- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
na épp ezt néztem én is.. de a leírás meg akkor eléggé megtévesztő.. kezét le kellene vágni annak aki írta...
-
bombibmw
veterán
Megrendeltem ezt.
(#43097) Beretvás:
Cikkszám szerint a sima, Corsair oldalát nézve.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Mr.Csizmás #43094 üzenetére
igen tudom , hogy alapjaiban ugyanaz...mondjuk nem lenne rossz a K70 re sem a rom..
De azt a csőszerű fityf@szt nem lehet.. nekem az böki a szemem rajta nagyon..
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Mr.Csizmás #43091 üzenetére
ez sem rossz bár már sok a csicsa rajta.. Régen erre csorgott a nyálam nagyon "Saitek Cyborg S.T.R.I.K.E. 7 " de hála istennek kinőttem belőle..
(#43093) Domonkos :
hát a szép színes vakolattól.. De most akkor az én K70 em nem is gamer? De hát van rajta ilyen hangosító guriga... Az már gémör nem?[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz bombibmw #43085 üzenetére
a corsair k70-en felül corsair strafe, cm masterkeys pro L (ez brown switch), fnatic gear rush red v brown (gyártói honlapról), fnatic gear streak red v brown (gyártói honlapról), hyperx alloy
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Domonkos
Ármester
válasz bombibmw #43085 üzenetére
g910-et en sem ajanlom, max az ellensegeimnek.
Poen hogy egyszer bementem egy nagyobb elektronikai uzletbe ahol pont ki volt teve egy ilyen darab es felette egy switch tester valami hasonlo marketing BS-sel, hogy "ez a vilag legjobb sziccse evor, probald ki" es melle volt rakva egy cherry mx brown. Ki is probaltam oket, de nem tudom hogy ki lehet olyan izlestelen aki jobbnak talalta volna a romer g-t Minden esetre megmosolyogtatott.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Domonkos
Ármester
válasz bombibmw #43084 üzenetére
Jah, erre gondoltam, de most latom, hogy ez a verzioja nem vilagitos, csak a dragabb. Sry
Mivel igy a PBT kupak kb bukta, igy olyan szempontok lehetnek fontosak, mint a kapcsolo markaja (jo: cherry gateron, otemu), hogy plate mounted legyen es ha jatszani is szeretnel, akkor jo szempont lehet az NKRO meglete is. Nagy gyartok termekei nem szoktak rosszak lenni, de ha a ducky kiesett, akkor elegge egysiku a mezony...Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Ringman
nagyúr
válasz Domonkos #43081 üzenetére
ikbc, topre, leopold, anne pro, vortex, varmilo ha a kis szériásokat is nézzük
szerk: ikbc-ben nem vagyok biztos, nameg random kínaiak is elkezdték az olcsó áttetsző pbt doubleshotokat használni
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Domonkos
Ármester
válasz bombibmw #43079 üzenetére
Ha a ducky one meg belefer a mostani ~44k-s minimum araval, akkor az lesz a nyero. Nem tudok rola hogy a 44k-s kategoraban jelenleg letezne nala jobb full meretu billentyuzet.
BTW melyik gyartonak vannak meg gyari PBT kupakjai?
[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
dqdb
nagyúr
válasz nyunyu #43068 üzenetére
Gondolom bringáknál nem azonos a falvastagsága az alu és acél vázaknak.
Jogos, az kiment a fejemből, hogy körülbelül kétszer akkora az alumíniumvázaknál a csőfal vastagsága. A másik dolog, ami nem ugrott be, hogy a bringaváz alumíniumötvözete eléggé távol áll tulajdonságokban egy mezei kivágott alumíniumlaptól.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Mechanikus billentyűzetet keresek.
Elsőre a CORSAIR GAMING K70 RED RAPIDFIRE-t néztem ki, mivel teljes méretű kell.
Azt néztem, hogy ennek Cherry MX kapcsolói vannak, amik elég jónak számítanak, ha jól tudom és van háttérvilágítása is.
Tudnátok ajánlani még alternatívákat ebben az árban, tehát 40k körüli maximummal?
Sajnos a magyar kiosztás elég ritka, így az nem fontos szempont.
Köszi a választ! -
Ringman
nagyúr
válasz kelna91 #43074 üzenetére
tizona tkl van magyar is azt hiszem. annak és a numpad részének van a két oldalán mágnes, amivel egymáshoz tudod illeszteni a 2 részegységet+ usb pass through hogy egy kábel elég legyen hozzá: [link]
-
kelna91
senior tag
Egy teljesen másik kérdés: Van egy Rapoo E6100-am, de nem használom. Pedig nagyon szeretek rajta gépelni, és szuperhordozható, de van egy baja, ami miatt nem tudom használni. Nagyon rövid idő (fél perc, vagy annyi se) után valami alvó mód szerűségbe kapcsol, és ilyenkor nem érzékeli azonnal a leütéseket. Az első leütés után eltelik 1-2 másodperc, mire magához tér, ez pedig azt jelenti, hogy az első néhány karakter kimarad. És ez nagyon sűrűn előfordul, ami hihetetlenül frusztráló.
Ki lehet valahogy kapcsolni ezt az alvó módot? -
Ringman
nagyúr
válasz kelna91 #43070 üzenetére
Viszont numpad mindenképpen kell, tehát a Pro S csak akkor jöhetne szóba, ha találnék elfogadható minőségű vezetékes, háttérvilágításos, esetleg mechanikus numpadot, amit bal oldalra tehetnék. Ilyet viszont nem találok. Létezik?
ha ragaszkodsz a világításhoz, akkor magicforce 21 vagy tesoro tizona rgb. vagy aliexpress és összerakod magadnak v összerakatod a kínaiakkal.
ha még sem kellene világítás az aliexpressen van kb 18$-ért is outemu blue-s numpad.
-
ribizly
veterán
válasz Mr.Csizmás #43063 üzenetére
Szép darab. Ha TKL-t keresnék tuti számításba venném.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kelna91
senior tag
válasz PixAlan #43061 üzenetére
Köszi a választ!
Kettőt találtam, ami tetszik:
- Masterkeys Pro S RGB
- Masterkeys MK750 RGB
A magyarítószett passzol mindkettőhöz? Adnak hozzá kupakleszedőt?A Pro S csak azért tetszik, mert közelebb lehetne az egerem, nem kéne úgy oldalra nyúlni. Most egy Logitech MX3200-at használok, és ez zavaróan széles (48 cm). Korábban egy 39 centis Logitech K360-at használtam, az kényelmesebb volt ebből a szempontból. Viszont numpad mindenképpen kell, tehát a Pro S csak akkor jöhetne szóba, ha találnék elfogadható minőségű vezetékes, háttérvilágításos, esetleg mechanikus numpadot, amit bal oldalra tehetnék. Ilyet viszont nem találok. Létezik?
Még egy kérdés: Lehet találni a neten ezekhez a bilókhoz világításprofilokat népszerűbb programokhoz/játékokhoz?
És még egy: Megtaláltam még a Tesoro Lobera Spectrumot mint lehetséges alternatíva, de ez igazából azért nem tetszik, mert még szélesebb, mint az MX3200. De azért érdekelne, hogy minőségben hogy viszonyul a Masterkeys MK750-hez.
-
Mr.Csizmás
titán
Rapoo V500 Gaming Keyboard , Black Axis ami szerintem VPRO 500, de ezen is mást hoz a gugli, ellenben Kailh Black switch, 25$-ért
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kissdani
senior tag
Tudnátok mondani egy magyar helyet ahonnan tudok rendelni billentyűzet kiszedőt sajnos nem adtak az 60% anne pro-hoz és ki kellene tisztitani. Illetve kupakszettet magyarból tudok hozzá rendelni?
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kelna91
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy mechanikus, barna kapcsolós, magyar kiosztású, háttérvilágításos billentyűzetet. Mik a lehetőségek? Árukeresőn lehetetlen ezek alapján szűrni. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan ingyenes szoftvert ami jelzi a CAPSLOCK-ot feltűnő helyen?
-
nyunyu
félisten
Apple júzereknek: XDA Oblique
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Mr.Csizmás #43052 üzenetére
ez most kamumecha?
Miért, mi lenne?
Alza szokása szerint lehagyta a semi előtagot a mechanikus elől.
Többi magyar webshopban persze ki van írva magyarul, hogy fél-mechanikus.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dqdb
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #43052 üzenetére
"Semi mechanical keys: combine the soft touch of a conventional keyboard with the look & feel of a mechanical keyboard"
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Mr.Csizmás
titán
gtx860 11k - ez most kamumecha?
zalman zm-k700m 21k-ért mx red
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Domonkos
Ármester
válasz Domonkos #43044 üzenetére
Amugy igen poenosnak talalom, hogy mechanikus billentyuzetet mindig ugy vesz az ember, hogy "na most ez majd 2-3-szor tovabb fogja birni/tovabb fogom hasznalni, mint az elozo nem mecha billentyuzetet"; de a sajat kepeimet visszanezve pont nem ez a helyzet. Noha nem mintha az elettartamukkal ne lenne minden rendben...
-
nyunyu
félisten
Szegény 0312
-
Crabface
senior tag
Az a tokba bújó plank az elég rejsz...
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Domonkos
Ármester
válasz Domonkos #42999 üzenetére
Szoval akkor a kepek:
A planck pici (vs F122)meg a modern kompakt billentyuzetekhez kepest is az (vs i200)
mondjuk csak a mechakhoz kepest...
meg usb kivagata a haznak. Ezen a kepen latszik, hogy mennyire vastag a haz:
A layout-ot egyebkent teljesen onkenyesen valasztottam. Mivel nem hiszem hogy valaha akarki ilyen keycapeket kezdjen el gyartani, igy teljesen elszoktam attol, hogy erdekeljen, hogy mi van a kupakok tetejere festve. Ezek pl egy grab bag-bol vannak.
Az OG cherry kupakokkal is jol nez ki:
No meg az irdalmatlan puha tokjaban (RIP alpakka)
Igy a masodik nap vegere sem csokkent a szimpatiam a billentyuzettel kapcsolatba. Tovabbadni mar tuti nem fogok rajta. Lassan a gepeles is a megszokott sebesseggel fog menni - ma mar felulrol suroltam a 80wpm-et ezzel is.
Ugyan draga, de ennel nem nagyon lesz jobb. Ajanlott.
-
PixAlan
aktív tag
Ahogy Ringman mondta, én használtam/ok XDA-t, ezt a profilt összesen egy helyen gyártják, szóval az összes ugyan olyan a színen meg feliratozáson kívül
Formára minimálisan magasabb, mint a DSA, nagyon széles a felülete így gyakran súrolja az ujjad a környező kupakokat ha nem teljesen pontosan középen nyomod le. A felülete kifejezetten érdes, ez kicsit fura elsőre de nekem bejött.
A falvastagság egy milis, szóval elég vékony, viszont egyenesek a falai, nem horpadnak be mint egyes olcsóbb alis szetteknél. Minőségre nincs panaszom, nekem eddig mindegyik kupakom hibátlan volt(bár ezek blankek), a stemek kicsit szorosak de nem vészes.
-
powerwade
senior tag
válasz Mr.Csizmás #43038 üzenetére
Mert ő egy tudatalatti influencer és mi meg birkák vagyunk
nyunyu: hiába a vastag buxa és a végtelen mennyiségű pénz ami a rendelkezésemre áll, mégis megtudok szabni egy határt, ami felett a hobbi már "hülyeséggé" alakul amire nem szabad költeni
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Mecha billzet hobbi csak pénztárca függvénye.
-
dqdb
nagyúr
válasz Domonkos #43035 üzenetére
Jelszobeirassal nekem is meggyulik a bajom. Bar nem tudom hogy ez az ortolinearitas miatt van-e inkabb...
Valami lehetetlen kombinációval elérhető layerre tedd rá a jelszavaidat egyben vagy darabokra vágva makróként Korábban már felmerült bennem az a gondolat, ha sikerül túllépni a lustaságomon és összeszerelem a GH60-at, akkor megnézem, mennyi szabad ROM áll rendelkezésre, bele tudok-e tolni valamilyen diceware szótárat és mellé működést az egyik rétegbe.nyunyu: eladod belőle az egeret párezerért, kupakszett alatti mecha imitátumot meg kidobod.
Jó lesz az a gyári kupakkészlet tartójának[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Domonkos #43035 üzenetére
Huszonnyolcadik layerváltó+P nem lenne egyszerűbb a leggyakrabban használt jelszavadnak?
Mondjuk én a júzerneveimmel vagyok bajban, mert ahány rendszer, annyiféleképpen képezték a nevemből, de legalább a hozzájuk tartozó jelszavakat egységesítettem.
Persze az nem segít azon, hogy nincs minden rendszerhez megfelelő jogosultságom, amivel dolgoznom kéne, így kollégák júzereit is muszáj használni...
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
Ármester
válasz powerwade #43030 üzenetére
Szerintem a pcb edesmindegy, ha megvannak rajta a lyukak a tervezett kiosztashoz es mindketto tamogatja legalabb a tmk vagy qmk egyiket - ugy tudom hogy igen.
Ami sokkal fontosabb, az az acel (es nem alu) plate valamint a fem haz. Ilyen konfigban sokkal masszivabbnak erzodik, mint akarmelyik IBM billentyuzetem. Nagyon klassz.
Jelszobeirassal nekem is meggyulik a bajom. Bar nem tudom hogy ez az ortolinearitas miatt van-e inkabb...[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Ringman #43027 üzenetére
Ha azt veszed, hogy egy nem túl tartós feliratozásúnak mondott Max vagy WASD tejfölösdoboz is 60-70$-ra jön ki szállítással együtt, akkor nem drága a mostani kínai.
Előző, nemszeretem kínaiaknál ugye 27-28k lett volna egy éve a 108gombos ISO-HU kupakszett (TKL talán 3-4k-val olcsóbb?), ami kizárólag szabvány alsó soros billzetekre lett volna húzható, se WKL, se Cherry Caps, se 1800/75/96% támogatás, egzotikusabbakról nem is beszélve.
Ha meg háttérvilágítós ISO mechára kell magyar kupakszett, akkor még mindig a CM MKL Combo a legolcsóbb opció 18-20k körül: eladod belőle az egeret párezerért, kupakszett alatti mecha imitátumot meg kidobod.
-
Ringman
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #43029 üzenetére
ennyit szerintem megér, akinek kell a sok makrogomb, meg az fényáradat.
-
Ringman
nagyúr
-
powerwade
senior tag
Hát köszi... miattam most úgy másfél napja nézem a 40% billentyűzeteket, ismerkedem a szóba jöhető pcb-kkel... vajon NIU mini vagy JJ40 -t szerezzem be? A JJ40 mezei steel plateje nagyon bejön. A melóhelyen meg órák óta "próbálgatom", hogy a különböző layerekkel vajon mennyire lesz probléma a különböző nem alfa/numerikus jelek bevitele (linux konzolok és vicces jelszavak )
-
Skullwipe
senior tag
válasz Zsiráfnyál #43021 üzenetére
Ez sajnos valószínűleg direkt ilyen, mivel mindig megy a nyavalygás, hogy jaj de nem éri meg az ISO kiosztás. De mostani időkben ez már tényleg nem rossz vétel, lazán kibírja nagyobb szétfolyás nélkül, jó valószínűség szerint 20-30 évig folytonos használat mellett is, kopni meg ugye a PBT nem szokott hogy fényesedjen, bár maga a rücskösség az megint egy jó kérdés, ha ilyen részletek számítanak. Fakulás éppen azért lehetséges, de a lézeres azért ennél jóval rondább és fakóbb, ugye az tűéles a lézeres, a felületbe égetik szóval benyomosodik, á... az nem is szép, fakó, nem köszi, inkább akkor egy ilyen műanyaggal együtt égetett festés. Bár 18k az tényleg nem kevés, esetleg majd később ha erősödik a forint érdemes újra átgondolni, de nem gondolnám hogy ennyit nem érhetne meg, nekünk nem sok választásunk van úgy se. Legalább nyitottak felénk, azonnal a megkeresésre, ami önmagában is elképesztő. Pedig mennyit írogatott nyunyu ez ügyben anno.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #43025 üzenetére
elvileg már nem. - csak ~18k-t nem fog sok mindenki kiadni egy zacskó műanyagért.
a tegnapelőtt rendelt csomagra tegnap már azt hazudták hogy elindították.
szerk:
van gskill KM 780 RGB Mechanical Gam Brown Portug 76€-ért
[link][ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok,
melóhelyemre keresnék ISO, magyar kiosztású TKL billentyűzetet. Nincs semmilyen extra igényem, ne legyen világítós csiri-csáré, nem kell, hogy mechanikus legyen, jó nekem a membrános is, de leehtőleg ne legyen nagyon gagyi. Milyen lehetőségek vannak véleményetek szerint?
Válaszotokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Skullwipe #43016 üzenetére
Most ezek vagy nagyon okosak, és direkt ilyen, hogy 4 szettet vetessenek meg 1 helyett a vásárlóval, vagy nagyon nem gondolták ezt végig.
Tényleg nincs ennek egy teljes ISO full, vagy TKL szettje, csak ilyen kis kitek, amiket akárhogy sakkozol össze, egy-egy kupak mindig kimarad ?
-
nyunyu
félisten
válasz Zsiráfnyál #43010 üzenetére
Felső kettő dyesub:
- EnjoyPBT
- huszonsok éves "Cherry" (BSP gyártotta anno ezeket, mivel Cherrynek csak DShez voltak eszközei)
Alsó kettő meg korabeli Cherry DS.Ugyan EnjoyPBTt az egyik legjobb mai dyesubolónak tartják, de lényegesen életlenebb, elmosódottabb a feliratozása, mint a BSPnek, annak ellenére, hogy a Gateron kupak, amit feliratoznak finomabb textúrájú, nem olyan érdes, mint a BSP kupakja.
(BSPt tavalyelőtt kérdeztem a magyar kupakról, de nincs ISO öntőformájuk, meg pár éve abbahagyták a dyesub feliratozást )Kérdés, hogy a kínaiak mennyire szépen/pontosan dolgoznak, meg eleve milyen alatta a kupak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Skullwipe
senior tag
válasz Ringman #43012 üzenetére
Base ($15.30) + Modifier($16.70) + Mod PRO ($16.70) + International-HU ($15.10) = ISO TKL ($63.80)
Base:
Esc
E, R, T, I, O, P
A, H, J, M
6.25u SpaceModifier:
F1-F12, Prl Sc, Scroll Lock, Pause, Instert, Delete, Home, End, PgUp, PgDown, Up-Down-L-R Arrow
Backspace
RShift
Tab, CapsLock
Crtl, Win, Alt, RAlt, RWin, Menu, RCtrlMod PRO:
ISO Enter,
1.25u ShiftInternational HU:
Nem kell a NumPad ", Del" TKL-hez. -
dqdb
nagyúr
Erről hallott már valaki? Lehetőleg rosszat
Jó lenne egy XDA készlet is 100%-nál kisebb billentyűzetre, de remélem, hogy valaki lebeszél róla A falvastagságától nem vagyok elragadtatva, de a négy sarokban van extra merevítés. A typeface magam sem tudom, hogy miért, de bejön. Árban a hosszadalmas nem kell, nem kell, na jól van, jöjjön, de tudom, hogy hülye vagyok után a még éppen belefér/egyszer élünk kategória (121 dollárra jön ki a 100%-os UK ISO layout szállítási költség és áfa nélkül).
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Ringman #43012 üzenetére
Szóval ha valami random kínait választanék hozzá alapnak, az nem csak kupakjában lenne tróger, hanem összeszerelés / anyaghasználat, stb... terén is érezhetően rosszabb lenne a CM-nél ?
A súlyt szoktam figyelni, mert ha az egyik billentyűzet 800 gramm, a másik meg 1500 (azonos méretben), akkor ott valami trükknek lennie kell. De akkor nem is érdemes egyáltalán no name-ek között nézelődni, nem fogom ugyanazt a szintet ott megtalálni ?
A base kitben én nem látok modifiert, de lehet, hogy csak én nézek valamit rosszul (vagy rossz a kép ?). Sőt, Esc-et sem látok a modifier-ben. Nincs ennek a szettnek valahol egy teljes verziója ?
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
a base kitben van egy 6.25u space.
Egyáltalán ez a base kitje a magyar szettnek, vagy egészen rossz helyen keresem, és nem is ezzel kéne keverni ?
base kit is kell hozzá, meg mod kit és mod pro kit is, fentebb írtam is, 63.80$ ha nincs semmilyen kupakod (iso enterért + bal shiftért kell a mod pro kit)dyesubbal 5 év alatt sem lesz gond
szerintem csak használtan lehet cm minőséget olcsóbban venni, mint a cm pbt, főleg 284huf-os dollár- és 328-as euroárfolyamnál.
kb 21+áfa a masterkeys L (masterkeys S is kb ugyanennyi szokott lenni), ez 74$ vagy 66€ ma.
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
Ármester
Utobbira: A dye sub a double shot feliratozas utan a masodik legjobb/legtartosabb.
Lehet ezt is jol es rosszul is csinalni (delutan teszek fel kepeket), de a 20+ eves IBM-jeim koszonik, jol imegvannak vele.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Na, örömmel látom, hogy valaki észrevette a térképen Magyarországot. Köszi a közreműködést.
Egyik kérdésem :
- [HU kit] - 15$
- [Mod kit] - 17$
- Ez idáig oké, de nincs space bar. [Ez] az egyetlen megoldás rá ? 15$ egyetlen space-ért kicsit meredek. Egyáltalán ez a base kitje a magyar szettnek, vagy egészen rossz helyen keresem, és nem is ezzel kéne keverni ?A másik :
- Mennyire tartós ez a dye sub megoldás ? Szoktátok emlegetni, hogy általában az egy megbízható eljárás, de nem tudom, van-e eltérés egyik dye sub és másik dye sub között. Konkrétan ettől a szettől mire lehet számítani ? Nyugodtan be lehet rendelni, 5 év múlva se lesz rajta semmiféle kopás ?Bónusz kérdés :
- CM Masterkeys PBT-vel nagyjából megegyező minőségű ISO TKL billentyűzet "alapot" kupakjaitól függetlenül (azt cserélem rajta) mennyiből lehet a lehető legolcsóbban megszerezni ? Masszív, nem nyekergő, nem zörgős, akár nem is feltétlenül Cherry-s billentyűzetre gondolok, nulla extrával (melóhelyre raknék össze egyet, napi 8 óra gépelésre), de lehetőleg brown switch-el.[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
válasz Ringman #42997 üzenetére
Mennyire lehet számolni minőséggel és eredetiséggel a kínaiaknál? Eddig ódzkodtam, hogy onnan alkatrészekből rakjam össze.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Domonkos
Ármester
-
Skullwipe
senior tag
válasz Domonkos #43006 üzenetére
Nagyon gyanítom hogy semminyire, ez csak mutató próba daraboknak jók, kell azért a nagyobb kiterjedés. Már volt róla szó, akkor nem mondtam, de totál használhatatlan lehet az ilyen ha csak nem építed magába az asztalba. A még fentebbi meg szükséges, hiszen nem elég csak I/O-t ütni, a parancsot le is kell futtatni, ahhoz meg szükség van egy returnra valamilyen formában.
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
Ármester
válasz Ringman #43002 üzenetére
Ergodoxot probaltam az egyik munkatarsam jovoltabol, de nem annyira jott be. Ami keycapekkel erkezik teljesen tonkreteszi az egesz erzetet. En konkretan azzal definialnam a tejfolosdoboz keycap fogalmat. Biztos lehet kapni hozza normalis szettet is, de az sem orvosolna a masik problemamat, hogy nekem egy picit kicsi. (bar lehet hogy csak az en ujjaim nem elegge hajlekonyak...) Foleg a huvelykujjnal levo billentyuk vannak tul kozel.
Ahogy a poker-nel is megfogadtam, hogy nekem kisebb billentyuzet biztosan nem kell, mert annak is pont kenyelmesen elerem az osszes billentyujet, hasonloan gondolom most ennel is. Szoval par ev mulva terjunk vissza ra
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
érdekes, de nekem nem jött be a sok gomb (több mint 2) egyszerre nyomogatása - egyénfüggő ez is.
nekem max az xd75 jöhetne szóba, de még az is 1 sorral alacsonyabb a kelleténélergodoxot/split planckot (nemtom mi a neve, gyak. 2 numpad ) nem próbáltál még?
szerk:
irány a gherkin[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
válasz nyunyu #42998 üzenetére
Európai szemmel fura az egész, de a legjobban az abc sorrendbe rakott billentyűk tetszenek. Szerintem maguk a japánok az elborultak .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...