Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #99498 üzenetére
Azért 70-80 gramm között lehetett találni dolgokat. Salmosa, Abyssus/Abyssus 1800, Krait, MX300, G1, G100s, WMO, Aurora, Kinzu V1, Kana/Kana V2. Meg egy ~50 grammos is volt (Salmosa Pro-gaming Edition).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #99495 üzenetére
Azért a tömeg már 10 éve is eléggé a centerben volt.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #99204 üzenetére
Ilyen sensivel rég wireless használnám.
Mondjuk amúgy is, de így pláne. A parakábelt ugyanúgy bungee-ba bújtatod a pad felett, oszt amikor tölteni kell, rádugod, és víz.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ribizly #99206 üzenetére
Nem szeretnék foglalkozni azzal, hogy hogy áll az aksi. Valahogy az okostelefonok ezt hozták hozzáállásként.
már nem azért de a telefont nem kell folyton töltögetni? vagy a tiéd állandóan a töltőn lóg?
amúgy ha emellett döntesz, akkor nem árt kb félig lemeríteni az akksit és kiszedni az egérből, mert nem tesz jót neki ha folyton fullra töltve használod. legrosszabb esetben fel is puffadhat és szétfolyhat, arról nem beszélve hogy ha valamikor mégis wireless üzemmódban kell, akkor nem fogja bírni semeddig.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ribizly #99204 üzenetére
Két kérdésem volna a nagyérdeműhöz, hátha valaki már foglalkoztott vele:
1. Ha kiveszem belőle az aksit, akkor utána még működne simán?
Elvileg igen. amúgy miért ódzkodsz a wirelesstől? nekem full stabil, problémamentes, és használatban hibátlan volt minden 1k kínai wireless implementáció amit használtam. ha nagyobb akkus változatod van, akkor még csak töltögetni se kell gyakran (nekem a dragonfly és a cápa is kb egy hetet bír intenzív használattal)
2. Vajon a LED-et ki lehet belőle ügyesen operálni anélkül, hogy gond legyen belőle?
valószínűleg igen, bár lehet egyszerűbb ha le tudod ragasztani mondjuk szigszalaggal.[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
4nick8
őstag
válasz ribizly #98943 üzenetére
Meg kell venni itthon.
Zaopin Z1 Pro -
Zaied
addikt
válasz ribizly #98832 üzenetére
Mondjuk én inkább azt kérdezném, hogy mit lehetne berakni az ajánlóba a G305 helyett, ami olyan hogy Jóska bemegy a boltba és leveszi a polcról.
Elég sokan külföldről nem hajlandók vásárolni, vagy "noname" márkát venni...
Plusz így is megy a sírás, hogy nehogy mán ne legyen 10 ezer alatt jó egér...[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz ribizly #95609 üzenetére
Alap esetben ha kisebbek a talpak gyorsabb a siklás, mert kevesebb felület súrlódik, viszont ha nagyon puha a pad jobban bele tudnak mélyedni a kicsit talpak, míg a nagyobb egységes felület meg nem, mivel jobban eloszlik a dolog.
G305ös tojás forma alapból se a legstabilabb, szóval fene tudja mi lenne itt a jó megoldás.
Vannak ilyen elvetemültek, de így meg nem elég stabil az egér, kell oda rakni, ahol gyárilag van.
Ha le is csiszolod az egértalpak szélein lévő kis vékony műanyag keretet is csak fentre fér nagyobb talp, alulra nem a kapcsoló miatt, meg akkor tud is csúszkálni el a helyéről a dolog.[link]
Vagy ilyesmi, de itt meg stimmelnie kéne a talpak vastagságának.Ha nem kell egyáltalán súrlódás kontrollálni az egret lehet ezek a nagyon gyors talpak a megoldások, de nem olcsók na
[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
válasz ribizly #95616 üzenetére
Az a gond ezeknek már elég durva ára van és jó kérdés mennyivel jobbak (ha egyáltalán) . Zafírt biztos nem tudod elnyírni, de hogy jobban csúszik-e!? Jó kérdés. Marketing szerint biztos. Másik gond, hogy kerámiát és zafírt (meg üveg talpat se igazán) tudsz rátenni üvegpadra, mert az meg az üvegpadodat fogja megölni (valaminek ugye kopnia kell, olyan nincs, hogy nem). Az mondjuk biztos csúszna, csak annyira nem lehet jó dekopírfűrész hangjára elaludni . Meg porszem se kerülhet a gépezetbe, mert azt egyből megérzed/meghallod...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
gaben22
senior tag
válasz ribizly #95612 üzenetére
Adott egérre szabott zafír talpat én nem ismerek, ami nekem van az generic és Maxgamingen vettem (Sapphireskates gen2, 5 kis pöttyöt adnak, 4 mehet az egérre, egy meg a homlokodra ). Model O-ra van kerámiám,
de már nem emlékszem hol vettemGlorious hivatalos shopjában vettem. Egyiket se használtam még . Üveget is akartam venni, de egész sokan írták, hogy elnyírja az éle a szövetpadot, így inkább azt nem vettem.[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #87399 üzenetére
A Corsair M65 RGB Ultra optikai kapcsolói kifejezetten halkak, mégis taktilisek.
A Cooler Master MM720 optomechanikus switch-ei sem túlságosan hangosak.
Vagy ott van az érintős Microsoft Arc Mouse, de az csak dizájn (abból legalább érdekes/újszerű), és semmi más, ráadásul az emelgetése határozottan körülményes. Azért az Apple egereket még így is kenterbe veri (mondjuk arra egy 500 forintos, vietnámi vaddzsunka is képes).SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #87170 üzenetére
Végre. Nem is értem, miért kellett ehhez egy Finalmouse, meg egy Logi G PRO Wireless.
Viszont így gyors átfutás után annál a Z mousenál nem találtam meg a tömeget. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet ennek az oka.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #87168 üzenetére
"Te ebből kimaradtál?"
Szerencsére.
Ez kissé úgy hangzik, mint az esszenciálisan nem tudunk maradandót alkotni, úgyhogy próbáljuk meg a gimmickeket történet. : /
Mondjuk "kissé" naívak voltak, ha azt hitték, hogy majd az eSportolók zöme 103 grammos, tenyeres-talpas formával fog puttyogni csak azért, mert olyan szenzorok vannak benne, amiket külön is bármikor meg tudsz venni úgy, hogy a kedvelt/megszokott tömegtől/formavilágtól nem kell búcsút venned.
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
válasz ribizly #87096 üzenetére
Nekem a Rival 310-hez ha palm fogást használok akkor az EC1 áll közel a Model D kb. ugyanaz a forma. Az M4 eléggé más nálam, a hüvelykujj tövébe/alá befurakszik és sokkal rövidebb.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
boogie84
veterán
válasz ribizly #87037 üzenetére
Pislognék ha az XM1r-nél is ilyen probléma lenne.
Általában a PCX (külsős cég) mennyi időt szokott eltölteni a teszteléssel/bevizsgálással? Van esetleg tapasztalata vkinek?
Van e valakinek tapasztalata Rival110 vs Rival3 vs XM1r vs MM711?
#87051 NightGT
PCX-nél van: Cooler Master MM730 Gaming fekete egér (MM-730-KKOL1)A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86963 üzenetére
Inkább ennyit nyom a lelked, mikor csalatkozva elhagyja testedet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86918 üzenetére
Nem kell ahhoz világszinten űzni, hogy értéke legyen. Az ember magának gyűjt, valamilyen belső késztetést próbál kielégíteni. Ha nem képviselne számára értéket, nem stócolná a halmokat.
A használati érték jelen esetben például lehet az is, hogy LAN-okon te vagy az egér/pad dealer.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86911 üzenetére
Egen. Amíg nincs viszonyítási alap, addig ez ilyen. Nekem is MS 3.0 volt az első, méretéhez képest könnyűnek tartottam; ma legfeljebb csak a vitrinben van helye.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86769 üzenetére
3.0-m van, csak fehér SteelSeries kiadás D2F-01F-ekkel, paracorddal és Corepad teflonnal.
Szóval a pleb verzió nem mozgat.
MX500 is, csak MX518 felső burkolattal, azt akarom rajta cserélni, ha úgy adódik.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86764 üzenetére
"Maradjunk annyiban, hogy más morális iránytű alapján működünk"
Egen; a korábbi bizniszpartnerek, kontaktok mindig előnyt élveznek nálam (lásd MM720), de szerintem ebben nincs semmi máglyára való. Viszont tetszik, hogy milyen komoly lettél a mindenféle moralitással.A billek érdekesek és szerintem egész jól is vannak árazva, bár engem inkább az Álcázott MX518 mozgatna. Meg egy MX500 felső burkolati elem, ha van elfekvőben.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86762 üzenetére
"Hát az kiszúrás lett volna más gyűjtőkkel."
Nem mondhatnám, hogy nagyon mozgatna az ez irányú aggodalom; a karhatalom sem fair tenderekkel operál.
"Mondjuk a legszerencsésebb nem innen lesz. Egyik kedves barátom ajándékba kapja a Hati-mat."
Abból már van három; hacsak nem Sakura Edition vagy Hati S Wireless, akkor az nem érvágás.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86760 üzenetére
Ha elajándékozni valód van, mindig engem keress elsőként! Csípem az ingyenélést.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86755 üzenetére
Muhh. Az ingyent nem láttam. Pedig a G5 befért volna a gyűjteménybe, az MS meg jó lett volna a Tualatinos Voodoo boxomhoz.
[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86730 üzenetére
20 x 10,5 kézzel itt nagyon adja, szerintem baromi jó formája van; igazából holtverseny az MM710-zel. Csak lenne egy jó 10 grammal könnyebb.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86725 üzenetére
Nem olyan furcsa ez. Vagy fél évig MX300-aztam, meg 5 évig lőttem Aurorával, látod, most is épp az asztalon volt.
Most ez a top 3 forma itt:
1) Ninox Aurora/Logitech G305 (nem teljesen azonos, de nagyon hasonló)
2) Cooler Master MM710
3) Endgame Gear XM1"Azt gondolnám, hogy az átpakolás nem annyira bonyolult művelet, hogy gondot okozzon. ;)"
Nem bonyolult, csak mütyür és pepecs. Se a látásom, se az ujjaim nem valók ilyesmihez.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86717 üzenetére
Hát, eddig nagyon úgy tűnik, hogy itt egy alapból AAA-s, üresen 47-48 grammos (akkor Energizer Ultimate Lithiummal ~54-55 gramm) G305 lenne az endgame, Corsair Quickstrike-os optikai Omron kapcsolókkal. Persze ha még könnyebb, az nem baj.
Piranha Mouse Mods baromi drága, 200 euró a Light verzió (meg nem probléma ám, ha nincsenek lukacsok). A kit "csak" 90 euró, és a hozzávaló G305 meg is van, de az én szememmel meg remegős kezeimmel...Amúgy találtam egy filléres dzsunka AA elemet, ami 12 gramm: Robust R6 cink-karbon. A 32 darabos csomag ilyen 1100 pénz. Ha valaki nem akar átalakítózni/alufóliázni. Fóliával az AAA Energizer Ultimate Lithium kb. 3-4 grammal könnyebb. Használati időt még nem tudok mondani, de amennyibe kerül, az Energizer árából több, mint 100-at veszel. Csak hogy jó legyen a környezetnek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86715 üzenetére
Viszont azt a hátul lévő gombot hogy nyomod meg véletlenül? Meg jobb lenne, ha inkább nem lenne ott gomb, de van, ráadásul olyan, amit nem használsz?
Inkább úgy tűnik, mintha okot keresnél arra, hogy eladhasd.
Fogásra milyen egy G203/G305-höz képest?[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #86708 üzenetére
[link] ?
Amúgy nem mintha egy átprogramozhatatlan cpi-váltó jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
válasz ribizly #86481 üzenetére
Épp azon filózok, hogy a G102-nek az oldalát le kéne csiszolni, hogy ne kitüremkedő hanem egyenes legyen. Legalább a jobb oldalán, mert ahol a gyűrűs ujjamal fogom az a rész baromira zavaró. Meg amúgy is széles. Sztem vmelyik nap megcsinálom.
Ebből az egg formából ki kéne próbálni a Thermaltake Ventus R-t (fórumokon agyondícsérték a formája miatt) és a Cougar Airbladers.Amúgy én sokáig Rocketjumpninja ajánlása alapján elég széles egereket próbálgattam, de aztán rájöttem, hogy sztem attól fáj a kisujjam. Meg nem érzem azt, hogy az egeret totál kontroll alatt tartanám. Az M42 egy másik irányba való elmozdulás második lépcsője volt.
[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
válasz ribizly #86479 üzenetére
Nekem is van egy. Egyelőre úgy tűnik, hogy ezzel nyomom a legjobban (a laposabbik púppal) játékokban fingertip fogással, és jelenleg 6 egér van az asztalomon +harmincx-et kipróbáltam. De raktam rá grip-tape-et, szóval szélesítenem kellett rajta (+1 mm).
Software, firmware: engem ez nem zavar, kifejezetten tetszik, hogy nem kell hozzá sw.
Talp és kábel: a talp lassú meglátásom szerint, én virgin grade pure PTFE pöttyöket használok mindenen és ez baromi lomha ahhoz képest, vagy 15 grammal nehezebbnek tűnik tőle az egér. Én bungeet használok és abban a kábellel semmi bajom.
Súly: itt én is vmi ilyesmit vettem észre, hogy könnyű de mégsem az. Vannak egereim amiken használat közben érzem, hogy könnyű, de ez nem. Ezen lehetne fogyasztani még vagy 10 grammot, akkor lehetne wow.
Nekem a bajom az egérrel az az oldalán lévő lukak. Abszolút nem jön be ez az érzés, a felhasználói élményt totál lerontja szvsz, mindennapi használatra biztosan nem venném meg. És van még egy bajom az egérrel a formáját illetően amit nem tudok megfogalmazni... olyan mintha egy nemistom mit tartnék a kezemben (vagyis az ujjaimmal) és nem egy egeret.
Ezzel nyomom a legjobban (az alacsony púp, a keskeny fenék és a keskeny derék miatt) de nem hiszem, hogy ez lenne nekem az endgame, a wow faktor nálam is totál elmaradt.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz ribizly #86192 üzenetére
Az a gond (ami nálam is volt), hogy ha a gomb csak az egérnek küld "jelet" és a Windows-nak nem, akkor még csak fel sem ismeri semmi, amivel állítani lehetne. Nem emlékszem pontosan, de azt hiszem ezt a progi-t is próbáltam. Ettől lehet más egereknél máshogy van megoldva, csak azt írom, hogy ilyen is lehet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #85944 üzenetére
Én a számtalan old school egeret hiányolom belőle leginkább, amik bele sem kerültek God knows why, hiszen nem attól lesz egy egér ajánlott, hogy minden sarki fűszeresnél kapni. Ebből kiindulva nem hogy régebbiek, de pl. Finalmouse cuccok sincsenek benne.
Persze ez változni fog, ha lesz egy kis türelmem.
Viszont biztos vagyok benne, hogy még így is van benne javítani való, leginkább az ajánlott max cpi esetében, mert még ugyanolyan szenzor esetében sem biztos, hogy van smoothing regiszter vagy ha igen, nem feltétlenül ugyanazon a léptéken lesz aktív, mint egy másik modellnél – bár gondolom feltűnt, hogy már nem mindenhol 1900 meg 2000 cpi a javallott maximum (de persze bőven vannak olyan típusok – high-end is –, ahol igen).
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz ribizly #85731 üzenetére
vertikális egérnél nem és ez nem tervezés függő. tökmindegy hogy támasztod alá balról. hüvelykujjal tartasz ellen az összes lenyomási erőnek, ami jobbról jön. azzal fogsz.
emeld fel a levegőbe az egeret és próbáld meg lenyomni a gombokat, úgy hogy nem mozdul meg az egér közben. na ezt kell valaminek stabilizálnia, vertikálsnál a hüvelykujjad és a csuklód fogja megtenni. mivel az egérnek csúsznia kell, tehát az csak átadja ezeket az erőket. a súlyával megtoldva természetesen.
"befelé hajlítani az ujjadat" ez erő kifejtés...[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
PROTRON
addikt
válasz ribizly #85731 üzenetére
Így van, az enyém is áll mint katiban a gyerek amikor a 2 fő billentyűket használom. Egyszerűen a súlya+a kezem súlya lent tartja...persze ha magasabb lenne, felemelném a kezem az asztalról, akkor egy könnyebb példány tényleg igényli az ellentartást.
az Orochi annyira könnyű és kicsi az én kezemhez, hogy gameben elmozdul
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #85547 üzenetére
Az MM710 és a Hati S sem?
Egyébként pont gondolkodom rajta, hogy eladom az MZ1-et. Mondjuk enni nem kér, és a két kvéker mausból ez az egyik...
Most amúgy én is nosztalgiázok az Aurorával.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #85544 üzenetére
Még tán jobb is így. Legalább bőven van aftermarket választék.
-
válasz ribizly #85536 üzenetére
Eddig a driver updatekkel szenvedtem, de a végére már ott voltam, hogy felhúzom a saját fitym@mat a fejemre.
1. Dongle bedug, jön két Synapse update
2. Géprestart
3. Restart után Synapse nem látja az egeret
4. Razer oldalán külön update az egérhez. -> Razer Orochi V2 | RZ01-0373 Support
5. Update elindít, lefuttat.
6. Géprestart után még mindig nem látja a Synapse 2.4GHz Hyperspeed módban
7. Fejem vörösödik, majd egy hátsó gondolattól vezérelve átváltom BT módba és láss csodát felismeri a Synapse.....Most állok majd neki a tesztnek, a hozzá kapott AA elemmel használom. Hiába kisebb egyáltalán nem kényelmetlen vagy szokatlan a Viper Ultimate után.
Update:
AAA elemmel tényleg jobb a súlyelosztás. Kiegyensúlyozottnak tűnik, míg a AA elemmel kicsit "orr nehéznek".
Megnézzük ezzel jobbak-e a frag-jeim WZ-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #85388 üzenetére
Hát, a 17 x 7,5 cm-es kéz + fingertip <----> hodály Samsung Pleomax csoda doesn't compute well.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #85081 üzenetére
Még mindig a kék Zowie 1.1-ről beszélünk?
Allsopom van kettő.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #85057 üzenetére
Megférne ez is a polcon. Nem használnám, de a Transformers szerves része volt a gyerekkoromnak, Álcák rulz és a napsárga is gyerebe.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
válasz ribizly #84400 üzenetére
Ár tekintetében a Razer hivatalos oldalán 70 dollár.
Gondolom amúgy egyrészt házon belül nem akartak konkurenciát a Viper Ultimate-nek, másrészt szerintem az ő palettájukba is kellet már egy olcsóbb wireless egér (mint a Loginál az általad említett G305) a maga úgymond hiányosságaival a drágább tesóhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest