Új hozzászólás Aktív témák

• cuko

aktív tag

válasz cuko #34253 üzenetére

VicTsing "teszt" és egy kérdés:

Első mecha billem volt, nagyon kellemes volt pötyögni (kattogni :D ) rajta, de utolért az Amazon reviewkban is sokszor említett USB eldobálás hiba (Windows 10). Odaadtam öcsémnek, nála úgy tűnik az elmúlt hetek alapján, hogy működik (kopp-kopp).
    Annak, aki be meri vállalni, nem zavarja a csattogó (tényleg hangos) hang, kiváló választás lehet - legrosszabb esetben a visszaposta összegét kockáztatod Amazonnál.

Ez nem friss sztori, de az elmúlt pár hónapban nem volt időm/türelmem ezzel foglalkozni és egy ~1700 forintos Canyon billentyűt használok "CNE-CKEY2-HU" - borzalmas. :) Ha muszáj a legolcsóbb billek közül választania bárkinek, nehogy ezt vigye. Gépelni még csak-csak, de például a ctrl+shift+balra kijelölést nem veszi be valamiért (ctrl+shift+jobbrát igen).

Berendeltem egy Cougar 200k-t helyette, de még azért megkérdezném: van, aki használta ezt is és az Hama uRage Illuminateded / uRage Exodust / A4Tech Bloody B120-at? Ha igen, hogy hasonulnak, melyik a jobb?
    Cougarnál szimpibb az ollós kialakítás (mert halkabb, aminek örül a barátnőm :) ), viszont nem szimpibb a sokszor felmerült minőségi probléma.
    Igazából egy tisztességes, sallangmentes billentyűre lenne szükségem, ami kibírja a következő 2-3 évet, nem fossa össze magát 3 gomb egyszeri lenyomásától, viszont minden egyéb ""gamer"" extra fölösleges számomra (élükön a világítással). Hangerő multimédia gomboknak még örülnék azért.

Néztem a Genius Scorpion K5, K9, K10-et is, de az árukeresős review-k nem győztek meg, hogy nem fog szétesni alólam 1 éven belül (vagy már majdnem Cougar ár - K10). Tök szomorú, mindkét öcsémnek vettünk jópár éve Genius aktuális olcsó "gamer" anti-ghostingos billjét (KB-G235 talán?) és még mindig tökéletesen működik mindkettő, most meg nincs semmi jó olcsó anti-ghostingos. :(

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák