- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Pókemberes, fantáziálós az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz micafighter #71717 üzenetére
a hozzászólásaidból, hogy alapvetően nagyon szivacs-ellenes vagy
Nem vagyok teljes mértékben szivacsellenes, van több olyan billentyűzetem, ahol nem járt hozzá és mégis használtam, mert az adott célhoz/esetnél kellett. A nyák és ház közé kerülőnek szerintem sokszor van/lehet értelme, de amikor az ötödik réteget számolom meg a robbantott ábrán, akkor azért adja magát a kérdés, hogy tényleg kell ennyi (nem) vagy csak éppen kimaxolják a divatot (igen).Abban igazad van, alapvetően nem szeretem a trendet*, hogy libának kell nézni a billentyűzetet és tömni kell, mert csak, és ezt szoktam hangoztatni Így alapvetően olyan billentyűzetek között válogatok, amelyek még a mai divat ellenére is az egyszerűségre törekednek ezen a téren. Persze akadnak olyan darabok, amelyek a sok szivacs ellenére tetszettek meg valami más miatt (van billentyűzetem az Owlabtól, akikre többször hallottam a Foamlab elnevezést ), akkor azokat a szivacsokat igyekszem kihagyni, amelyek szerintem nem tesznek hozzá a végeredményhez nekem tetsző módon.
Az emberek észre sem veszik, hogy egyes billentyűzeteknél a 4-5 féle szivacs és egyéb téritöltő felhelyezése-igazítása viszi el egy építés idejének legalább a felét.
* nemrég megkérdeztem egy tervezőt, hogy miért ad szivacsot az egyik billentyűzetéhez, amikor köztudott róla, hogy nem szereti, az adott billentyűzetnek sincsen szüksége rá, és az volt a válasza, hogy eléggé magas MOQ-ra lő, mert úgy tudja az amúgy designból eredően eléggé drága billentyűzet árát értelmes szinten tartani, és megéri billentyűzetenként 5 dollár költséget beáldozni a szivacsra azért, hogy a szivacsot nem igénylő célközönség mellett további embereket vonzzon be.
Gondolom akiket követsz a témában, ők is hasonlóan naturalisták.
Nem, ez saját vélemény. Úgy vettem észre, hogy egy eléggé nagy törés van a régebben és újabban belépők között, akiknél az első group buy-ok még szivacsmentesek voltak, azok inkább szivacsellenesek, és akik később, azok már inkább szivacspártiak, ezt a váltást olyan 2,5 évvel ezelőttre tenném. Abban igazad van, hogy nem én vagyok Keybored célközönségePéldául a Bakeneko nem tudom mennyire számít jónak, nyilván nagyon olcsó a custom billentyűzetek világában.
Egy billentyűzet nem attól jó, hogy drága, és nem attól rossz, hogy olcsó. A három legjobb gépelési élményt nyújtó billentyűzet listámon az egyik egy 3D nyomtatott házas billentyűzet, míg ment a háztól drága alumínium darab az építést követő 20-30 percnyi próbálgatás után.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Asszociációs játék. :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Parfüm topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- FRISSITVE BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest