- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nikon DSLR topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP EliteBook / ZBook topik
Aktív témák
-
whabaky
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy az a topic címe, hogy "Melyik tápegységet vegyem?", de még nagyon messze vagyok tőle, hogy válogassak 2-3 közül, ebben kérném a segítségeteket.
Rengeteget olvastam az online fogyasztás mérő, kiszámoló "programok" hátrányát, ezért szeretném megkérdezni, hogy multiméter nélkül (vagyis pontosabban fogalmam sincs hogy hol, mit mikor kell mérni) honnan tudom meg, hogy mennyit fogyaszt a gépem most. Mivel videókártya cserém lesz, ezért, illetve azért is fontosnak tartom az új tápom vásárlását, mert minek legyen nagy, ha fölös, akkor inkább kisebb minőségit, illetve a csere a mostani miatt is esedékes, mivel egy HKC5550-em van és eléggé sok rossz hírt hallottam róla (2 éves - 2 winyó meghalt már, tegnap tudtam meg, hogy a táp miatt).
Esetleg néhány infó a gépről (fogyasztás miatt), ha így tud valaki segíteni (nem a jelenlegihez, hanem a zárójeles új cuccokhoz kéne a tápocska ):
Alaplap: Asus Maximus Formula III
Proci: i5-650
Memó: 2GB Hinyx 1333Mhz (2x2GB lesz majd 1600MHz-es nemsokára)
Videókari: 9600GT (5750-es Radi, vagy Nvidia gtx450 lesz, de ennek még nem tudni a fogyasztását)
Illetve ezeken felül 2 winyó (SATAII), 2 ODD (szintén SATA), az alaplap-hoz járó hangkari és ezeket egy Raidmax Smilodon tartja egyben.Köszönöm mindenkinek, aki megpróbál és esetleg sikerül is megoldást adnia
Üdv:
whabakyHirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nikon DSLR topik
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest