Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icecave

nagyúr

Tegnap végre volt idő tesztelgetni a Sony HX9V-t.
    Mint azzal tisztában is voltam, nem DSLR szintű képeket csinál, ez természetes.
    A képek természetes fénynél szépek, részletgazdagok, de ez "megy a legjobban" minden gépnek ugye.
    Este házibulit tartottam, nem kevés mennyiségű pálinka és saját készitésű hamburger fogyott. Az elején féltettem a kis gépet, hogy valami baja lesz, de az alkohol fogyásával ez az aggodalom elég hamar nullára csökkent.
    Mesterséges fénynél is jó képeket csinált a gép, meg voltam elégedve. Van rajta "űberhülyebiztos' mód, abban kattingattam. 1-2 képet elrontott, homályos lett, de a a többi meglepően jó. Amit felrónák hibának, hogy a kép feldolgozása bosszantóan hosszú, elég sokat kell várni két kép elkészitése között. Persze, ez betudható a fent emlitett módnak, hisz össze kell állitani a végleges képet, majd elmenteni. Az SDHC gyors, szóval nem emiatt volt hosszú a két kép eklészitése között idő.
    A videója egyszerűen brutálisan jó, amit a tesztekből, és youtubeos próbafelvételekből sejtettem is, de akkor is meglepődtem, hogy egy sima fényképező ilyet tud. Eddig nem volta a videózás hive, de azt hiszem, egyre több felvételt fogok késziteni. :) Persze, ennek meg is van az ára, egy perc videó kb. 100 mega.

Bocs a hibákért, laptopom angol billes, nincs hosszú i :D

Új hozzászólás Aktív témák