Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
prime77 #52844 üzenetére
Mert Ő az, a Ben Hur-ból
Én finoman szólva sem vagyok nagy szaki a témában, de ha engem kérdezel, attól függ mik az igényeid, mik az elvárásaid a géppel szemben. Ahogy előttem is sokan mondták ennyi pénzért csodák nincsenek, előnye a videó és a nagy zoomátfogás, hátránya az átlagos lencse és a kis szenzor. Ha nem akarsz nap, mint nap belenagyítgatni a képekbe és a légy hátán a szőrszálakat számolgatni, akkor szerintem jó lehet kezdésnek.
Mi a minimum zoomátfogás, ami alá nem szeretnéd adni? Mindenképpen ultrazoom gép kell? 8-10x-es nem elég? Ha ügyes vagy és még egy kis pénzt hozzáteszel, akkor kifoghatsz egy Olympus Stylus 1-est, 80 környékén már néha-néha felbukkan. Fix F2.8 a teljes zoomtartományban (28-300mm), és valamivel nagyobb szenzor (1/1.7"), mint az átlag kompaktokban. Szerintem elég jól sikerült kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest