Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
whabaky
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy az a topic címe, hogy "Melyik tápegységet vegyem?", de még nagyon messze vagyok tőle, hogy válogassak 2-3 közül, ebben kérném a segítségeteket.
Rengeteget olvastam az online fogyasztás mérő, kiszámoló "programok" hátrányát, ezért szeretném megkérdezni, hogy multiméter nélkül (vagyis pontosabban fogalmam sincs hogy hol, mit mikor kell mérni) honnan tudom meg, hogy mennyit fogyaszt a gépem most. Mivel videókártya cserém lesz, ezért, illetve azért is fontosnak tartom az új tápom vásárlását, mert minek legyen nagy, ha fölös, akkor inkább kisebb minőségit, illetve a csere a mostani miatt is esedékes, mivel egy HKC5550-em van és eléggé sok rossz hírt hallottam róla (2 éves - 2 winyó meghalt már, tegnap tudtam meg, hogy a táp miatt).
Esetleg néhány infó a gépről (fogyasztás miatt), ha így tud valaki segíteni (nem a jelenlegihez, hanem a zárójeles új cuccokhoz kéne a tápocska
):
Alaplap: Asus Maximus Formula III
Proci: i5-650
Memó: 2GB Hinyx 1333Mhz (2x2GB lesz majd 1600MHz-es nemsokára)
Videókari: 9600GT (5750-es Radi, vagy Nvidia gtx450 lesz, de ennek még nem tudni a fogyasztását)
Illetve ezeken felül 2 winyó (SATAII), 2 ODD (szintén SATA), az alaplap-hoz járó hangkari és ezeket egy Raidmax Smilodon tartja egyben.Köszönöm mindenkinek, aki megpróbál és esetleg sikerül is megoldást adnia
Üdv:
whabaky
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Gyúrósok ide!
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Óra topik
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 216x Fekete! Ingyé MPL!
- FSP Vita GM1000 gold 1000w tápegység bontatlan 10 év gyári garancia
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest