Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
-
fcc
aktív tag
Üdv!
Vennem kell lassan új dvd írót. Jelenleg IDE-s van, és nincs is szabad SATA csatlakozóm a gépben(a vinyók vannak rákötve). Lehet gond abból, ha a SATA-s írót IDE-SATA converter kártyával csatlakoztatom? -
jeni
félisten
válasz
matepalfi #17295 üzenetére
Szia
Ha sata csatis kell neked és garis,bolti új akkor: amúgy DVD olvasó is van de olyat már az ára miatt sem érdemes megvenni.
a Sony AD-7261S-fehér- vagy a fekete és az újabb AD-7280S
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani valami megbízható, jó, olcsó, DVD írót/olvasót? -
rszp
aktív tag
válasz
HeavyToys #17288 üzenetére
Az író nem rossz de LiteOn iHAS524A fw-rel jobb lenne.
A Sony/Optiarc sorozatból az AD52607260/7261/7263 a legjobb de kifutás határán van.
5260 = az alap
7260 = 5260 + DVD-RAM írás
7261 = 7260 + LightScribe
7263 = 7260 + LabelFlashKicsit gyengébb de sok helyen vásárolható az AD7280. A változatok mint a 7260 sorozatnál de nincs 7281.
A Sony hangosabb mint az ASUS, ezt nem szabad elhallgatni.
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy ASUS DRW-24B1ST DVD íróm van, gyári Firmware-el. Ez milyen minőségi szintet jelent a dvd írók piacán? Tudnátok ajánlani olyat, ami jobb minőséget produkál mint a fenti író?
Köszi előre is!
-
jeni
félisten
Üdv
Ez milyen lehet? [link]
új számozással -
spidersoft
senior tag
válasz
Flashget #17284 üzenetére
A tavalyi 16.000Ft/2TB-os áron nézve lazán megérte volna duplikálva tárolni az adatokat... tehát hogy két winyón megvan ugyanaz. Az "árrobbanás" előtt akartam pont venni két darabot, különböző márkájúakat, és duplikálva menteni rájuk. Mire "rászántam magam" felment a HDD ára duplájára... Ez még a jelen árral sem bót. A BR lemez is 50-60Ft/4,7GB "a szomszédban", itthon fogalmam sincs mennyi lehet... az artis-juss 400Ft+ÁFA (508Ft)/25GB, azaz 95,50Ft/4,7GB, hasonlóan mint a DVD-nél, tehát magyar lemezárakat véve még akár duplikálva se olyan vészes ez a mostani ár. Viszont BR lemezem még nem volt, nem tudom, hogy mire finnyás, mennyire érzékeny pl. karcokra, tárolásra (élén vagy lapján papírtokba? hengerben?), forgatási sebességre, mennyire akar rajtamaradni a réteg... A DVD-k nekem sokkal tartósabbak voltak, mint a CD-k, nem jött le egyikről se a réteg (bár *nagyon olcsó* lemez már volt, hogy kettéjött, mint a pilótakeksz), míg a CD-kről igen. A CD vagy egy felületi karc miatt "vakult be", mint a foncsor, akár pettyekben, akár vonalban, vagy szimplán csak lehámlott róla a prezúr. DVD-n két műanyaglap között van a réteg, ha az jól össze van ragasztva, akkor sok baja nem lehet. A BD ismét olyan, mint a CD: csak felületi lakkréteg védi az adathordozó réteget, így a nagyobb adatsűrűség mellett véleményem szerint emiatt is sérülékenyebb, mint a DVD. Van erről valahol cikk/tartós teszt, hogy mennyire viseli a BD a karmolást, zsíros kézzel tapogatás mennyire "eszi le" róla a réteget, mint a CD-k esetében történt, meghogy tartósabb egy-két éves használat mennyire nyírja ki a lemezt?
-
Flashget
félisten
válasz
spidersoft #17272 üzenetére
aztán majd ő is úgy jár mint az egyik olvtárs akinek a polcon hevert HDD-ről vesztek el az adatai.
-
Joltee
aktív tag
válasz
verybigboy #17278 üzenetére
Nem indítasz olyan PH-s nyereményjátékot, ahol a legjobb íróid/lemezeid közül sorsolsz ki egyet-kettőt?
-
jeni
félisten
válasz
sorba állhatunk értük a lakás ajtód előtt?
szerzünk örömteli perceket a párodnak,úgyis csak porosodik a bűvös szekrény előtt,alatt,mögött,felett és bent
gondolj bele nem kell törölgetned többé.a boros pincét most kihagyjuk
-
spidersoft
senior tag
válasz
Nekem két DVD-íróm van. Az első egy LG, ami teljesen idióta (hol felismerte az általa négy másodperccel ezelőtt kiírt lemezt, hol *üresnek* gondolta (egyszer próbáltam: ilyenkor hagyott a lemezre írni mégegyszer
), a második meg a mostani Asus. Piszkosul zajos, de legalább jól teszi amit tesz... Az LG száműzve lett a játszós gépbe, lemezt olvasni nagyjából még tud. Persze a sajátjait továbbra se mindig...
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy nekem ez a két író is pont elég. Boldogok a tudatlanok...
-
verybigboy
senior tag
-
jeni
félisten
pedig van egy Pioneer 215 és egy Pioneer 216-s íróm többek közt
gyűjtőm de hova is gyűjtőm a Blu-Ray korszakában?
-
Joltee
aktív tag
válasz
verybigboy #17274 üzenetére
215-ös Pio-t majdnem vettem, de végül elvitte más. Az igazság az, hogy már csak helyben átvehető írók érdekelnek, a posta drága... (222L: van 2db, 7200A: van 3db; több nem kell...
)
-
Joltee
aktív tag
válasz
spidersoft #17272 üzenetére
Na lesz itt pörgés rendesen, ha megindul a HDD-DVD téma.
Inkább arról beszéljetek le, hogy vegyek még egy Pio 112D-t...
-
spidersoft
senior tag
válasz
Joltee #17267 üzenetére
2TB-os winyó bruttó 28.000Ft, egy teleírt DVD-re való kapacitás 65,80Ft. Oszt ez törölhető, nem vagy limitálva 4,7GB-os fileméretre, satöbbi. Oké, kapható olcsóbban tót lemez, de az itthoni lemezekből nettó 75Ft (bruttó 95,25Ft) az artisjus jussa, ahhoz képest a winyó jóval olcsóbb... szvsz igaza van, ha winyóra ment
-
Kezdő vagyok
őstag
Akkor annyit kérdezhetnék,hogy kinek melyik egyszer írható lemez a kedvence?
-
jeni
félisten
válasz
verybigboy #17268 üzenetére
de hát ez a DVD író topik ami arról szól milyen DVD egységgel dolgozzunk?
erre jössz ide a HDD-vel -
verybigboy
senior tag
válasz
Joltee #17267 üzenetére
Nem, nem elírás, a bedöglött XP-s HDD-ről mentem át az adatokat az úh XP-s HDD-re. Maga a HDD az tökéletes, nincs azzal gond, az XP adta be a derekát miután az SP3-at feltettem ... kékhalál és nem tudtam visszahozni, életet lehelni belé, így vettem a polcról le egy másik HDD-t, XP-t feltelepítettem és most meg a másik HDD-ről viszem át az adatokat erre az "új" HDD-re. (Én értem amit írtam
)
-
Joltee
aktív tag
válasz
verybigboy #17266 üzenetére
HDD-re???
Nem elírás?
Nem DVD-t akartál írni?
-
verybigboy
senior tag
Nagyon leült a topik!!! Már kell valamit kiírnom, hogy picit elhúzzam a mézes madzagot az orrotok előtt
Sajnos jelenleg a gépem újratelepítésével vagyok elfoglalva, behalt a régi XP-m, most meg adatmentek az új HDD-re ...
-
Flashget
félisten
válasz
Kezdő vagyok #17262 üzenetére
mert Kezdő vagy .)
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
King Unique #17261 üzenetére
Bocs,nem tudtam,hogy van külön topicja.
-
King Unique
titán
válasz
Kezdő vagyok #17260 üzenetére
Milyen Blu-ray írót?
Blu-ray lemez tapasztalatok - ezekben próbálkozz,mert itt eléggé OFF...
amúgy író pl.Pioneer 206 v 207 DBK,v Sony Optiarc BD-5300S, lemez: Verbatim,Panasonic még jobb, Philips CD tokos kiszerelésben "INFOMEDIA" middel stb. -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Blu-Ray lemezek írásához milyen Blu-Ray írót+lemezt javasolnátok? -
Rocko
tag
köszi mindenkinek.
a festésen gondolkoztamill., hogy szerzek egy meghalt íróból előlapot.
-
jeni
félisten
lehet kapni príma spray festéket és azzal megoldod,ja és egy hőlégfúvó is kell hozzá
az előlap és a tálca takaró lepattintható és a gomb kivehető
1 lépés:
felmelegíteni a lefestendő tárgyat és fújni rá a festéket vékonyan,megint rámelegíted a festéket,de ne túl mert akkor megég.
2 lépés:
vársz vele 1-2 órát újra felmelegíteni megont vékonyan festeni megint rámelegíteni
3 lépés:
lásd a 2. lépés:mikor megszáradt rendesen akkor összerakod és 20 évig jó lesz
nekem a Pioneer 106D vagyis a Teac DV-W50D írót csináltam meg így és mai napig nem kopott meg
A Pioneer semmi felírat nincs elől csak a dombornyomású ikonok,az meg lefestés után is látszik,megmarad.
Garancia meg úgysincs rá. -
spidersoft
senior tag
válasz
spidersoft #17252 üzenetére
Senkinek semmi ötlet? Lehet, és ha lehet, akkor mivel lehet limitálni egy USB író sebességét? Nem PC-n működne, hanem médialejátszón, így folyamatosan futó szoftver nem járható út, csak valami olyan, ami az író agyát hekkeli át.
-
spidersoft
senior tag
Esetleg a színe miatt... ha ez megéri a kiadást. Más miatt nemigen
Részemről inkább annak a híve vagyok, hogy alaposan megvizsgált, karc- és pormentes lemezre szabad csak írni, időnként tisztítani kell a fejet (tisztítólemez nekem nem vált be... kézzel, puhára tekert, tiszta (ami a lencséhez fog érni azt a részt nem érinted meg) vattapamaccsal az igazi). Nekem az Asussal megírtak közül nem volt még olyan lemezem, ami elromlott volna (csak azok, amiket komolyabb atrocitás ért, pl. kopaszon volt tartva polc alatt, és belediffundált némi póxar). Az első íróm egy LG volt, az azzal megírt lemezek instabilak voltak már akkor is, és most se mindig olvashatóak be. Ez az Asus legalább szól, hogy nem fahin a lemez, az LG, amikor olyanja volt, azt mondta, hogy üres, és hagyott ráírni *mégegyszer*
Ettől persze tönkrement a lemez, de egyszer azért csak kipróbáltam, hogy tényleg-e, de tényleg. Hülye egy gép volt az...
-
Rocko
tag
sziasztok!
szerintetek van értelme lecserélni egy pioneer 212d-t valami másikra?
igazából ritkán használom, nem sok lemezt írok. talán a színe miatt vennék egy újat. -
spidersoft
senior tag
válasz
spidersoft #17251 üzenetére
Ha minden kötél szakad rábeszélem magam egy ilyenre. Drágább kb. 2000-2500 Forinttal, de legalább van saját háza. Úgy néz ki, hogy nem dupla USB-s a kábele, ami arra enged következtetni, hogy a leggyorsabb íráskor/leggyorsabb olvasáskor sem lépi túl a 2,5W-ot (5V/500mA), tehát nekem olvasásra még elvileg belefér a fogyasztása, pláne, ha valamivel sikerül lelimitálni a sebességét mondjuk DVD 4x-esre, ami 42 Mbit, filmek lejátszásához bőven elégnek kell legyen.
-
spidersoft
senior tag
Ez már bíztató, mégha külön táppal menne, az is megoldható lenne, néhány Wattos 5V-os stabilizált dugasztáp minden sarokban van manapság. A dupla USB kiesett, mert a készüléken 2db USB aljzat van, és egyikből rendszerint pendrive lóg, táp nélküli hubbal meg nem megyek messzire, tápos hub meg értelmetlen, akkor már azt a plusz tápot az ODD-re használom.
Köszönöm az infót!
Azt volna jó még tudni, hogy olvasáskor elég-e nekik 1-2W. Csak mert akkor nem kéne külön táp, hajthatná a médiaközpont is.
Meghogy az eSATA poweres-e az egreat-en (hogy derítem én ezt ki?).
Meghogy le tudok-e én csendesíteni pl. 2x sebességre egy ilyen készüléket, illetve ha igen, akkor milyen programmal?
-
jeni
félisten
válasz
spidersoft #17249 üzenetére
igen 5V az üzemmódjuk de lehet kapni dupla USB kábelt a stabilabb USB működésre
-
spidersoft
senior tag
válasz
spidersoft #17248 üzenetére
"Egy laptopba való SATA DVD író jellemzően mennyit fogyaszt? Ennek is elég csak az 5V, mint a HDD-knek?"
Bocs, szerintem félreérthető, ez két külön kérdés, és nem egymást megerősítők. Ezt akartam kérdezni:
- Mennyit fogyaszt (Wattot, avagy mennyi áramot vesz fel, oszt kiszámolom magamnak)?
- Elég-e neki az 5V, vagy kéri a külön 12V-ot is? -
spidersoft
senior tag
Üdv!
Kicsit OFF, a dolog ON része az, hogy milyet vegyek, az alant vázolt célra vannak-e olyanok, amik ajánlottak, illetve amiket kerüljek
Noszóvalakkor.
Egy laptopba való SATA DVD író jellemzően mennyit fogyaszt? Ennek is elég csak az 5V, mint a HDD-knek?
Médialejátszóhoz kellene, és csak lejátszásra. A lejátszónak (egreat R6A) van USB kimenete (amiről táplálhatnám, ha nem eszik sokat), illetve eSATA aljzata, amin ballaghatnának a bitek, így nem kellene külön táp, külön standby fogyasztás, etc.
A készülék elé kötött fogyasztásmérő 7,3W-ot mutatott függetlenül attól, hogy az épp lejátszik vagy képernyővédőzik, egy pendrive-val 7,8W-ot mutatott. A tápja 5V 2A-es, szóval ha olyan 1W környékén kijönne lejátszáskor az ODD fogyasztása, akkor az még pont jó lenne.
Ezzel kapcsolatban még: hogy lehet megtudni, hogy a készüléken lévő eSATA port poweres vagy sem?
Jó lenne még azt is tudni, hogy mivel lehetne lebutítani a meghajtó sebességét pl. 2x (esetleg 4x) max. sebességre, gondolom ez is segítene mind zaj mind fogyasztás szempontjából. Olyan progit már találtam párat, ami lecsökkenti a drive sebességét, de ezt csak szoftveresen tette, azt másik gépbe téve, vagy a rendszer újratelepítésekor a lassítás "elmúlt".
Előre is köszönöm a segítséget
-
jeni
félisten
Elvileg a Sony AD-7260S és a 7261S ugyanazok(a AD-7261s az +LIGHTSRIBE FUNKCIÓ)
a Sony AD-7280s az már újabb chipes,más gyártótól ,és annak már csak 1MB a cache
A korábbi verziók még 2MB caches-k
Sony AD-7280S és a AD-7283S még nem ír szebben mint a 7260S író a gyári firmmel.
Viszont van a neten mokkolt 7280S firm amivel szebben lehet vele írni. -
jeni
félisten
Szia
Per pillanat a Sony AD-7280S ami érdekelhetne téged
Ha kapsz még használtan vagy eldugott helyen Sony AD-7260S akkor azt vedd,de már kifutott.
Helyette a Sony AD-7261S vedd igaz abban van Lightsribe de más jobb író nincs is a piacon. jelenleg kapható de meddig azt nem tudni. -
peq
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy mindenféle sallangoktól mentes DVD íróra. Halkan olvasson, ez elsődleges, és jól írjon! Alkalomadtán lehet kiírnék 1-2 PS2 backup lemezt. Ár ahogy nézem nem nagyon számít, javarészt 10 alatt van mind. Köszi a választ!
Fekete legyen!
-
jeni
félisten
válasz
muci07 #17242 üzenetére
talán én megmondom a tutit
értelmetlen kérdésre értelmetlen választ adokeleve ma már nincs is olyan lemez és MID amely alapján az írónak egy DVD lemezt 4X kell megírnia
maga a lemez író programok és az új lemezek is 6x a min írási képessége,engedélye.
4x Cd meg már nincs is.már a Nero program minimum,biztonsági,automatikus és maximum értéket ad meg és nem számokkal kifejezve
az Ingburn is maga választja ki az optimális sebességet.de azt felül lehet bírálni.használj régebbi Nero programot hátha abban kitudod választani,ha egyáltalán elindul és megírja valahogy
esetleg más író programot
a mai lemezeknek már nem tesz jót a 4x írási képesség,már nem arra vannak tervezve. -
muci07
tag
-
Joltee
aktív tag
válasz
verybigboy #17240 üzenetére
Hogyhogy? Még nem kapkodták el?
Nem tudja a nép mi a jó.
-
Flashget
félisten
már olyan is van? nem UAE?
-
maestro87
őstag
válasz
Joltee #17234 üzenetére
Köszi, még jó hogy szóltál. A bolt pedig feketének tünteti fel:
http://szamitogepalkatreszbolt.hu/webshop/nec-ad-7261s-01-oem-lightscribe-black/
Meg azt hiszem az árgép is.
Akkor most fehér vagy fekete? -
maestro87
őstag
Üdv! Van valami különbség a 7261S-0B és 7261S-01 között?
Melyiket vegyem?
Gyors válasz kellene, előre is köszi. -
Flashget
félisten
válasz
verybigboy #17227 üzenetére
hát a mester mutatta az írásteszteket az 524A-val készült írásokról és eléggé meggyőzőek voltak..csak boltba már nem lehetett venni csak 624B-t.
-
Joltee
aktív tag
válasz
verybigboy #17229 üzenetére
Nono! Gondolj a racionalizálásra!
-
jeni
félisten
válasz
verybigboy #17227 üzenetére
licitálunk rá
ki ad érte mondjuk 4000 FT-t?
-
Flashget
félisten
válasz
verybigboy #17222 üzenetére
tudjuk
tesztelni DL-t írni viszont a legjobb nálam. -
bl0ck
tag
válasz
verybigboy #17222 üzenetére
Pioról is sokaknak megvan, még is közel 6 évesen halt meg ami nekem van...volt, hogy napi 7 órát huzamban írt dual dvd-t....meg ki írt pár száz cd/dvd-t.....
-
verybigboy
senior tag
... nekem megvan a saját véleményem a LiteOn-okról ... persze a kényszer nagy úr, tudom ...
-
jeni
félisten
Ez is überfrankó még eredeti Pioneer 125
és ez meg a 216-s Pio
Az amit írtál a Pioneer 128-s az már más gyártótól közepesen író lett belőle Pioneer címkével. -
jeni
félisten
Szia
Ha Xbox360-hopz kell neked akkor mindenképpen Liteon belsős írót( Asus,Plextor,LiteOn) a DL réteg írása miatt ,akkor mokkolt Liteon iHAS 124B-t vegyél.
Asus is jó arra,ha átírod a firmjét.
Ha szépen normál lemezre valóíró kell akkor a Sony AD-7261S ha netalán kapsz még AD-7260S írót,vagy a Sony AD-7280S.-DVD-RW NEC 24x AD-7261S LightScribe SATA
-DVD-RW LiteOn 24x iHAS524-T32
vagy még DVD-RW LiteOn 24x iHAS124-19BMind jó kivéve a Pioneert ne VEDD
-
montezuma
tag
Üdv, sziasztok, valamikor 2,5 éve vettem egy s223c-t, megfelelően upgradeltem a firmvert és most is szépen muzsikál.
Akkor egy kis programot töltöttem le, talán itt a fórumon ajánlottátok, hogy lekorlátozzam az olvasást, és ne legyen hangos a drive.
Most sem hangos, de lassú, szeretném, ha újra gyorsabb lenne, akár hangosabb is.
Nem találom a programot, sem a hozzászólásokat.
Tudtok segíteni?
Kösz -
bl0ck
tag
Üdv.
DVD írót akarok venni, mivel most már dvd-t sem hajlandó írni, lézer hibát ír ki. Amúgy is akartam ,csak gondoltam tologatom még.
Van 1-2 kiszemelt, csak nem tudom jók-e(xbox-hoz, meg leginkább filmekhez kellene):
-DVD-RW NEC 24x AD-7261S LightScribe SATA
-DVD-RW LiteOn 24x iHAS524-T32
-DVD-RW Pioneer 22x DVR-218L Labelflash SATA
vagy még DVD-RW LiteOn 24x iHAS124-19B, csak ahonnan rendelni akarom, jelenleg nincs raktáron.
Vagy ha esetleg van ami jobb 5-6k körül, meghallgatom
Köszönöm. -
muci07
tag
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy az én ASUS DRW-24B3ST íróm miért nem tud 4x-esen írni, se DVD-t, se CD-t?????
-
NandorHUN
addikt
válasz
Flashget #17207 üzenetére
Azt értem, de gyakorlatilag már sehol nem kapni 7260s-t csak 7280s-t, ami ugye sokkal rosszabb.... illetve az is "jó" csak ugye én szeretném a legjobbat kapni a pénzemért, meg am főleg duplarétegűt szoktam írni, ami ugye a 7260-nak is a gyengéje az elmondásod szerint
-
Flashget
félisten
válasz
NandorHUN #17200 üzenetére
a gyakorlat az, hogy nekem van minden,,LS,LF ls LT tudó író...mégis CD filcet használok
vetem a legolcsóbb LS-t tudó cd lemezt és arra firkáltam...rájöttem két dologra.
1. nem vagyok elég kreatív hozzá
2. kurva sok időbe talik mire egy lemezt "megfest" az író..ráadásul barnás színű az egész...7260 minden eféle csicsától mente ettől olyan jó író a 7261/7263-hoz képest.
-
NandorHUN
addikt
Amugy így visszaolvasva; azt irják, h elv. a 7260s és a 7261s ugyanaz, csak utobbiban még van lightscribe. Viszont elv ez a modell nem jeleskedik a duplarétegűnél, amit én azért irnék (Xbox miatt is). A 7280s-rol meg nincs info....
Pioneer-eket meg már csak az új belsővel kapni boltban, nekem meg fontos lenne a garancia, mivel mostanság elég sok olyat hallok, hogy néhány hónapot bírt csak az író. -
jeni
félisten
válasz
NandorHUN #17200 üzenetére
jut eszembe a mostoha fateromnak még 2011 karácsonyán mikor az új gépét összeraktam neki abba egy zsír új Sony AD-7260S írót vettem 2év garival. Szinte ha ezidáig megírt 3 lemezt vele akkor sokat mondtam.
lehet,hogy megfűzöm arra,hogy kap helyette egy 7280S írót oly mindegy milyen író is van benne,ja meg tettem bele egy LG GSA-4167(?) írót amiben az ékszíjat cseréltettem ingyen és azzal alig írt a volt kolléganőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest