Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Megjött a Rapoo 7100P 5G, nagyon király, kézre esik, pont jó a 2 érzékenységi fokozat,a görgő is jó, számomra nem hangosak a kattintások..súlya is jó 2 elemmel..
-
-
chege
aktív tag
válasz
Németh Péter #67585 üzenetére
talán ez nem tűnik olyan rossznak mint nekem volt először. Ha megnézed 1000/500/250/125Hz stb.. körüli értékekre ugrál, ez egyfajta talán "energia" takarékosság. Szerintem próbáld meg, gyorsabban húzni az egeret (mondhatni rántani egy jó nagyot
)
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Asus Gx850-re irtatok, hogy gagyi.
Jelenleg egy Blody v8 am van. Az en jatekos szintemen tokeltes lenne.
Egy bajom van vele, hogy emelesnel kb 2cm magasra kell emelni, a jeleg megszakadasahoz.
A GX 850 kisebb magasaganal is megszakitja a jelet? Ez lenne a fontosabb szamomra.
Koszi! -
artiny
őstag
válasz
freeknight #67583 üzenetére
Mennyi a keret? 15 000 ft
2. Használtpiac, és / vagy eBay? akkor inkabb ebay
3. Mire használnád az egeret? irodai munka, sok clickelgetes
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? talan palm, hasznalok csuklo parnas padot, kis kez
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? gyorsra van allitva, magas, nem jatszom
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) oda vissza gombA legjobb lenne vezetek nelkuli. de ha nagyon muszáj akkor vezetek.
logitech g202 gamming es logi m590 kozot vacilalok
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
freeknight #67588 üzenetére
de
ha visszaolvasol, megpróbáltam beregelni, most a reddites razernél van a téma épp. (vajon miért érdekelheti, hogy hol vettem??
)
-
freeknight
őstag
válasz
Mr.Csizmás #67584 üzenetére
Nem takasta12-től vetted? Ha már ő se eredetiket árul, akkor nagy baj van.
-
-
freeknight
őstag
válasz
artiny #67580 üzenetére
"az 40€ Logitechbol, de a ConnectIt sek es tarsai pedig 5€ is tudja..."
Már nem azért, de szerinted az élet mely területén van ez így? Vajon az 1 milliós kocsi is "ugyanazt tudja", mint a 7 milliós? A 20ezres processzor "ugyanazt tudja", mint a 70ezres? Akkor az egereknél miért lenne ez másképp?
Komolyra fordítva a szót: töltsd ki az összefoglaló "Hogyan kérdezzek?" részét, és a hozzáértők tudnak neked jobban segíteni, ajánlani. Az általad linkelt Logi szett amúgy nem vészesen rossz, ha irodai munkára kell az egér, vagy böngészésre, játékra viszont (az egér legalábbis) nem nagyon lesz jó.
Amúgy az általad említett márkák a különösen nem ajánlott kategóriába tartoznak.
-
TeebyKay
őstag
válasz
jaffa 2843 #67581 üzenetére
Perbe fogod a céget, annyira megtetszik nekik az elszántság, hogy kineveznek vezérigazgatónak.
-
-
artiny
őstag
ConnectIT, HAMA, Canyon, Verbatim, C-tech markak eger/bill. milyenek, vagy tobbet er ha veszek egy Logitechet ami nem tud annyi mindent mint ezek?
MOst vettem egy Geniust, masnapra elromlott, egy honap utan jott a valasz h visszaadjak a penzt,szoval vennek valami mast....A kerdes erdemes ezek kozul neznem vagy inkabb vegyek egy Logitechet ? Jol jonne az oda vissza gomb, de ami valahogy kinez(kenyelmesnek tunik) az 40€ Logitechbol, de a ConnectIt sek es tarsai pedig 5€ is tudja...
40€ korul viszont mar van szet is egyben
https://www.logitech.com/en-hk/product/wireless-combo-mk345
Ti melyiket vennetek? -
dobragab
addikt
válasz
jaffa 2843 #67574 üzenetére
Lecsúsztál róla, hozzám jönnek
-
Vanir
veterán
válasz
-
-
ribizly
veterán
válasz
Akkor Te vitted el?
Amikor írtam az arcnak azt válaszolta, hogy nem érti mi történt, mert egy hete van fent a hirdetés, amire senki sem volt kíváncsi, erre most hirtelen 5-en is el akarták vinni, sőt Valaki már utalt is.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #67570 üzenetére
Szerintem az a sajnálatos, hogy egyik másik cég sem vette át a helyét. Mindenhol megy lefelé a minőség minden téren. Lehet, hogy túl nagy a verseny, és ha nem dobnak be újabb termékeket, akkor lemaradnak. Így nem jut elég idő a fejlesztésre, a profit meg így is jön sajnos, mert a legtöbben megveszik az újat gondolkodás nélkül. Ez a trend sajna a játékiparra kimondottan igaz, de úgy látszik már a hardverre is továbbgyűrűzött onnan. Remélem megáll ezen a szinten, és CPU-t, alaplapot nem fog érinteni, mert különben nagy bajban leszünk pár év múlva.
@chege
Pont akartam javasolni, hogy zárd ki azokat, amik nincsenek hatással rá, de ahogy látom megtetted magadtól is. Itt van leírás, hogy mi a cool and quiet. [link] -
-
chege
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #67572 üzenetére
Holnap félve visszarakom akkor
Végigpróbálgattam egyenként a beállításokat és úgy tűnik nekem, hogy egyedül a Cool'n'Quiet-nek van leg jelentősebb hatása a mérésekben, ha be van kapcsolva akkor mérek több 1000-es akár 40000Hz-es fequency-t is ha kikapcsolom akkor +- 100 hz-n belül van az ingadozás 1000Hz-nél persze.
-
-
chege
aktív tag
válasz
khalox #67553 üzenetére
Nem hagyott nyugodni ez a pollingos dolog. Kipróbltam 1-2 dolgot.
- Tettem egy új windows-t.
- Nem tettem fel a logitech egér sw-t
- Energia gazdálkodásoknál kikapcsoltam az USB energia takarékosságok
- Biosban kikapcsolat az AMD cool and quite módot
- Biosban kikapcsoltam a C6 statet
- Valamint találtam egy menüt még a biosban ahol az alábbi beállítások alapban AUTO-n voltak, és enabled-re tettem őket:
PT XHCI GEN1
PT XHCI GEN2
PT USB Equalization4
PT USB Redriver
Valaki tudhatja mit lehetnek ezek?Most ilyen eredményeket kapok:
Szerintetek fel merjem tenni a logitech sw-t?
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz
MaTpr0F #67566 üzenetére
Lassan ott tartunk, hogy bármit veszel, érdemes legalább 1 évet várni, amíg a béta teszterek (akik nem tudnak várni a vásárlással) kitesztelik neked, és talán a cég megtákolja olyanra, amilyenre elsőre kellett volna. Addigra talán az ára is lemegy a cuccnak, mert nem annyira új.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #67561 üzenetére
Nem tudok bejelentkezni support-ra, hogy like-oljam, elvileg van accountom, gyakorlatilag meg mégsincs. Nem csak az egerekkel vannak itt gondok.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
jaffa 2843 #67565 üzenetére
Köszi!
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #67565 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire lesz gyakori probléma ez a g603-nál. Gondolom ha szériahiba, akkor lassan megszaporodnak a postok ezzel kapcsolatban.
-
Megyek zaklatni Facebook-ra meg Twitter-re addig.
(#67564) newmoonlight
-
newmoonlight
senior tag
Plííííz! Ilyen Microsoft Wireless Optical Desktop 2000-ben lévő egér kapható külön, vezetékes változatban?
-
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #67561 üzenetére
Felejtsd el az írásos supportot, telefonálni kell nekik, csak arra reagálnak időben. Én a zörgő görgős G403-ra kb. négy hét után kaptam választ, amiben semmi érdemlegeset nem mondtak...
-
Nos, egy kis G603 update...
Ugyebár az egér megszűnt kommunikálni mindennel (USB vevő, Bluetooth), gyakorlatilag használhatatlan lett. Szenzor működik, de nem ad jelet semminek, a kapcsolatjelző LED teljesen sötét. kép
A G613 billzetnek is adok egy kis savat...
Ha elmegy alvó módba a cucc kb. 5 perc után, akkor ugye fel kell ébreszteni, pontosabban azonnal felébred ha nyomok valamit, ez teljesen jól működik, teljesen instant a dolog, de ha nagybetűt vagy bármi multi-key kombinációt szeretnék lenyomni, akkor az első billentyűt nem 'hold'-nak regisztrálja, hanem csak 'push'-nak,
így nagybetűt és cop/paste-et nyomni lehetetlen. Kétszer kell shift-elni, mert az elsőt nem tartja lenyomva.
Logitech forum
Logitech forum 2Na, egyelőre ezt kapja az ember a Logitech-től Wireless gaming desktop népven cirka 75 rugóért
A hab a tortán, hogy lassan egy hete nincs válasz a support ticketre.
-
Vanir
veterán
Dream Machines DM3 Mini
Kinzu forma, 3360, 20M Omron, végre nem braided kábel.
Ezzel nagyot fognak robbantani, az tuti. -
-
Vanir
veterán
Légyszi valaki vigye el az apróról a két MX500-at 3 rongyért, mert nekem nincs rá pénzem, de a végén elmegyek koldulni érte...
-
chege
aktív tag
válasz
dobragab #67551 üzenetére
megnézegetem
Ez egy AMD Ryzen 1600 és Asrock Fatal1ty X370 K4 Gaming alaplap.
Egy igazi "vérbeli gamer lap"Van neki egy speckós gamer mouse portja, próbáltam abban is, meg a többiben is, hasonló a helyzet.
Akkor azt mondod, hogy valami a bemenettel lesz nem az egérrel? -
dobragab
addikt
válasz
Mr.Csizmás #67545 üzenetére
Nem normalis a dzsuva es a rossz serial, de azert nezd meg, hogy a Legacy driver felismeri-e es beallitja-e rendesen. (Nem tokeletes az sem, neha admin mod kell neki, vagy csak siman nem apply-olodnak a beallitasok valid egerre sem, de legalabb valamennyi info.) Synapse-szel ne szennyezd a sajat es a kornyezetedben elok egeszseget.
-
dobragab
addikt
Jo helyre irsz.
Ahogy nezem, a grafikonok azert szalltak el, mert instabil a polling rate, valoszinuleg az alaplap / cpu / OS terheltseg / szar driverek hibajabol. Mutass egy Frequency vs. Time grafikont egy hasonloan "szetszakadt" mintarol, mint a masodik kep masodik fele, es a harmadik kep kozepe.
-
chege
aktív tag
Sziasztok!
Remélem, jó helyre írok és szabad itt ilyet kérdezni, van egy Logitech GPro egerem (alatta razer egépad), ma este olvasgattam az egerek teszteléséről és elekezdtem játszani a MouseTester v1.5-el
Nézegetem ezeket az xVelocity diagramokokat és összevetve más userekével nekem nem tetszenek az én eredményeim. Ilyesmiket kapok:Szerintetek én csinálok valamit rosszul vagy az egér rossz, vagy mi lehet a gond?
-
Mr.Csizmás
titán
Udv,
Megjott a razer da 3.5-om. Takata rendelesnel normalis, hogy tiszta dzsuva? Aljan meg folia. S/n-t nem veszi be a razer oldala, unknown serialt ir
help plz
-
Vanir
veterán
válasz
smallmer #67541 üzenetére
EC1-A
Szenzorilag a leggyengébb, de nem mintha észre lehetne venni érzésre
Keményebb főgombok a másik kettőnél
Gagyibb görgő a másik kettőnélRival 310
Pre/posttravel lehet a gomboknál, de amúgy kellemesebb klikk
QC gondok lehetnek, zöröghet ittott
A görgőfokozatok ennél a leglazábbak elvilegElite
Jó klikkek
többit passz, még nem volt nálamMindegyiknek nagyon jó a gyári kábele, talp ügyileg pedig szerintem az EC1-A a legjobb.
De amúgy kis OCN, meg itteni topikon belüli kereső, illetve Logout cikkek olvasása után ezeket össze lehet vagdalni. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
Ha sorrendet kellene felállítani az alábbi egerekből:
Zowie EC1-A
SteelSeries Rival 310
Razer DeathAdder Eliteakkor hogyan alakulna? ma meg szeretném rendelni az egeret. Pro-contra tudnátok mondani valamit?
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Ilyen Microsoft Wireless Optical Desktop 2000-ben lévő egér kapható külön, vezetékes változatban?
-
válasz
smallmer #67523 üzenetére
Én a Razer DeathAdder Chroma egérről Logitech G502-re váltottam és nekem nagyon bejött, leszámítva a középső görgő kattinthatóságát, az egy visszalépés. Ellenben minden másban egy picit jobbnak érzem. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy nekem a Razerről lelógtak az ujjaim, szóval az nekem nem volt tökéletes forma. Ami nagyon tetszik még az 502-nél, az az oldalsó tartó perem, nekem a Razer néha "felborult" annak hiányában.
-
-
hétalvó
addikt
válasz
ribizly #67533 üzenetére
tapasztalat érdekelt. összefoglaló ok. 30ezres egérből van 2 ajánlott. de mind1 gladius2 lett, mert fogásra bejött nem úgy mint a spatha, na az nekem nagyon gagyi volt az mx masteremhez képest.
aura sync megfogott sajnos... de nem bánom a claymore-al együtt nagyon gizda.
-
hétalvó
addikt
sziaszttok.
asus gladius 2 ellen van valami amiért nem érdemes megvenni?
aurasync miatt venném. jobb ötlet?
vagy egér mindenek felett 30k körül? rgb a minimum.
-
ribizly
veterán
válasz
BeStronk #67529 üzenetére
A főgombok, görgő simán működnek. Ezeknek az egereknek a legtöbbje belső memóriával rendelkezik és a plusz gombjaik default valamire (back, forward, ...) be vannak lőve, amit az OSX is jó eséllyel kezel.
Ha viszont nem jó az alap, akkor (virtuális) windows-ra feltett szoftver (pl Logitech-nél LGS), vagy ha van OSX-re natív kliens (Logitech-nél tán még az is van) segítségével ez is gyorsan orvosolható, mert bármilyen billentyűkombinációt meg lehet adni a gomboknak és utána azt az OS már úgy veszi, mintha csak billentyűzetről történt volna a bevitel. -
BeStronk
tag
válasz
juuzer #67508 üzenetére
Ha bejött a g100s formára és játszik ebay/ali akkor tudsz venni g100s-t vagy logitech g102-t (10k alatt).
Ezek mondjuk eléggé bestbuyok ebayről szóval elsősorban így ezt mondanám
Bár a g100s/g102 inkább fingertip/claw-os egerek, palmban inkább csak kis kezű userek tudják őket fogni kis méretük és lapos seggük miatt, de ha bejön a g100s forma és inkább kisebb egér kell akkor ok.Hazai boltból kisebb egerek még: Logitech g203 (ugyan az mint a g102), Asus ROG Sica, Rival 100, Razer Abyssus 2014 (a v2 nem annyira ajánlott) esetleg Roccat Lua is játszhat.
Kifejezetten palmra inkább nagyobb, testesebb egereket szoktunk ajánlani hogy szépen feltudjon feküdni rá a kéz és hogy ne lógjon le az ujjad róla...
OSX támogatás az passz remélhetőleg működnek esetleg más valakinek hátha van itt tapasztalata vele...
-
BBéci
legenda
A 2S többlet tudását, a három számítógép egyidejűleg történő vezérlését soha nem használnám ki, azért egy halom pénzt kérnek. Szerencsére még lehet kapni az elődjét. Azt fogom megvenni, ha nem ajánlotok valami ugyanolyan tudásút és minőségűt olcsóbban.
Elszomorító a minóseg romlása. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni tőletek megfelelő egér kiválasztásában.
Jelenleg két egerem van, az egyik egy Razer DeathAdder Chroma, a másik egy Steelseries Rival.
A Rivalt szeretném lecserélni és ebben kérném a tanácsotokat.
Amit tudni kell, hogy mind a DeathAdder mind a Rival tökéletes számomra méretben, úgy látom nagy különbség nincsen a kettő között. Úgyhogy ezekhez a méretekhez közelítő egérre lenne szükségem.A keret 25.000 Ft és környéke. Ha olcsóbb, az természetesen nem baj.
Prioritás szempontjából jelenleg a Razer DeathAdder Elite áll az élen. Elvileg ez tetszik a legjobban versenyben a SteelSeries Rival 310-el.
A tesztek alapján a Rival 310-nél a klikkelés esetén van egy kis "holtjáték" ami miatt jobban a DeathAdder Elite felé húzok.A többi egérgyártó cég termékeit még ennyire sem ismerem mint ezeket, ezért kérdezem meg, hogy tudtok-e még mondani egereket amelyek méretben, formában hajaznak az általam említett két termékre? Illetve mi a véleményetek a választásaimról?
Köszönöm szépen hogy időt szakítotok a kérdésemre
-
Vigec
csendes tag
Sziasztok!
A Logitech G300S mennyire ajánlott egér?
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech G203 egeret néhány napja, de őszintén szólva az én kezemhez / fogásomhoz nem passzol tökéletesen. Milyen alternatívát ajánlanátok 10k környékén?
Asus ROG Sica és Razer Abyssus v2 amiket néztem (utóbbi szenzorjáról mondjuk szörnyűeket olvastam). Egyéb alternatíva szóba jöhet még? Kicsit nagyobb méretű, claw fogáshoz keresek egeret, az sem baj, ha kicsit nehezebb, sőt.
-
khalox
őstag
No igen... ha már megszokta az ember a jót, akkor nehéz visszaszokni a gagyira.
Ami kellene: tiltes görgő, oldalt vagy a tetején +2 gomb. 40x30-as textilpad-en használom X-Mouse Button Controllal. Azt sem bánnám, ha kicsit nagyobb a mérete, de mindenképpen wireless legyen.Egyelőre szükségmegoldásnak van egy Logitech M185 laptop egér, de messze nem az igazi.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Olyan egeret keresek amin van kiegeszito bal gomb es legyen kulon programozhato. Ez fontos. .
Jobb kezes, vezetekes. Mindegy milyen, lezer vagy optika. War Thunder repuleshez kell. A pontossag nem annyira eletbe vago mint egy sniperezos egernel. Legyen stabil azert.
Ar tekintteben 5-10k kozott.
Koszi. -
BBéci
legenda
Sziasztok!
Logitech VX Nano egeret használok 7-8 éve, amit szeretek, de már másfél éve kapcsoló hibás. Tudom, hogy javítható, ez ügyben tettem lépéseket, de nézelődöm az újak között is.
Logitech MX Anywhere 2S vagy a kezem méretéhez jobban illő MX Master 2S tetszenének, de ha ajánlanátok valami hasonló tudásút, más gyártótól, olcsóbban, annak örülnék!
Sosem játszom, átlagos a felhasználási kör, némi fotó szerkesztéssel fűszerezve. -
juuzer
addikt
válasz
BeStronk #67503 üzenetére
Köszönöm, elnézést csak picit pánikhangulatban írtam ide.
Köszönöm, ott is felteszem a kérdést, bár nem hinném, hogy egy hatalmas esés után bármi is működőképes lenne rajta.
Szóval az összefoglaló alapján kiegészíteném azt, amit kérdeztem:
1. max keretem rá 15-20 ezer forint
2. újonnan szeretném megvenni az egeret
3. leginkább photoshop lightroom és moba játékokhoz használnám az egeret
4.leginkább palm/claw stílusban fogom az egeret, igazából az egér dönti el, hogy hogy kényelmesebb,
de inkább a palmot preferálom (munkahelyemen ugye van egy fix fajta egér így hozzászoktam ehhez)
5. a g100s-en nem tudtam pontosan, hogy hány dpi a 3 állásból a középső, de leginkább azzal használtam (szerkesztéshez, játékhoz) amúgy a "normál" legkisebb beállításon
6. fontos lenne az OSX támogatás és némi gumírozás, mivel nagyon izzadós tenyerem van.Ezek alapján a razer abyssus v2-t (vagy a sima 2014-es verzióját) néztem ki, illetve egy logitech g300s-t, igaz a razer sokkal jobban tetszik, nem tűnik akkora batárnak a youtube videók alapján.
Ennek fényében mennyire lenne overkill a razer abyssus (akármelyik változata)? Ahogy elolvastam az ajánlott egerek listáját, ez is közötte van. Általában vigyázok a cuccaimra, a g100s is menne még vígan (2 éves) ha nem esett volna ekkorát
(Szerk: elnézést a dupla hozzászólásért, valamiért bénán sikerült a szerkesztése nyomnom, vagy nem tudom. Ha egy admin jár erre, pls törölje az előző HSZ-em, köszönöm!
)
-
gabber01
addikt
Hello!
Egy abszolút alap, de megbízható wireless!!! egeret keresek, ami nem hagy ki, nem akadozik legalább, mert ami jelenleg van (Trust Tecla setben illetve Ali-n vásárolt vmi noname vacak), az minden csak nem jó. Böngészni még csak csak, de játékban rendszeresek a megakadások és hogy nem érzékelnek.
Semmi extra, csak a feladatát lássa el (esetleg két oldalsó gomb jó lenne).
Létezik ilyen ami nem horror összeg (értsd nem jóval 10 felett van), de rendesen teszi a dolgát? -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
A G203 milyen fogáshoz/grip -hez ajánlható egy inkább kisebbnek (mint nagyobbnak) mondható kezű embernek (nem tudom igazából számszerűen mekkora a kezem...)? Rengeteget volt itt ajánlva, tehát gondolom ebben a 10 000Ft körüli kategóriában FPS játékokhoz elég jó választás.
Viszont az érdekelne, hogy ebben az árkategóriában van-e ettől a szinte szabványosnak tűnő 115x62x38mm körüli mérettől nagyobb, használható minőségű/képességű egér? Mert eddig nem nagyon találtam. Ami szimpatikus és belefér a keretbe pl. ROG Sica, G203, Razer Abyssus, Roccat Lua papíron mind kb. ekkorák.Köszönöm
-
BeStronk
tag
válasz
juuzer #67483 üzenetére
Először is kérlek olvasd el az összefoglalót a "Hogyan kérdezzek?" részig és utána kérdezz megfelelően...
Hama-t semmikép se vedd meg, helyette inkább az ajánlott egerek listájából válassz, a Logi G100s után elsősorban a Logi G102 (ebay) vagy Logi G203-at mondanám.Szerk: Ja az, hogy tönkre ment nem biztos, hogy kuka, esetleg az Egér probléma topikban kapsz rá választ (ott is van összefoglaló, Crtl+F a barátod).
-
MaTpr0F
senior tag
Valaki rendelkezik linkkel, vagy saját dokumentált leírással az egér klikkelő elhalkításához? Nagyon megköszönném a segítséget!
-
Feketelaszlo
senior tag
Üdv!
Newegg-en található WMO hirdetések eredetiek/ajánlhatóak? Leírás szerint 1.1A, de inkább rákérdezek, mert a modellszámból nekem nem derült ki, hogy ez eredeti lehet-e.
Valamint nem követem az egeres világ fejlődését, de van már esetleg olyan hardver, ami ajánlható WMO helyett, ha
-3 gombos
-irodai, casual játék
-főleg palmgrip
-átlagon felüli összeszerelési minőségű
egeret szeretne valaki olcsón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest