Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
istvan170 #18121 üzenetére
Nem tudlak hibáztatni, hogy ennyire tetszik a Fujifilm képe. Én minden racionális érvet félredobva ugrottam rá erre a rendszerre. A legfájóbb pont, hogy videóban nulla, nekem pedig fontos lett volna (bár tudom máshogy pótolni, de akkor is). A másik meg, hogy nálam ez másod rendszer (elvileg
), így nagyon sajnálom, hogy nincsenek olcsóbb objektívek. De amikor megnéztem, hogy mit művel az XF 23mm f/1.4R vagy az XF 56mm f/1.2R objektív, akkor végleg le lettem győzve. Ha emiatt két-három évig nem megyek nyaralni, meg több zsíroskenyeret eszek, akkor is kellenek azok az üvegek. A gépből kieső JPEG fotók egyszerűen.... egyszerűen nincs szó rá, hogy mennyire karakteresek. Olyan ez a találkozás, mint a filmes korszakban, mikor befűztél egy addig sosem használt típust és aztán tátott szájjal bámultad a papírképeken a színeket, kontrasztot vagy magát a szemcsésedést magasabb érzékenységnél. Pedig én nem is X-Trans szenzoros gépet vettem, de ez (meg már anno az X100) igazolja, hogy nem az X-Trans adja ezt az egyedi karaktert, hanem egy másik woodoo mágia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest