Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én ezen a bosszankodáson már túl vagyok, megjártam a hadak útját anno még a Surface RT-vel (legyen magyar gari, számla). Aztán egy hónap után, mikor végre megkaptam, a bekapcsolásba bele is döglött
. Utána röpke 2 hónap alatt sikerült elintézni, hogy ráfizetéssel egy Surfac 2 kapjak helyette (ezt így utólag már nem bánom, akkor kicsit ideges voltam
). Na, azóta az itthon beszerezhetetlen dolgokat (Nvidia Shield, Dell Venue 11 Pro) a Cyberport.de-ről rendelem, 20 Euro-ért Magyarországra is elhozzák, vehetsz tőlük magánemberként 19%-német Áfa-val, cégként Áfa nélkül. Sokszor van náluk Surface akciósan, és mióta ennyire erős a dollár, kb nem éri meg USA-ból behozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Utána röpke 2 hónap alatt sikerült elintézni, hogy ráfizetéssel egy Surfac 2 kapjak helyette (ezt így utólag már nem bánom, akkor kicsit ideges voltam
). Na, azóta az itthon beszerezhetetlen dolgokat (Nvidia Shield, Dell Venue 11 Pro) a Cyberport.de-ről rendelem, 20 Euro-ért Magyarországra is elhozzák, vehetsz tőlük magánemberként 19%-német Áfa-val, cégként Áfa nélkül. Sokszor van náluk Surface akciósan, és mióta ennyire erős a dollár, kb nem éri meg USA-ból behozni.