- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Canon EOS DSLR topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
válasz
kicsitomi88 #2598 üzenetére
amit én láttam itt PH!-n tesztet elég jokat mondtak rola! Nem gf4-et ajánlok
szerk: Arról nem beszélve hogy msot itt tök feleslegesen vitázunk mert "mozgolódik a hardver piac"
-
Rambovits
senior tag
válasz
kicsitomi88 #2593 üzenetére
Emlékezz vissza az elejére! NEM játékra szánta elsősorban a gépet, a winrarhoz meg a HD-hez meg a konvertálásokhoz stb. pedig nincs szükség olyan VGA kapacitásra amit egy 3870 ne bírna el!
-
Rambovits
senior tag
válasz
elfelejtette #2594 üzenetére
Mert 2 év múlva könynen előfordulhat hogy nem lessz elég a 21xx!
-
vadani
tag
sziasztok már írtam tegnap vagy lehet hogy ma nagyon korán
a következő kérdésem volnálnának konfiggal kapcsban
Asus p5k deluxe azért gondolnám ezt mivel hosszú időre alapoznék rá és igaz hogy nem ddr 3 as de ha a funkcióit jól érzékelem és valósak sokkal többet kihoz egy ddr 2 esből mint áltban egy másik lap
cpu E 6550 nem a leggyorsabb de biztos alap gondolom én legalább is
vga msi nx 8600 GT t2d256E-oc/3d erről jókat olvastam olcsó és mivel hogy a direct x-ből jönnek majd nagyobbacskák meg 10.1es vagy még nagyobbak jó választásnak gondolom egyébként gyárilag tunningolt és ezért gondolom hogy 23 k-t bőven megér evvel nem számolok tartósan
2x1 gb kingmax 800 mhz jó ára miatt
samsung s 166 hd161hj csendes és biztos igaz 160 gb s de mivel mindent mindig kiírok elég
mit gondoltok az érveim megfelelőek egyébként energiatakarékosnak is szánom a dolgot erre is figyeltem
és még egy van egy fix házam a külseje miatt már meg is vettem 1db 92 mm-s ventillátort vagy 2db 80 ast fogad be elegendő lehet ez jó hűtéshez?
és még egy ha dobozosan veszed a procit adnak hozzá proci hűtőt ha jól tudom legalább is és az gondolom elég a procihoz csupán pár kérdés előre is köszi -
elfelejtette
veterán
válasz
Rambovits #2590 üzenetére
Nem mondta senki sem, hogy lenyomja. A kérdés az, hogy miért kellene megvenni 36k-ért egy E6550-et, és húzni ameddig bírja, ha fele annyiért egy 3.2GHz-re húzott E2180 is elég szinte mindenhez, a 8800GT-hez is! A megspórolt 18k-ból pedig lehet egy jobb karit venni.
Üdv. -
Rambovits
senior tag
válasz
kicsitomi88 #2591 üzenetére
De Tomi itt azt is figyelembe kéne venni hogy nem fél évre tervezz egy gépet! Nincs mindenkinek 100Ft-ja fél évente egy "kis" fejlesztésre! Hosszú távon jobban megéri egy 6550!
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Rambovits #2590 üzenetére
Nem veszek vissza mert mas penzerol van szó, és ha valaki gepet vesz, a leheto legjobbat szeretne a penzeert.
Nem gyozlek meg, mert valoban nincs így de nem errol beszeltunk. A ketto kozotti vegsebesseg ha a egy teljes konfigot nezunk adott keretbol akkor igenis a rendszer az e2xxxel lesz gyorsabb.
-
Rambovits
senior tag
válasz
kicsitomi88 #2589 üzenetére
Arról te nem fogsz engem meggyőzni hogy egy 2160@ amennyit bír lenyom egy 6550@amennyit bírt!!!
És vegyél vissza kicsit mert nem kell bunkónak lenned! -
Rambovits
senior tag
válasz
kicsitomi88 #2587 üzenetére
nincs vele baj, én csak azon a véleményen vagyok hogy érdemesebb megvenni egy alapjaiban gyorsabb processzort amit ha szükséges még mindig jól lehet tuningolni, mint megveni egy olyat amit MUSZÁLY tuningolni
-
kicsitomi88
őstag
válasz
elfelejtette #2586 üzenetére
Semmi baj nincs vele, en sem ertem mi bajuk van, sztem ok sem
-
-
djtoomi
addikt
Csak egy a baj,asztaliban nincsen 17"-osból wide,és egy 19"-es wide aminek akkora a felbontásaq mint a notidban lévőé akkor minek azt venni.
Auchanben van egy ritka jó akció,egy 19-es samung wide,dvi cstival meg midnennel,samsung 940bw 40-ért,mig enten legolsóbb helyeken 48.Auchanben én ilyet sosem vennék,de ez nagyon emgfontolandó.
20-22"-ig nem nagyon észrevehetőp a különbség dvi és d-sub között,szal 17-esből pláne nem éri meg.A 19"-ost is ugynúőgy belátod,fejforgatáés nélkül,én a 21"-ost belátom középről. -
Skyer
senior tag
Megjelenítőbe melyik a király? Samsung? Asus? LG? pls help. A kontrasztarány számít? mert van egy monitor DVi csatolofelülettel és 1400:1 hez kontrasztaránnyal olcsobban mint egy 17" es Samsung.
Asus-e ez: 17' Asus 17' TFT VB172T, 17' LCD monitor, 5ms, 1280 x 1024, Kontrasztarány: 1400:1, Fényerő: 300cd/m2, Látószög: 160°/160° (H/V), 30-82KHz / 56-76Hz, DVI-D és Analóg bemenet, 1W x 2 stereo, RMS, Méret: 377 x 391 x 208 mm, Tömeg: 3.9kg, Fekete kivitel,
Samsungé: 17' Samsung 17' TFT 732N-FK, 17' LCD monitor, 5ms, 1280 x 1024, Kontrasztarány: 700:1, Fényerő: 300cd/m2, Látószög: 160/160 (H/V), 30-81 kHz, 56-75 Hz, Analóg, DVI Digital Link:TMDS, beépített tápegység, MagicBright2, MagicTune, Ezüst - feketeMindenképp feketét szeretnék és szeretném belátni is, mert a 19 es wide-ot már nem olyan élvezhető belátni minden iránybol tehát a 4:3 as favorizálna nekem. 19" os meg túl drága. A Notimba 17" wide van és ezt tök jól beláltom minden sarkát ha középre fókuszál a szemem. ezt a hatást akarom elérni az asztalinál is
-
-
Rambovits
senior tag
válasz
kicsitomi88 #2568 üzenetére
Sztem egyáltalán nem hülyeség... minek venne meg most egy olyan procit ami húzva használható, ha megvehet egy olyat ami sok mindenre jó alap órajeleken, és a 3800-as szériához tökéletes!
-
Skyer
senior tag
Van valami egetverő különbség hogy a DVD iro sata vagy ata felületen kapcsolodik?tehát sata-s vagy atas?
-
djtoomi
addikt
Csak egy a baj,ha a táp eldurran gariba cserélik ok,de a codegen tápokban nincs nem tom milyen védő,és ha az egész géped hazavágja,amibe több tiz-százezret öltél,és az egészet megöli,akkor gyere és mond hogy mi van.Mellesleg ezen tápok többségére rá van irva hogy 400w ebből kb 200-230w az amit el is bír...Vegyél 5500-ért egy 300w-ois fsp-t,és akkor a géped is biztonságban van ahelyett hogy 4900-ért vennék egy 60000000megawattos codegen mercury fiszem-f@szom tápot,ami taccsra vágja az egész géped.Én tapasztalatból beszélek,fél éve egy ilyen konfigot vágott haza egy q-tec 500w-os táp:
A64 3600+ X2
MSI K9N Ultra
galaxy 7600gt
2x512mb ddr2
2x160gb samsung
pio 112d
....És kapcsolom be a gépet,nagy pukk,füst,ok mondom biztos táp.Elővveszek egy másik szir-sz@r tápot és azzal sem kapcsol be,irány a bolt,egy 300-as fsp beszerez,azzal sem indul,proci hűtő meg minden hűtő leszed,áramkörök,tápcsatlakozások megnéz,minden tiszta fekete barna,pedig úgy voltam hú de jó,500w-os és csak 7k...
Na azóta van meg a 15 ezres zalman tápom... -
//Crouch//
tag
Mennyivel járnék "rosszabbul" egy ilyen táppal:
FSB Blue Storm helyett vennék egy:
Chifetec Bulk 450W -- nem hiszem h sokkal, de ha van ellenvélemény meghallgatom.
Mindkettő megbízható táp nem? -
Kobe
veterán
válasz
parandroid #2571 üzenetére
csak azért, mert valakinél ment már el codegen, nem fogok több 10 ezret ilyenre költeni, bocs
egyik codegen, régi p3as gépben 7-8 éve bírja, msotani gépben meg szintén codegen van, 4 éve hiba nélkül....amíg an gari, addig aszondom, eldurranhat, cserélik, gari lejárta után emg már ugyis meggondolm h cserélni kéne a cuccokat....
-
Skyer
senior tag
Gigabyte P35-DS3L<-- ez a lap támogatja a 4 magos cpu-kat?mert hol ezt írják hol az.Erről vélemény? : Gigabyte G31MX-S2
-
parandroid
félisten
Nekem már posszant el Codegen tápom (bekapcsnál pukkanás és füst). Egy 30GB-os HDD és egy CD-író bánta, azokban az időkben, amikor még egy CD-író 30k volt.
Ráadásul annak épp lejárt a garija is, úgyhogy egy az egyben kuka. A HDD-t garban cserélték 60-asra ráfizetéssel, mert csak 40-es és 60-as volt már nekik. Az adatoknak természetesen annyi. Ráadásul meglehetősen magas volt a vérnyomásom addig, amíg meg nem bizonyosodtam arról, hogy a proci, a memók, és a lap túlélték az esetet...
Nem kívánom senkinek az élményt.
p
-
Kobe
veterán
válasz
FireKeeper #2522 üzenetére
az nem fér bele a keretbe hogy csak tápra külön 10 ezer fölött költsek, vagy több tízezret, inkább akkor egy picivel drágább táp + ház párosítás...megjegyzem mindezt úgy hogy a "gyári" tápokkal még soha nem volt semmi bajom, és ismerősök körében sem hallottam róla h történt volna bármilyen gond :-)
-
EQMontoya
veterán
válasz
kicsitomi88 #2566 üzenetére
és ha netán nem csak játékra kell a gép?
felejtsük már el a c2 21xx szériát komoly gépekbe... meg a hd3850-et is lehet húzni, főleg, hogy ha jól tudom, bioszból lehet rajta feszt emelni, csak érdemes 512m-es verziót venni.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Rambovits #2567 üzenetére
Ez jo nagy hulyeseg lenne, inkabb kolt procira feleslegesen tobbet es lesz osszessegeben szarabb gepe csak mert elvbol nem kolt tobbet vgara ami jo lenne neki, de a teljesitmenyt ilyen szempontbol kevesbe beofolyasolo draga proci mehet? Lehet azt mondta, h így akarja, de en azert elmondom h ez hulyeseg.
-
Rambovits
senior tag
válasz
kicsitomi88 #2566 üzenetére
Viszont a srác azt mondta, hogy ha már vett egy új gépet akkor játszik is rajta, nem pedig azt hogy azért vesz új gépet hogy játszon rajta! Ebben az esetben pedig jobban jár a 6550-3850(70) párossal
-
Stinky69
csendes tag
Még valami: Satás DVD-RW-vel nemkell sokat szarakodni?
-
Stinky69
csendes tag
Természetes ha már új gép játszani is fogok rajta, de 35ezernél többet egy vidkarira nem szivesen áldoznék
Az A-DATA ramokat hol nézted?
-
Stinky69
csendes tag
a VGA mikorra várható?
ok akkor jöjjön a gigabyte:]
-
EQMontoya
veterán
válasz
Stinky69 #2553 üzenetére
javaslat: kisebb cpu (e6550) + tuning, többlet pedig pl vga-ra (hd3850), esetleg picit erősebb ramra, ha már úgyis húzod a prockót. (a-data 1000+ pl)
az asus p5 és a giga p35 széria között nincs lényeges különbség, amelyik szimpibb. én giga párti vagyok inkább, de nem rosszak az asus p35ös lapok sem.
-
Stinky69
csendes tag
jelenleg így állok:
ASUS P5K - 24.6k
INTEL Core2 Duo E6750 2.66GHz 775 BOX - 40k
ARCTIC COOLING Freezer 7 PRO - 4k
GEIL ULTRA 2048Mb DDR2 800Mhz KIT - 15k
NEC AD7173 - 7.2k
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite - 8.4k
FSP ATX-400PNF - 8.7kFőként innen a fórumról írogattam össze. 150k a keret
-
Stinky69
csendes tag
Leadtek PX8600GTS 35K-ért sztetek megéri? ilyen árkategóriában van-e ennél jobb videókártya? netán olcsóbban ugyanez a teljesítmény
-
diegho
nagyúr
jah még annyi, hogy ha 1 tányéros kell mindenképpen akkor seagate-nek az új 1 tányérosa jó választás lehet szerintem.
-
diegho
nagyúr
válasz
FireKeeper #2542 üzenetére
aqua nagykeréből hoztam már párat, szóval szerintem aqua-ban kapsz ilyent. bemész kikérsz egyet, hogy megnézheted-e, megnézed és ha olyan megveszed. ja hogy 1 tányéros kell? olyan nem lesz, 2 tányérosok ezek.
-
diegho
nagyúr
válasz
FireKeeper #2539 üzenetére
wd-t tudom ajánlani hoztam sata/pata verziókat is, szép langyosak, de a seagate is ugyanennyire melegedik és meglepő de az új samu hidegebb volt fogásra 1-2 fokkal, ha most vennék vinyót saját gépbe én bepróbálnék egy új samu-t. hita lehet javúlt az elmúlt fél évben, de amiket tavasszal hoztunk kb 10-15db-ot azoknak már fele visszament garba idén 80-160-asok voltak asszem. de vannak már lejárt garis hitachik a polcon elrettentő példának
ha még nem lettek kidobva. én nem ajánlom, mert rosszabb a megbízhatósága mint a wd/új samunak.
-
diegho
nagyúr
hú
giga p35-ds3
e6750
2*1giga kingmax
2600xtszerintem maradjunk ennyiben, ha jót akarsz magadnak és ennyit akarsz rákölteni. mondjuk az e2180 húzva jobb választás lenne, de ha nem akarsz tuningolni és intelt akarsz akkor e6750 legyen, a lap annyival olcsóbb kb hogy kijön a nagypbb proci.
-
FireKeeper
nagyúr
talán a proci még túl erős is ehhez a vga-hoz, egy e4300 is kihajtaná (főleg egy kis tuninggal) a deluxe lapnak is csak akkor van értelme ha kihasználod az extráit, ha belegondolsz, és mondjuk spórolsz a procin és a lapon, lehet hogy a plusz pénzből kifutja egy erősebb vga. szvsz inkább egy normálisan szellőző házat vegyél, ahova előre, hátulra 12-es ventit lehet rakni, zajban jobban jársz meg hűtésben is.
monitorban nem vagyok otthon -
diegho
nagyúr
válasz
FireKeeper #2534 üzenetére
volt mindegyikből már bőven nálam. RE16-ból az ország első halott példánya az enyém volt
tudom utánajártam
killed by asus m2n sli deluxe sata driver for windows vista... sebességben szinte ugyanazt mutatja a kettő, de most nem keresgéltem SE-t (ipont néztem csak), azt használok én is az RE után, tökéletesen jó ez is, az is jó volt. teljesen mindegy melyiket választja, sőt tovább megyek márkában is szinte teljesen mindegy, az új samsungok is nagyon jók, mocskos sokat eladtam már belőle és 1 hibás se volt még szerencsére, seagate-ből is hoztam már azokkal se volt baj. hitachi-ból viszont sokat vittem vissza, már nem is hozok, és a régi samuk is elég pocsékok voltak. nyugodt szívvel én a wd se/re-t és az új samut tudom ajánlani, de nagyon szimpi az új seagate is, kb 2 hónapja használok egyet, nem melegszik, gyors.
-
vadani
tag
sziasztok
a véleményetek kérném ha nem nagy gond
az alábbi konfigról
vga MSI 8600GT t2d256e-oc/d3
p5k deluxe
E 6550
2 gb 2x 1gb kingmax 800 mhz
meg a kérdésem az volna mennyire kellhet erős hűtés
mondjuk 2 db 80 mm is ventillátor egy asus ta-211 es házban ahol hátul van a két nyílás
és ki mit gondol a bw 931 es eme sorozat nagyobb samsung monitorokról előre is köszi -
diegho
nagyúr
válasz
djtoomi #2529 üzenetére
ezt hol találtad ki? mármint az árat... miket írsz te ide összevissza. édes istenem
a memória kezelésbe ne menjünk bele mert már valaki kicsit beégette magát vele itt, hogy fogalma nem volt mennyi ramot és hogyan kezel az xp. maradjunk annyiban hogy mivel rohadt olcsó a ram, ezért inkább vegye a 4 gigát 5k-val drágábban. 64 biten miért ne lehetne játszani? ezt kapásból megcáfoná sok ezer ember.
-
Stinky69
csendes tag
sziasztok
155k-s abszolút keret, intel gép
ezt írtam össze, véleményeket várokasus p5k 28k
c2d e6550 box 37k
geil 2gb kit ultra 800 16.5k
leadtek px8600gts (dual dvi, hdtv, blabla sli) 35k
nec ad7173 dvdrw 7.5k
fsp 400as táp 8.7k (ezt innen nyúltam)
ahogy vmi coolermaster házat is 8.4k-ért
jameg wd1600ys 15kszükséges-e procihűtőt venni az lenne még a kérdésem, egyelőre nemhiszem h nagyon húzva lenne
-
diegho
nagyúr
válasz
FireKeeper #2530 üzenetére
ipon-t néztem, nincs SE, házat nem kért nem írtam, nec/pio halál mindegy.
-
diegho
nagyúr
válasz
djtoomi #2527 üzenetére
jó most magyarázd meg hogy tömörítesz meg minden amikor eddig játékról volt csak szó hogy arra kell majd a gép, ott meg 30-40% megvan a 6000+ alapon vs e2140 húzva között. hogy idézzem magam 3dmark procitesztje pl 6400+@3529=e2160@3245 2511vs. 2510 pont és az e2160 ezt a gyári hűtővel tudta, v60-al +200mhz és máris ~2750 pont lett. ezt konkurens fórumon mértük és ugyebár eddig játékról volt szó (3dmark prociteszt áll a játékokhoz legközelebb) nem pedig olyan alkalmazásokról amikről te beszélsz és nagy cache-t igényelnek. ne keverjük már össze ezeket. köszi.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
ThePoweR #2523 üzenetére
GIGABYTE GA-P35-DS3 22k
INTEL Core2 Duo E6750 2.66GHz 775 BOX 40k
ARCTIC COOLING Freezer 7 PRO 4k
GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 15k
GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 15k
WESTERN DIGITAL Raid Edition2 320GB 7200rpm 16MB SATA2 20k
PIONEER DVR-212D SATA Fekete 7.5k
8800GT ~ 55kaz up 550-es táp elvileg elbírja az UP is FSP belsővel van, a létező legjobb hűtési megoldással, ki kell próbálni, ha nem viszi el akkor egy 400-as FSP-t nézzél.
-
djtoomi
addikt
Azé ilyen túlzásokba ne essünk hogy egy húzott e2140(az intel legkisebb kétmagosa) gyorsabb a per pillanat elérhető leggyorsabb amd-nél,méghozzá 30-40%-al.Húzva azt modnom kb egy szinten vanank,de 30-40%-al semmi nem gyorsabb nála,max egy szénnéhúzott QX6850...ÉS a 6000+ -t is lehet húzni.Nem azt mondom hogy 6000+ a király,de egy sz@ros 1mb l2 caches e2xxx-es dual core nem a világ legjobb procija...Nekem is intelem van,és én is húzom,én renderelek,videókat szerkesztek,vágok,képeket szerkesztek,tömöritek elég nagy állományokat(50-60gb) és azért egy 2800-ra húzott 4200+-nál ez 3400-on olyan 35-40%al erősebb,volt már 6000+ -om és annál ez igy kb olyan 20-25%-al lehet gyorsabb maximum.És ez 4mb l2 cachel van szerelve,alapból más az egész proci felépitése,sokkal gyorsabb azonos órajelen is mint egy e2140.Mindezt úgy mondom hogy az e6750-em előtt volt 1 hétig e2140-em amit 3500-on használtam,és mikor ezt megkaptam,3400-on is bőven 20%-al erősebb volt mint az e2140...
-
joki19
tag
Számoltam egy kicsit, és az jött ki, hogy ha nem veszek szígét winyót a rendszernek akkor vehetnék egy szinttel erősseb processzort. Az E6850, és az Q6600 a befutók. nehéz a döntés, mert tesztek szerint az E6850 gyorsabb, bár nem sokkal. A Q6600 viszont jól jöhet a jövőben, amikor már kifogják használni mind a négy magot a játékok. Addigra viszont már sokkal kevesebbe fájna egy ilyen proci, igy hát én az E6850 választom. Vélemény?
-
ThePoweR
senior tag
Hy!
Egy gépet szeretnék monitor, bill., egér, táp, ház, nélkül 180 ezerért Intelt! És ha valahogy bele lehtene szorítani egy 8800GT-t jó lenne de ha nem akkor ne menjen a lap vagy a memó rovására!
És egy kérdés majd amit összedobtok gépet elbírja e ez a táp Ultra Power SD-T550 PP??
(2x 8cm-es venti van rajta) -
Kobe
veterán
válasz
kicsitomi88 #2517 üzenetére
a 2180 as megfelelő játékra ? ujabbakra
vagy nem érdemes nagyobb amd t venni inkább ?
-
lsc
nagyúr
válasz
kicsitomi88 #2517 üzenetére
Hali
A ramot kicsit túláraztad . -
Kobe
veterán
na, akkor ujra feltenném a kérdést, 100 K körüli összegből milyen VGA - alaplap - memó - proci kombót érdemes venni, illetve ha olyan 130-140 K állna rendelkezésre, teljes gépre, akkor mik lennének a javaslatok
köszi
-
bnss
veterán
A memória ajánló írás olvasható a Logout blogomban.
-
x64
aktív tag
válasz
voroshazigy #2497 üzenetére
Táp 350-es FSP, RAM: Geil Ultra kit. Nekem is ezek vannak.
-
Skyer
senior tag
Melyik monitor bírja az 1440x900 as felbontást? csak a 20 colos? nekem a notiba 17 colos WXGA+ van annak van ilyen felbontása és ezt szeretném majd asztali pc-n is látni. Van valami ötletetek milyen monitort vegyek?esetleg link
17 es ből van WiDE?
-
gumisxxx
tag
Nem tuningolok,netezésre és játékra kell a gép!
-
x64
aktív tag
-
djtoomi
addikt
válasz
gumisxxx #2501 üzenetére
Nagyon gyenge játékra,bár attól függ milyen játékra.Régi játékokhoz jó,de az utóbbi idők játékaihoz kevés,ennyi pénzért semmilyen vga-t enm kapsz.Ramból inkább 800mhz-eset vegyél,ugyanannyibe kerül,és jobb.lapból inkább asrock alivexfire vga-ra meg spróolj,várd emg a karácsonyt,és 25-ből vagy egy 2600xt-t vagy egy 8600gt-t vegyél.Sokkal gyorsabbak mint egy 2400xt mert kb az jön ki ebből a pénzből.Csak hogy a különbséget szemléltessem,mondjuk cod2-ben: 2400xt 10fps,2600xt 50fps,1280x1024-ben fullon.
-
djtoomi
addikt
Jah télleg,van a lapon integrált vga is,akkor meg tökéletes is lessz.A papiros gari engem nem érdekel,úgyis ha valami lessz én intézem a gépet majd nekik.2600Xt nincs olcsóbban?arra rámegy vf900?Mert elég hangmániásak,mondjuk én is,és nem akarom hogy valaminek nagy hangja legyen,házventinek meg kapnak 2db 12-es s-flex-et.VGA a kérdés,és prociból elgé a 4000+ nem?Amúgy játékra lessz,srác imádja fps-eket,crysisra is kell,meg cod4,moh:a,fc2,cod2,hl2,cs1.6(
),hellgate london,stb...
-
gumisxxx
tag
Én ezt néztem: AMD athlon 64x2 4400 proci
asrock alivenf7g-hdready am2 alaplap
1g ddr2 kingmax 667mhz
Videokari:15ezerig valami
Ez milyen lenne játékra?
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Temu
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- ELADÓ workstation - 3x RTX 2080 Ti, i9-10940X, egyedi EKWB vízhűtéssel
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest