Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Az lenne a problémám, hogy a Pana fejhallgatómban nincs mikrofon és azt használom játékhoz is. Ez önmagában ugye nem gond, csak cseteléshez vettem külön mikit (csiptetőset), de az nem az igazi, akárhová rakom, xarul hallatszik. Aztán emlékezetembe ötlött, hogy létezik gége-, vagy torok- mikrofon (egyszer régen valamelyik COD gyűjtői változatához is adtak ilyet), de sehol sem találok pc-hez valót. Itt-ott árulnak motorosoknak, meg ejtőernyősöknek rádióhoz. Nagy előnye, hogy a környezeti zajok nem hallatszanak bele. Valaki esetleg tudna pc-hez ajánlani esetleg bolttal együtt? Gugliztam már de nem találtam.....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest