Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalap12
tag
Miután a tavaly mindenki istenítette a Sony Nec 7280s dvd írót, ezért megvettem azt tavaly augusztusban. Sok dvd íróm volt már, régebben Pioneer sorozatok, de ez tünt most és akkor a legjobbnak, nos megvettem, írtam vele kb. 80 dvd-z mert már alig írok, 2 terrás winyókon tárolom a dolgaim, külön mp3 külön film stb. stb a dvd a múlté, de azért néha irogatok főleg képek meg programok miatt kell már csak, szóval, 1 hete arra lettem figyelmes mikor írni akartam volna vele a kb. 80 megírt dvd-m után, hogy nem olvas és nem is ír windows alatt, berakom a lemezt és áll egyhelyben az oprendszer és gondolkozik..írás detto, fel se ismeri ugye a lemezt...szóval volt itthon egy régebbi kiadású írom egy 7203-as Sony Nec, gyorsan betettem és lám lám az még mindíg hűségesen ír és működik, igaz már 4 éves, de attól még jól ír ennyi. Viszont amiért itt irok a kérdésem a következő lenne, ha már a legjobb dvd író tönkrement 80 lemez írása után, most mit vegyek, mi a legjobb most, a samsung 224-et mondják, mit vennétek most ti? Ajánljatok kérlek jót, kösznöm nagyon!
-
mayday00
őstag
válasz
Tompie #17994 üzenetére
Nekem egy Pioneer BD íróm van.
Mellette van egy samsung dvd író. Ez már vagy 5éve megvan. Szerintem vagy 1500lemezt megírtam vele, s a mai napig semmi baja, hibátlanul ír..Szóval én ajánlom a samsungot, saját tapasztalatból. tudom hogy megbízható.
Innen tudsz nézelődni..[link]De akár pioneerbe is választhatsz dvd írót, azok is nagyon megbízhatóak strapabírók.
-
Tompie
őstag
válasz
verybigboy #17995 üzenetére
hát ez sajnos elszomorító
-
Slyer
senior tag
helóheló!
szükségem lenne egy satas dvd íróra! nem tudom mire kell figyelni egy író vásárlásnál, ezért fordulok hozzátok.
5.000 körül már lehet venni normálisat? a lényeg hogy írjon DL-t. ja és fekete előlapu kéne. mi a best buy ebben a kategóriában?
-
Tompie
őstag
Létezik most a piacon olyan DVD író ami jó minőségben ír és HALK? vagy túl sokat akarok egyszerre?
Köszi -
pami5
aktív tag
Az összes PH-tagnak Boldog Karácsonyt és Új Évet kívánok!
-
tomaszka88
aktív tag
-
StSanya
senior tag
válasz
tomaszka88 #17983 üzenetére
Firmware frissítést se látok hozzá. Ezt találtam viszont:
https://www.sony-optiarc.eu/uploads/media/AD-7280_media_list.pdf
-
Wasp91
aktív tag
válasz
tomaszka88 #17983 üzenetére
Ha olcsón akarsz jó írót akkor Samsung SH224BB.
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Sony 7280S íróm van maxell dupla rétegű lemezknél szokott olyan hiba lenni hogy nem zárja le a lemezt és elrontja az írást. Na most ez rendben is volna mert a maxellek tényleg nem valami jó fajta lemezek,de az már elég baj ha egy boltban vásárolt csomagolt verba cd írásakor is eljőjön ez a hiba..Zenét írtam 100 százalék de a végén kijött a cd-írás hiba. VIssza olvastattam és lejátszotta..kurva érdekes vagy kurvára megbaszom a geci anyját. Szerintetek ki vegyem és rá verjem a faszomat vagy szarjak rá egy kocka kupacot?
ilyet se veszek többet megy a gecibe ez!!! meg az hogy néha írás után vissza húzza a tálcát. és már a 7260Snál is ez volt.. Gratulálok magamnak is hogy megvettem!!
-
biokill1
tag
Sziasztok!
Tudnátok tippet adni, hogy Budpaesten hol lehet kapni SLot In-es kiallakítású DVD írót?
3db kellene, lehetőleg külső, vagy laptopba való SATA csatlakozós.
Egyedül az Aqua-ban találtam egy SONY DVD - Blueray kombót, de csak 1 darab van...
Nagykerek is kifogyva...
Manapság már senki nem használ ilyet? -
jeni
félisten
válasz
djmagyar #17980 üzenetére
Páran kipróbálták és szépen megírta a Blu-ray író a DVD lemezt,persze jó minőségi lemezt használva.
Igazából egy régebbi DVD író jobban megírja a DVD lemezeket mint a Blu-Ray író,sőt a most kapható DVD írókat is lepipálja.
Liteon belsős az Asus és a Plextor. Teljesen azonosak,csak szoftveresen térnek el,ami utólag variálható.
Árban a Plextor a drágább és utána a Liteon.Ezért az Asus írót érdemesebb megvenni,vagy a Samsungot esetleg ha kapható Sony írók még valamely változatát. -
jeni
félisten
válasz
djmagyar #17978 üzenetére
Hello
Nem nagyon van már kínálat.
Ma kapható közül a Sony AD-7280S/7283S esetleg a fapados AD-5280S (DVD-Ram nem tud kezelni)
Samsung SH-224BB vagy az Asus DRW-24B5ST ,illetve a Liteon változataik.
Esetleg használtan az aprón AD-7261S vagy a AD-7260S. Pioneer 217-ig lehet megvenni.
Még érdekes lehet egy Lite-on IHES112-29 ilyen megvétele amiben van Blu-Ray olvasó is.Holnapra meg is kapnád. Itt olcsóbb de nem tuti,hogy holnapra meg lesz.
Ha van pénzed akkor egy Pioneer BDR-207 írót,igaz 19000 Ft de teljes értékű Blu-Ray író és ahhoz már minőségi Panasonic lemezeket ami 25GB lehet kapni 350Ft darab áron. -
djmagyar
csendes tag
Sziasztok!
DVD írót szeretnék venni max 10 ezerért. Ebben az összeghatárban mi az abszolút best-buy jelenleg? Optiarcot illetve Pioneert akartam venni, de visszaolvasgatva a hozzászólásokat, sokan írtátok, hogy ezek az új szériák már nem az igaziak. mit érdemes akkor venni, ami tényleg jó minőségben ír?
köszönöm előre is válaszotok! -
wolf88
aktív tag
Ez jó lesz.Igaz?Valamikor a jövőben venni akarok majd egy vinyót is, akkor most ezzel letudnám a SATA-s csatlakozókat.
-
wolf88
aktív tag
válasz
energy4ever #17971 üzenetére
Most ez nagyon jó kérdés, hogy van-e a tápon SATA tap kábel...
Most megint szedhetem szét.... -
wolf88
aktív tag
Hello!
Ma megvettem az új DVD írómat.Hazaérve egyből be akartam rakni,csak hát nincs SATA kábel a gépemben.Én meg ezt totál elfelejtettem.Íróhoz nem adtak, csak egy átlátszó nejlon tasakban kaptam meg, kicsit furcsáltam is a dolgot, de jól van.
Tudnátok segíteni, hogy milyen kábelt,kábeleket vegyek?Elvileg kettő kell ugye.Az egyik a SATA power, a másik a SATA signal.Még nem vettem ilyen kábelt.Köszi előre is. -
jeni
félisten
válasz
energy4ever #17966 üzenetére
Hello
A Lightscribe lemez felületére kell az arra alkalmas írónak írnia.
Ez úgy működik,hogy fordítva berakod a lemezt és a NERO programmal (van külön program erre is) mely ezt tartalmazza a rá gravírozandó képet arany-sárga színben rá rajzolja,de ez kb.1-2 óráig is eltarthat.
Meglehet ismételni a dolgot,akkor annál tisztább,erősebb lesz a kép.DVD lemez ár CD lemez ár lehet,hogy másutt talál olcsóbban lemezeket
-
energy4ever
addikt
Sziasztok.
Nem tudom, hogy jo hejen jarok-e, de remelem, hogy igen. Valaki eltudna nekem magyarazni, hogy, hogyan is mukodik a lightscribe-os dolog? Az egy DVD meghajto, amit akar belehet rakni a gep belsejebe is, vagy kulso meghajto? Vagy valami nyomtato, amibe belekell rakni a lemezt, es az nyomtat ra? Festekpatron, vagy valami hasonlo kell bele? Ha igen, akkor milyen?
Ja es kb milyen arban van egy ilyen eszkoz, amivel szepen feltudok vinni mintakat a lemez kulsejere?
-
Flashget
félisten
válasz
speedbor #17963 üzenetére
igen.
árgépen is vannak még ez már a C tipusú LiteOn. -
GrooveHero
addikt
válasz
Flashget #17960 üzenetére
Oké, barna, nem szines, sztem nem is lesz az soha, mert teljesen felesleges, ha már van printable lemez is.
De én úgy szoktam, hogy megkeresem az adott tartalmon dvd borítóját jpg-ben, (lehetőleg kör alakút) és azt szép rágravirozza. Hozzávetőlegesen 20 perc egy ilyen művelet, de a szépség kedvéért 2-3x meg szoktam csinálni. Úgy tényleg baba. Kinyitsz egy DVD tokot és nem egy alkohol filccel írt lemez vigyorog vissza rád, hanem egy kép. Tök jó
-
Flashget
félisten
válasz
GrooveHero #17958 üzenetére
vettem 10 db legolcsóbb ilyen CD-t bohóckodni az LS-el, de a második írásánál jöttem rá nem vagyok elég kreatív. Na meg minden csak barna szinű lett volna
-
Flashget
félisten
18K-ért vettem annó újonnan, ma ennyiért Pio 207 BD írót lehet venni és a Ft azóta csak inflálódott.
fw-t kell megnézni MCSE-ben és abból kiderül melyik midet nem ismeri fel.
Nekem meg van pár db piros TDK 4x és teljesen jól teszik a dolgukat, pedig 5-6-7 évesek lehetnek már.
-
jeni
félisten
válasz
GrooveHero #17955 üzenetére
szerintem felesleges egy Plextor SA-891 DVD író pluszba.
a Liteon belsős Plextorral nem jársz jobban,főleg,hogy dupla áron kapnád meg. Az Asus változata fele annyiba kerül ugyanaz teljesen csak más címkével.A Lightsrcibe változatok csak a korábbi írók tudják,ezt a gyártók kezdik hanyagolni az írójukban.
Azokat manapság kevés garival használtan kapod meg.Asus DRW-24B3LT/DRW-24B1LT (időben visszafelé haladva)
Sony AD-7261S
Samsung 223LAsus 24B5ST= liteon iHAS "C" =Plextor SA-891
Asus 24B1ST/LT= liteon iHAS 624A=Plextor SA-880
Asus 24B3ST/LT= liteon iHAS 624B=Plextor SA-890Mind ezek Lightsribe írók,és teszt képesek,de már nincs forgalomban,esetleg elfekvő készletek lehetnek.
-
GrooveHero
addikt
Köszi.
És az amúgy jónak számít? Vagy hagyjam a 'csába?
Mondjuk most vettem a samu 224BB-t, nem tudom minek kellene még egy író. Egy lájtszkrájbosat azért elfogadnék. Tudsz ajánlani egyet? Egy vadi zsír lenne a legjobb, amire még gari is van kb 1 év. Tehát jöhet bolti link is. Az az 5k nem vág földhöz -
jeni
félisten
válasz
GrooveHero #17952 üzenetére
ha az emlékezetem nem csal az egy Liteon C-s változat,vagyis egy Asus DRW-24B5ST
-
jeni
félisten
válasz
Flashget #17951 üzenetére
bezzeg még azt a Pio 108-s pottom pénzért tudatlanul oda adtam a kollégámnak,mivel akkor lecseréltem satás Pio 111-re.
bár van még a telken még a 106-s Piom,mai napig működik hibátlanul,hogy melyik lemezekre ír, fogad el,az passz.lehet,hogy a TDK+RW 8x piros címkés lemezt nem fogadja el,mert Windows 8 telepítésnél hibába ütköztem.
arról nem is szólva,hogy az IDE csatis lapok szinte eltűntek
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Véleményetek erről az íróról?
-
jeni
félisten
-
Flashget
félisten
válasz
speedbor #17947 üzenetére
Tezstképes írók a LiteOn-ok és ennek klónjai Asus, Plextor.
Samsung MTK chipes írói..vagyis a 223C kívételével mind jó saját tesztre de jittert nem tud mérni így ez kiesik.Azért 5db lemez után bedöglik...milyen lemezt adtál neki? Ugye nem valami silány olcsó minőségűt?
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Írás közben ha bármilyen tevékenységet végzek,az ronthat az íráson? Pl.zene hallgatás,film nézés ilyenek
-
speedbor
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy egyszerűnek tűnő kérdésem.
kellene nekem egy dvd író tesztelésre jitteert is tudjon, és beszerezthető legyen.
Írás minőség nem fontos, csak tesztelésre.
Az utolsó ilyen írom egy asus DRW-24B3LT, ami pontosan 5 lemez megírását és tesztelését bírta ki.
ennél kicsitt strapabírobra gondoltam
EZ szerintetek tényleg beszerezhető vagy csak valammi admin lusta volt leszedni, és szerintetek megfelel e a követelményeknek. -
StSanya
senior tag
válasz
bsanya #17944 üzenetére
Igen, 6x sebeséggel, mínuszost és pluszost is:
Features/Specifications:
Hitachi/LG GU10N 8x DVD±RW DL Slim Notebook SATA DriveGeneral Features:
Black bezel
Ultra Slim 9.5 mm drive
SATA interface
Access Times: CD-ROM: 140 ms, DVD-ROM: 160 ms
Activity LED
Emergency eject holeWrite Speed:
DVD+R: 8x
DVD-R: 8x
DVD+RW: 8x
DVD-RW: 6x
DVD+R DL: 6x
DVD-R DL: 6x
DVD-RAM: 5x
CD-R: 24x
CD-RW: 16xRead Speed:
CD-ROM: 24x
DVD-ROM: 8x
DVD-RAM: 5x
DVD±R: 8x
DVD±RW: 8x
DVD Video: 4x -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni:
Van a laptopomban egy DVD író: HL-DT-ST DVDRAM GU10N, ez tud kétrétegű lemezt írni? (rákerestem a neten, de magyar nyelvű oldalt nem találtam)
Köszönöm a segítséget előre is!
Sanya
-
mexel
veterán
Én a samsungomat nem használom, kipróbáltam de nekem hangosnak tűnik az olvasása ahogy fentebb írtam. Írni nem is írtam vele, azt hiszem így pár naposan eladom. Ha valakit érdekel a bolti ár alatt, számlával-garival, írjon privit.
Majdnem passzív házam van, videókártyából a második, alaplapból a harmadik az amit megtartottam. Nem hittemhogy dvd íróval is el kell játszam ezt
Az asus az halkabb lenne? (ha kapok valahol) -
smiti
veterán
Sziasztok!
Vennék egy új DVD írót, kettőt néztem. Az egyik a Samsung SH-S224BB/BEBE , a másik az Asus DRW-24B5ST. Melyiket érdemesebb? Illetve még az érdekelne, hogy ezt az Asust lehet-e Crossflashalni lite-on-ra vagy Plextorra? Ha igen akkor mire érdemes?
-
GrooveHero
addikt
válasz
verybigboy #17939 üzenetére
Van otthon párszáz korong össze-vissza mindennel teleírva, régen egyáltalán nem volt fontos, kiköpte az író a megírtat, már ment is be az üres lemez. Kb ennyi volt. Ráadásul hengerben tároltam őket, és néha napján megnéztem egy-két filmet, vagy beraktam egy-kettőt, de nem nagyon törődtem velük. Most vettem két napja az írót és szántam pénzt normális lemezekre, úgyhogy veszek vmi normális tartót is, és vigyázni fogok rájuk. Kiírni meg amúgy is van közel két terányi cucc
-
verybigboy
senior tag
válasz
Flashget #17938 üzenetére
Mondjuk az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy amennyire egy-két ember (ebbe az 1-2 emberbe magamat is beleértem) kiélezi ezt az írásos dolgot, az már nem normális. Ezt tudom magamról is (de legalább bevallom!) ez már pl. nálam inkább egy "sport"-nak tekinthető valami. Tudjuk az olvasók nem annyira kényes jószágok mint amennyire kényes én magam vagyok a lemezekkel kapcsolatosan, de ha az ember tud egy jó lemezt megírni, akkor azt szeretné hogy legközelebb még szebben meg még szebben meg annál is szebben írja meg a következőt, pedig már az első írás is bőven jónak tekinthető, de neki az sem elég.
Ez olyan mint a cigi, rákapsz az ízére és nem szabadulsz ... mondjuk épp nem cigizek, mégis DVD író őrűlt vagyok
-
Flashget
félisten
válasz
raziel01 #17936 üzenetére
Ha nincs ez a túllihegés, akkor sokan vennének sok szemét lemezt napjainkban és nem értenék miért dob ki 30db lemezből 10 db-ot rögtön írás után...majd jönnek ph-ra hogy milyen dvd írót vegyenek, mert bedobta az unalmast az írója mert sorra rontja el a lemezeket blablabla..
A régi lemezek és írók messze jobbak voltak mint amik napjainkban kaphatóak.
Szerintem meg túl van lihegve a hardverek tunningolása, hogy több pöttyöt kapjanak a tesztekben...ők erre meg azt mondják tuning nélkül nem derül ki melyik a selejt.
Egyébként már többször leírtam a legjobb teszter egy asztali BD vagy DVD lejátszó... -
jeni
félisten
válasz
raziel01 #17936 üzenetére
na erre csak annyit írhatok,hogy van aki a tökéletesre törekszik azonos árszinten belül.
ez olyan mint a F1. Ott is a legjobbra mennek,a legjobbat akarják kihoznia kocsiból.
Az üzemanyagot is fejlesztik,hogy jobb legyen a hatásfoka.Senki sem örülne,ha egy fél éves lemez anyagát egy holmi selejtes amiről anno nem tudott ,csak úgy mindent hazavágjon. -
raziel01
veterán
válasz
Flashget #17935 üzenetére
Szvsz túl van lihegve a DVD írás téma. Tudom egyesek futtatnak mindenféle teszteket és megmondják, hogy ez nem jó lemez meg nem jó író de például havernál néztünk DVD filmet és semmi gond nem volt a 8 éves nagyon noname(tuff disk) lemezekkel. Mp3-akat is másoltunk gépre azok is hibátlanok voltak.
Nem azt mondom, hogy a legolcsóbb lemezt vegye meg az ember de egy átlagfelhasználónak nem feltétlen kell megvenni a legdrágább lemezt és 100 tesztet is felesleges futtatni írás után, gondolok itt a grafikonos tesztekre. -
Flashget
félisten
válasz
Calogero #17928 üzenetére
Nem hogy IDE, de van aki tart olyan gépet (értéke 20-25K) amin xp fut és kimondottan DVD írásra használja.
Szóval ha nincs olyan lap egyáltalán már amin IDE van akkor igen ez is egy jó megoldás, főleg ha autóban való lejátszásra kell a lemez.
A ma kapható írók egyike sem ér fel a régebbi pl. pio 116-al.Plextor egy klón a LiteOn-é olyan mint a jóval olcsóbb Asus...nem méri meg a túlárazott árát.
-
törölt tag
válasz
Calogero #17933 üzenetére
Értem. Akkor talán a későbbi alaplapcserére gondolva, ha járható út, akkor SATA-ATA átalakító. Nem tudom ténylegesen mennyire jó írni azon keresztül, de ha újabb alaplapra cserélsz, akkor azokban már nem igazán van PCI. Ezért szerintem nem érdemes PCI kártyát venned. Vagy USB-ATA/SATA átalakító lehet még jó. Utóbbival laptopon is használhatod majd, ha akarod. Nekem is van egy ilyen, kifogástalanul működött HDD-vel, gondolom DVD is rendben lenne vele.
-
törölt tag
válasz
Calogero #17930 üzenetére
Hát te tudod, de nekem régebben 4x írás már pörkölte szét úgy a lemezt, hogy hamarabb tönkre ment, mint amit 16x-osan írtam. Szerintem inkább lemez függő a dolog, mint sebesség. Jó lemez és 8x írás szerintem tökéletes. Legalábbis nekem bevált, eddig ... Mivel már nem nagyon írok ki dolgokat, csak a régebbi anyagok vannak meg, de azok rendben olvashatóak.
-
anarchoid
csendes tag
Jo reg vettem irot , mar marharitkan hasznalom az adattaroloas ezen fajtajat azonban most kelett volna irnom egyet es a jo oreg NEC -em nemtudott 1 jot sem irni .. szoval nezelodni kezdtem a regi plextor etalon markat gondoltam
PX-891SA (ahol neztem a LG, samsung, NEC -ek aranak a duplaja ert adjak , talan jo is ?)
errol eseteg valamei velemeny ellenvelemeny ? (vagy a jelenlegi plextorokrol)
-
Calogero
addikt
Sziasztok
Tanácsért jöttem hozzátok
Adott egy Pioneer 116D íróm, ezt használom írásra. Alaplap csere előtt állok, de az új alaplapokról már hiányzik az IDE csatlakozó.
Az lenne a kérdésem hogyan járhatok jobban.
IDE Sata átalakítóval használom az írót vagy egy PCI-os IDE kártyára csatlakoztatom?AHCI mód be lenne kapcsolva a SSD miatt, amin a rendszer van.
Előre köszönöm.
-
raziel01
veterán
válasz
GrooveHero #17918 üzenetére
Régi Pioneer-omban is zörgött a homok.
És ebben a Samsungban is zörög én is észrevettem. -
whitezo88
nagyúr
LG írókhoz plusz egy feketepont. Vadiúj gépemhez vettem ma egyet. Éééés nem bírja olvasni azt a win7 telepítőt, ami eddig mindenhol, pl tegnap egy másik gépen (mac) ment. Elindul hogy windows fileok beolvasása és megakad a csík, majd feljön egy hibaüzenet hogy meghajtó hiba, pl DVD, USB vagy HDD. USB nincs bedugva, HDD jó mert tegnap még ment a másik gépbe és felismeri, próbál is bootolni róla csak ugye nem tud felállni a rendszer új gép miatt. elképesztő... MA vásároltam. holnap viszem vissza, és kérek helyette egy jobbat. (persze különbözet fizetésével).
pedig a régi író is LG, azóta ilyen szar lett?
holnap meg kéne munkához már... megyek bátyámhoz, addig átdugjuk ő meghajtóját arról már mennie kell...
-
GrooveHero
addikt
Most vettem egy samu224BB írót, mindjárt rakom fel róla a képeket.
Apropó. Ismeritek a "zörög benne a homok" effektust?na itt vannak a képek is. mindjárt csinálok egy tesztet is. mondjuk még nem csináltam. Nero kellene hozzá? Ashampoo nem jó?
-
Flashget
félisten
válasz
verybigboy #17916 üzenetére
asszony is dugdossa előlem a csokikat a konyhában az edényekbe..még nem tudja, hogy rájöttem hova dugta
lehet nálad is hasonló a helyzet -
verybigboy
senior tag
... találtam a végtelen íróim közt egy teljesen ú, dobozos, bontatlan Samsung SH-S222L írót, juhéééé ... és nincs még megsorszámozva, ergo nem is tudtam róla hogy létezik ...
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Megnézegettem az írókat és a lemezeket is. Maradt a Samu 224BEBE, vagy mija neve+Verbatim kombó. Főleg, hogy a samura most itt a helyi boltban 24 hó gari van.
-
Flashget
félisten
válasz
kamikaz333 #17909 üzenetére
kúlső ház + belső író kombot javaslok.
-
-
kamikaz333
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni milyen külső DVD-írót vegyek? Nincsenek különleges igényeim, csak USB 2-es csatlakozója legyen. Árakkal nem vagyok tisztában, de nem szeretnék kiadni 10.000 Ft-nál többet, ha nem szükséges. Köszönöm előre is a segítséget!
-
pami5
aktív tag
válasz
Flashget #17853 üzenetére
a 7260 klf. dolgokat csinál, nálam a tálcára helyezett lemezt ötlet szerűen beviszi,
néha a kezemet is becsípi! Viszont jól ír a mód. 1.61 fw-vel és nem zajong.
Egy mai írás, avi, 6x, ImgBurn, Verbatim+R, csak az első pillanatban, az írás
kezdésekor PIE és Jitter magas, változó, de utána teljesen normális.
A "legjobb" teszter, az asztali lejátszó szó nélkül viszi.
Néztem egy korábbi írást is (2003. 05. 29.), akkor még nem tudtam tesztelni,
Nero 6.6.0.8-al írtam, 4x, GSA-H20L íróval, ma ilyen:
Javaslatodra az iHAS-hoz a GL29-et használom ma is. -
gyuszmo1
tag
válasz
GrooveHero #17906 üzenetére
ha eléri a 10K-t a rendelésed ingyenesen kiviszik a hozzád legközelebb levő picpack pontra!
-
gyuszmo1
tag
válasz
GrooveHero #17903 üzenetére
-
gyuszmo1
tag
válasz
GrooveHero #17900 üzenetére
szia! katt a link-re.itt biztos megkapod mindkét kérdésedre a választ
-
GrooveHero
addikt
-
Flashget
félisten
válasz
GrooveHero #17900 üzenetére
[link]
It nem csak konkrét lemezeket tudsz meg, de az utolsó hsz-eknél konkrét boltot is hol tudsz venni lemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest