Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoka.
tag
Sziasztok!
Remélem nemsokára én is surface tulaj leszek, de előtte lenne pár kérdésem hozátok:
- A kiszemelt áldozat a pro 3 i3/64GB vagy i5/128GB először az i3-as felé hajlottam, mondván annak a teljesítménye is elég lenne, de most hogy nem sokkal drágább a 128gigás verzió elgondolkodtam azon, mert annyi pluszt megér a dupla tárhely. Igazándiból ami a kérdés, h jobban melegszik-e az i5 alapjáraton (böngészés, jegyzetelés) vagy le lehet korlátozni úgy hogy fogyasztás és melegedés szempontjából is az i3-as szintjén legyen?
Azért izgat ennyire a melegedés, mert van hogy elég poros helyen vagyok, és ugye aktív hűtés, nem szeretném elvinni az összes port
.- A másik kérdés a hol érdemes megvenni? Bécsben van ismerős, ahogy visszaolvastam a cyberport.de-t ajánlottátok. Ha éppen nincs raktáron, akkor milyen más alternatívák vannak még Bécsben?
- Bécsi boltban csak német bill-el tudom megvenni, vagy esetelg tartanak angolt is?
- Egyáltalán most milyen billentyűzetek léteznek, amiket meg is lehet vásárolni? angol/német/?? , háttérvilágítós/nem háttérvilágításosElőre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.