- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Akciókamerák
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Billentyűzet gondom van
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
#31733248 #27185 üzenetére
Nézegettem azokat a fixeket, jó méretesek, nagyobbak mint a régi filmes Oly OM fullframe-et kirajzoló obijaim. Azzal a Tamronnal, meg végképp agyon van lőve a milc alapkoncepció. Továbbra se értem ennek mi a teteje, mintha egy kis toyota aygo-ra vonóhorgot tennénk utánfutóval meg tetősínt tetőboxal. Lehetni lehet, de akkor minek a városi mini. Nekem is volt adapterem amivel kiváló 4/3-os DSLR obikat tehettem fel teljes értékűként, csak az értelmét nem láttam, hisz maradt a nagy, nehéz fotóstáska. Így eladtam az adaptert, obikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Formula-1
- War Thunder - MMO Combat Game
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged