-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
themebuilder
senior tag
válasz N.GÁBOR #26299 üzenetére
Canon PowerShot SX220 HS 65000Ft
Design 4
Features 4.5
Ease-of-use 4
Image Quality 4.5
Value for money 4Nikon Coolpix P300 69000Ft
Design 4
Features 4.5
Ease-of-use 4
Image Quality 3.5
Value for money 4.5Ha a jó képminőség és az olcsó ár a fontos akkor Canon lehet a nyerő.
Canon PowerShot SX220 teszt: vége a megapixel háborúnak
Nikon Coolpix P300 Exkluzív: Új Nikon Coolpix fényképezőgépek (teszt)
Örülnénk neki ha a gép teljes nevét kiírnátok.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Kedvesemmel együtt szeretnénk egy kompakt fényképezőgépet vásárolni, de elég tanácstalan vagyok, hogy milyen készüléket válasszunk. Már egy ideje követem a topicot, de eddig nem szóltam hozzá. Láttam, hogy nagyon sok kérdés merül fel, így külön köszönet, hogy velünk is foglalkoztok.
Eleinte olcsóbb gépben gondolkodtunk, de talán-talán olyan 65-70-es felső korlátot meglehetne oldani.
Az eddigi fórumos leírások alapján és egyik fotós hozzáértő barátom véleménye szerint is a Canon sx220 a befutó, bár még alternatíva lehetne a sony hx5 ( a hx7 már sok).
Viszont ahogy böngészgettem a gépeket, láttam, hogy a kompakt kategória királyának nem az sx220-at nevezték ki, hanem a canon s95-öt, a nikon P300-at és a Lumix Lx5-öt.
A Canon és a Lumix drága, viszont a Nikon P300 ára körülbelül azonos a Canon sx220éval.Tudom, hogy a nikon nem ultrazoomos, de igazából ez a dilemmám tárgya. Szeretném nagyon jó minőségű képeket, és nem tudom, hogy vajon a Nikon P300 jobbat csinál-e mint a Canon sx220? Azt hiszem, hogy fontosabb lenne a képminőség és a videós képességek mint a zoom.
Ti melyiket választanátok?
Canon sx220 vagy Nikon P300Bocsánat a hosszú üzenetért és a kesze-kusza megfogalmazásért.
Előre is köszönöm a választ.
Üdv
GáborMay the force be with you!
-
nagyúr
Én igen, mikor a MM-ban tapiztam őket. Azt nem tudtam, hogy motoros a vakufedél, mert a kiállított darabok le voltak már merülve, gondolom, sokat "cincálják" a vásárlók. P300 felpattanós szerencsére. Nézegettem még az S95-öt, de nem látok egetverő különbséget a tesztfotók között, ami megérné a 20-25k többletet.
-
themebuilder
senior tag
-
Nagya21
addikt
válasz themebuilder #26294 üzenetére
Hali!!
Van két Samsung kompakt fényképezőgépünk, az egyik egy NV-7-es Schneider optikás, a másik egy 5*zoomos kompakt samsung lencsével, és háááááát khmm zongorázni lehetne a két lencse közti különbséget.
Aki Samut vesz erre figyeljen!!
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
themebuilder
senior tag
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
themebuilder
senior tag
Samsung SH100 Review (42000Ft)
Design 4
Features 4
Ease-of-use 3.5
Image Quality 4
Value for money 5[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
válasz Czibor10 #26284 üzenetére
Fogtatok kézben 220/230-sa szappantartót? A vilából kikergethető vagyok a bekapcsoláskor felnyíló vakutól. Egyébként minek motorizálni? Nem is merem annyira a gépet, de ez menüből kikapcsolható?Szóval aki ilyent szeretne mindenképpen "próbálja" fel, hogy mennyire zavarja.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
themebuilder
senior tag
válasz barrasz #26291 üzenetére
A Fujifilm FinePix JZ500 mellett két dolog szól: 10x optikai zoom és a Mini HDMI, viszont minden más ellene. Kompakt gépekbe 4x optikai zoom-nál nagyobbat berakni értelmetlen dolog, mert a képminőséget kis mértékben negatívan befolyásolhatja akár, a jó megvalósításhoz hely és minőségi anyag kell.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
barrasz
aktív tag
válasz olivera88 #26274 üzenetére
Szia!
Hasonló gondokkal voltam én is már ami a gépvásárlást illeti pont nekem is ez a két gép maradt fent a rostán és végül a Nikon S5100 lett a vásárlás eredménye,bár itt az egyik fórumtárs vett egy Olympus VR310-t és meg van elégedve a gépével.
Talán a 10x zoom ami döntő lehet de szerintem egy kompakt gépnél elég az 5X is.
Mondjuk ha lenne pénzem akkor lehet,hogy a páromnak megvenném már csak a kíváncsiság miatt is. -
themebuilder
senior tag
válasz HeavyToys #26288 üzenetére
Design 4
Features 4
Ease-of-use 4
Image Quality 3
Value for money 4Design 4
Features 3
Ease-of-use 4
Image Quality 4
Value for money 4S3100-al nem érdemes nagyon foglalkozni, mert az újabb kisebb testvére a S2550 lényegesen jobb vétel és még talán jobb is nála összességében, de még az S5100 jobb vétel lehet nála még ha drágább úgy is.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
barrasz
aktív tag
Cigam és Themebuilder!
Köszönöm mindkettőtök segítségét amit a vásárlással kapcsolatban adtatok.
A géppel teljesen megvagyok elégedve és mondhatom,hogy a régi Kodak ZD710-es gépem képminőség terén köszönő viszonyban sincs ehhez a géphez.
Eddig csak egy kis Duna parti séta alkalmából lőttem pár képet és bevallom párszor elfelejtetem a tájképről vissza állítani akár közeli akár portré felvételre de a gép elég szépen megoldotta a képkészítést.
Eddig tartottam az akkumulátoros fényképezőktől de be kell látnom sokkal jobb megoldás az AA elemeknél.
Igaz vettem hozzá tartalék akkut a biztonság kedvéért.HeavyToys: szerintem nem fogod megbánni jó kis gép az én is nézegettem de maradtam az 5100-as Nikonnál.
-
HeavyToys
senior tag
válasz themebuilder #26287 üzenetére
Oh, nagyon szépen köszönöm. Akkor úgy látszik a Nikon tényleg jobb. Még 1 kérdésem lenne, hogy az S3100-as jó? Mert még az beleférne a keretembe.
-
themebuilder
senior tag
válasz HeavyToys #26286 üzenetére
Nikon Coolpix S2500 / S2550 (HD 720p) (21600Ft)
Design 4
Features 4
Ease-of-use 4.5
Image Quality 4
Value for money 4.5Fujifilm FinePix JZ500 (Mini HDMI) (29000Ft)
Design 4
Features 3.5
Ease-of-use 4
Image Quality 3.5
Value for money 4.5[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
HeavyToys
senior tag
válasz themebuilder #26283 üzenetére
Köszönöm a tippet, még utána nézek.
Mondjuk olvasgattam a Fujiról nem írnak rosszakat, plusz a 10x optikai zoom sem hátrány számomra. Szóval egyenlőre ő a befutó, a vaku gyengélkedése ellenére is.
[ Szerkesztve ]
-
HeavyToys
senior tag
válasz themebuilder #26283 üzenetére
Köszönöm a tippet, még utána nézek.
-
Czibor10
tag
válasz micyke911 #26279 üzenetére
Én nem ajánlanám senkinek az ilyen kivitelű gépeket, csak annak akinek fontos, hogy strapabíró legyen, de ez nem ütés- vagy vízálló, úgyhogy szerintem nem érdemes ebben gondolkodni.
Ha tényleg kis gép kell, ajánlom:
ixus 115: 45k, kisebb, mint a pana, cmos szenzor és persze jó képminőség
a már említett ixus 300: az előzőnél jobb fényerejű optikával, ,,csak'' hd videóUtazózoom-os gépek (nagyobbak):
sx210-220
pana tz-k. -
themebuilder
senior tag
-
gamek!ller
őstag
-
-
micyke911
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre és a hozzáértő emberek véleményére lennék kíváncsi.
Szeretnék venni egy ultrakompakt gépet. Csak nyaralásra, kirándulás családi ünnepek megörökítésére. A legfőbb szempont nekem hogy kicsi legyen nagyon és azért legyen türhető képminősége. Egy gépet ki is néztem ami tetszik nagyon csak sajnos tesztet nem találtam róla sehol :-( A technikai adatai meg nekem nem sokat mondanak.Panasonic DMC FP7
http://www.panasonic.hu/html/hu_HU/Term%C3%A9kek/DMC-FP7/overview/6873392/index.html
Kíváncsi lennék a véleményetekre vagy ha valakinek van ilyen gépe akkor a tapasztalataira.
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget.Ja és még kíváncsi lennék hogy ebbe a kategóriába mi számít jó gépnek olyan 60-65 000 környékén.
[ Szerkesztve ]
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy ultra kompakt gépet. Felhasználása egyértelműen hobbicélú. Nyaralás, kirándulás, családi események megörökítése. Nem várok el tőle semmi extrát, csak hogy a vakuja a mérethez képest erős legyen.
Egy FUJIFILM FINEPIX JZ500-at néztem ki. Ez jelenleg 26k. Kb. ennyi pénzem van rá, maximum 30 ezer. Ennyiért szerintetek ez jó vétel? Valami mást ajánlanátok esetleg?
Köszi a segítséget előre is!
Üdv!
-
olivera88
veterán
Új gép vásárlása előtt álok. A Nikon S 5100 ÉS Olympus VR-310 en gondolkodom, melyiket lenne érdemesebb megvenni? Zivatarok, tájképek készítéséhez használnám többnyire. Esetleg még Canon SX 120 IS a harmadik ami számításba jöhet.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
themebuilder
senior tag
válasz themebuilder #26270 üzenetére
Pár helyesírási hiba becsúszott sajnos
kisssé -> kissé
test -> tesztcigam Bevallom még nem olvastam el róla a cikket, csak átsuhantam felette.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
themebuilder
senior tag
Van róla test bőven:
Nikon Coolpix S5100 Review
Nikon Coolpix S5100 Review 2
Nikon Coolpix S5100 Review 3
Nikon Coolpix S5100 Review 4
Nikon Coolpix S5100 Review 5
Nikon Coolpix S5100 Review 6
Nikon Coolpix S5100 Review 7
Nikon Coolpix S5100 Review 8
Nikon Coolpix S5100 Review 9
Nikon Coolpix S5100 Review 10
Nikon Coolpix S5100 Review 11
Nikon Coolpix S5100 Review 12♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
#26251-ben linkeltem egy csomó tesztet a 5100-ról. A Chip-nél mérvadóbbePhotoZine nagyon jó véleménnyel van róla (highly recomended). Vicces a negatívumok felsorolásakor, hogy az USB-n keresztüli töltést hozza fel negatívumként. (aminek megítélése egyénfüggő) Annál nagyobb baja ne legyen egy fotómasinának, hogy nem a vele készült képek vmelyik paraméterét hozzák fel negatívumként, hanem a külön aksi töltő hiányát.
Nem teljesen, hogy a PhotographyBlog miért csak 3 pontot adott a szolgáltatásokra.
[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
válasz barrasz #26264 üzenetére
Itt egy teszt róla. Bár annyira nem mérvadó.
Az ára igen kedvező, 33 ezer forint. Viszont az a gyanúm, hogy nem sokkal tud többet, mint az S3100 és nem sokkal jobb a képminősége annál. Viszont ennyiért összességében akkor is jó vétel lehet.
Kevésbé forradalmi, ám több felhasználó számára ideális a COOLPIX S5100, mely elsősorban a gyenge megvilágítás esetén készít remek felvételeket. A 12,2 megapixeles felbontást kínáló gép VR rendszerével (eltolásos rázkódáscsökkentés), ISO3200-as érzékenységig alacsony zajjal, valamint új mozgásérzékelővel és vakurendszerrel dolgozik az éjszaka megörökítésén. A megfelelő közelítésről 5x-ös optikai zoom gondoskodik.
Mivel többségünk nem csak álló, hanem mozgóképeket is szívesen örökít meg, ezért a Nikon S5100 720p HD minőségű videók rögzítésére is alkalmas. A videó készítéséhez nincs szükség állítgatásra, mindössze a dedikált videó gombot kell lenyomni. Extrák terén a ViewNX2 (ingyenesen elérhető képszerkesztő programcsomag), az EXPEED C2 (továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer, mely élethű képeket készít és csökkenti a zajt is) és a Nikon my Picturetown (ingyenes online képtároló és megosztó) szolgáltatásai érdemelnek említést.
A COOLPIX S5100 hat különböző színben elérhető: vörös, fekete, kék, rózsaszín, lila és ezüst. Áráról egyelőre csak annyit tudni, hogy a tengerentúlon 180 dollárt kérnek érte.
Kisssé elrejtve, de megtaláltam róla a tesztet a PhotographyBlog-on:
Nikon Coolpix S5100 Review, Video
Design 4
Features 3
Ease-of-use 4
Image Quality 4
Value for money 4Nikon Coolpix S5100 gyári honlap
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
fireman
tag
max. 60e megfelelő lenne árban, viszont kinézetre DSLR-szerű gépet szeretnék, ezért is néztem az FZ38-45 mellett a Fuji S3200-at, mivel az árba is beleférne, de nem igazán találtam tesztképeket, tesztet róla, és fontos lenne a nagy zoom is.
Megnéztem a Nikon 8100-at, tényleg nem rossz, de nekem "nagyon kompakt"-szerű.
A Fujinak jó az ára, nagy zoom, a forma is bejön, manuális állítási lehetőség....csak kellene róla teszt, hogy mégis mi a vélemény róla....meg tesztképek....persze ha sokkal rosszabb a képminőség az FZ38-45-nél...akkor még gyűjtök egy kicsit és Pana lesz)
Külföldi oldalakon se találtam tesztképeket, csak a hivatalos Fuji oldalon 3-at, de az nem mérvadó.[ Szerkesztve ]
-
válasz RaPiDsHaRe #26265 üzenetére
Jó, de milyen elvárások vannak a videjóval? Elég a 720p, vagy fullHD kell? a codec/konténer (mjpeg, h.264 .mov/.avi) mind1? Sokak mániája hogy zoom közben is legyen hang+ ne lehessen hallani a zoom motort(miért nem kamerát vesznek?!), Videózás közben is legyen valódi stabilizátor, lehessen-e fotózni, miközben megy a videjó....
Kezdőként akarsz később "haladni" és kézi beállításokkal játszani, vagy bőven megteszi a téma automatika?
Nikon 8100-at megkapod 50k környékén, ami lényegesen szebb fotókat készít mint a Fuji S2500.
-
barrasz
aktív tag
válasz themebuilder #26256 üzenetére
Szia!
Már el is dőlt a dolog Nikon S5100-es lett a befutó még csak most kapcsoltam be.
Eddig egész jó kis gépnek tűnik. -
válasz RaPiDsHaRe #26262 üzenetére
Mi a keret? Fontos a zoom, vagy az slr szerü kinézet? Mik az elvárások? (ceruza/spéci aksi, videó, hol/mire használnád, min néznéd a képeket(monitor, 10x15-ös kép, A4 vagy nagyobb poszter))
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hali
Digitális gépet szeretnék ezt néztem ki eddig S2500HD, vélemények róla, esetleg tudtok másikat javasolni ami jóbb?
Köszönöm előre is. -
-
metron
tag
Sziasztok,
DSLR melle keresek 2.gepnek vmi kompakt, inkabb ultra kompakt gepet. Olyan helyre kellene, ahol nem szivesen aggatom a nyakamba a nagygepet (eleg sokat utazok), de a kepminosegben kategoriajaban vmi profit szeretnek. Arban egyelore nem huznek limitet, a lenyeg, hogy relative kis meretu legyen (ne legyen feltuno es min. 28mm-tol kezdodjon az atfogasa 4-6x-os zoommal min. (bar meg a travelling zoom kategoriaban gondolkozom). Emellett ha mar kompakt gep, akkor tudjon HD videot rogziteni (bar nyilvan ez a legutolso szempont).
Nem kovetem a kompakt piacot, tudnatok nehany gepet ajanlani? ELore is koszonom! -
fireman
tag
Bridge gépet szeretnék venni a közeljövőben, a Pana FZ38-45 párost dícsérik mindenhol, de képbe került nálam a Fuji Finepix S3200, S4000 is.
Nem igen találtam a Fujikról tesztet (magyarul semmit), illetve tesztképeket, felhasználói véleményeket.
Tud valaki segíteni ebben? ....megközelítik-e a Panákat, tekintettel az alacsonyabb árra.
Esetleg van-e valakinek ilyen gépe, sokat segítene, ha véleményt mondana.[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
-
NoMagix
addikt
válasz PRO-peller #26233 üzenetére
Szia, köszi a segítséget!
Sajnos a Panától elment a kedvem, amúgy a kijelzője is kisseb mint amit szeretnék.
Ezekről mi a véleményed?
Samsung WB210
Samsung WB700
Nikon Coolpix 9100
Casio EXILIM Card EX-H30
Olympus SZ-20
Sony Cyber-shot DSC-HX5V[ Szerkesztve ]
-
-
fireman
tag
Sziasztok!
Tudnátok linket adni, ahol különféle gépekkel készült fényképeket lehet összehasonlítani?...nyerő lenne, ha ugyanarról a témáról.
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Lassan pár hetes nézelödés után sikerült leszükitenem a kört pár gépre és ezek közül szeretnék tanácsot kérni.
Olympus VR310
Nikon S 5100
Nikon S3100
Canon A2200
Canon A1200
Fuji AX300
Az esetleges segitségeket megköszönöm,mert a jövő hét elején már kellene a fényképező.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
üdv
nemrég vásároltam egy canon g12 típusú fényképezőt [link]szeretnék hozzá memórai kártyát venni lehetőleg elfogadható árban
szeretném h olyan kártya lenne amivel teljesen kitudom használni a gép tudását
3-4 nagyon max 5e forintot szánok rá és ahogy magamat ismerem elég egy 4gb-os (legyen gyors és megbízható)A gép az alábbi kártyatípusokat támogatja:SecureDigital (SD), SecureDigital HighCapacity (SDHC), SecureDigital Extended Capacity (SDXC), Multimedia Card (MMC), Multimedia Card Plus (MMCplus) és HighCapacity Multimedia Card Plus (HC MMCplus)
Második kérdésem: az lenne h milyen "tokot" ajánlotok kb 3-4e amit szánnék rá
(olyan jó lenne amin van egy két kisebb tartalék zseb aksinak stb)THX a segítséget előre is
ui: sry h ide írtam de remélem választ kapok a kérdéseimre
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gamek!ller #26236 üzenetére
boltot linkelni lehet, saját cuccot hirdetni nem (úgytudom)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok!
Kellene nekem 1 kis help.Szeretnék venni 1 kompakt gépet,de fogalmam sincs hogy milyen szempontokat vegyek figyelembe.(Automata beállítást használnám rajt.)
40 ezer körül szánok rá.
Canon,Pana,Nikon:ezek jöhetnének szóba.
Előre is kösz. -
Gerose
csendes tag
#26226) themebuilder válasza Gerose (#26181) üzenetére:
Köszi! Akkor ezek a legjobbak ebben a kategóriában igaz? És még egy kérdésem lenne.Nem tudom melyik a jobb, hogy beépített aksis legyen vagy AA elemekkel működjön-e? Neked mi a véleményed róla? Eddig a Nikon Coolpix L23 és az általad ajánlottak közül gondolkodom.[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz pappkarcsi #26235 üzenetére
Na meg hirdetni sem szabad...
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
60 körül kellene egy jó gép. A felhasználási terület minden. Videózni nem fogok sokat, inkáb a fénykép része menne.. Nikon vagy Canon amire gondoltam márkában, pénzben pedig olyan 60 lenne a plafon. edigital, 220volt, ipon, aqua vagy egyéb megbízható boltokból a rendelés játszik. Nikon L120 van kinézve, van erről valakinek valami véleménye vagy tapasztalata?Köszönöm a választ!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
nagyúr
válasz hangszóró #26232 üzenetére
Nem a személyeddel volt a baj, hanem hogy egymás után írtál sok-sok hozzászólást. Egy hozzászólásban lehet megválaszolni mindet, illetve van szerkesztési idő is, 5 perc,ha valami még eszedbe jut. A lényeg, hogy nem szabad mindenkinek külön hozzászólásban válaszolni, mert csak növeli a postok számát feleslegesen.
-
PRO-peller
senior tag
válasz NoMagix #26070 üzenetére
TZ8. Vagy nem erre számítottál? Az már megéri az árát. Nagytudású minden szempontból. Kezdő fényerő nem kiváló, hanem sz@r, de iso400-ig nem okoz csalódást. A stabi kompenzál. Gyors AF. Élethű képek. Sarkok alig kennek. A felépítés kicsit gyengébb mint amit egy panától megszokott az ember. 55k-ért ez jó.
-
benvolio
őstag
válasz gamek!ller #26225 üzenetére
Ez elég jó összefoglaló: [link]
-
Czibor10
tag
válasz NoMagix #26224 üzenetére
canon sx220 ~70k sx130 ~45k
+ lehetőség: nikon s8100 ~50k sony hx5 ~55kHa nem létszükséglet a nagy zoom jobban jársz:
ixus300 ~50k legszebb képek, főleg sötétben
ixus 115 ~45k ennek nincs a sötétben előnye, viszont olcsóbb.(#26225) gamek!ller: Minél magasabb a záridő, annál tovább exponál a gép --> több fény jut be. Kb. olyan, mint az, hogyha tovább nyitod ki a csapot, annál több víz folyik ki .
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz gamek!ller #26223 üzenetére
Tehát. Az ég tényleg rohadt fényes volt, a "hegy" mögül sütött a nap. Próbálkozom.
Ezt pedig csak úgy próbából lőttem, állítgattam a záridőt. [Ide már állvány kellene]
Kérdés: Miért van az, hogy ha egyre magasabbra állítom a záridőt, akkor egyre fényesebb lesz a kép? (gondolom fizika, csak én nem voltam bent azon az órán).
Kérdés2: Bocsi, hogy ide teszem fel a kérdéseimet. Van valahol ennek topikja?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
-
gamek!ller
őstag
Voltunk kirandulni egy patakos, erdos reszen. Csinaltam ket kepet, egyiket full automataban, masikat manualis beallitasokkal. Ha gephez kerulok megnezem mit alkottam, illetve kivancsi vagyok rajottok e melyik melyik.
-
fireman
tag
Sziasztok!
Tud valaki magyar nyelvű tesztet a Fuji s3200 gépről? ...illetve bármilyen tapasztalat, vélemény érdekelne.
http://pixinfo.com/fgep/Fujifilm_FinePix_S3200
-
csakb
őstag
-
Cyrin
addikt
Canon Powershot S95 Lose to iPhone LOL
egyébként meg, halasztom az s95 vásárlást, mert augusztusban bejelentik az S100-at, ami vélhetően csak abban különbözik, hogy lesz benne fullHD video, meg esetleg nagyobb MP-es CCD.
Aztán majd meglátom, egy biztos lejjebb viszi az s95 árát. -
Baboka
tag
köszönöm a tippeket szerintem a canon lesz a nyerő
-
_seth_
veterán
válasz rumos14 #26215 üzenetére
Igazából arra kellene, hogy kipróbáljam milyen is egy tükörreflexes gép, tartozékból maradnék egy nagyobb obi + olcsó vaku párosnál és ennyi ha megtetszik akkor pedig csere egy komolyabbra olyan 100e környékén használtan
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
gamek!ller
őstag
válasz hangszóró #26212 üzenetére
Most nem azert mondtam am ezt hogy megsertodj, tavol alljon tolem, tenyleg erdekel a velemenyed! bocsiaz ekezetek hianya miatt, galaxy srol gepelek.
Csak erted na.. Mondjak itt is a tobbiek, hogy azert egesz jo gep ez ennyi penzert, de te csak azt mondod h adjam el hamar.. Azert erdekel, h miert?
[ Szerkesztve ]
-
hangszóró
csendes tag
válasz gamek!ller #26210 üzenetére
Nem veszem disznonak
Szerintem nagyon jo lesz neked a Kodak.
Használd teljes megelégedettséggel.
Sok sikert kivánok hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gamek!ller #26210 üzenetére
az hogy nem canon. vagy nikon.
-
gamek!ller
őstag
válasz hangszóró #26207 üzenetére
Es te elarulod nekem hogy tulajdonkeppen mi bajod a geppel? Eddig meg nem mondtal mast csak azt h gyors adjam el es vegyek masikat. Ha eladnam es vennek egy masikat akkor azt fikaznad es ajanlanad h vegyek egy olyat mint ami most van? No offense, ne vedd sertesnek.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz hangszóró #26207 üzenetére
veled nem vitatkozom, az utolsó mondatod miatt
full auto? teljesen jó képek? ez olyan tirexi-sen hangzott, már bocs
ennyivel vehetnek point'n'shoot háromgombos (on/off, expo, del) szappantartót. inkább találkozok gamerkillerrel, és elmagyarázom neki a fotózás alapjait.
[ Szerkesztve ]
-
hangszóró
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #26204 üzenetére
Elárulja nekem valaki,hogy a full autó módban mért kell hogy egy gép szar képet készitsen?
Pont az a lényeg,hogy full autoban is viszonylag jó képek szülessenek!
A Canon tutira tudja ezt, de a Nikon-is általában. -
Baboka
tag
sziasztok!
szükségem lenne egy olyan kompakt gépre ami elfér a zsebemben, aránylag jó zoom van benne és fullhd felvételt lehessen vele készíteni. a keret rá 75k. légyszi ajánljatok valamit ebben a kategóriában.
előre is köszi!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gamek!ller #26197 üzenetére
nem értem a fanyalgókat.
vegyen 20-25k-ért tescos szappantartót? 38ért talán még jó vétel is, ha nem akar tükrössel macerálni, nem lehet mindenki instant expert user
full autoban a képek persze hogy pocsékak, ha csak az elektronika határozza meg a beállításokat.