Hirdetés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem a fórumtársaknak.
Ma végre megjött minden cucc így beüzemeltem a Ducky one 3 RGB billentyűzetet. Eredetileg kék switchel vettem, de érkezett hozzá 103 piros switch és abból a legtöbbet be is építettem a kékek helyére, ugyanis a kék kattanó hangja nekem nem jött be, bár a régi Cougar Attack X3 hangja piros switch-el is volt majdnem annyi. Viszont a Ducky a pisros switch-el már halkabb, így nem zavar senkit ha gépelek. Kicsit hangosabb mint egy laptop bill, de összességében megérte hozzá a piros switch, főleg hogy a Cougar is piros switch-el van így ahhoz vagyok amúgy is szokva. Na meg nekem nem kell hogy hullámozzon van egyéb módon világítson hanem jó ha egy színben világít, és sok színvariáció után végül maradt a vörös háttérvilágítás. Kép róla ahol már magyarosítva is lett németről.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest