Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Prison85 #4547 üzenetére
Azt nem neked írtam, de ha már szóba jött a zboard szerintem kényelmesebb mint a régi fajta g15, ebben az árban nekem inkább a razer arctosa jönne be, a zboard magyar betétjeiről az hírlik hogy köszönő viszonyban sincs a a us verzió minőségével, egy haveromnak van zboardja (magyar) nekem kellemesnek tűnt, de túl sok tapasztalatom nekem nincs vele, ellenben g15 el van, szerintem nem épp a játékosoknak inkább multimedia bill nek való mindegy mit írnak a honlapon, egyedül a makrózható gombok ami igaz+, már ha használsz ilyet (én nem),
uff
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Keychron Q1 V2 Knob ANSI
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- YMDK GH60 halkított, angol feliratozású PBT kupakos, programozható, hot swap mechanikus billentyűzet
- Cooler Master ControlPad, programozható, "Aimpad" macropad, Gateron Red switchek
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest