- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
-royalflush-
tag
szép napot!
szerintetek jo ez a konfig:
abitFatal1ty F-I90HD alaplap
E6750 proc
2x1GB ram valami 800Mhz
pénzhiány miatt integrált ,majd tavasszal veszek bele egy 8800gt-t
ez igy szerintetek működne? -
anxius
aktív tag
Ez a kari jó,mert OC,vagyis gyárilag tuningolt.
Szvsz tökmindegy,hogy milyen a kártya,az INNO is ugyanolyan jó,mint az Asus.Memóriákból a Corsair,és a Geil tuningramok,mig a Kingston/Kingmax inkább megbízható mezei felhasználóknak készített memóriák.Gép többi része milyen lesz?
-
dex-07
csendes tag
Hello!
Egy Geforce 8800GT-t akarok venni,de nem tudom melyik gyártótól,én erre gondoltam[link],mert árban egéasz jónak tűnik. Jó lenne vki hozzáértőnek az útmutatása,és valószínű h húzva lesz.amint kitanulom
Melyik megbízható memória márka 2GB-os 800Mhz (Corsair,Geil,Kingston...)?
-
xxk
csendes tag
válasz
elfelejtette #2054 üzenetére
Köszönöm.
-
MZsoltee
veterán
válasz
thomeef #2188 üzenetére
Azért mert olcsóbb és jobb, ha esteleg nem ilyen olcsó jó lapba mennek majd a ramok akkor majd tudja őket használni különben meg olcsóbb pont az Aquanal 1gb 4900Ft...
Igen ügyesek a galaxysok, de akkor is jobban jára 86GTvel, mert az megy 86GTS szinten is majdnem, csak a ramok kcisit lassabbak.
-
thomeef
őstag
válasz
MZsoltee #2186 üzenetére
Vágom hogy megy benne a 800as is de minek bele 800as ha nem megy csak 533on?
Előtted szólóhoz, belemegy a cpu, mert nekem 2140-en van és már próbálva lett ilyen lapba, csak bios update..
A 8600GE-m van és húzva bámelyik 8600gts-t otthagyja so ezek a galaxysok nagyot alkottak
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fOriginal #2183 üzenetére
Tuningolva sem, azzal a CPU-val nem fogod elérni a 533-as FSB-t, hacsak nem csökkented a szorzót.
thomeef: Mondjuk azért mert ugyanannyiért normális ember a jobbat veszi, még ha "felesleges" is.
Próbálva hogyan lett? Hogyan? ASUS nem tud róla hogy menne a lapban C2, nézd csak meg: CPU Support (Motherboard\Socket775\P5PL2)
8600GTS-t, mi? -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
thomeef #2184 üzenetére
Ember, nem megy bele a lapba a CPU...
És ha a lap csak 533-asat támogat akkor mi van? Gondolod 800-assal nem indul el?A 8500GE majdnem annyiba kerül mint az említett kártyák (18 vs. 21-23k), amik alapon is 2-3x gyorsabbak, 8600GT-t meg állítólag tuningolni is lehet rendesen.
-
thomeef
őstag
válasz
MZsoltee #2182 üzenetére
[8500GE_teszt]
Húzva majdnem 2x akkora a teljesítménye mint a sima 8500gt, ugyh anniyra szar mégsem lehetDe mondom lehet inno 8600gt lesz belőle és akkor nincs vita.
Az alaplap amit írtam max 533-as mamókat támogatja sajan, viszont a tuningot bírja rendesen
Ez a lap csak aqua-n 8,5k máshol 15-16k. Remélem nem selejt -
MZsoltee
veterán
válasz
thomeef #2180 üzenetére
Tényleg olcsó lap de nekem nem tetszik, én nme venném meg, de Te tudod azért aCPU support listet nézd meg hogy támogatja-e a procit.
E2140 se rossz választás a 60asok asszem jobban mennek tuningban azért ajánlottam.
Mem: a mai játékokhoz kell 2Gb, de ez bővíthető szóval ha kell akkor nem lesz gond. Szerintem min 800Mhzeset vagyél nem drágább mint az 533as és később lehet jól fog jönni.
Ha nem akarsz kiszúni a kis srácal, akkor inkább 2600pro vagy XT, ha tuning is játszik akkor 86GT.A lap amit írtam sokkal stabilabb és támogatja az 1333Mhz es FSB-t is melleseg beton stabil és a tuning is megy benne rendesen, vga szerintem sokkal gyengébb a 8500GT nem játékra lett tervezve a GE nem tudom mekkora előrelépés,de nem hiszem hogy nagy...
Szóval jó szívvel az előző hszben írt konfigot ajánlanám... -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
thomeef #2180 üzenetére
A 8500 semmire se jó (tuningolva se), ha csak az kell hogy legyen kép, akkor HD2400Pro, ha játszogatni is akarsz akkor legalja HD2600XT GDDR3 vagy 8600GT GDDR3.
Szerk.: Alaplapon se spórolj ennyire, nem véletlenül van 10k alatt, tuningot ne tervezz vele. Ez a legalja: GigaByte GA-P31-DS3L
Jézus most nézem a RAM-ot... ennyiért 800-asat is kapsz.MZsoltee: Jó hogy mondod, nem is támogatja a lap a C2D-kat.
-
thomeef
őstag
válasz
MZsoltee #2178 üzenetére
Igazából az 50k-s keret az a max lenne sajnos többet nem áldoznak rá...
Én alaplapként kinéztem egy asus p5pl2-t, aqua-n 8,5k, kihagyhattalan ár ennyiért. Nagyon megbízható lap, 1 éve 18ért vttem bnőmnek ugyanilyet...
Cpu: e2140 15k Menne mondjuk 2,4 ghz-en gyárival stabilna.
Ram: elég bele 1gb kingmax 533mhz: 5k
És én vga-nak ezt néztem ki: [Galaxy 8500GE]
Ami picit húzva nagyon szép eredményket ért el. ára:18k, és ez így 45-46k.
Ha picit rádobok kijön egy inno 8600gt, ami aztán tényleg megdobná a konfigot.Ez így kb menniyvel szarabb mint amit te adtál meg?
-
tibibi
őstag
sziasztok erröl mi a véleményetek?GIGABYTE P35C-DS3R alaplap + CORE 2 DUO E4400 BOX
-
MZsoltee
veterán
válasz
thomeef #2175 üzenetére
GIGABYTE - GA-P31-DS3L 16,7k
INTEL - Dual Core E2160 1,80GHz 775 BOX 17k
2*KINGMAX - TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz 5k
SAPPHIRE - HD2600PRO 256MB GDDR3 OverClocked PCIE 20kEz a minimum amit jó szívvel tudok ajánlani ez kb 64k, de jó lenne tudni milyen a táp, remélem nem valami gagyi ha nem lenne muszáj az Intel talán kicsit lejejeb lehetne nyomni az árat
GIGABYTE - GA-MA69GM-S2H 15k
AMD - Athlon 64 X2 4000+ AM2 BOX 15,6kÜdv
Cargo: Add el! 40k ért nem fog menni sztem, de ne legyen igazam...
-
Cargo
aktív tag
Esetlegesen szerintetek jobb lenne várni karácsonyig (esetleg újévig)? Igaz hosszú idő de (habár már rég figyeltem a hárdverpiacot) gondolom itt is megvan a karácsony utáni áreső. Addig meg csak kihúzom a laptopon valahogy. Csak ezzel meg az a bajom, hogy nem vagyok az a takarék bajnok. Szóval szerintetek? Várható olyan áreső amivel a 40ezer forintocskámért többet kapjak?
-
MZsoltee
veterán
válasz
djtoomi #2173 üzenetére
Szerintem a z általad leírt konfig jó lesz a táp meg maj dmegmondja hogy bírja-e, de elvileg elégnek kell lennie.
E6750 mindenképp jó választás
Giga DS3 is jó esetleg lehet DDR3at támogató is bár én nem nagyon hiszek benne, de nincs nagy különbség árban szóval ezzel se bukhatsz nagyot.
Geil ramok most olcsók és ha ennyi marad (15k az iponban) akkor ez is jó, de én nem adnék ki ennyit nekem van 2*1GB Kingmax 1066os, tudom sokan szidják, de nekem (DS3ban), megy mint az atom és olcsóbb az említettnél, szóval szerintem jobb vétel...
Inkább WD, de a seagate is kivánló HDD-ket gyárt.Igazából nehéz megmondani mit vegyél majd, most jó lenne ez, de majd térjünk vissza erre akkor amikor aktuális lesz, hiszen Te is tudod mennyire ingadoznak változnak az árak és most jön új proci új vga...
-
thomeef
őstag
Hali!
50k-ért rakok össze gépet rokonoméknak, és kikérném a véleményeteket.
Mindenképpen Intel konfigot legyen, a többi nem lényeg. Ami kell: Cpu, lap, ram, vga.
Egy erősebb irodai gép lesz, amin azért mennek a játékok is nem a legújabbak, egy 12 éves kisfiú fog rajt játszani...A ház és a táp már megvan.
Előre is köszi! -
djtoomi
addikt
Srácok most nekem lenne nem kevés kérdésem!
Először a közeljövőben(kb január,karácsony jóvóltából)némi anyagiakhoz jutnék,úgy,hogy jelenlegi gépemet továbbadnám -nem az egészet,csak a procit,és a lapot,és a ramot- és vennék új procit,alaplapot,ramot,és merevlemezt.
Mostani procim,lapom,ramom:
X2 4200+ windsor
m2n-e
geil value 2x512 800mhzA gépnek ezen részét megtartanám:
gigabyte 8800gts 320mb,160gb sata seagate,80gb sata samsung,creative audigy,asus mycinema p7131,pio 11d,cm hyper tx2,zalman 360b-aps.
A következő gépem főcuccai(nem 100%,csak kb ilyet szeretnék,ha vmi nem jó,szóljatok):
c2d e6750
giga p35 ds3
2x1gb geil ultra 800mhz
400gb seagate sataSzal őket venném meg a mostani helyett,illetve a vinyót plusszba venném bele.Első kérdés:
a táp elbírná-e ezt a procit,lapot,és plussz 1 vinyót?A gépben van 3 neon,6 rendszerventi,hangkari,tv tuner,8800gts 320,plussz a dvd író ugyebár.
Tápot nem szeretnék semmiképp cserélni,maximum nem veszek új vinyót.Vinyóra,ramra,lapra,proccra van kb 85-90k.Ebből sztem ez a maximum.
Jók-e a cuccok,a táp elbirja-e a gépet,és mégegy: E6550 és 3gb rram,vagy E6750 és 2gb ram? -
Cargo
aktív tag
válasz
MZsoltee #2165 üzenetére
Hát no igen. Csak sajnos nincs min túladni...
Sajnos a gépem bekrepált. (lap+proci) a vinyóm már eddig is haldoklott (szóval az marad) A kártyám meg nemtom. Tehát összesen amit szerintem maximálisan fel tudok szabadítani (ez géppel együtt) az olyan 40e. Ez kb stabil. Ebből kéne valamit alakítanom. Persze vannak ideális esetek de azse karácsony előtt egy hónappal...
Aszem abban egyetértünk hogy persze szivszorító és aranyos de mégsem a legjobb ajándék ha mindenkinek rajzolok valamit...
Lényeg a lényeg hogy ha ebből a 40ezerből valamit ki lehet hozni az már nekem baráti...
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #2170 üzenetére
Inkább ne írj több OFF-ot!
(#2165) MZsoltee: én is hasonló megoldásra gondoltam, de a kollegát először meg kell győzni az elméletünk helyességéről. Későbbiekben biztosan jobban járna.
[ Módosította: Atlantis ]
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mi folyt itt a távolléptemben?
-
Atlantis
veterán
Takarítva. Próbáljuk megőrizni, sőt fokozni a topic szakmai jellegét. Skyer, ugye érthető?
-
MZsoltee
veterán
Akkor talán segíthetek megérteni hogy miről is beszélnek a többiek. Ha lesz 1 olyan géped amiben leg 66GT+ 1GB ram + 2500 barvi akkor az idén összel megjelent játékok (CoD4, NFS pro street vagy estetleg Cysis) el sem indulnak, vagy olyanok lesznek mint a rágógumi min graffal.
Szóval ha neked ez elég akkor rendben, de nagyon messze van a középkategóriás géptől. Az atlon 64 és az AM2es proci árban egálban vannak ha nme olcsóbb az AM2 (és könnyben beszerezhető), mint a A64. 40k egy nehéz keret, ha túl tudnál adni a gépeden akkor talán jobb lenne a helyzeted (ha kapsz az egészért mondjuk 30-40k-t akkor már lehet mit kezdenia dologgal, csak legyen kinek eladni...)
Min közepes konfig:
Valami olcsó asrock esetleg kicsit drágább Giga lap 13k
4000+ 15k
2*1GB ram 10k
2600pro eseteleg 2600XT ha tuning is játszik 86GT 20-25k
jah és egy jó táp (minden bizonnyal a régi tápodat csak rengeteg jóindulattal lehet tápnak nevezni manapság) 10kÖsszesen:68-73k
Üdv
-
Cargo
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #2151 üzenetére
Na ebből is látszik hogy közel sem egyformák az ebmerek.
Nekem ez már elit kategóriának számit. Én még mindig a 2500+ barton büvöletében élek akár milyen "régi" is. Szóval akkor konkretizáljuk. Nem kell nekem se dual core se am2 nekem tökéletes egy sima althlon 64 is szóval igy talán már egyszerübb az igényeimet megérteni és tanácsot adni. Tényleg nem vagyok egy fogalmazó mester...
-
Skyer
senior tag
mit gondoltok a gigabyte házakról?Van asus ház is 13000 ft ért 350W os FSP táppal. az kihajtja a 8800 as szériát?
-
Cargo
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #2149 üzenetére
Hát ez az. Igazából azért lenne szükségem az AGP-s lapra mert van (már jön) egy xfx 6600gt-m ami igazából nekem elég lenne (szerintem) ha meg nem akkor azt gondolom egy 10esért legrosszabb esetben eltudom passzolni és akkor van összesen 40em az egészre (lap,proci,ram,vga).
Nincs igazából szükségem arra hogy márpedig am2-legyen egy sima 64bites is megteszi.
Csodákat nem várok. Mindig is közepes konfigjaim voltak sosem voltam az elit és a magas kategória híve.
LÉnyeg elfusson rajta és ne hánnyam magam el a minőségtől.
További tanácsok?
-
kicsitomi88
őstag
Neked is mint a lentebbi kolleganak:
Giga ma69g s3h 17k
1GB kingmax 800 5,5k
http://ipon.hu/?product_id=17887Így par 100assal tobb mint 40.
mod: ne varj tole csodakat.
-
Cargo
aktív tag
Sziasztok!
Mivel meghalt a gépem ezért tanácsot szeretnék kérni hogy mit is vegyek helyette.
Amire szükségem lenne:
Alaplap (AGP-s)
Proci
Ram (minimum 1GB)Ha már rászánok akkor szeretném hogy valamilyen 64bit-es rendszer legyen.
Maximálisan 30e forintot szánnék rá. Ha PCIE-es lapot tanácsolnátok akkor viszont kellene egy jobbacska kártya is és még igy is csak 40e lenne a rászánható összeg. Igazából játékra szeretném használni (azért nincsennek hübe hatalmas igényeim de fusson rajta szépen minden)
-
Pety
senior tag
válasz
hangyamark #2146 üzenetére
Pedig nem kell a tiédtől nem félsz?az se sokkal jobb már
Eladod a régi gépet és veszel abból egy vga-t+kipótolod kicsit. -
hangyamark
csendes tag
válasz
kicsitomi88 #2145 üzenetére
félek az integrálttol...
???? -
kicsitomi88
őstag
válasz
hangyamark #2144 üzenetére
Ez netto 49,5.
-
hangyamark
csendes tag
nincs több lóvém csak netto 50000
-
anxius
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #2142 üzenetére
Fel hát
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hangyamark #2140 üzenetére
Van penzed:
Gigabyte MA69G S3H Int vgaval ami jobb mint a mostanid: 17k
1GB 800 kingmax 5,5k
5200+os amd 27kÍgy mar sokkal jobb mint az elozo, ha lesz penzed akkor meg veszel bele VGAt, meg meg egy giga ramot.
mod: gyerökök, felmentek az amd prockok arai?
-
anxius
aktív tag
válasz
hangyamark #2140 üzenetére
Én javasolnám neked a további pénz gyűjtést,és aztán egy komplett gépcserét
-
hangyamark
csendes tag
Sziasztok !
Tanácsotokat szeretném kérni.
Van 1 abit nf7 agp -s alaplapom,amd barton 2500+ procim ,ati rad. 9200 pro ,512 ram...
Mit javasoltok ha leginkább játszani szeretek a géppel,és kb 50000(netto mett az áfát visszaigénylem..)) forintom van a felujitásra:milyen procit ,videokártyát,ramot vegyek????
Szivem szerint pci-e -s re cserélném az alaplapot de nincs rá pénzem....
Ja és el tudom adni a felesleget?hol?
Javaslatotokat előre is köszönöm!
esetleg e-mailben is hangyamark@freemail.hu -
mcsabee
senior tag
Srácok help me, érdekelne ez a memóriás okosság, megnéztem a linket amiből az xp 32 bit memóriakezelését megértettem, de ez vista 32 bit alatt is igaz? Szal ha van a gépben 4 giga ram + 512-es kari, akkor csak 3,5 gigát lát belőle? Vagy ez a "probléma" csak az xp alatt áll fenn és a vista 32 bit tökéletesen látja a 4 giga ramot? Mert havernak rakok össze valami játék konfigot és ő 4 giga ramot akar bele (vista 32 bitet használ) én meg csak 2 gigát, és nem tudom mi legyen, megéri-e az a +10-14k pénz arra plussz 2 giga memóriára, vagy felesleges? És ezt most nem játékok szempontjából kérdezem, mert nekem 2 giga rammal is minden úgy fut, mint a villám, hanem a memóriakezelés miatt :-). Köszi a válaszokat.
-
Skyer
senior tag
válasz
-royalflush- #2127 üzenetére
milyen VGA-t veszel?
-
djtoomi
addikt
válasz
-royalflush- #2115 üzenetére
E6600 nem ér többet mint 30k.Boltban akkor régi beragadt szar ára van,E6750 százszor jobb,több benne a ram,erősebb,és az 37k újonnan.
-
Pety
senior tag
Akkor félrenézted 6750 - kb 6000+ amd vel van partiban tuning nélkül ha tuningolsz akkor viszont az intel magasan veri.Az alaplap viszont jóval olcsóbb 6-7-8 ezerrel az amd alá vga meg a ram meg ugye mindkettőbe ugyannyi a többi körítés normális táp kell még Seagate vagy WD winyó aminek az ára a mérettől függ.
-
-royalflush-
tag
válasz
kicsitomi88 #2119 üzenetére
de igy az alkatrészekre mennyire hat ki ez a tuning?még régen mondták ezt nekem ,bocs ha nem igy van de : ha huzom a dolgokat igaz h jobb teljesítményt érek el bizonyos dolgokban,de viszont kevésbé lesz stabil a rendszer......ez igaz?
-
TBone
tag
Hi! 150-160k-ból egy játékgépet kéne összerakni monitor+egyébkiegészítő nélkül. a tuningot + még meg kéne tanulnom
tanácsokat szeretnék köszi
-
Pety
senior tag
válasz
-royalflush- #2118 üzenetére
a válaszom egyértelműen nem,ráadásul az semmire nem lesz jó az a kártya.Esetleg most ha nincs pénzed és nem fontos most rögtön akkor várj januárig addígra bele fog férni még a 8800 GT is szvsz.a másik megoldás még,hogy most egy olcsóbb vga-val használod a gépet míg nem lesz pénzed a másikra.Én is waiting -ben vagyok S3-mal
-
kicsitomi88
őstag
válasz
-royalflush- #2118 üzenetére
Olcsobban kaphatsz procit es lapot es sokkal jobb VGAt tudnal venni HA: tuningolnal vagy AMDt vennél.
-
-royalflush-
tag
az jo....
akkor mondjuk egy 6750(38k körül tudom megvenni)
2x1gb ram(kb12k)
alaplap DS3 (23k)
maradt 37k vga-ra ha jo értelmezem...
egy 8600GT nem elég? -
Pety
senior tag
válasz
nem tudom mit és honnan vennél de vagy a lordnál,vagy az ipon ba venném a helyedben ugyanis mindkettőben olcsóbb ez a proci mint 6600 na és gyorsabb is.Kicsit nevetséges hogy olcsóbban lehozták ide futárral mintha itt bementem volna bármelyik boltba,még a lakásból sem kell kitenni a lábam miatta.Keress teszteket itt a Ph-n róla van lap is proci is ha mi nem tudunk meggyőzni.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Nem nam az bagyél inkább 6750et kis segítség minden kis fület végignézhetsz mindenhol gyorsabb az E6750 mint az E6600
az alább P35-DS3 23k, 2*1GB ram geil ultra 15k, E6750 40k és a VGA-ra meg vársz 1 kicsit mert most nagy káosz van jon az Ati 3000es szériája meg itt lenne a 88GT csak ne lehet kapni...
-
Pety
senior tag
válasz
-royalflush- #2112 üzenetére
Hát ha neked az jó vételnek számít
én 39 ért vettem a 6750-t ami újabb
DS3 Giga 22e,ram 16e,de ettől van olcsóbb is mint az említett Kingmax veszel még egy jobb tápot 10 ért + 8800 gt és már lassan kb ott vagy,na jó de nem sokkal 110 fölött -
-royalflush-
tag
válasz
kicsitomi88 #2111 üzenetére
na ez már elgondolkoztató amit irtál...
DS3 23k
E2180 18k (tuningolva)
2GBKingmax 800 12k57 VGAra ami lassan 8800GT.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
-royalflush- #2109 üzenetére
Intelt tuning nélkül ennyiért hülyeség venni.
De pl:
E6750 40k
Vmilyen óccsó lap mert nincs tuning: 20k
2GBKingmax 800 12k38k marad VGAra. Az új ATI ilyen arban is lesz.
Ugyanilyen teljesitmenyo AMDben:
Giga mA69g S3H 16k
X2 6000+ 33k
2GBKingmax 800 12k49 marad VGAra, amiből jobbat tudsz venni és összességében jobb lesz a gép teljesítménye.
Amit én vennék ennyi pénzből:
DS3 23k
E2180 18k (tuningolva)
2GBKingmax 800 12k57 VGAra ami lassan 8800GT.
Vagy ha nem huzom akkor az AMD konfig, de a legrosszabb alternativat valasztod magadnak az NO TUNING INTELLEL.
-
anxius
aktív tag
válasz
-royalflush- #2109 üzenetére
Ha nem akarsz tuningolni,jobban járnál egy AMD vel...
-
-royalflush-
tag
hello mindenki!
110K körül szeretnék gépet,játékra,csak Intel NO tuning...
alaplap ,proci,Vga,ram érdekelne leginkább.....
köszi -
Pety
senior tag
Hát ennek valóban sok oka lehet ha nem is 1000.Nekem még mindegyik gép elindult(új)elsőre.A régiekkel szoktam én is hadakozni,mikor elhívnak hogy nézzem már meg.Tesztelgetni kellene az alkatrészeket külön máshol,valószínűleg nem érintkezik rendesen a vga vagy az alaplap tönkrement,bios-t reseteltél már?szvsz amúgy nem induló gépek vagy azonnali kérdések közé írj legközelebb.(nem bántásból írom)
Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Delta Force (2024)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- ELADÓ workstation - 3x RTX 2080 Ti, i9-10940X, egyedi EKWB vízhűtéssel
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest