Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én ezen a bosszankodáson már túl vagyok, megjártam a hadak útját anno még a Surface RT-vel (legyen magyar gari, számla). Aztán egy hónap után, mikor végre megkaptam, a bekapcsolásba bele is döglött
. Utána röpke 2 hónap alatt sikerült elintézni, hogy ráfizetéssel egy Surfac 2 kapjak helyette (ezt így utólag már nem bánom, akkor kicsit ideges voltam
). Na, azóta az itthon beszerezhetetlen dolgokat (Nvidia Shield, Dell Venue 11 Pro) a Cyberport.de-ről rendelem, 20 Euro-ért Magyarországra is elhozzák, vehetsz tőlük magánemberként 19%-német Áfa-val, cégként Áfa nélkül. Sokszor van náluk Surface akciósan, és mióta ennyire erős a dollár, kb nem éri meg USA-ból behozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Utána röpke 2 hónap alatt sikerült elintézni, hogy ráfizetéssel egy Surfac 2 kapjak helyette (ezt így utólag már nem bánom, akkor kicsit ideges voltam
). Na, azóta az itthon beszerezhetetlen dolgokat (Nvidia Shield, Dell Venue 11 Pro) a Cyberport.de-ről rendelem, 20 Euro-ért Magyarországra is elhozzák, vehetsz tőlük magánemberként 19%-német Áfa-val, cégként Áfa nélkül. Sokszor van náluk Surface akciósan, és mióta ennyire erős a dollár, kb nem éri meg USA-ból behozni.