Új hozzászólás Aktív témák

• _NCT

addikt

Sziasztok!

Vettem egy MX Keys billentyűzetet (ez tetszett elsőre, valamint low profile, jónak tűnt), viszont az a bajom vele, hogy menő ez a grafit kialakítás meg minden, de a gombok gravirozása is sötét picit, kell neki a háttérvilágítás. Viszont a kupakok alól olyan ocsmány módon "ömlik" a fény este, hogy a székben ülve egy bizonyos szögben, baromira zavaró (még csak nem is fekszem a székben, de hátradőlök). Még akkor is, ha van segédfény. Korábban egy Razer Blackwidow volt, ott csak a kupakok világítottak, de ennél alul is nagyon világít.

Egy megoldást találtam, ha állítható lenne a magassága, de nem az sajnos. Nem akarok tartót meg ilyesmit venni még pluszban, mert azért annyira nem is volt olcsó. Szerintem megy vissza, 14 napon belül vagyok.

max 45-50k között maradjon a Keychron, vagy érdemes másik márkával próbálkozni? Kicsit csalódtam, még a céges Dell KB740 is jobban látszódik, pedig annak nincs háttérvilágítása. Időközben rájöttem, hogy a num padot is el tudom engedni, 80%-os layout is jó.

Töltök fel képet a problémáról:

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák