Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Van e olyan cég az eu-ban aki szállítja a Surface-t Magyarországra? ebay-en kívül.
-
ArsenalF
aktív tag
Az új dolgok EU megjelenési dátumáról tudni valami tutit? Anno mintha 12-ét olvastam volna.
-
applause
aktív tag
Újabb problémám akadt, igaz ez a Windows 10-hez kapcsolódik, spec. gép miatt itt adom elő. A kamera alkalmazás elindítása után a processzor terhelés 50% fölé megy, mely akkor sem szűnik meg mikor kikapcsolom. Az akku idő jelentősen lecsökken. Néztem a feladatkezelőben, de igazából nem láttam olyan alkalmazást amelyik pörgetné a gépet. Van-e valakinek hasonló tapasztalata W10-en, vagy van-e ötlet miért csinálja.
-
applause
aktív tag
A következő probléma annyiban tartozik ide, hogy a lenti gépen jelentkezik
Szerintetek mi okozza a következő sebesség változást. Az ominózus WiFi kapcsolat sebesség tesztjénél újra telepítése után a rendelkezésre álló 30/5 internetet 100%-ban kihasználja. Egy idő elteltével észrevehetően akadozik az internet, ekkor a sebességteszt ugrálva 2-20-30Mbsec sebességet mutat. A WiFi adapter eltávolítása, majd újra felismertetése után 30/5 a sebesség. Mi okozhatja a belustulást. Az OP rendszer Windows 10.
Válaszokat előre is köszönöm. -
parandroid
félisten
ebay . de
ebay . atIlletve telefonos app az ebay kleinanzeigen, egyszerűen kezelhető, díjtalan a hirdetőnek is, és jobban szűrhető helyre irányítószám alapján. Hasonló a quoka .de is, bár azt régebben nem használtam már, nem tudom, még mennyire pörög.
De szerintem jobban jársz, ha bemész egy saturn-ba, mm-be, és megnézed, ha szerencséd van, kifogsz valami akciós csomagot billentyűzettel talán egy kicsit olcsóbban.
Ja, amúgy a saturn-nak van ebay accountja, szoktak ott is akciósan hirdetni dolgokat, de az elég esetleges, hogy mikor mit.
p
-
maci25
aktív tag
Sziasztok
2 hét múlva itt leszek kb 3 napot : München, Németország
Ez idő alatt szeretnék venni surface pro 3. Németeknek nincs hasonló adok-veszek oldaluk mint nekünk a hardverapro.hu ?
Ausztria is útba esik, esetleg nekik hasonló oldaluk mint nekünk? -
kr:sz
tag
A legalapabb Core M-es Pro 4 ereje mire lehet elegendő?
-
-
Berzso
tag
http://www.techradar.com/news/mobile-computing/laptops/surface-pro-4-release-date-price-news-and-features-1285416
http://www.pcworld.com/article/2994973/tablet-pc/microsoft-surface-pro-4-review-its-faster-its-better-and-it-has-more-competition.html
http://www.cnet.com/products/microsoft-surface-pro-4/
http://www.anandtech.com/show/9727/the-microsoft-surface-pro-4-review-raising-the-bar -
Ahhoz én is fáradt vagyok, de egyenlőre igazán részletes teszteket nem találtam.
Más: A surface book csatlakozása ugyanaz a billentyűzethez, mint a töltő=dokkolú csatlakozó. Ha a pro 3-on és 4-en is van azon a csatlakozón PCIe kivezetés, akkor nagyon sok jó dolgot lehetne csinálni.
Ja és az új toll is működik a 3-al.A pro 3 tollába hol tudok aaaa-s elemet venni?
-
válasz
parandroid #2171 üzenetére
Akkor tényleg nem lesz ujjlenyomat leolvasós billentyűzet Európában?
-
parandroid
félisten
Most kaptam hírlevelet, a német MS Store-ban
128GB / 4GB / Core m3 - 999 EUR
128GB / 4GB / i5 - 1099 EUR
256GB / 8GB / i5 - 1449 EUR
256GB / 8GB / i7 - 1799 EUR
256GB / 16GB / i7 - 1999 EUR
512GB / 16GB / i7 - 2449 EURSP4 Type Cover - 149 EUR
Surface Stift - 64,99 EUR
Surface Dock - 229,99 EURLehet földhözcsapni a malacperselyt.
p
-
Berzso
tag
Előrendelhető a Surface Pro4, http://www.expansys.hu/tablet-pcs+ipads/windows/coming-soon/ Gyakorlatilag minimálisan drágább, mint ha valaki az Euban vásárolná meg
http://geizhals.eu/microsoft-surface-pro-4-256gb-cr3-00003-a1334876.html
-
Berzso
tag
Eszembe jutott a felbontással kapcsolatosan valami, A Pro4 12,3" méretnél a felbontás 2736x1824, szemben a Pro3 12" 2160x1440 felbontásával. A két kijelző mérete között 2.5% az eltérés, viszont a Pro4-nél a felbontás 26.6%-al nagyobb. Na mármost - nem lesznek-e nagyon kicsik a karakterek egyes programokban?? Azokra gondolok, amelyek nincsenek még optimalizálva, pl. úgy mint az Adobe Brigde. A windowsnál nem hiszem, hogy gond lenne, mert ott is tudjuk állítani a karakter méretét.
-
válasz
Ganz-[HUN] #2156 üzenetére
A keddi bemutató óta. De egyébként tényleg semmi új nincs benne.
-
parandroid
félisten
Core M ügyesebben leskálázza magát, i5 cserébe csúcson gyorsabb, ha jól rémlik, de pont itt a PH!-n volt róluk összehasonlító teszt.
p
-
smano
csendes tag
szerkesztve
Teljesen tanácstalan vagyok.
Használt gépért nem igazán szeretnék 200k többet költeni. (használt sp3 i7 bármikor) Bár az i7 teljesítményére meg nincs szűkségem, pláne ha ez az üzemidő rovására megy.
Új gépért beleférne az általad említett 150 plusz környéke de abszolút tanácstalan vagyok, hogy megéri e a plusz költséget. -
smano
csendes tag
Szerintetek melyiknek melyik lehet a „párja” teljesítményben meg úgy összeségében? Gondolok itt arra, hogy az m3 tudhat annyit mint az előző generációs I3 vagy I5.
Vagy ez így nem lehet összemérni?
Nekem egy sp3 i5/ 4GB ram elég volna teljesítményben. Az sp3 mellet szól, hogy használtan kicsit talán barátibb áron meg lehet kapni.
Az sp4 mellet meg részemről a legerősebb érv, hogy kicsivel többért azért még is csak egy új készülékem volna.
Véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest