Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz mclaren777 #18897 üzenetére
» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
Leo66
csendes tag
Sziasztok!
CD írásra keresnék valamilyen jó minőségű írót. Csak SATA-s jöhet szóba, amivel lehet 4x-en is írni. Melyiket ajánlanátok?
-
Flashget
félisten
Nem biztos, hogy CD írásban a Pio 212 a legjobb csak mutattam van régebbi író ami 4x ír CD-t és satás.
215 a jobb DVD írásban, de azt át kell flashelni 215D-ről 215L-re különben be sem olvassa a CD-t többnyire annyira felpörgeti a lemezt. Mikéntjéről itt
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
pami5
aktív tag
Segítségeteket kérem a választásban!
Három író lehetséges, de melyik lenne a legjobb:LiteOn iHAS 624B fw GL29 (524-ről crossflash-elve)
Plextor PX-L890SA fw gyári
Plextor PX-880SSA fw 1,13Jelenleg az iHAS624B-t használom (egyes lemezeknél írásra is), de a későbbiek során valamelyiket nem csak tesztelésre, hanem írásra is szeretném használni. Mi volna a legjobb?
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
Ereshkigal
őstag
Én meg azt szeretném megkérdezni, hogy csak tesztelésre van-e ajánlott író?
-
Flashget
félisten
válasz Ereshkigal #18912 üzenetére
LiteOn iHAS 624B
semmi másra nem jó kívéve a DL lemezek írását, ill. xboxhoz lehet átflashelni akinek ilyenre van szüksége.
Pami ezekből kell választani íráshoz, akkor Plextor.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
slaci007
senior tag
válasz mclaren777 #18915 üzenetére
Ez 1.01-el lett írva 6x-an.
Nekem 1.01-es volt fent az írón amikor vettem,1.60 a legújabb.Nem találtam utalást sehol rá,hogy kétféle chipsettel gyártották volna az írót.7260S volt Nec chipsettes.Itt a fórumba 1.01-et és 1.60-ot is használják.[link][ Szerkesztve ]
Tungsram 1896-2022
-
jeni
félisten
Üdv
Mekkora esély van rá,hogy az enyém is a 7280S az is Renesas chip-s?
Matrica csík van rajta ezért nem szívesen nyitnám fel.
Ha rámegyek a NEC szoftal a frissítéssel rosszabb esetben nem enged?
Valakinek ezzel a módszerrel gallyra vágta az írót? -
Flashget
félisten
Erről volt szó korábban és meg is kerestem.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem abban, hogy melyik lenne a legjobb író mostanság? Inkább DL lemezekre szeretnék írni játékot vele! Filmeket nem igazán!
-
b1sti
senior tag
Esetleg ez?
-
gycs02
tag
Sziasztok!
DVD íróból milyen típust érdemes venni (Asus, LG, Samsung), melyik az inkább ajánlott márka?
Samuból a sh-224-et nézegettem viszont ebből találtam 224DB-t és BB-t nem nagyon találok különbséget? -
Flashget
félisten
Azért ez érdekes történet.
Nekem (és másoknak is) van egy LiteOn 624B író ami gyakorlatilag semmi másra nem jó mint DL lemezek írására. Elég pocsékul írta a többi lemezt a tesztek alapján. Csak már nem kapni. Mikor volt is elég drága volt..7,5K-ról felment 12-13K-ra az ára mikor ez a xboxos történet beindult.
Amit linkeltél az már a C tipus és ha jól tudom az már nem is jó xboxhoz se gondolom az írás mínősége sem olyan már DL lemezekhez.
Szerintem a ma kapható írók közül samsung 224 vagy használtan egy ilyen LiteOn.Realme GT Master Edition
-
Ottó58
senior tag
Én legalább 10x próbáltam feltenni a NEC fw-t, semmi baja nem lett az írónak.
Fentebb csak gondoltam, hogy ha az egyik íróban Renesas chip van, miért lenne más a másik testvérben, 5208s-7280S.
De be is igazolódott, csak nem látom, miben különbözik a két író.
5280S
7280S» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
b1sti
senior tag
Erre vki??
-
dodoroli
aktív tag
Meg is jött ma a futárral a Plextor PX-891SA író du.berak és tesztel!
-
dodoroli
aktív tag
Bocs már megtaláltam nyomni kell egy frissítés gombot A speed mellett!
-
Flashget
félisten
.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.