- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz
maxika2004 #10674 üzenetére
Rám biztos nem érvényes. Mindent a helyén kell kezelni - sehol nem írtam, hogy a Samsung tévé az a minőség teteje lenne, csak éppen ár/teljesítményben nem rossz. (Mondom ezt úgy, hogy látok mindenfélét) Ráadásul pl a nagyszobában egy 46" hagyományos LCD van aminek kb 2x jobb a képe mint az ultramodern LED-nek a hálószóbában. Mondjuk az egyik egy felsőkategóriás tévé volt a másik meg egy alsó kategóriás. Az átlag magyar ember egyébként ott tart, hogy megveszi a pénzéért a legnagyobb legolcsóbbat, pedig hát nem (csak) méret alapján áraznak. Én annyit fizettem annó a 46"-ért amiért bőven kaptam volna gyengébb 50 vagy akár 55"-t is.
Egyébként ha most vennék tévét akkor Pana plazmát vettem volna, de mivel kiszálltak így most ebben a pillanatban Sharp Aquost vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-EOS M adapter -Újszerű-
- Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest