Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Nem tudom, hogy jó helyen érdeklődök-e, így sorry ha célt tévesztettem. Mini billentyűzeteket keresgélek napok óta, de ami megfelelő lenne, az csak angol kiosztásban kapható. A kérdésem az, hogy létezik valami program, amivel ki tudom osztani a gombokat? Engem nem az érdekel, hogy op. rendszeren belül átállítom a nyelvet magyarra, hanem egy olyan holmi, amivel minden egyes gombot külön-külön be tudok állítani, mint ahogy játékvezérlőnél az XPadder nevű csodával.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- ASUS routerek
- Redmi Note 13 4G
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest