Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz Czibor10 #24989 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
A Nikon HD-s,ha jól látom,lehet hülye kérdés,de melyik tud többet,S5100 v Canon?
Úgy vagyok vele,h kéne egy "közepes" árfekvésű,de jó kompakt modell,a lehetőségekhez,rendelkezésre álló árkerethez képest szeretném a legjobbat kihozni. Sony Cybershot,Panasonic Lumix stb,akkor felejtős gondolom,ha gondolom,ha igazán jó kell,ill azokba is akad csak az már magasabb árfekvésű.Húgomnak Canon Ixus 90 IS van,de amatőrként annyi gondom volt csak vele,h néha elmosódott a kép,pedig van benne auto képstabilizátor,v csak én voltam hülye hozzá ,pl. ez is egy szempont lenne.
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Kinéztem két fényképezőgépet és a szakértőktől kérdezném, hogy melyiket tudjátok ajánlani és miért. A készülék a nyaralás és a családi képek megörökítésére lenne használva.- Canon Powershot SX220HS
- Nikon Coolpix S9100Köszönöm a segítséget.
Üdv.
Ori"This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
törölt tag
Üdv! SONY DSC-HX9V fényképezőgépről lenne szó és kérdés az, hogy Full HD sorozat kép felvételhez és Full HD videó felvételhez milyen sebességű SDHC kártyát szükséges venni. Ezeket nézegettem: A-DATA 16GB SDHC Class 10 , ez elvileg ilyen sebességű:
- Olvasás: 18-20Mbps
- Írás: 13-16MbpsMásik, ez gyorsabb: Sandisk SD CARD 16GB EXTREME HD VIDEO SDHC
Ez elvileg 20Mbps sebességű.Itt pedig azt írják, 17 és 24Mbps sebesség kell a full hd videó írásra.
Mit vegyek?[ Szerkesztve ]
-
gprspeter
senior tag
Ezek közül melyik a jobb választás?
Canon Ixus 1000 HS
Sony Cybershot DSC-HX7V
Panasonic Lumix DMC-TZ18
Illetve hasonló kaliberű ajánlatok, alternatívák? -
Zirowe
nagyúr
Köszi.
Most nagyon elégedett vagyok a géppel, a chdk tovább bővítette a már így se szerény funkcióit.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
csakb
őstag
válasz Zirowe #24990 üzenetére
Pl RAWTherapee-vel.
-
Az öreg motorosokat kérdezném, akik pár éve találkozhattak(használtak?!) olyan gépeket mint a Panasonic FZ20, a Minolta Dimage Z20.
Megéri vadászni ezekre az 5-6 éves gépekre? Jó állapotban 20k környékén már megkapni ezeket.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Genji
őstag
Sziasztok! Ultrakompakt gépet vennék. Fontos a szép design, keskeny kivitel. 40K a megcélzott árkategória.Köszi előre is aki veszi a fáradságot és ad egy-két tippet, mi a bestbuy ebben a kategóriában!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Zirowe
nagyúr
Raw képeket mivel tudok egyszerűen nézni?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Czibor10
tag
válasz King Unique #24988 üzenetére
S5100 jó képeket készít, de ha nem számít a kis méret, canon A3200-zal vagy elődeivel talán jobban jársz.
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Nikon Coolpix-ben pontosan melyiket érdemes megvenni,kb. 35k-ig (max 40),itt nézelődtem,innen pl.melyik a jó.
Könnyen kezelhető legyen,usb csati (esetleg wifi),jó minőségű-elmosódásmentes kép,megbízható akksi. A HD -sek meg gondolom drágábbak.
Vagy inkább Canon legyen,hasonló funkciókkal? Illetve van más,olcsóbb-ajánlottabb vásárlási hely? Ismerősök mondogatták,ha jó képminőség kell,ill.megbízható masina,akkor csak Canon v Nikon,a többi felejtős.Előre elnézést a tudatlanságomért ,dig. fényképező témában nem vagyok otthon,más témában azért "tevékenykedek" itt a PH-n.
Köszönettel!
-
Zirowe
nagyúr
Akit érdekel: van chdk sx130-ra is.
Én most raktam fel, egyelőre még barátkozom vele, de csak a visszajátszásnál tudtam életre hívni.
-
-
Ittan
csendes tag
Előre is elnézést az offolásért.
Canon s50-et használok egy mikroszkópon fotózáshoz. A canon saját programjával (remote capture) egyből laptopra fotózok. Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet valahogy megoldani, hogy ne egy 3szor 3cm-es képen keljen élességet állítani. Én nem értek hozzá. A doktorim miatt kellene. Esetleg egy panasonic lumix dmc fz50sel meg lehetne oldani (még ez van a tanszéken), hogy teljes képernyőre kiküldje a képet vagy ez csak kamerával oldható meg?Köszönöm a segítséget.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz blueye #24978 üzenetére
Jónak tűnik, csak egy baj van vele: a video bitrate nem állítható "as source file"-ra, így a legmagasabb értéke 12000kbps, míg ha jól látom a forrás filenak 23300kbps (23,3Mbps), illetve a hang is max 320kbps-re állítható, míg az eredeti 1536 kbps.
Sajnos a képen látszik is, hogy csökkent a minőség.Tehát egy olyan program kéne, ami hasonlóan egyszerű és gyors, csak ezen két értékre engedi az "as source file" beállítást, a jó minőség megtartása végett.
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz blueye #24976 üzenetére
De csak ezért nem szeretnék lejátszót váltani, meg ha kiírom és máshol lejátszanám, akkor ne kelljen mindig telepítenem, inkább konvertálnék.
Meg úgyis, mivel itt nem lenne minőségcsökkenés, nem hiszem, hogy olyan időigényes lenne..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tudnátok vmi jó kis programot ajánlani, amivel az sx130 által készített 720p-s mov-okat át tudom konvertálni?
A minőség meg a méret maradjon változatlan, csak ebből a mov-ból jöjjön ki, mert nem a legjobb..
Alapértelmezetten a quicktime nyitja meg, ami egy kalap kaki: a színek fátyolosak, és, bár a gépem elég erős, szaggat a videó.
Vlc-vel már jobb a helyzet, a színek szépek, csak az meg fapados, az mpc-hc-t pedig, amit rendesen használok, kiakasztja egy idő után, ha teljesképernyőre váltok.
Esetleg dxva kompatibilissé nem lehet átkódolni ezeket vhogy minőségveszteség nélkül?Még egy kérdés: Kodak 32GB 60x sdhc kártyát használ vki?
Az írási/olvasási sebességére lennék kíváncsi, mert bár class 4-es, de magasabb írási sebességet írnak róla a 60x miatt..
Érdekelnének a valós értékek.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Czibor10
tag
válasz GrooveHero #24970 üzenetére
Ilyen kivitelben csak ütés-, és vízálló gépeket érdemes venni, de mivel ez nem áll ki semmit jobban, mint egy normál gép, csak a hátrányai érződnek. Rossz minőségű képek, kis zoom-tartomány, drága, és nem kicsit ronda ...bár vannak szépek ebből is, de ez nem azok közé tartozik.
-
csakb
őstag
Ez a mikro-mütyür optika (ami simán lehet optikai zoomos) még a szokásosnál is kisebb szenzort sejtet, amire 14 értelmetlen megapixelt zsúfoltak (13-mal többet, mint kellene).
Itt egy elég lesújtó review róla:
A szenzor (nem meglepő módon) iszonyat zajos még ISO 64-en is, ezért a képek szénné van zajszűrve. A touch-screen lassú, pontatlan, szenvedés használni, és nagyon lassan működik az egész interfész. Bekapcsolás után 4 mp-cel készíthető az első kép. Az optika CA-zik. És mindezt drágán is adják.
44 k-ért százszor jobb, és akár még stílusos gépet is kaphatsz.
-
SeatZola
őstag
Valóban lehet 5x-ös optikai zoomja. Mindössze a lencsék a gép testen belül mozognak, nem kívül. Ilyen esetekben általában a beeső fény útja 90 fokkal el van térítve. Annyiból nagyon jó megoldás, hogy nem tud egykönnyen megsérülni. Régen a Minolta sok gépén alkalmazta...
Rappi
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Láttam neten egy Kodak Slice nevű gépet, elég frankónak tűnik,sok mindent tud, már persze mihez képest.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a gép nem olyan, mint a többi, tehát nincs neki olyan objektívje, ami kijönne a gépből, de rá van írva, hogy 5x-ös optikai zúm. Mosta kkor ez hogyan van?
És amúgy minőségre milyen a gép? Mármint van olyan jó, mint egy Nikon, vagy Canon?
A válaszokat előre is köszi.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
en is pont ezt nezem, wb2000 vagy f500 exr...sample imageket keresek eppen. wb2000-nek jobb a videoja, f500-nak jobb a szenzorja. electrobox-nal 65-67k-ba kerulnek, valoszinuleg hetfon megrendelem az egyiket.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
meg egy utolso kerdes, olympus sp-500uz-rol megeri valtani 65ezres kategorias kompaktra, ha csak a kepminoseget nezzuk? gyakorlatilag minden masban jobbak, ez latszik a specifikaciokon..
-
jsk
senior tag
Sziasztok!
Sosem volt még kompakt fényképezőgépem. Eddig kölcsönben használtam egy Canon IXUS 80 IS-t. Azzal tökéletesen meg voltam elégedve. Családi és kirándulásfotók készültek vele. Most viszont szeretnék egyet vásárolni. Továbbra is hasonló fényképek készülnének ill. kamerafelvételek.
Az alábbi három gép közül nem tudok választani. Nagyjából teljesen hasonlónak tűnnek, de lehet nem is ebben az árkategóriában kellene keresnem.
Canon IXUS 220 HS
Canon IXUS 300 HS
Panasonic Lumix DMC-FS35Segítségeteket előre is köszönön.
-
PRO-peller
senior tag
válasz maross #24960 üzenetére
Hát lassan bizony tovább kell lépni, ha el jön az ideje. Sajnos az E4300 sem tökéletes. Említhetném a 38mm kezdőt, a hordózást és a lassú működést. Nekem is az még a bajom az új kompaktokkal, h már nem jók, de még nem jók. Kifejtem: a videoképesség már oly mértékben kényeztet az új szériákban, h hajlamos vagyok a képminőséggel is kompromisszumot kötni. Avagy két gépet viszek. De olyan kompaktot nem tudok, ami az én igényeimet mindenben kiszolgálja. Talán az FZ38 lenne ilyen, ám az meg nem is annyira kompakt. Várok még eljön a én (mi) időm! Egy nagyobb érzékelős kompakt kellene 5-6x zoomal, h a videozás is élvezetesebb legyen. Talán a G13? üdv
-
Himym
senior tag
Mi a véleményetek róla? : Fujifilm FinePix F500EXR
-
válasz PRO-peller #24956 üzenetére
sajnos a nikon 4300-am (amit IMADTAM), gyakran kikapcsol + pixelhibas, rengeteg helyen, es olyan hely is akad, ahol bazi nagy folt van. ugyhogy a polcon pihen egy ideje.
tegnap belefeccoltam par orat tesztolvasasba, most epp ott tartok, hogy a samsung wb2000 a legszimpatikusabb. szoba jott meg ex1, de meg egy 720p videot se raktak ra, valamint jatszik meg a dsc-hx5v, illetve az sx220/230. legjobb lenne egy wb2000 hasznaltan, vagy 70 alatt boltbol, de ennyiert csak pixmanian es electrobox-ban talaltam.
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Ebben az ár kategóriában melyik lenne a legjobb tipus? 60-e-től 65e-ig.
Lényeg, hogy Akkus legyen. A többit már úgy is tudjátok.[ Szerkesztve ]
-
PRO-peller
senior tag
válasz maross #24948 üzenetére
Az 1/1,8"-ados és nagyobb érzékelőket elfelejthetjük az átlagos gépekben. Az üzletpolitika kikristályosodott. Vagyis a mai csúcskompaktokban köszön vissza ez az érzékelő méret. Másképpen közelítve a régi nagyérzékelős kompaktok csúcskompaktok. Így az E4300 is. Nekem is van. Ha eladod, megbánod! Üdv
-
rmmm
tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok kepben a felhozatallal, gépet keresek élménymegörökítéshez, legyen jobb mint a mobilom (5MP autofokuszos Omnia). Egyaránt szabadtér és beltér, kirandulasok, nyaralások, bulik, családi események a lakásban. Nem szánnék rá csak 30 körül, ami tudja az alábbiakat, amilyen olcso csak lehet, de azért ne zajos-torz kép, mert arra ott a telefonom
Igényeim:
-minimum 28mm kezdéssel optika es
-legyen fényeereje is, mondjuk 3 alatt azért
-720p video minimum 24 fps és jo lenne AVHCD tomorites
-legyen kicsi, jo lenne a 20mmnel nem vastagabb kategoria, fém házban
-lehetőleg japán cucc: sony, panasonic, canon elsősorbanami nem szamit: megapixel, zoom. lehet jopar eves modell is.
A fenti 3 márkából mi válna be nekem szerintetek? Illetve más titkos tipp? Ezeket nezegettem:
nikon s5100
pana DMC-S1 vagy FS10
sony w350
canon A2200 (de ennek nincs optikai stabilizatora)egyel dragabb kategoria, miert lenne erdemes ra koltenem?:
sony w570 vagy w580
Canon ixus 115HS vagy 120ISKöszönöm!
-
Neoteric
addikt
Megvettem végül a Canon SX220 HS-t, meg hozzá egy 16GB-os kártyát és csak jókat tudok mondani róla! Illetve ha nagyon kukacoskodni szeretnék akkor talán a fogása nem a legjobb ha ki van nyitva a vaku is.. de lehet csak az én kezemnek fura így elsőre.
FullHD videója is gyönyörű, igaz a 16gigás kártyára össz-vissz 1 órát tudok felvenni. Lehet még majd beruházok 1-2 extra kártyára ha nem lenne elég.
Aki ilyen modellen gondolkodik az ne habozzon, nagyon fasza kis gép!PSN: ne0teric_sAN
-
benvolio
őstag
Nekem is szimpatikusabb név/márka alapján a Nikon, "komolyabb" és emiatt megbízhatóbbnak is tartom. De a két gép lényegi különbsége a látótér, ez itt érzékelteti /27mm-37mm/. És nem a digitális zoom a lényeg, hanem az optikai. És abban is jobb a Samu. A "vörösszem csökkentő" szerintem már minden gépben van. De én semelyikre nem beszéllek rá csak tényként írtam ezeket, mert ha jobban szimpatizálsz a Nikon-nal azt vedd meg, hogy később ne legyen megbánás. Azt sajnálom, hogy az L23 nem választható.
-
Cyraa
csendes tag
válasz benvolio #24944 üzenetére
Hát most már komolyan nem tudom... Páran azt mondják, hogy a Nikon jobb márka, megbízhatóbb mint a Samsung, ezért az jobb lenne, függetlenül attól, hogy annál csak 3,6x a digitális zoom szemben a Samsungos 5x-el. Nem tudom hogy ez a mit jelent fényképezésnél. Illetve a Nikon mellett szól még az is, hogy van benne vörösszem csökkentő hatás.
Nem tudom, hogy melyik a fontosabb, mérvadóbb jellemző.
Ha valakinek van még pro és kontra érve, akkor várom szeretettel -
Zozzant
addikt
válasz maross #24948 üzenetére
Csodák nincsenek, egy "nagy" szenzor elé optika is kell, egy szuperzoom optika ritkán szolgál ki fényerővel és teljesítménnyel egy nagy szenzort. Vannak jó példák azonban, panasonic fz sorozat, de oda ráírták hogy leica. Így aztán a mai kor követelményeinek megfelelnek ezek a kis méretű nagy zoomos gépek, a tömeg vásárló azt nézi, nem pedig a belerakott szenzort, ez a 1/2.3" lett az általános.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
es valaki vilagitson mar fel pls, hogy lehet az, hogy az osregi nikon 4300-amnak 1/1.8" szenzora van, egy sx230-nak 1/2.3", es csak egy bazi draga pana dmc-lx5-ben van 1/1.7"? koszi .
-
egy sx130 vs sx230 kozott tenyleg van 45e vs 80ezernyi kulonbseg? foleg kepminoseg erdekel. persze a slowmo is jopofa, kar hogy 320as .
-
Carlo009
tag
válasz urbanjozsi #24929 üzenetére
Firmware rajta? 1.0.0.0 vagy 1.0.1.0? Hd videonál nem csúszik a hang?
-
Cyraa
csendes tag
Csak e közül a kettő közül tudok választani, mivel pontok beváltásából lesz. Alapból egyedül a Samsung-ot lehetett rendelni, de mivel ennek a szállítását nem tudták időben biztosítani, és a működési szabályzatuk szerint a megrendelt termék hiánya esetén ahhoz hasonlót vagy jobb minőségűt kell biztosítaniuk, így ajánlották fel a Nikon-t.
-
Cyraa
csendes tag
Sziasztok!
Eredetileg egy Samsung ES30-as [link] gépet néztem ki magamnak és rendeltem is meg, azonban kaptam egy mail-t hogy pillanatnyilag nem tudják szállítani, de felajánlanak helyette egy Nikon Coolpix L22-őt [link].
A kérdésem az, hogy szerintetek elfogadjam a Nikon-t vagy inkább várjam meg amíg tudják a Samsungot küldeni. Idő nem sürget, szóval ilyen szempontból teljesen mindegy, viszont ha már lehet választani, akkor mindenképpen a jobbik gépet szeretném.
Szóval várom a véleményeket.Előre is köszi
-
poga
csendes tag
válasz Czibor10 #24933 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
Egyébként először én is a WB600-ast néztem, csak megnéztem a topikját, elolvastam azt a sok fránya problémát vele kapcsolatban, szal végül elpártoltam tőle.
Szerinted érdemes megnézetni a régi samumat (digimax L60)? Azt csinálja, hogy beltérben (kevesebb fény) normális képeket csinál, kültérben meg tök fehér képeket. -
lsdn
csendes tag
Kéne egy kit segítség
Szóval kell egy gép ami:
1.minnél kisebb, kompaktabb
2.szép képeket csinál
3.videót is felvesz vállalható minőségben
4.használtan megkapom 30000huf körül
Milyet? -
Czibor10
tag
válasz F.B.I. #24934 üzenetére
Nálam nem került még mindig nem ajánlott kategóriába, sőt, most is ajánlom, de akinek nem számít a nagyobb méret, a kevesebb szolgáltatás, a magasabb ár, és előnyben részesíti az elemes gépeket, annak jobban megéri a canon, mert szebbek a színei, és élesebek a sarkak. Viszont a samu pro-listáján több dolog szerepel, de ebből sok inkább kontra-ba tartozik egyeseknél, nem mindenkinek ugyanazok az igényei, azért van ennyi lehetőség .
-
F.B.I.
veterán
válasz Czibor10 #24933 üzenetére
Teljesen jó a Samu, 1-2 gyerekbetegség miatt ne kerüljön nem ajánlott kategóriába, főleg, hogy jó a szervize ha tényleg arra kerülne a sor.
A Canon SX130 egy jó készülék bár nagyobb, mint a Samu de nekem nem jött be a kézi működtetésű vaku és az elemes használat miatt, mondjuk a képei nem olyan elmosottak a széleknél de 13 x 18 cm-es fényképnél nincs jelentősége, mert nem látszik és még mindig nem olcsó. Peace.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Czibor10
tag
Úgy emlékeztem kisebb a képérzékelő szenzora, ami miatt jobb a 7, de úgy látszik az egy másik tz. Ha a videó nem számít, talán jobb is a nyócas, azonkívül, hogy rosszabb a kijelzője.
Szerk: Tényleg rosszul emlékeztem ugyanúgy 1/2,33" méretű érzékelő van bennük.
Jó választás a tz8-as .Nem adtam el a samut , tényeket közöltem.
[ Szerkesztve ]
-
poga
csendes tag
válasz Czibor10 #24927 üzenetére
"A készülék annyiban különbözik a feljebb már bemutatott TZ10-től, hogy a hátlapon található megjelenítő valamivel kisebb, csak 2.7" képátlójú, és ebből a modellből hiányzik a GPS modul is."
Ezt írták itt prohardveren a tz8-ról. Ezen kívül más különbség van a tz10-hez képest?
(egyébként tz7-et már nem is nagyon lehet kapni)
Kijelző mérete elég, gps meg nem kell; van még érv a tz8 ellen?
Egyébként köszönöm a választ. -
Czibor10
tag
Akkor szerintem a canon lesz a te géped. Hátránya a samuval szemben a nagyobb méret, a kisebb zoomátfogás, ami nem igazán észrevehető, szvsz. kevésbé szép, és drágább, amihez jönnek a +kiegészítők, viszont szebbek a képei, jobb a fogása és megbízhatóbb.
Ha az ár és a méret nem tart vissza én az sx130-at ajánlom.(#24926) realmadrid92: canon A490, panasonic f3, a canon képei jobbak, de a panának több szolgáltatása van és HD videót is tud rögzíteni.
(#24921) poga: A tz-k mind jók, de tz8 helyett sztem inkább tz7. A tz8 egy lehúzott tz10, a 7 majdnem mindenben jobb.
[ Szerkesztve ]
-
realmadrid92
tag
sziasztok, milyen gépet ajánlotok 20e körül, nagyon max 25-ért?
-
stani
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kompaktot vásárolni.
Most a wb600 és az sx130 között vacillálok.
Az sx mellett számomra eddig az AA aku pozitívum,
így tudok bármikor elemet cserélni.
Viszont nem tudom, hogy tud-e annyit mint a wb600.Előre is köszi a választ
-
poga
csendes tag
Köszönöm!
panasonic tz8-as jó választás lenne? -
udv. szeretnek egy gepet venni, ami meretre olyasmi, mint az sx230. Tudtok jobbat ajanlani ennyi penzert, vagy hasonlo gepet kevesebbert? Ami fontos: szep eles kepek, kis meret, esetleg manualis beallitasi lehetosegek. Koszi, Maross.
-
poga
csendes tag
Üdv!
Ezekről a gépekről szeretnék véleményt kérni:
Sony DSC-H70
Samsung PL210
Olympus VR-320
Samsung WB600
Sony DSC-W570
Melyiket lenne érdemes megvenni? Ha egyiket sem, akkor mit ajánlotok?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
savanew
csendes tag
Van valakinek valamilyen tapasztalata a Nikon Coolpix L120-as bridge kategóriájú géppel kapcsolatban ?
-
blueye
veterán
-
izomhod
őstag
sziasztok!
jobb híján ide írok,bocsi ha off
ehhez a géphez milyen usb kábel kell? micro vagy mini?
köszi
-
jlaci63
tag
válasz #11527168 #24857 üzenetére
Ha több befutó van, javaslom párban megnézni a következő link segítségével, mivel mint én is mint laikus, fogalmam sem volt hogy milyen követelményeket támasszak. ITT. Nekem ez az összehasonlító oldal jött be a legjobban.
Itt még olyan szempontra is felfigyelhetsz, amire előzetesen nem gondolsz.Amúgy, visszaolvasva a topic-ot, a 20K-s kategóriáról elég kevés szó esett, persze a hozzáértőbbek igényesebbek is, ezért -gondolom- az árkategória is magasabb.
Én a Pana F3-t választottam, ma véletlenül láttam meg az Euronics kirakatában akciósan 19 999-ért. Amúgy elképesztő, hogy szinte az összes oldalon úgy jelenítik meg a paramétereit, hogy nincs USB csatlakozása. Pedig van. Csak hát a webmesterség is kimerül a crt ins - shift ins-ben.
Szerintem ez a gép a mindennapos használatra ( buli, kirándulás, családi esemény) kiváló, és elegendő. HD videót is tud.
-
Zirowe
nagyúr
válasz blueye #24914 üzenetére
Akkor sajnos semmi nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz blueye #24912 üzenetére
És akkor most már semmilyen kedvezmény nincs?
Otp-re meg végképp?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
blueye
veterán
válasz Zirowe #24910 üzenetére
Már sehol...
"A korábbi nagy sikerű -10% Cetelem hitelkártyás akciónkat áprilisban további 5% kedvezménnyel megnöveljük. Minden ügyfelünk, aki 2011. április 1 és április 30. között szaküzleteinkben Cetelem hitelkártyával vásárol az említett időszakban 15% kedvezményt kap az általa választott termék(ek) vételárából."
[link] -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, a cetelem/otp kedvezményről hol lehet olvasni az edigital oldalán?
Mert én csak ezt találtam, de ez csak a cetelemre vonatkozik, és a dátum se éppen mai..
Igazából nekem van otp hitelkártyám (sima és dombornyomott is), örülnék, ha ezzel is lehetne venni akciósan, mert nem igazán váltanék ki csak ezért egy cetelem kártyát (gondolom nyitási és zárási költsége is lenne a dolognak, még ha egy héten belül ki is fizetném a teljes vételárat)..
-
blueye
veterán
válasz PRO-peller #24908 üzenetére
Nyilván semelyik, de másra is szolgál ugye már csak ezek miatt is:
Méret 136 × 92 × 68 mm
Súly 460g (akku és kártya nélkül)
Kinek a pap, kinek a ... -
blueye
veterán
válasz PRO-peller #24905 üzenetére
Akkor miért nem veszed meg???
-
blueye
veterán
válasz phedi77 #24903 üzenetére
Nem a méretétől hanem a class besorolásától függ a kártya sebessége.
Javaslom neked [ezt a topicot] -
phedi77
tag
Hello, újra itt! Megjött a Canon sx220asom
Kérdésem még annyi: hány gigás sd kártyát vegyek bele, hogy a gépet ne lassítsa, de férjen is rá?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest