Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoka.
tag
Sziasztok!
Remélem nemsokára én is surface tulaj leszek, de előtte lenne pár kérdésem hozátok:
- A kiszemelt áldozat a pro 3 i3/64GB vagy i5/128GB először az i3-as felé hajlottam, mondván annak a teljesítménye is elég lenne, de most hogy nem sokkal drágább a 128gigás verzió elgondolkodtam azon, mert annyi pluszt megér a dupla tárhely. Igazándiból ami a kérdés, h jobban melegszik-e az i5 alapjáraton (böngészés, jegyzetelés) vagy le lehet korlátozni úgy hogy fogyasztás és melegedés szempontjából is az i3-as szintjén legyen?
Azért izgat ennyire a melegedés, mert van hogy elég poros helyen vagyok, és ugye aktív hűtés, nem szeretném elvinni az összes port
.- A másik kérdés a hol érdemes megvenni? Bécsben van ismerős, ahogy visszaolvastam a cyberport.de-t ajánlottátok. Ha éppen nincs raktáron, akkor milyen más alternatívák vannak még Bécsben?
- Bécsi boltban csak német bill-el tudom megvenni, vagy esetelg tartanak angolt is?
- Egyáltalán most milyen billentyűzetek léteznek, amiket meg is lehet vásárolni? angol/német/?? , háttérvilágítós/nem háttérvilágításosElőre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.