- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Igazi monstrum lesz az új generációs Xeon
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Mai szerzemény: Varmilo "stealth" kupakokkal, Gateron brown kapcsolókkal. Kíváncsi voltam, mennyire fura ANSI TKL-en gépelni, illetve kapcsolókat tesztelek. Az ISO full GMMK-t, amit szintén néhány napja nyúzok csak, Kailh Box White-tal izzítottam be, plusz néhány Kailh Pro Purple ill. MX Clear is került bele. A végén jó lenne összelegózni egy végleges billt, akár átforrasztással.
Eddigi megállapításaim (full szubjektív természetesen):
- Gat brown: túl "könnyű" a Ducky Shine 3-asban lévő MX Brown-hoz képest.
- Kailh Box White: a gépelési élmény szuper, bár a GMMK-ban (is) elég hangos - egy jól tompított házban talán jobb lenne, de a "gyárban" valószínűleg úgy sem lennék vele túl népszerű.
- MX Clear: kicsit reszelős... még nem tudtam eldönteni, jobb-e, mint a barna MX. Ezek mondjuk kiforrasztott páldányok, nem tudom, mennyit "mentek" előtte.
- Kailh Pro Purple: ez viszont érdekes, a gat brown-nál kellemesebbnek találom, azt hiszem, tudnék vele élni...Otthonra talán a Box White marad - a hangját direkt teszteltem, egyelőre megúsztam beszólások nélkül -, bentre pedig valamelyik halkabb egyed.
[ Szerkesztve ]
uff
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- AKKO Monsgeek M1 Barebone, ISO Layout 75%
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest