton 30 Km/h-val(!!!!!!!)haladók hada nemhogy indult volna gyalog
Remélem nem veszed magadra a jelenlevők mindíg kivételek
-
diegho
nagyúr
na akkor így eladott ~2-300 asrock s754/939/am2 lap után kijelenthetem, hogy stabilak, megbízhatóak... még mielőtt valaki elkezdené terjeszteni a marhaságot róluk ezek tökéletesen megbízható jó alaplapok, semmi extra, ami egy átlagfelhasználónak kell arra tökéletesek, minimális tuningra mindegyik jó, némelyik viszont akár extrém tuningra is alkalmas, olcsó low cost gépekbe tuning nélkül tökéletesen jók, sőt akár drága gépekbe is, tettem már össze asrock lapot 5200+ procival is és még húzni is lehetett szépen. szóval asrock bőven az ajánlható kategória, low cost lapok között sokkal jobban szeretem mint az olcsóbb asusokat.
(még mielőtt valaki beszólna hogy miért 3:36kor írok, azért mert esik a mocskos hó és 67km-t 1:45 alatt tettem meg most éjjel
)
-
Dolby
senior tag
válasz
Peet210 #2084 üzenetére
Az egy árban lévő prociknál értem én is. Ha egy árban vannak, akkor általában az intel jobban megérheti ha tuningolod, ha nem akkor elgondolkodtató, de én akkor AMDt vennék :-P
VaniliásRönk : Hát tányleg ne menjen lejebb 30nál, akkor szerintem az amd ellen több pereskedés is menne túl olcsó bestbuy kari miatt :-DD És akkor én is ideges lennék, 26 volt az asusom .-)
-
Skyer
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2086 üzenetére
Segíts VR.
MLINK A-2767-1 Ezüst-fekete 450W (tetszik)
1 db. 11025 Ft
LEADTEK PCIe PX8800GTS TDH 320M
1 db. 50799 Ft
WD 250GB 2500JB 8MB 7200rpm
1 db. 12425 Ft
Gigabyte P35-S3
1 db. 16725 Ft
Core2 Duo E4300 1.8GHz/800MHz Dobozos
1 db. 21599 Ft
KINGMAX DDR2 1GB 800MHz
2 db. 2x4675 Ft
Asus DRW-1814BL fekete
1 db. 5800 Ft
Horizon 19" 9006S Fekete (tetszik)
1 db. 34900 FtMit gondolsz?Ezek netto árak. Bruttoba össz: kb 194.000.
-
Skyer
senior tag
Ehhez mit szoltok? :
WinFast PX8800GTS 320Mb TD PCI-E
• nVIDIA GeForceFX 8800GTS GPU (500MHz), Shader Clock (1200MHz), 320MB GDDR3 (1600MHz),
• PCI-E, DirectX 10 támogatás, Shader Model 4.0, Stream Processors: 96, dual DVI támogatás, nView
• Maximum Refresh Rate: 240Hz; Maximum VGA Resolution: 2048 x 1536 @ 85Hz, 32-bit color
• Build for Windows VistaBrutto 60k
-
Dolby
senior tag
válasz
Peet210 #2081 üzenetére
Nem mindegy mikori tesztet néztél 2600XTvs 8600GTnél, mert a 7.10 és a 7.11 lényeges gyorsulásokat hoz/hozott... Én a 2600XT-t választottam.
IntelvsAMDnél valszeg arra gondolnak hogy az AMD ha nem tuningolsz az ára miatt jobb választás, mivel az Intel bár drágább de a tuninggal jobb teljesítményt is nyújt jóval. De tuning nélkül nem biztos hoyg megéri a felárat...
-
Peet210
őstag
Azt még nem tudom, hogy fogok-e tuningolni.
Azt mondod, hogy ha tuning akkor intel ha nincs tuning akkor amd?
Egyébként mivel gyári hűtőt nem tudom majd egyhamar lecserélni az intelen vmi jobbra ezért a tuning is elmarada. Egyébként tuning nélkül az intel gyengébben muzsikál mit az amd? Régebben nec íróm volt és soha semmi god nem volt vele. De mivel a pioneer 300 Ft-tal drágább így mehet.
Egyébént mikorra várhatóak az új kártyák?
A 2600XT vagy a 8600GT a jobb? Tesztet néztem de olyan forma forma volt. -
Dolby
senior tag
Itt
a leggyakoribb gond leírása, bár régen olvastam a topicot mivel már vagy 1 hónapja megvettem a kártyát és azóta gond nélkül használom :-)Ha valóban csak beállítás probléma akkor én voltam alul informálva. Mea culpa :-P
A 3850 40 felett én sem hiszem hogy lenne de hogy nem megy 30 alá abban azért megegyezhetünk, legalábbis karácsonyig tuti nem :-) -
VaniliásRönk
nagyúr
A Sapphire HD2600XT is halk, melegedéssel sincs semmi gond, 40W-ot eszik a kártya csőgázon. Páran panaszkodtak arra hogy homályos a kép, de egy részük valószínűleg csak nem állította be rendesen a monitorát/kártyáját.
HD3850 jobb vétel, nemhiszem hogy 40 felett lesz (esetleg az elején pár k-val), a 8800GT-nél olcsóbbnak kell lennie a HD3870-nek, egy árban nem adhatják a két Radeont. -
Dolby
senior tag
válasz
Peet210 #2074 üzenetére
Sapphire 2600XTvel voltak gondok, nézz be a topikjába. Nem állítom hogy mindeggyikkel gond van de a 2600XTkkel kapcsolatos hibák sztem 60%ban sapphire kártyához fűződnek. Persze valószínűleg a legtöbb kártya tőlük kerül megvásárlásra az ára miatt, tehát lehet hogy becsapós az adat, de én Asustól vettem 2600XT-t, a hűtése elég halk és semmi gond vele.
Egyébként pedig Bon3ssnek igaza van, VGAval várni kell még kicsit, amíg az új amd csodák megjelennek, szvsz a 3850 ha te nem is vásárolod meg merrt valszeg inkább 40ezer felé fog járni mint 30, de a 2600 árát letolhatja valamivel. -
Dolby
senior tag
válasz
zoltanz #2071 üzenetére
Milyen kereskedő? Mert amiket a boltokban kereskedőnek csúfolt emberek hajlamosak mondani 1-2 számtekes cuccról hááát. Szóval na... :-) Kereskedő és kereskedő között is van különbség :-) Ha itt PH!-s kereskedőkre gondolsz akkor sorry, de a nagyvilágban ha valaki be tud kapcsolni egy gépet már beállhat a pult mögé :-P
-
Peet210
őstag
AMD
Gigabyte sAM2 GA-MA69VM-S2 13 300 Ft
AMD ATHLON 64 X2 4400 AM2 19 200 Ft
INTEL
Gigabyte s775 GA-P31-DS3L 17 300 Ft
INTEL S775 DUAL CORE E2160 1,80GHz DOBOZOS 64Bit 16 800 Ft
VGA
Sapphire PCIe HD2600XT 256MB GDDR3 FULL 24 600 Ft
Gigabyte PCIe GV-RX26T256H - 2600XT 256MB GDDR3 22 300 Ft
MSI PCIe RX2600XT-T2D256EZ/DDR3 23 700 Ft
GALAXY PCIe 8600GT 256MB DUAL-DVI DDR3 CoolerMaster 26 500 Ft
Inno3D PCIe Geforce 8600GT 256MB DDR3 21 900 Ft
És a többi
DDR2 800MHz 1024MB KINGMAX 5 200 Ft
DDR2 800MHz 1024MB KINGMAX 5 200 Ft
NEC AD5170 BLACK BULK 5 900 Ft
ATX NextCase N-3716 táp nélküli 5 400 Ft
FSP ATX-400PNF 400W PASSIVE PFC 8 500 Ft
HDD van.Már rég nem követem a hardverek fejlődését ezért lennék kíváncsi a véleményetekre.
Az árakat innen vettem.
Árban jó lenne ha minél olcsóbban kijönne. -
zoltanz
nagyúr
Úgy látszik akkor maradnak az MSI deszkák vagy Intel? Nem én modom, hogy felőkategóriás alaplap hanem a kerekedők, de mindegy. Egyébként ezeken én is jól mulatók valami vagy jó , beválik vagy nem és nincs más. Bocs az off-ért.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
zoltanz #2067 üzenetére
ASRocknak voltak gyengébb napjai is, mikor indultak bizony nem egy hulladék alaplap került ki a kezük közül, de 2007-ben élünk, igaz ez az ANUS-ra is, az hogy valamikor régen tudtak legendás alaplapokat csinálni az nem azt jelenti hogy manapság nem hajlandóak hajmeresztő dolgokra a profitmaximalizálásért. Olvass csak vissza akár ebben a topikban.
Pl. az Abit és a GigaByte még nem tud AM2+ kompaibilis BIOS-t felmutatni az AM2-es lapjaihoz, előbbi sajnálatos módon a nem támogatott alaplapok közé száműzte az AM2-es lapjainak javát, tehát később sem lesz AM2+ BIOS.
Arra meg nyomatékosan megkérlek, hogy egy konfigajánló topikban ne sorold fel az ANUS-t mint ajánlott gyártót, ASUS topikokban leírhatod ezt a sületlenséget ahányszor akarod (M2N topikban valószínű meg is köveznek érte), de itt esetleg egy vásárló kedvű fórumozó elolvassa és bevásárol belőle, aztán szid majd mindent (CPU, RAM), hogy milyen sz@rok, mert ugye az ANUS alaplappal biztos nincs baj.
Jah, és az offolást is jó volna abbahagyni. -
kicsitomi88
őstag
Komolyan volt az a Skyer, remelem most olvas éppen.
Most meg kiderul, hogy az ECS high kat, hat gyerekek, barna kód.
zoltanz: a forum azert van, h ne fals infok hangozzanak el. mivel te hulyeseget mondtal mindenfele alap nelkul ezert inkabb jo ha csendbe maradsz aztan inkabb figyelsz par hetig meg olvasol.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2065 üzenetére
Nemtudom nekem ezt dobta ki a google arra két kulcsszóra, hogy "tapasztalat Asrock". Nem zörög a haraszt... Meg valahogy nem jól cseng a neve mint a Matador típusú autó halálgumik
Amúgy írtam a fő csapásvonal ASUS, Abit a legrégebbi felsőkategóriás alaplap gyártó meg persze az Intel, de azt most hagyjuk. Aminek elég jó a még a támogatása az MSI és a Gigabyte, de ettől függetlenűl lehetnek még más gyártó termékei is megbízhatóak.
Bocsánat, hogy élek, akkor minek a fórum? Igazad van menjen mindenki ki a napra, aztán dobja el az agyát
.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
zoltanz #2061 üzenetére
Saját tapasztalat? Láttál már ilyen áru ANUS-okat? Ne a 30k+-os Deluxe-okat hozd fel példának...
Egyébként írtam is, ha van rá +4-5k, akkor van jobb alaplap is, de több ismerősnél is dolgozik ilyen, semmilyen panasz nem érkezett rá, K8 platformnak hála a teljesítménye is ugyanolyan jó mint a legfullasabb lapoké, tuningban kicsit sovány (de így is ráver a legtöbb ANUS-ra, amik pl. 1.95V-ot tudnak adni a RAM-nak (ez 2.1-et), meg olyan hányaveti a CPU VRM modulja rajtuk hogy elhül az ember ha ránéz), meg a hangcodec nem ALC889A, hanem csak ALC883, ennyi.Szerk.: ECS meg Aopen mint minőségi gyártó... inkább maradtál volna csendben.
Met: Egyéni probléma, majd kapsz másik ajánlatot.
KubanitoS: A Vista egyelőre a kékhalálhoz meg a teljes összeomláshoz illik jobban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
VaniliásRönk #2048 üzenetére
Hmm, 4 giga mondjuk azért lesz, mert az jobban illik a 64 bites Vistához, ami pedig a 4 magos géphez illik jobban.
Mellesleg mióta számít "trendinek" az, hogy ha valaki több memóriát vesz a gépébe?
-
TBone
tag
válasz
VaniliásRönk #2059 üzenetére
Egyre jobban szeretem ezt a PH-t! már ezért a fórumért is megéri benézni. ezek a beszólások... ANUS
, 100kg-os barátnőmet cserélném két 50kg-osra...
kész vagyok -
zoltanz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2056 üzenetére
ASRock -rock alaplapot én nem ajánlanám sok a negatív tapasztalat mind megbizhatóságban mind az összeszereléskor szóval fapadosabb. Ingább ASUS, Abit, MSI Gigabyte -ot vegyél megtalálod a számításod, ezen nem éri meg spórolni, inkább a prociból pár 100-200 MHz vagy a memóriából 100 MB --ként csippencs le egy két ezrest.
-
Met
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2059 üzenetére
Asrock akkor sem szimpi, az amd se az
-
Met
nagyúr
Milyen gépet vegyek?
Ami kell:
Alaplap: lehetőleg Asus, de ha van olcsóbb és jobb minőségű akkor lehet más, Asrock és társai kizárva
Proci: Intel, nem kell a leggyorsabb, kicsit lassabb is jó
VGA: idáig radeonom volt, de a fő szempont, hogy lehetőleg passzív hűtése legyen
Ram: 2 giga
100-120k körül nézelődtem de ha sokáig nem kell fejleszteni akkor lehet több kicsitFőként autós játékokkal játszom abból is inkább a régiekkel, nem nagyon szoktam fps-ezni, max néha COD4 fog menni.
HD film lejátszás, 3D Maxozás, PS-ezés a cél. -
grimetime
tag
válasz
VaniliásRönk #2056 üzenetére
koszonom.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
grimetime #2055 üzenetére
VGA: Radeon HD3850 40k (min. egy hét még mire kapni lehet)
Alaplap: ASRock ALiveXFire-eSATA2 11k
CPU: Athlon 64 X2 4600+ 17k
RAM: 2x1024MB Kingmax 800 10k
HDD: Seagate 250GB SATA II 14k
Táp: FSP 350PNF 6k
Házra marad 2-3k, valami táp nélküli csoda megteszi.
A VGA miatt kicsit szűkös lett a költségvetés, de ha játék a lényeg akkor az a legfontosabb.Szerk.: Üzleteket nem linkeltem, gondolom úgyis otthon akarod megvenni.
Szerk.: Ha van még 4-5k plusszban akkor alaplapnak jobb egy GigaByte GA-MA69G-S3H, azon van egy használható int. VGA is, ha esetleg 2-3 hétig elhúzódna az új Radeonok megjelenése a hazai kiskerekben.
-
grimetime
tag
rajtam segithetnetek. olyan netto szaz korul kellene valami.
ilyen dvd, eger, bill stb nem kellszal lap,proci,kartya,ram,vinyo,tap,haz [utobbira kurvara igenytelen vagyok
]
jatkera lesz, huzni nem szeretnem
-
raskolnikoff
őstag
hát a vista 64re is azt értettem hogy egy játékgyártó is megcsinálhatja úyg hogy azt irgya: vista 64 bit NOT supported... aztán akkor mehet az anyázás. ezér kő felelősen gépet venni.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #2044 üzenetére
"...XP 64 meg csak arra jó hogy szivasd magad"
Én azt használom, s cáfolom. Semmivel semmi probléma nincs. Ráadásul minden program szépen fut, amit használtam a 32bitesen.
-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2046 üzenetére
Az, hogy 64 bites vistát használ! Tényleg miért éri meg? valószínűleg programozáshoz, konvertáláshoz stb...?..?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
raskolnikoff #2045 üzenetére
Mi miért éri meg?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
VaniliásRönk #2044 üzenetére
elég sok minden nem megy 64 bites vista alatt...de miért éri meg vkinek?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
KubanitoS #2039 üzenetére
4GB minek? Csak Vista alatt kellhet, abból úgyis csak a 64 bitessel érdemes foglalkozni, XP 64 meg csak arra jó hogy szivasd magad.
Ez nem törvényszerű, de biztosan van ami nem fut Vista 64 alatt.
A DS4-en ha jól sejtem még tuningosabb kondik vannak. (parasztvakítás, a sima kondik is tovább bírják mint amíg egy mai alkatrészt használnak, 3-4 év max)
-
raskolnikoff
őstag
válasz
kicsitomi88 #2041 üzenetére
tehát 4ként megy de 3at lát?
-
kicsitomi88
őstag
-
törölt tag
hi
vélemény az alábbi gépről? kb 75k
felhasználás: internet+filmGigabyte GA-MA69GM-S2H
Amd X2 4200+
Kingmax Mars ddr2 667mhz 2×1gb
Pio dvr-212
Samsung sataII 160gb
Asus TA-6
Fsp 350 PNRsamsungba nem belekötni nekem 4db van mindegyik több mint 1 éves
-
kicsitomi88
őstag
válasz
//Crouch// #2035 üzenetére
A 2*4mag elképzelhető, bar asszem inkabb 2*2*2?
Egyebkent meg 4et kezel, de jo, hogy az ilyeneknek diplomat adnak, gondolom a wordot meg az excelt nagyon vagja az oreg
-
//Crouch//
tag
Sziasztok!
Ismét lenne egy gyors kérdésemA minap az informatika tanár benyögte h a 32bites XP csak 2 Giga memóriát kezel...
Mennyi igaz ebből?
Egyébként nagy kamugép, állítólag 2x4 mag (Intel) van a gépében amit állítólag tesztelni kapott. -
zoltanz
nagyúr
Szerintem egy átlag desktop -felhasználásokhoz megfelelő ma egy ilyen összeállítás. Ára: 165.233 Ft.
Acer Aspire 5021WLMi
Notebook - Mobile AMD Turion 64ML28 (1.6 GHz, 512kb)
- 512 (2 x 256) MB RAM
- 15.4 WXGA kijelző Crystal Brite
- Ati Mobility Radeon X600 64 MB
- merevlemez: 80 GB
- DVD-Dual író (Dual-Layer)
- csatlakozók: Firewire, 3 x USB 2.0, S- Video, 6-az-1-ben kártyaolvasó
- hálózat: 56K modem, 10/100/1000 LAN, IEEE 802.11g WLANA leggyengébb láncszem ma a lassú merevlemez esetleg az asztali gépeknél ott a RAID lehetősége. Szerintem a legtöbb esetben felesleges parasztvakítás a 100-200 GB merevlemez. Az erő legyen veletek!
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #2029 üzenetére
Értem, megint okosabb lettem!
-
buffet
tag
Sziasztok.Légyszi segitsetek.Egy targa laptoppom van,és újra telepités után nem találja az ezköz kereső a SM buszvezérlőt.Hiába rakom be a driverseket tartalmazó cd-ét.A géphez kapott CD-én sem találja.olvastam hogy le kellene tölteni valahonnét de sajnos nem tudom.Help..... A gépem adatai:alaplap Mobile AMD Athlon 64LV 200Mhz/10,20/3000 plusszos.alap lap neve,MSI mega Book M635 /ms 1029/. Bios tipusa,Ami-06,24,05.Kérlek segitsetek.
-
xxk
csendes tag
Hello Mindenkinek !
ASUS P5K-E Wifi-AP
Core2DuoE6750
Samsung250Gb-HDD
Gigabyte NX86T256H vagy GeForceGalaxy8600GE 512Mb
Kingmax:2x1Gb DDR2 800Mhz
FSPBlue Storm II. 400W, vagy Consair psu-450vx vagy LCPower6420g?A házat nem tudom még, talán ACOUSTICASE 6607, de lehet hogy egy olcsóbbat fogok választani, ami "csendes" és jó a szellőzése is. Gigabyte Poseidon? vagy AeroCoolT40?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Jó lesz ez így ? Mit cserélnétek ki?
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #2026 üzenetére
"Emergency Edition" - ez jó, nagyon jó!
-
KubanitoS
veterán
válasz
VaniliásRönk #2026 üzenetére
Hát jah, én sem igazán hiszem, hogy meg tudnák szorongat az Intelt. Kisebb csoda kellene az AMDnek.
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
Azt hallottam, hogy az XP 3.2 giga rammnál nem lát többet. Ez igaz? Mert szeretnék 4 gigás gépet venni.
Mellesleg az igaz, hogy 64 bites windows vistára nem lehet telepíteni 32 bites alkalmazásokat?
Tudja valaki, hogy a Gigabyte DS3 és a DS4 között mi a különbség? Mert a leírásból nekem sajna nem derül ki.
Előre is köszi a válaszokat!
-
TBone
tag
mint viszonylag tájékozatlan felhasználó, feltenném azt a kérdést, hogy miért mondja mindenki azt hogy 2-3 hónapot várna uj gép vásárlással?
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Csirke Hunte #1949 üzenetére
Jó kis géped lesz
szvsz=szerény véleményem szerint
Sztem a 2*2gb Kingmax MARS ram megfelelne számodraHoppsz most veszem észre h pár oldallal lemaradtam
-
-
TBone
tag
e6750 vagy inkább 6550? tom hogy csak 4-5k a különbség...a tuninghoz meg még nem értek:S
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kovalic #2014 üzenetére
Gondolom tuning lenne. Mivel magas szorzós a procid ezért nem kell bika ram. A helyedben SuperTalent T800-at vennék. 1000MHz CL4-ben.
-
Kovalic
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a következő összeállításról?
CPU: Core 2 Duo E6600
MB: Gigabyte Ga P35 DS4Milyen memóriákat nyomjak ehhez??
Köszi!
-
TigerZoo
csendes tag
Volt egy olyan kósza gondolatom, hogy az egyik vinyót szimplán backupra ( mirror ) használom, de igazatok van, inkább spórolok rajta.
Alaplap helyett akkor inkább ezt:
MBO GIGABYTE GA-P35-DS4Tuningolni pedig nem szeretnék. Még.
De ha jól értem, akkor a konfig nagyjából rendben lesz.
-
bnss
veterán
válasz
kicsitomi88 #2011 üzenetére
"ha ráadásul megfogadod az itt kapott ajánlatokat, akkor még spórolsz annyit, hogy simán belefér majd még egy 500-as HDD a Raptor mellé." - Ezen mi nem egyértelmű?
-
bnss
veterán
válasz
kicsitomi88 #2009 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok, de azért vedd azt is figyelembe, hogy ha nem tuningol, akkor más a szitu. Mondjuk egy ilyen C2D-nél FSB-t átírja oszt' meg is van a 3GHz.
Én is ezt mondtam, hogy simán kijön a két 500-as HDD a Raptor mellé, ha okosan dönt.
-
bnss
veterán
-
TigerZoo
csendes tag
válasz
kicsitomi88 #2006 üzenetére
A hangkártya csak azért, mert nem akarok alaplapit használni, de igazad van, elég a kevesebb is.
Azért 2x500GB, mert nem akkora nagy a különbség árban, később meg jól jöhet még a plusz hely.Tápot átgondolom, de Enermax amúgy jó? Szűkösek a lehetőségek, ahonnan veszem, ott nincs FSP.
Ha van rá pénz, akkor van jelentős különbség a DS3 és aDS4 között?Köszönöm !
-
kicsitomi88
őstag
válasz
TigerZoo #2005 üzenetére
LG helyett PIO
Ha mar rendszervinyo akkor vehetnel 36gigas WD raptort annak
Audiofil vagy? a hangkartya miatt kerdezem?
Felesleges ekkora tap, egy 450 FSP bluestorm II 13kert meg sok is
Lapra nem koltenek ennyit, inkabb DS3 oszt jonapot
VGAnal meg megvarnam az uj csucskarikat, tudniillik az uj GT szorongatja ezt a GTXet. -
TigerZoo
csendes tag
Sziasztok!
Januárban ( a karácsonyi hajrá után ) szeretnék egy új gépet venni, méghozzá olyat, ami elég egy ideig a legújabb játékok futtatására, másszóval elég bika. Rengeteg hozzászólást elolvastam, és kezd kialakulni a kép. Kérlek segítsetek, érdekelne, hogy mit szólnak az alábbi konfighoz az öreg rókák?
RAM DDR2 PC6400 800MHz 4096MB GEIL ULTRA KIT 2DB
CPU INTEL Core2 Duo E6850 3,00GHz 4M 1333MHz
COOLER SCYTHE Mine CPU Cooler
DVD-ÍRÓ LG H55N DVD+-R/RW/RAM (20X) IDE
HDD WD 500GB 7200RPM 16MB CACHE SATA-II/300 rendszernek
HDD WD 500GB 7200RPM 16MB CACHE SATA-II/300 storage
SOUND CARD SB AUDIGY SE OEM
VGA LEADTEK PX8800 GTX 768 TDHPCI-E (GF 8800 GTX PCI-E,1.0ns,LR2A70)
MBO ASUS Commando (LGA775, INTEL)
HÁZ ENERMAX TÁPEGYSÉG INFINITI (EIN650AWT) 650WElőre is köszönöm!
-
Skyer
senior tag
válasz
kicsitomi88 #2002 üzenetére
Azt neked kell tudni. Nekem olyan kéna ahol van részletfizetési lehetőség
-
Skyer
senior tag
válasz
kicsitomi88 #2000 üzenetére
Melyik bolt árlistáját nézed?
Aktív témák
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- i7 14700/32GB/1TB/RTX 4060 8GB/WIN11 PRO
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest