Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsirigó7
senior tag
válasz
kungzi #16999 üzenetére
Szerintem olyan kivitelű ház szükséges hozzá, amelynek az optikai hely kialakítása slim optikai meghajtót tud fogadni 5,25-ösök helyett.
Azt nem tudom hogy normál házhoz átalakítót lehetséges-e kapni.
Mert én a normál kivitelű DVD írókban jobban bízok, mint a slim kivitelekben.
Így nem nagyon foglalkoztatott ezzel a slot-in dizájnnal.Szk:
De biztos lesz valaki, aki a kérdésedre konkrétabban is tud válaszolni. -
kungzi
veterán
válasz
kicsirigó7 #16998 üzenetére
és ezt betudom rakni pc-be is?
-
kungzi
veterán
sziasztok
moddingolt gépekbe szoktam látni olyan dvd meghajtókat, hogy nem tálcája, csak egy nyílás a lemeznek. na ilyet hol lehet kapni vagy mi a neve?
előre is köszi
-
Atipapa
csendes tag
Többen mondták már , hogy kb öt év után eltünnek az adatok a lemezről , de nekem van olyan lemezem amit kétszeres sebességgel írtam kb 10 éve , és még mindíg használható .
-
Atipapa
csendes tag
Ajánlanám a sony írók valamelyikét , mert az tud kétszeres sebességgel is írni , ha hosszú távon meg akarod tartani az adatokat , ami a lemezen van .
-
W.Chuck
csendes tag
válasz
kicsirigó7 #16988 üzenetére
Huhh.
4 évvel ezelőttig képben voltam gépes dolgokkal, de azóta nem követem nyomon, s akkor sem mélyültem bele az írókba, azóta meg végképp, és lényegében félig kínai amit írtál
Minőség az kb. teljesen mind1, csak ne az alja legyen a dolgoknak....
Néha-néha 1-2 cd/dvd kiírására kellene, meg Xbox-ra a dupla rétegű dvd-ket írni.. -
törölt tag
Mostanában, ha van rá időm, megvizsgálom a kezeim közé kerülő notik optikai meghajtóit írásminőség szempontjából. Általában azt szokták javasolni a hozzáértők, hogy inkább használjunk desktop írót külső házban, mert azoknak jobb az írásminőségük. Ez az esetek többségében így is van. Ettől függetlenül érdemes letesztelni a notebook saját meghajtóját (már ha van benne)!
A DVD lemezes topicban már dícsértem a Teac DV-W28S-RT írót, most egy LG okozott számomra kellemes meglepetést.LG HL-DT-ST DVD+-RW GT50N, A101-11 firmware, 4x írás:
A meghajtó 4x és 8x sebességet kínál fel az INFOME R30 lemezhez. Érdemes azonban 4x-es sebességgel pörkölni, mert gyorsabb íráskor nő a jitter:
Persze nagy tömegű írásra nem alkalmas egy ilyen játékszer, ennek ellenére - figyelembe véve az írásminőségét - használhatónak tűnik!
-
SPZHUN
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni Lightscribe író vásárlás ügyében. Elolvastam több hozzászólást is és némileg elbizonytalanodtam, nem tudom végül is mi lenne a legjobb nekem.
Hobbi dolgaimhoz szeretném használni a gravírozó funkciót, nem túl gyakori alkalmakkor, éppen ezért nem is szánnék rá, csak 5-6 ezer forint körül.Tudtok esetleg ajánlani nekem egyet-kettőt? Érdemes befektetni egy ilyen íróra vajon? "Fehér lemezre" nyomtató készüléket sajnos nem tudok vásárolni, annak ára miatt, így gondoltam a Lightsrice technológiás megoldásra.
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Nem tudja valaki mi a különbség a két író között? Mindegyiket át lehet CrossFlash-elni LiteOn-á?
Asus DRW-24B3ST/BLK/B/AS
Asus DRW-24B3ST/BLK/G/AS
Előre is köszönöm a választ.
-
kicsirigó7
senior tag
válasz
W.Chuck #16985 üzenetére
Ha írásminőséget szeretnél tesztelni akkor a 124B jó lesz.
Ha nem akarsz írásminőséget tesztelni, inkább az írásminőség számít, akkor inkább Sony Optiarc AD-7260S-t vagy AD-7280S-t.
Szk:
Én kettőt vennék, 7260S.t pörkölni, 124B-t letesztelni a 7260S irományát. Hogy nyugodt legyek abban hogy jó minőségben írtam ki, azt amit akartam. Nem beszélve arról hogy a mai DVD lemezek minősége olyan amilyen. Ezért sem árt a teszt. -
kicsirigó7
senior tag
LiteOn iHAS 124B tesztképes, de közepes minőséggel pörköl. Jitter értékben nagyon rossz.
LiteOn iHAS 124C kérdéses a tesztképessége, az előd LiteOn írókkal összehasonlítva.
Viszont kisebb PIE és kisebb Jitter értékkel pörköl mint a B verzió. (124B és 524A írókkal tesztelve a 124C verzió irományát. Saját maga által végzett C teszt, magasabb PIE PIF értéket hoz mint a két előd.)Vagy is, szerintem a kettő közül írásminőségben a C verzió a jobb.
Tesztelni, és az xboxos dolog miatt a B verzió.
Az alapján kell választani, hogy kinek mire szükséges. -
W.Chuck
csendes tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen dvd írót vegyek.
A régi a cd-t nem olvassa már egy 1,5 éve, és most untam meg(előtte olvasta, mielőtt valaki mondaná, hogy nem is olvashatná). Nézegettem egyet, de nem tudom, hogy melyikek a favoritok mostanában.Amit néztem: DVD-RW LiteOn 24x iHAS124-19B
Köszönöm. -
-
FaTHI
őstag
válasz
detroitrw #16978 üzenetére
Nos úgy néz ki a PIONEER DVD-RW DVR-219L idáig nagyon szépen muzsikál, minden kiirt adat, film jó lett ,és még pluszba a régi iróimmal irt Tdk8x Dvd-RW lemezt nem tudtam lejátszani csak az egyik asztali lejátszó ismerte fel,érdekes módon már mindkét asztalin működik a lejátszandó film.
-
FaTHI
őstag
Erről mi a véleményetek? lehet lecserélem az LG-t, nem szenvedek vele tovább.
-
föccer
nagyúr
válasz
Johnny001 #16972 üzenetére
Nem laposba kell, hanem egy moddolt asztali gépbe. Amolyan minimal design lenne, amibe nem fér bele a tálca kiadója. Használva nem nagyon lenne, max 5 évenkénti Windows reinstall. Erősen elgondolkodtam, hogy legyen-e egyáltalán benne ODD, de végül is miért ne.
Minden esetre köszi a tippeket, most már legalább tudom, hogy mit kell keresnem.
üdv, föccer
-
Johnny001
senior tag
válasz
föccer #16971 üzenetére
Hi!
Szerintem le fognak róla beszélni, sajnos nincs ilyen az ajánlott írók között. Ha laptophoz kell, akkor meg kéne barátkozni egy teljes magasságú, külső házas darabbal.
Ilyenek Samsung 223AB, Asus 24B3ST, 24B3LT, Liteon 524B, 624B
IDE csatolósba, most hirtelen csak a Samsung jut eszembe 222L, ha esetleg lehet kapni
Asus Liteon belsős crossflashelhető.
Biztos jön még valaki válaszolni,de addig is
By.: Johnny
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Szeretnék venni egy slot-in optikai meghajtót.
Fontos lenne, hogy IDE csatoló felületű legyen, tudjon DL lemezeket olvasni, és sima +/- R, RW lemezeket írni.
Kérdésem az lenne, hogy milyen meghajtó az, amit kapható is kishazángban.
Köszi,
üdv, föccer
-
ImI87
őstag
Hello!
Kellene nekem egy mezei DVD-író, SATA csatis.
Gravírozó funkció nem kell..........
Néha írok vele adatokat, filmeket nem szoktam kiírni.Jó lenne, ha nem lenne benne egy sugárhajtómű
, és normális minőségben írna.
Én ezt néztem ki: NEC AD-7280S Szerintetek megfelel? Vagy van helyett jobb alternatíva?
(Mi ez, hogy tesztelhető, vagy nem tesztelhető ?)
-
Flashget
félisten
mert ha LG GH24NSxx akkor sikerült venned egy nem ajánlott írót.
szóval egy nem ajánlott íróba sikerült invesztálnod. de ez is az írásmínősége miatt nem ajánlott író normál DVD lemezekre.
Az újrairható lemezek napjainkban a kuka szintjét képviselik...többnyire ott végzik 1-2 írás/törlés után. Mi a pontos tipusa az újrairható lemeznek?
korábban volt szó milyen lemezt érdemes venni napjainban RW-ből. -
detroitrw
addikt
válasz
gyenesmartin #16963 üzenetére
nagyon nem
wmp-vel biztos hogy semmi ilyet nem csinálnék
ashampoo-val meg max iso-ba menteném le (ha meg iso-ba mentés akkor inkább isobuster vagy ultraiso, ezeknek nagyon fejlett a hibajavító eljárásuk gyakorlatilag nem enged hibásat olvasni!)
a foobar már tud rippelni
de én az eac-ot vagy a cuerippert ajánlanámha több bitet olvasna ki akkor nem vennéd észre a különbséget csak a "szám" végén
az hogy más adatot olvas esetleg ki lehetséges, de normális softver jelzi ezt a hibát
normális körülmények között nincs odd és odd között olvasási adatkülönbség! -
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #16963 üzenetére
Nem ashampoo, hanem foobar.
-
detroitrw
addikt
válasz
gyenesmartin #16961 üzenetére
alap esetbe ez nem lehetséges, nincs olyan hogy egyik vagy másik meghajtó jobban olvassa ki az adatot a cd-ről
de nyilván nem mindegy miként is van a cucc rippelve! -
gyenesmartin
őstag
Létezik olyan, hogy egy eredeti cd-t rippelve wav formátumban szebben szól az új NEC írómmal, mint anno a toshibával? Vagy csak én képzelem?
-
LackoMester
addikt
Cs,
gyorsan kellett DVD- irót vennem, nemnagyon volt időm körülnézni, végül is ezt vettem Lite-On iHAS124-19, remélem nem b@sztam nagyon ki magammal. Mostanság márcsak heti 1- 2 lemezt irok, szóval nemakartam drágát venni. Szerintetek mellényúltam, vagy jó lesz. -
-
FaTHI
őstag
Srácok vettem egy vadi új Lg Dvd-irót a gépembe, de a felirt anyagot (filmet) nem játsza le egyik asztali lejátszóm sem. Két különböző ORION lejátszóról van szó,a régi Dvd-iróval mentek a filmek de ezzel:"nincs lemez" -el leállnak. Csak a gépemen tudom lejátszani a dvd tartalmát.
Mi lehet a baj? -
Recyclicator
csendes tag
Szervusztok!
Köszönöm a másoknak adott tanácsokat, és az egymás közti élénk párbeszédeket! Ezek alapján vettem egy ASUS DRW-24B3ST írót, és
átflasheltem LiteOn iHAS524 B AL29 -re. Pioneer DVR-216DBK szintés SATA váltja. (Az AL27 firmware nem sokat időzött, és utána az
AL2A-t tettem vissza.) Mivel már kifejezetten laptopot használok (mindent aggatnom kell rá) külső házban történt. A topic nélkül el
sem tudtam volna képzelni; hogy nekem az életben legyen LiteOn meghajtóm. Olyan sok hulladék CD-ROM -t láttam ilyen név alatt. De ,
SONY sem húzta nálam tovább 3 hónapnál, most meg NEC AD 7260S megvétele lesz a következő. Samsung sem kell a pozitív tesztek
ellenére, a szintén bosszantó emlékek miatt.
Sokáig csak CD-íróm volt, a legelső SCSI-s 8X Plextor,utána 24X IDE, ugyanilyen névvel. Az 52X Plextorral egyetemben méghasználatba kerülhetnek Audio CD-k grabbeléséhez. "Majd jött egy álomszínű gép!" Az is, de a Sulinet támogatásával NEC ND-1300A DVD
író. Tesztképes írom a jelenlegiig nem volt. Elfogadtam PPeter valamint erdoke tanácsait és kizárólag Taiyo Yuden lemezeket vettem,
olykor Ricoh saját gyártásait. Bíztam,hogy hosszú ideig nem kell átírnom semmit. Majd, ha időm engedi jól letesztelek a régi
szériákból, kíváncsian. A PlexTools egyik CD-írómat sem támogatta, furcsállottam én is. Következett Pioneer DVR-110, DVR-112D
->crossflash-> DVR112. Ha lehetne kapni Made in Japan Plextor DVD írót, gazsulálás és tesztek nélkül olyat vettem volna. Az
alkalmankénti DVD-RAM és DL lemezek írásához váltanom kellett. A Pioneer DVR-216D -ral 10 db. Ricoh DL-t (MBI MiD) rontottam el a
többféle írási mód próbálgatásával. Az FTI DL esetében kettőt áldoztam be balgán. (Na, ezt már sajnáltam.)
Mellékelek egy JVC (TY) és egy FTI DL írástesztet -
King Unique
titán
válasz
attilav2 #16952 üzenetére
A jó kis olcsó Maxell...
,egyrétegűbe még lehet vele kísérletezgetni,de Dual-ba nem ajánlott (én már megszívtam vele),bár...lassabban megírva egy jó masinával nem feltétlen lesz rossz,nekem is van néhány régebbi (igaz nem olyan jó korántsem a minőségtesztje,mint pl. a Verbáé),azt ma is olvashatóak,de ált.lutri...
Fontosabb cuccokhoz csakis Verba,v ez az FTI-s,nem szeretnék megint úgy járni,inkább megfizetem a minőséget...(#16954) attilav2: Hát...PIF,Jitter elvileg ok-s (asztali lejátszókban az fontosabb),csak PIE magas kicsit (bár 280-ig elfogadott,de az már necces), ha sok kell végülis veheted,mert ebben a kiszerélésben gazdaságosabb,mint a Verba,de az nyilván jobb lenne. Azért egy 2,4x,v esetleg 6x-os írással is meg kéne nézni Pioval ezt az FTI-t,hátha jobb.
-
attilav2
őstag
válasz
King Unique #16951 üzenetére
Akkor nyugodtan lehet FTI-s lemezt rendelni? Mondjuk ilyet [link]?
-
Flashget
félisten
válasz
attilav2 #16947 üzenetére
Maxell DL lemeznek tök mindegy mivel írják és milyen sebességen..mert nem ajánlott lemez.
DL lemez esetében ez vagy Ricoh (esetleg Ricoh alapanyagú) az ajánlott.
tesztelés alatt van ez a DL lemez is amit elég jól megírtam LiteOn 624B íróval.Régi írók pedig szebben írnak mint a ma kaphatók..amíg a midet felismeri ne cseréld le.
-
attilav2
őstag
A NEC 7280 szerintetek gyorsabban meg írná a RITEK-S04-66 alapanyagú Maxell DVD+R DL-t?
Most rendeltem egy csomó Maxell DL-t, a 112D megbírkózik vele, érdekes hogy ImgBurn-nal szépen megírja 6x-osan(gyorsabbat nem próbáltam) a DL-es dvd-iso-kat, de ha adatot írok rá nero-val akkor csak a 4x-es tempót bírja, 6x-osan már hibázik.A 112D-m még működik (párszor benyomtam egy dróttal a tálca kilökőt, majd pár ki be nyitás után megszűnt a tálca kitolási hiba), írni ír még, de fehér színű és PATA, mivel a házam fekete és a kábelrengeteget is csökkenteném (minden vinyóm satás) ezért talán beruháznék egy 7280-ra.
-
King Unique
titán
Igaz van BD író topic is,de mindegy,ill. kiírhatnád pontosan,h BDR 206 DBK.
Hát ilyet nem szabadnia csak úgy csinálnia,ráadásul többféle lemezzel,mivel otthon magad úgyse tudsz vele mit csinálni,szerintem vidd vissza gariba (kapsz egy újat )lehet vmi gyári hibásat fogtál ki.
Max fw-t frissíthetsz rajta,hátha azzal megoldódik,de elmondásod alapján lehet vmi fizikai,mechanikus alkatrész hiba,így még inkább vidd vissza.
-
Joltee
aktív tag
válasz
Kiralybali #16944 üzenetére
Még az itteni, DVD-írókban jártasok is találgatnak mi a különbség (azaz milyen chipset-tel rendelkezik a 24B5ST), de külföldi fórumon sem láttam még választ.
-
Kiralybali
tag
válasz
Kiralybali #16934 üzenetére
Valaki a fenti kérdésemre valamit?
-
miko_
tag
Sziasztok bocs hogy ide írok tudom nem ide tartotzik csak ajánlották kérdezzem meg itt is:
A problémám a következő lenne van egy Pioneer 206D íróm. Ha beteszek neki egy üres lemezt lehet ez cd dvd vagy bluray is olyat csinál néha hogy kidobja hogy beolvasta a lemezt de a lemez nem kezd el felpörögni néha és ilyenkor az imgburn se tudja megírni a 16X írható lemezt csak 2,4X-n. a támogatott írási sebességnél is ez szerepel.Kiveszem a lemezt majd újra vissza és ha feltudja pörgetni akkor az imgburn is engedi 16X is írni akár.Próbáltam vagy 10 féle lemezzel(más mid-es mindegyik) mindegyiknél ez a helyzet gondolom ez valami fizikai hiba lehet? Mi lehet a probléma mert ha ez hardveres és gondolom az akkor küldöm vissza gariba. Más konfigba is ugyanez a probléma.Válaszokat előre is köszönöm.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #16941 üzenetére
látom már takarítottak...
-
King Unique
titán
berci 1983: (#16936) már válaszoltam,progi a fontos,író vsz tudja,bár ez az LG jó 3 éves (Pios megoldás sokkal jobb
), ill.inkább vmelyik BD topicban érdeklődj legközelebb,mert ez DVD író topic, + nem szokás egy kérdést külön-külön mikinek odacímezni,max privátban talán...
-
King Unique
titán
válasz
berci1983 #16935 üzenetére
Ez dvd író topic,van ám Milyen Blu-ray írót? topic is...
Egyébként ha külső usb-s kell,akad ennél olcsóbb,jobb megoldás is,annyi módosítással,h Pioneer BDR 206,v 207-est vegyél.Bár BD írásban jó az LG,de a Pio még jobb,FW update tekintetében is.A 3D írást meg hardveresen tudja mindegyik,csak spec szoftver kell hozzá,amit újabbakhaoz ált. adnak is. (ráadásul,amit néztél LG egy több éves régebbi széria).
-
berci1983
csendes tag
Venni akarok egy LGBE12LU30-irot arra lennék kiváncsi ki irja a 3D blu-ray filmet?
Köszönöm -
Kiralybali
tag
válasz
Plexicushio #16906 üzenetére
-
Flashget
félisten
válasz
Ottó58 #16930 üzenetére
Az igazat meg valva mi a 7260-ast ajánlottuk mindig akinek nem kell LS képes író.
Elvileg ez csak abban különbözik ill. a 7263 a Labelflash tudó.
Viszont régebbem a 7240 jobb volt mint a 7241 vagy 7243 amik elvben csak a ficsorok miatt tértek el. De még sem.Egyszóval nem nagyon mértük össze tesztekkel a 7260, 7261, 7263 írókat mínőség alapján.
A 7280 az újabb más belsővel más chippel, de gyengébb írással mint a 7260. De nem rossz az a író sem. -
Ottó58
senior tag
válasz
Plexicushio #16929 üzenetére
Azt úgy értettem, hogy a 7261-es eltűnt az árlistáról, most újból megjelent. De ugyanarról az íróról van szó. Ugye újabb a 7280-as.
De én azt kérdeztem, melyiknek jobb az írásminősége? -
Ottó58
senior tag
válasz
Plexicushio #16927 üzenetére
Az mit jelent, hogy régebbi?
Nem volt listán, mos újból előkerült. Akkor ez nem ugyanaz? -
Ottó58
senior tag
Sziasztok!
Két író közül melyiknek jobb az írásminősége:
''Sony AD-7280S-0B OEM'', vagy ''Sony AD-7261S-0B OEM'' ?
Csak az írás minősége számít! -
@matthew@
őstag
válasz
Flashget #16924 üzenetére
Így nem mond nagyon a név semmit sem, mert eddig csak nero-t használtam de lehet visszatérek rá mert az nekem indig ól bevált, abból melyiket érdemes használni? Igazából nem gond hanagyobb erőforrású a progi mert úgyis ritkán használom, csak annak számomra átláthatóbb a kezelőfelülete.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
King Unique #16920 üzenetére
Jajjmá'
nero-t valamiért nem szeretem. Sok helyet foglal, bonyolult és eh... CD Burner XP kicsi, ír, csendben van, nem kér enni. Írásminőségre lehet különbség az Imgburnhez képest? BD-t nem írok, DVD9-et sem.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Itt ajánlották a Samsung 222AB DVD írót és most sikerült is beszereznem egyet. Csak olvastam olyat h a samu nem nagyon megy nero másolóval, ez igaz? Illetve mit érdemes használni másolásra? Nekem most Ashampoo Burning Studio 2012 van fent, ez jó? -
Bjørgersson
félisten
válasz
IRON STORM #16914 üzenetére
Akkor elnézést, sikerült félreértenem.
-
IRON STORM
őstag
válasz
Bjørgersson #16913 üzenetére
Azt hogy halk soha nem mondtam...
Írásminőségre jobb mint az Asus az viszont tény.
-
Bjørgersson
félisten
Nem ti mondtátok, hanem IRON STORM. Viszont akkor szétnézek az Asus írói közt.
-
Flashget
félisten
válasz
Bjørgersson #16910 üzenetére
Olyat te itt nem olvashattál, hogy a NEC Sony Optiarc (és ezek különböző verziói)
halkak lettek volna.
olvasás tekintetében (pl. DVD film) nekem a leghalkabb a samsung 223L, de a LiteOn 624B sem hangos..
A Pio215 is anno brutálisan felpörgette a lemezt és az hangjelenséggel is járt ráadásul sok korábban Pio108-al írt lemezt be sem tudott olvasni..crossflash után már nem pörgött idióta módjára és nem volt gondja a lemezekkel. Hülye kicsi ferdeszeműek szopatták európát maguknak tudtak normális fw-t írni
-
gyenesmartin
őstag
válasz
Bjørgersson #16910 üzenetére
Én nem írtam olyat, hogy halk. (Legelőször is amikor megvettem azt írtam, hogy van hangja aztán valaki írta adjam el és vegyek asust.)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyenesmartin #16909 üzenetére
Na szép, az előbb meg még a NEC 7280 halk volt.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
Bjørgersson #16907 üzenetére
Az LT-re azt mondtátok, hogy sokkal hangosabb, mint az ST. Akkor ezek szerint az ST hangtalan még írás közben is mert LT-nél nem hallottam, hogy írt volna csak onnan tudtam meg, hogy már kiadta a cd-t és volt rá írva. Bezzeg a NEC 7280 nagyon hangos.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Bjørgersson #16907 üzenetére
Felpöröghet az, csak nincs akkora hangja. Igen olvasáskor, még nagy sebességen is viszonylag halk.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Plexicushio #16906 üzenetére
A halkságot hogy érted? Pl. ha beraksz egy dvd-t nem pörög fel 6000000rpm-re hogy beolvassa róla a cuccokat? Csak azért kérdem, mert jelenleg egy LG-m van, de szerintem egy traktor is halkabb tőle. Írás közben nem is beszélve.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
petakpa1 #16905 üzenetére
Minden általános formátumot megír, stabil, csendes. Jól gondolom?
Nekem nincs még egy hetes sem, de az utóbbira igennel tudok felelni. Nagyon csendes
Átflashelést követően milyen Labelflash vagy Lightscribe felratozást fogja támogatni?
Egyiket sem, az a 24B3LT márka-testvére. (LightScribe) Esetleg LabelTagot, azt olvastam az szoftveres, Lite-On iHAS524-B fw-vel. Ez ajánlott crossflashre, vagy a sima 124B, esetleg Plex 890SA 1.07
-
petakpa1
őstag
Rövid visszaolvasás után arra jutottam, hogy ha nincs semmi extra igényem,akkor egy ASUS DRW-24B3ST ideális választás számomra. Minden általános formátumot megír, stabil, csendes. Jól gondolom?
+ Még egy kérdés: Átflashelést követően milyen Labelflash vagy Lightscribe felratozást fogja támogatni? -
Depose
tag
Szevasztok!
Slot-in rendszerű DVD Rw-t keresnék kis hazánkban..nem nagy a választék...
Ti milyet ajánlanátok, ami megfizethető, rendelhető és fekete színű..és persze megbízható is..
Átlagos felhasználásra kellene, HTPC-be, nem nagyüzemi DVD írásra.. -
motacilo
aktív tag
Mi a véleményetek erről a külső íróról?
Samsung SE-208AB/TSWS Slim
Laptophoz szeretnék venni, de nem tudom milyet? Segítsetek!
Előre is köszönöm! -
IRON STORM
őstag
válasz
Bjørgersson #16901 üzenetére
Igen
-
Bjørgersson
félisten
válasz
IRON STORM #16899 üzenetére
Például ez?
Flashget: Parancsolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest