- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissit
csendes tag
válasz
Sage83 #17590 üzenetére
Szerintem egy kicsit tegyél még félre, és válaszd a Tesoro Excalibur-t. Magyar kiosztású, kék háttérvilágítással rendelkező mechanikus billentyűzet, brown kapcsolókkal. Hátránya, hogy hangosabb a membránoshoz képest, illetve itt csak egy színű a háttérvilágítás, de mivel minden billentyű külön megvilágítást kap, így egyenletesebb a fény. A mechanikus billentyűzet pontosabb bevitelt tesz lehetővé, és sokkal tartósabb is. A csuklótámaszt viszont azért hiányolom az Excalibur-nál. 15e szerintem sok egy membrános billentyűzetért, ezt megkapod 22e körül. Én elégedett vagyok vele, ár-érték arányban nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Viccrovat
- OTP Bank topic
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IBM Model M enhanced edition 102 gombos billentyűzet
- Keychron K2 Pro Wireless, hotswap Red switch, RGB háttérvilágítás, alumínium ház, ISO-UK
- HATALMAS AKCIÓ - 45% KEDVEZMÉNY / Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 2.000ft-tól.
- Eladó minőségi wireless num/macropad - Keychron Q0 MAX
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged