- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
whabaky
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy az a topic címe, hogy "Melyik tápegységet vegyem?", de még nagyon messze vagyok tőle, hogy válogassak 2-3 közül, ebben kérném a segítségeteket.
Rengeteget olvastam az online fogyasztás mérő, kiszámoló "programok" hátrányát, ezért szeretném megkérdezni, hogy multiméter nélkül (vagyis pontosabban fogalmam sincs hogy hol, mit mikor kell mérni) honnan tudom meg, hogy mennyit fogyaszt a gépem most. Mivel videókártya cserém lesz, ezért, illetve azért is fontosnak tartom az új tápom vásárlását, mert minek legyen nagy, ha fölös, akkor inkább kisebb minőségit, illetve a csere a mostani miatt is esedékes, mivel egy HKC5550-em van és eléggé sok rossz hírt hallottam róla (2 éves - 2 winyó meghalt már, tegnap tudtam meg, hogy a táp miatt).
Esetleg néhány infó a gépről (fogyasztás miatt), ha így tud valaki segíteni (nem a jelenlegihez, hanem a zárójeles új cuccokhoz kéne a tápocska
):
Alaplap: Asus Maximus Formula III
Proci: i5-650
Memó: 2GB Hinyx 1333Mhz (2x2GB lesz majd 1600MHz-es nemsokára)
Videókari: 9600GT (5750-es Radi, vagy Nvidia gtx450 lesz, de ennek még nem tudni a fogyasztását)
Illetve ezeken felül 2 winyó (SATAII), 2 ODD (szintén SATA), az alaplap-hoz járó hangkari és ezeket egy Raidmax Smilodon tartja egyben.Köszönöm mindenkinek, aki megpróbál és esetleg sikerül is megoldást adnia
Üdv:
whabaky
Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest