- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz [Prolixus] #69809 üzenetére
basic angol mechanikust cserébe már gombokért tudsz csak eladni
Mutathatnál pár ilyet.#69808) raycoon, ne a megismételhetetlent kergesd, hanem találj meg egy másik tutit. Nekem is vannak jó laptopklaviatúra-emlékeim, de azok ott, azokon és úgy voltak jók, kiemelve az egészből lehet, hogy már másképp venné ki magát az élmény. A Rapoo okostévékhez tök jó, de igazi billentyűzetek mezőnyében inkább amolyan kínai piacos király csak. Félmagas profilú billentyűzetek is vannak, tanítsd meg a kezeid, bele fogsz jönni. Ha nagyon nem menne vagy lusta vagy rá, akkor elég szép a választék laptop-like lapos billentyűzetekből is, ezeket neked kell megtapasztalnod. Ha van infóbolt a környéken, oda is ellátogatnék, illetve távoli felek szerződése esetén van 14 napod tesztelni. A Microsoft-vonalat is meg lehet próbálni.
(#69777) dqdb, áh, értem, köszi. Mindig jól jön a háttérinfó. Sokat bámultam a C=16 szürke gomberdejét, az én olvasatomban egyből azt hozta: forma, ív, az 1 soros Enter, bocsánat: Return úgy tűnik nem sokak kedvence.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ASUS routerek
- Netflix
- További aktív témák...
Állásajánlatok