-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaCeeN
tag
Koszi sracok a segitseget!
MaCS_70:
Hat ez nem jo jel sajnos...
Pedig alapvetoen jo lenne, csak epp a fo funkcioja hagy nemi kivannivalot maga utan.
Tamarel:
Frissitettem 7.15.3-ra.
A Wifi2-n csak az iot dolgok vannak, a gepek, TV-k azok az 5G-re vannak csatlakoztatva.
- lehetőleg a lefedni kívánt terület közepénél legyen - ez teljesul, 80nm-es T alaku lakas kb. kozepontjaban van
- inkább magasan, mint alacsonyan (plafon, fal, szekrénytető) magasabban csak a TV hatuljara tudnam esetleg rogziteni. Mas lehetoseg sajnos nincs.
- függőleges, párhuzamos antennákkal, - ez is stimmtModositottam a konfigot az altalad irtak alapjan, ahogy a 2.4-et atraktam AX-re. A Gree klimak dobtak egy hatast (megvaltoztattak a MAC cimuket)
PC-ben levo kartyahoz sajnos nincs ujabb driver, mar kerestem parszor de nem jutottam elorebb. Valoszinuleg le fogom cserelni, vagy megprobalok kabelt huzni magamhoz valami eldugott modon. Maradok egyelore WPA2-nel, 5G-n mert 3-al nem megy a kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest