- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Ezzel én sem szoktam másképp lenni, de számomra nem opció LTE modem nélkül.
Mindent OneDrive-on tartok, több gépről oda dolgozok. Külön modemmel meg nem vagyok hajlandó kínlódni, ennyiért pláne.
Mióta megjelent az első Surface, várom a töketlen MS tegyen már végre bele SIM slotot. Végre bekerült. Azóta várom, forgalmazzák itthon, de látod, nem.
Nem szürkeimportosat szeretnék venni, rendes EU beszerzést, hivatalos német forrásból. Normális gyártóknál létezik EU gari, azért kérdeztem rá, de ha nincs az sem gond. Meghibásodás esetén -bízok benne nem 100% valószínűséggel fordul elő- még mindig ki tudom juttatni a származási országba. Ott jellemzően a garis szolgáltatások is jobbak szoktak végülis lenni, lehet még bevállalnák EU-n belül a szállítást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest