Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Házimozi haladó szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Mangerd
aktív tag
Ez problémás, mert TN-nél hamar sötétedik a kép felső része, ha a monitor középső síkjánál picit is lentebbről nézed. A 2233BW-nél pedig ez fokozottan igaz.
(egyébként azokat ültetném számítógép elé egy életre, akik a számítógép asztalokat tervezik, a megfizethető áron kapható termékek kényelemben és funkcióban katasztofálisak)Viszont van megoldás: Döntsd előre a monitort!
Vagy felszereled falra és akkor arra döntöd illetve fogatod, amerre akarod. Vagy beteszel a talp alá valamit, hogy előre dőljön egy kicsit. (Figyelem! Ez csak stabil asztaloknál alkalmazható, ahol a monitort nem lehet mozgás közben meglökni pl: sarokban. Mert amúgyis sem túl stabil a tartása)
Nekem is be van egy pendrive vastagságú tárgy téve filmezéskor, mert olyankor azért kicsit kényelembe helyezi magát az ember és nem úgy ül, mint gépelés közben... -
wwhy
veterán
idézet a kézikönyvből, 15. oldal::
"A monitor -1 és 20 fok között dönthető meg" -
T-unit
őstag
Ugyanezek közt gondolkodtam,de csak a full hd irányba mozdultam el.
1: Natívban érdemes,de ha vki kibírja a pici képromlást(amit én pl. nem igen érzékelek játéknál,vagy nem azt nézem,ezért is benq) ha leviszi mondjuk 1440x900ba akkor ez sem probléma.Tesztben írták is(amit ha visszaolvasol megtalálod) h picit kisebbek a betűk igen,de ettől még nem zavaró,bőven lehet tudni olvasni.
2: Szintén a kis tesztekből kiderül h nem.Olvasd el mindenképp amiket linkelgettek korábban mert sokszor választ is ad ilyen kérdésekre!
Amúgy ez a monitor főleg azoknak javasolt akik semmiféle kompromisszum nélkül szeretnék élvezni az 1080p-s filmeket 16:9ben.
Látom sikerült rendesen a benq fele irányítanom a figyelmet,örülök neki már csak a tapasztalat kéne belőlük. -
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, az LG W2284F-PF nagyon jó kis montor a TN-esek között, s az LG W2252TQ-TF-re is megelégedett tulajok visszajelzését olvashatod, de a PHILIPS 220CW8FB is nagyon kiváló képi és kijelzői adottságokkal rendelkezik, s mivel a paneleket is az LG a Philipssel együtt fejlesztette ki, így nem nagyon tudnék választani a 3 közül, de majd esetleg egy-egy felhasználói véleményt azért nézz meg, olvass el!
... én a LG W2284F-PF-re szavazok!
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Politika
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest