- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arphox
tag
ASUS ROG Sica tapasztalataim.
Javasoltátok az egeret, megvettem.
2017.02.08-án megvettem az egeret
2017.06.06-án cseréltettem mert néha ugrott egyet a görgő görgetés közben
2018.01.08-án cseréltettem ugyanezért
2020.01.31-én lejárt a garancia
2020.09.16-án azaz ma pedig most teljesen megadta magát a görgő egyik pillanatról a másikra, a görgő csak pörög körbe-körbe (mindenféle ellenállás nélkül, mint a Logitech MX Master-emen amikor "szabadon pörgő" módban van az egér) de semmi jelet nem érzékel a gép. (A görgőgomb még mindig működik, tehát lenyomni le tudom.)
Egyébként sajnos már a festés is lekopott a két ujj helyén, így zavaró volt a göröngyös/nem egyenletes felülete. Megy a kukába.Tehát 3,5 évet használtam ezt a típusú egeret ami idő alatt 2x cseréltek egy vadiújra, a legutóbbi 2,5 évig bírta. Egy "gamer", akkor 9000 Ft-ba kerülő egér, amitől azt vártam hogy legalább 5 évig semmi baja nem lesz, nemhogy ennyi.
Csak azért írtam le ezeket hogy megmaradjon azt utókornak hogy én ilyen egeret senkinek nem ajánlok se újan se használtam, mert silány.
Szeretném megérteni azt, hogy hogy lehet hogy ilyen silány egeret ajánlottatok még régebben (nem tudom hogy most még így van-e)? Nem hiszem el hogy csak nekem volt ilyen problémám, 3 különböző egyed is járt nálam és mind ugyanott vérzett el, az utolsó véglegesen. A tesztek során jól szerepelt?
Mielőtt bárki felkapja a vizet tudom hogy nem kötelező azt megvenni amit ajánlotok és Ti csak segíteni akartok stb stb amiért én hálás is vagyok, csak szeretném megérteni.
Szóval újat kell majd vennem hamarosan. Szerintetek egy informatikusnak mennyit érdemes rászánnia? Munkára/játékra használom (nem FPS), és akarok majd egy újat venni. Vagy úgy kérdezem meg hogy mennyi pénznél kezdődnek azok az egerek amik nem mennek tönkre pár év alatt? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest