Új hozzászólás Aktív témák

• Enton

addikt

válasz djxp01 #76645 üzenetére

logi mx keys esetleg:
    [link]
    vagy a craftjuk de ez meg végképp nem ér annyit amennyiért vesztegetik:
    [link]
    Corsair k55 talán:
    [link]
    Ezekből kb mindből van magyar feliratos is de iso tutira lesz.

Most így hirtelen csak ezt a párat találtam de akadhat még hasonló, de én a helyedben a listáról ejteném a wireless-t vagy a ne mecha-t, végső soron a numpadot engedném még el. Sokkal több opció lesz és inkább játékra kigyúrva.

Ahol már ilyen ms adatok számítanak ott már a mecha+kábel sokkal előrébb jár, akár polling rate-et akár késleltetést nézünk(rendes nkro és társai még szóba sem kerülnek).

Én amondó/hívő vagyok ha ezek a dolgok számítanak akkor kábel plusz valami speed kapcsolónak max a wooting XXhe és egy-két másik optikai kapcsoló tud csak betenni, de ezek már egyéni preferenciák, és nem az első billentyűzet után szoktak kialakulni.

Vagy kell két bill, egy játszani kábelen, egy meg wireless és egyéb célokra.

Kicsit olyan a kívánalmak listája jelen esetben, mint kupak terén az olcsó magyar és jó kupak sok layout támogatással(világítson is meg nem is ;] ).

#76651 daninet:

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, eleddig asszem csak nyunyu volt aki próbálkozott hasonlóval: [link]

[ Szerkesztve ]

"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák