-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Megvettük a masinát, végül Panasonic lett Canon helyett. A 220volt Westend-ben levő üzlete útba esett: nyaralás előtt 1 nappal nem nagyon válogattunk (amúgy elég jó árban volt a cucc). Előtte bementem az MM-be, és örömmel tapasztaltam, hogy - az Árkádban levő üzletükkel ellentétben - volt Canon SX200 kirakva (viszont TZ7 meg nem volt, csak TZ8). Kézbevettük a Canon-t, próbálgattuk. Próbáltam meggyőzni az asszonyt (no meg magam is), hogy vegyük az SX200-at, de nem sikerült. A két gépet kézbevéve, a gombokat, kinyitható rekeszeket stb. próbálva, olyan érzésem támadt, mintha az egyik gépet Japánban, a másikat Romániában készítették volna... Különösen jellemző az SX200 zoomgombjára (kb. használhatatlan).
Első benyomásaim alapján, jó vétel volt a TZ7. Szép képeket csinál, automata üzemmódban pedig már-már zavaróan tökéletesen dolgozik az ember keze alá. Kis túlzással, csak az exponáló gombot kell nyomkodni vadul, és a memória-kártya tele lesz tutkó képekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest