- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAX
tag
válasz tDr1v3r #22021 üzenetére
Értem, köszi ezt jó tudni!
Akkor tulajdonképpen csak úgy megoldható a keycap csere, hogy az original enter+jobb shift marad ha jól értelmeztem, bár nem sürgős ez az egész annyira nincsen lekopva szerencsére, hogy ne legyenek láthatóak a gombok, tulajdonképpen csak fakult.Domonkos
Teljesen igazad van, viszont most ennyi fér bele a keretbe (10-15k) és most egy darabig nem is tudnék hozzátenni annyival többet, másra is kell a pénz egyszerre ez sok lenne.
Tulajdonképpen így sem járok rosszul ha ahhoz viszonyítunk, hogy membránosat akartam venni, ha később váltok akkor lesz mihez viszonyítani, kipróbálnám a brown és red kapcsolós modelleket is, viszont hosszútávú kipróbálási lehetőségem erre nincs sajnos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs