Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
hali egy iso 420W-os tápon megy asrock p5b-de hd4850 512mb noctua nh-u12f intel e6850 2.99ghz @ 3ghz smu 400gb maxtor 200gb hátsó 12cm-es venti, és az akrédeés hogy elbírna-e még 3-5 ventit ami 2,5 W-ot fogyaszt
-
csokad
senior tag
sziasztok. nos lenne 4 kiszemelt meg 4 ár. pls segíts nekem melyik legyen
1.Enermax Modu82+ 425W - EMD425AWT napi rendszerességgel használt 17k
2.COOLER MASTER Real Power M520 520W Modular új 80+ 18k
3.FSP Everest 80+ 500W alig használt-os 14k
4.FSP Everest 85PLUS 500W új 18k ebből lehet tudok alkudni
mind modularis ugye. pls segítsetek melyik lenne a legmegfelelőbb! -
csokad
senior tag
14adam, dyno! most megint új ajánlat állt elő FSP Everest 500w 14k megéri? alig használt garis még 1 évig. kábelt kellene hozzá vennem hosszabítani?
-
14adam
addikt
válasz
Mr.Csizmás #45393 üzenetére
megbízható bele van,de van nála sokka jobb is.312w-t tud leadni 12v-n.Az új ára 12k-tól van,olyan 6-7k kb,de +1k-ért már van fsp 400 apn ami sokkal jobb belsővel rendelkezik és erősebb,csak nincs rajta annyi kábel
-
Mr.Csizmás
titán
üdv!
Cooler Master eXtreme Power RS460-PCAP-A3 460W ezt ajánlották fel nekem használtan. A T. szakértő urak szerint
vagy
? Ha igen, mennyit érne?
-
Dyno
veterán
válasz
proci985 #45384 üzenetére
Hát én szeretnék tulaj lenni, gondolkodom is Q6600-on, csupán a GTA4 miatt, 3,2-3,4ghz körülire húznám itt még nem szükségeltetik durva fesz. viszont elégnek elég lenne már.
(#45385) sebo : Elég.
(#45389) csdm: Nem bíznám rá, mert veszélyes.Nincs normális ház+táp codegen kombó.
Itt ph-n aprók között van olcsón 250W-os FSP 300W-os Delta, 2-3K és jó erős biztonságos táp, és leis adja ami rávan írva.
80+ az azt jelenti hogy megkapta a címkét tehát minden 20-100%-os közötti terhelés alatt is megvan a 80% fölötti hatásfok. -
csdm
senior tag
válasz
csokad #45390 üzenetére
Mit tesz az hogy 80 +-os?
Amúgy, szerintem nekem ilyen van a msotani gépembe, és amikor vettem nyáron, akkor is 8k volt
Nincs valami jó ház+táp codegen kombó? Az érdekelne.
A gép csak irodai feladatokra lenne használva, ezért nem fontos nekem a táp minősége. Saját gépembe, persze FSP-t veszekNagyon jó ez a kis 400W-os. HD 5850-et is visz Phenom II x4 mellett
-
csdm
senior tag
Hali!
Egy régi gép felújításán gondolkodom.
Olcsón szeretném megúszni, tehát ami már megvan, és jó lesz az újba, azt nem cerélném le.
Van egy kb 7 éves Szürke Codegen házam egy 300W-os táppal. Nos, ezt nem szeretném lecserélni, és azlenne a kérés, hogy a táp elvinne-e egy valami iylesmi konfigot:
Alaplap: ASROCK M3A785GM-LE/128M
Proci: Valamelyik Athlon II kétmagosa, nem az energiatakarákos, hanem a sima.
Memória: 1 GB DDR3 1333mh
Egy 5 éves vinyó
Egy 7 éves DVD író/olvasó.Videókártyát pluszba nem tervezem beletenni.
Szerintetek? -
sebo
tag
válasz
elfelejtette #45386 üzenetére
Ok, kérdeztem.
-
sebo
tag
Sziasztok!
Van egy FSP Bluestorm II-es tápom (400W). Az érdekel, hogy elhajt-e egy Asus 8800GTS-t (640Mb), vagy egy GTX-et, egy ilyen konfig társaságában:
Alap: Asus P5K
Proci: Intel E7200
Memória: 2x2Gb Kingmax 800MHz
HDD: Samsung 250Gb
+ egy Sony DVD író
+ 4 noctua NF-P12 es venti a házban.
(A gépet tervezem húzni is.) -
proci985
MODERÁTOR
nem vitázni szerettem volna, elnézést, ha úgy tűnt. megláttam a feszértékeket, és belegondoltam mi lenne, ha egy kezdő kipróbálna, mit megy a proc 1.7en
.
oh, én se vagyok annyira benne
, csak 16.5 hónap alatt az ember kitapasztal pár dolgot.
sajnos nem vagyok tulajra meg... vannak előnyei és vannak hátrányai
cseréltem miatta már lapot, hűtést, házat és tápot. húzva nagyon megkívánja a jó minőségű alkatrészeket.
a Corsair meg... nem igazán derült ki, hogy ki volt a hunyó a nagyobb ellenállás miatt. ettől függetlenül tényleg szomorú volt a dolog. azóta egyébként a csatik ki lettek cserélve, és vígan muzsikál a rendszer egy (lényegesen kevesebbet fogyasztó) yorki quad alatt.
-
szeva000
addikt
válasz
nemethati #45380 üzenetére
Ha szépen szét akarod melegíteni a tápot,akkor fordítsd meg.
Soha az életben nem fog disszipálni annyi hő a bordákon,mint direktbe ráfúvatva.( a panelen lévő alkatrészekről nem is beszélve)Ha nincs kiterhelve a táp csak kb fél teljesítményen megy,talán akkor nem lenne gond...de előbb-utúbb a túlzott tartós melegtől dögleni fognak a kondik....ez a minimum...a többit nem is részletezném -
marcias
őstag
Üdv!
PicoPSU-ban valaki otthon van? Mert megfelelő topicot nem találok sajnos... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985 #45376 üzenetére
szóval Dyno: az akart lenni az off eleje, csak kifutottam a módosításból.
a lényeg, hogy kentiknél csúcshűtő nélkül már az 1.35 is sok, csúcshűtővel az 1.45, de még vízen is érdemes 1.50 alatt maradni (tehát aláférni az 1.55nek VBiosban).
a yorkoknál más a helyzet, a q9650é 1.45 (mindennel együtt, másét nem találtam, valszeg ekörül lesz a többié is), de ott érdemes 60 fok körül/alatt maradni.
szerk, látom közben írtál:
na szóval egy Corsair 650es égett össze egy P35DS3Xel (nem emlékszem hogy sima vagy R volt). annál sokkal minőségibb táp nincsen. a lap EP volt, az alapján lehetett a körülbelüli értékre következtetni. a ház egy HAF volt, szellőzéssel se volt baj.
anno 500as FSP GLN-60al én mentem 200W körülre/fölé, 3.6@1.48as értékkel, még polír előtt de két 1900as ventivel egy IFX14en. a 200W körülbelüli érték, de a hűtő 85foknál kifogyott (és kilőttem a primeot), szóval becslésre fölötte volt. a táp bírta, a gyakorlatig legjobb létező léghűtés nem.
az 1.55 spec sheetből van. 1.68on 4.2őn nem tudom mivel lett hűtve, de a levegő kizárt, és szerintem a víz is. topikban légen senki nem ment 3.8 fölé erkélyes teszt kivételével, 4.0 fölötti víz is talán pár volt.
-
Dyno
veterán
válasz
nemethati #45375 üzenetére
De kicsit más a helyzet akkor ha nem fújod a levegőt a tápba.Végülis saját felelőségedre, fordítsd meg, de én nem tenném.
(#45376) proci985 : Ennyire azért én nem űltalánosítanék, főleg hogy ilyen lapban sokan értek el Kentisfieldekkel jó eredményeket, probléma nélkül.
(170-180W körül már volt rá példa, hogy összeégett a lap és a táp csatlakozója)
Erre van ott az egy ágon leadható áram korláta.Ami 18A, tehát egy normális táp esetén 200-220W környékéig nem melegedhet áll olyannyira a kábel, hogy akár tüzet okozzon.
Azért vegyük azt is számításba, hogy a márkátlan szar tápokkal az is a nagy gond, hogy baromi szegényesen vannak szigetelve akábelek, mellékesen még átmérőjük is nagyon csekély.(kompresszorral talán), de légen szerintem azonnal gyilkolná a procit. 1.55 a gyártói specifikáció abszolút maximuma a kentiknél (yorkoknál lehet, hogy alacsonyabb). légen olyan 1.45-1.48 fölé lehetetlen menni kentikkel (york határokat nem ismerem, de valszeg kevesebb biztonsági okok miatt), 1.55 fölé pedig vízzel sem ajánlott menni
Nézz be akkor a toppikjukba és nézz körbe van aki tükörpolírozott cpu-val elérte a 4,2ghz-t 1,68V-on, igaz csak valid volt, de elérte és nem ln2-vel se nem kompresszorral hűtőtte.
Azt hoszem most aprón árulják is a cpu-t Tehát rendben ez embertelen a cpu számára, de amit fentebb írtál hogy 160-170W-nál szétég a csatlakozó rendben, de egy normális tápnál nem történhet meg.
(#45377) csokad : Ha CF-t akarsz kevés lesz.Tehát a Libertyt vedd akkor. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Flashrider86 #45369 üzenetére
az a lap 4 (vagy 5?) fázisú, fethűtés nélkül. tapasztalatok alapján 4pines csatin biztonságosan olyan 150W körül lehet átvinni, ez pedig kenti quadokkal olyan 1.35-1.40 körül már elérhető (170-180W körül már volt rá példa, hogy összeégett a lap és a táp csatlakozója). viszont, a fázisok miatt (a p35-ds3nak 6 volt és 150Wnál kezdett nagyon melegedni a tápellátó részleg) én nagyon a lapot nem nyúznám 125W fölé. ez a gyári értéke egy b3mas q6600nak (meg a fehér holló extreme editionoknak).
tehát, olyan 1.30-1.35 fölé (kentisfield, tehát q6600-q6700az elterjedtek közül) quaddal én nem mennék ebben a lapban. a yorkoknak (q9xx0 széria) kevesebb fesz kell és kevésbé is melegednek. a kétmagosok meg ilyen szempont nem veszélyesek.
Dynoaz az 1.6-1.7 az baromira sok, LN2vel még vállalható (kompresszorral talán), de légen szerintem azonnal gyilkolná a procit. 1.55 a gyártói specifikáció abszolút maximuma a kentiknél (yorkoknál lehet, hogy alacsonyabb). légen olyan 1.45-1.48 fölé lehetetlen menni kentikkel (york határokat nem ismerem, de valszeg kevesebb biztonsági okok miatt), 1.55 fölé pedig vízzel sem ajánlott menni
-
nemethati
senior tag
Bocsánat kihagytam pár részletet
Itt a táp helye.
Megfordítanám az egészet, fölötte lenne kb egy centire a radiátor, aminek a tetején lenne a másik 120as venti. Tehát kifele menne a meleg levegő. Figyelembe véve a gépem fogyasztását nem lehet probléma, plusz csak magán a tápon keresztül tudna levegőt beszívni a venti. Mivel elég közel van hozzá nem biztos hogy feltétlenül direktbe kellene fújatni. Most is egy enermax hűti, aminek közel sem akkora a légszállítása, mit a gyárinak és teljesen hideg levegő jön ki belőle. -
csokad
senior tag
értem.- köszinektek. lehet hogy maradok az FSp nál.
pl egy FSP Everest 400wattos elbírna egy hd5770 cf-et későbbiekben?
-
Dyno
veterán
válasz
nemethati #45368 üzenetére
Felejtsd el.
1. Befelé nyomná a meleget a házból.
2. Maga a nyák így nem kapna elég szellőt, főpleg azért mert nem fújná semmi közvetlen, csak fölött lenne a légáramlat.Tehát hülye ötlet.
(#45369) Flashrider86: Ameddig quadot, nagyon durva feszekkel, tehát 1,6-1,7V körül nem tunigolsz addig nicns gond, félre érteni emg nem kell semmit, mert valaki nem tud valamit és bejön ide panaszkodni.
Eleve a lapodra a mérnökök 4pint tettek rá valszeg nem hiába elég rá.(#45370) csokad : MEgéri csak feleslegesen nagy a gépedhez, de igaz jó áron van.
-
14adam
addikt
válasz
nemethati #45368 üzenetére
MI értelme ennek
ha minőségi táp akkor lekell kapcsolnia ha túlmelegszik,bár a corsair se kapcsolt le néhány helyzetben
Flashrider86 húzott 4magosnál nem árt ha több kábelen kapja az áramot
csokad hát fogjuk rá,jó vétel lenne :régi,hatásfoka 80% alatt van...
főleg,hogyha csak ennyire terheled le akkor mégrosszabb a hatásfok
-
Flashrider86
tag
Hello Srácok !
Most így olvasva a kommenteket. Ebből nagy bajom lehet,hogy csak 4 pines csatolású a lapom?
Most vettem 1 hete,és gyárilag,csak 4 pines.Gondolom amikor egy kicsit több kakaó kell a procinak ott kéne a 8-as pin?
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45-ud3lr_10.html
-
nemethati
senior tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy: meg akarom fordítani a ventit a tápomban. Tehát szívna nem pedig fújna. A konfigom: E6750, 9800GT, 200GB samu, DDC-1T, pár LED, 4x120mm venti, 1 db ODD.
Szerintetek hogy viselkedne a táp? Szerintem nem lenne túlmelegedés, de biztosra akarok menni.
Előre is -
FSP Everest-en van 2 olyan 6 pines csatlakozó?
ami a HD5850-nek kell... -
Dyno
veterán
válasz
csokad #45365 üzenetére
400W-os elegendő lesz, de kell majd egy CPU 4pn hosszabító vagy 8pin hosszabító, mert az FSP-nek csak 45cma kábele.
(#45367) -secret-: 6+2pin amit külön lehet rá tenni, meg még van rajta külön egy 6pines.
-
14adam
addikt
nem nagyon volt időm bővebben kifejteni.De rád biztos jobban halgatnak
-
14adam
addikt
válasz
-secret- #45349 üzenetére
a cm realpower csak 408-at ad le,de elég lenne azis,csak a minősége....de ezt már nem egyszer leírtam.Amelyik moduláris és 450 körüli és elterjetebbek azok a corsair hx 450 és fsp everest 400 vagy 500 vagy még ott a corsair hx 520,de azt csak akkor ha jól szellőző házad van.
csokad neked is ezeket tudnám ajánlani,csak az fsp cpu kábele rövid lesz lehet,de lehet venni hosszabítót pár száz ft-ért -
csokad
senior tag
sziasztok. kelene nekem egy moduláris tápegység lehetőleg minél olcsóbban és újonnan , tudnátok ajánlani? corsair hx450-et meg cooler master real power 520at néztem. valami ötlet?
-
Üdv, rendeltem gépet...
írom a konfigot:Alaplap: GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H (20.950 ft)
Processzor: AMD Phenom II 965 3.40Ghz AM3 BOX Black Edition (42.445 ft)
Memória: GEIL Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT (29.138 ft)
Videókártya: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 HDMI DP PCIE (69.569 ft)
Winchester: WD 500GB 7200rpm 16MB (11.875 ft)
Optikai egység: NEC AD-5240S Fekete (4938 ft)
Ház: HKC 7062GB 430W Fekete-Kék (9750 ft)
KÉRDÉS, HOGY EHEZ JÓLESZ A COOLER MASTER 520W-OS TÁPEGYSÉG?
-
14adam
addikt
válasz
Tiger89 #45334 üzenetére
Régit ne vegyél,próbálj meg 2008-tól gyártott zen-t keresni,azokat már javították.Mert a 400-as az kb 2007-be jött ki,és utána voltak a javított szériák,amik már nem ciripeltek és nem kellett annyira leterhelni...
balazs0102 ne szarj,menni fog,énis így használom... meg még sokan mások,akik még a quad procit is meghuzzák a 4pin-es kábelel...
-
Tiger89
tag
so? tapasztalatok a zennel?
-
szeva000
addikt
válasz
balazs0102 #45332 üzenetére
bmeg,ne idegelj már a hülye kérdésekkel...nyomd rá és ennyi.Én sokáig a Q9550-em 4GHz-re húzva használtam 4tűs csatival.Most azt nem tudnám megmondani táp típus hiányában,hogy áganként mennyivel lenne terhelhető,de rá van úgy is írva.Talán akkor a táp védelme közbeszólhat....de erre is nulla az esély sztem.
-
szeva000
addikt
válasz
balazs0102 #45330 üzenetére
menni fog úgy is,ettől ne félj
-
balazs0102
senior tag
sziasztok. remélem ma még tud vki válaszolni. az lenne a gond, hogy van egy chieftec 450 wattos tápom amire csatlakoztatni szeretnék egy gigabyte ma790xt-ud4p alaplapot, de az alaplapon ugye van az a bizonyos atx 12v -os csatlakozó ami a tápomon 4 tűs az alaplapon pedig 8 tűs.
Most akkor ki kell cseréljem a tápot? vagy elég ha a felére rányomom a 4 tűt ahova pont illeszkedik? -
Tiger89
tag
igen csak attól tartok hogy túlmelegszik nyáron a 35-40 +ban és ha lehet max 800rpm-en pörgetném a ventiket, persze ha kell kakaó felmehetnek 1700ig is, csak az a cél hogy éjszakára akár le-is tudjam kapcsolni a ventiket ha csak seedelek. szerintetek ez megoldható? maga a passzív hűtőborda plussz a passzív táp-tól nem lesz odabent iszonyat meleg?
-
Tiger89
tag
Sziasztok!
Pc hallkítás projectben vagyok és a következőt szeretném kérdezni:
egy fsp zen 400as elvinne gond nélkül egy ilyen konfigot:
asus p5kpl am -se lap + e6550 tunning nélkül (de még bármi megeshet) thermaltake sonic tower passzív bordával
2*1 1066kingmax ddr2 és videókarinak egy gigabyte hd4550 full passzív.
a szellőzésről 2darab coolink swif2-120p gondoskodik egy scythe kaze master segítségével.
a későbbiekben szeretnék venni 2darab 5"25-ös helyre vinyó tartót ami hűti és el is nyomja a zajukat ( egy 400-as rendszer és egy 1,5terrás seagate
)
nem fog nyáron túl melegedni? ez a legnagyobb félelmem
-
sheep
addikt
sziasztok
erről a tápról tudtok valamit mondani?
TAGAN 480W TG480-UO1
egy phenom2 x4-es, gtx260-as konfighoz kellene
erről a márkáról még nem igazán hallottam, nem tudom hogy megéri-e?
köszi előre is -
Krisinto
őstag
Szerintem egy FSP vel jobban jársz
Jók a chieftech tápok is de... -
dante05
csendes tag
és mi a helyzet a chiftec arena tápokkal? nekik is elég kultúrált áruk van.
Nem is az hanem A-80 series -
Krisinto
őstag
Keretet írjatok légyszíves!!
-
patvaros87
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék hogy ki milyen tápot ajánlana,ami tuttira megfelelne nekem. a gépem adatai:
asrock k10n
ams x2 240
2x2gb ddr2 1066
zotac 9800gtx 512-es videokari
1 winyó,1 dvd iró
Lehetőleg olyat szeretnék amin van alapból 2db pci-e csatlakozoó mert ugye a kártyának kell, nem akarok átalakitókkal szórakozni
Ehhez keresnék sürgősen valamiféle tápot, Lehetőleg ne túl drágát,
Előre is köszönöm mindenki segitségét!! -
tom_77
tag
Sziasztok,
Egy Phenom II 955 + ATI 5850 + GT220 -hez eleg az FSP 400-60GHN ? Ha nem, akkor milyen tapot ajanlanatok?
Koszi
-
szeva000
addikt
válasz
KalozoneR #45311 üzenetére
egyet tanulj meg.....sose vegyél olyan tápot,hogy határon járjon...
ez minden elektronikára igaz!
Tök mindegy mi az,mivel a gyártás során nagy esély van az alulméretezésre(sokszor ez van...föleg hűtésnél!),így nyugodtan számolj +20-30%-ot és így válassz!
De halgathatsz bárkire is,nem gond...én csak egy műszerész vagyok...aki lát vmit ......
Jah...és amásikkkkk...a csendesség sokszor e hűtés átka!Majd mikor 3év múlva esr-t kell mérni a kondikon.....
Még most is ez ellen a corsair TX750 CWT bél a legjobb ami komolyan alkalmazza az utánhűtést
Uhogy mehet a f*szba az enermax meg a többi.szép a csend de nem tartós kihasználtság esetén -
Dyno
veterán
válasz
Flashrider86 #45307 üzenetére
Ahogy korábban is leírtam ha nem játszol és nem lesz komoly vga-d addig a 400W-os Corsair még sok is, ha i7-d lesz tuningolva akor is kényelmesen elegendő lesz.
(#45310) KalozoneR: Valszeg valami tényleg nem volt 100 azzal a CX400-al.
-
KalozoneR
csendes tag
bocs a dupláért, meg az offért
, most elindítottam egy játékot, és amikor töltött be elkezdett ciripelni elég hangosan a táp (kezdi a végét járni lehet 2 hét használat után), gondolom kifogtam egy hibásat... holnap viszem vissza, köszi mindenkinek a segítséget...
-
KalozoneR
csendes tag
Nah, lehet megoldódik a táp probléma, ma egy 500 W-os asus táppal toltam minden gond nélkül, tehát vagy nem bírja a CX400-as a kiképzést vagy terhelés alatt túlmelegszik valamelyik alkatrésze (egyszerű gyártási hiba), szerintetek garanciába visszaviszem elfogadják ezt az indokot? Vagy leráznak azzal, hogy nem elég a táp?
-
Mankó
veterán
Halk megbízható tápot keresek. Phenom II 4 magos proci (tuning is lesz), 4gb ram, író, hdd, valami 1gb vid.kari mellé.
Corsair VX-450et néztem, de most annak húzós az ára.
Chicony 430 Hipro-hoz mit szóltok, milyen táp? -
Flashrider86
tag
Köszönöm neked is a választ ! Most így jobban bele gondoltam,és nem 1 évre szeretnék tápot venni. Hanem majd idővel adok neki egy kis tuningot is
És akkor már gondolom kevés a 400-as corsair,vagy nem?
- Gigabyte-ud3lr
- Q300
- 4 Sata vínyó
- 2 DDR modul (majd később váltok 1066-ra)
- Meg később valami erősebb kártya,de nem hiper szuperSzóval még így is elég lenne, a corsair 400? Pár év múlva meg majd i7-et szeretnék,arra is gondolnék egy picit...Vagy az már lehet mindegy,addigra lehet vennék másik tápot
-
Dyno
veterán
válasz
dante05 #45289 üzenetére
Coba nitroxok egytől egyig CWT elektronikával vannak szerelve.
Ezek az energonok kukába való tápok és egy CX400-al nem említhető egy lapon.8,1K-ért biztos hogy nem CWT belseje van, mert akkor az a bél lenne benne ami a Chieftec CFT-kben, azok meg nem ennyibe kerülnek és nem a Csifi tesz rá ekkora hasznot hanem a minőségnek ára van, még azok a Csifik a 20K körüli árukkal is nagon olcsónak mondthatóak.
Az Andertek-ről meg semmi nincsen megemlítve a komolyabb OEM beszállítók között, mint pl
SP,AcBel,Seasonic,CWT,Enhance,Etasis,Sirtec,Delta,Impervio,Enermax....
A másikra vissza térve a Cobaának még rengetek tápja van Coba IT,Coba Sinanpower,Coba AP,Cobaking.......ezek pedig mind más gyártóktól származnak.
A nitroxok meg az Icecubeok CWT belesek, de az Energonnak ezekhez semmi köze.(#45301) Flashrider86 : Gépet, ha a CPU-t csutkára terheled se eszik 350W fölött, tehát a táp elég, inkább a dvd író a probléma forrás.Vagy csak lehet a kábelek nem voltak a helyükön.
(#45303) Flashrider86 : Felesleges akkora táp, inkább FSP350APN amit elöttem ajánlottak, bőven elég és halk is angyon.
(#45304) Pepe78: Corsair CX400, ez mindenhova elég ha csak nincs komolyabb cf/sli/dualgpu-s kari+quad tuningolva a gépedbe.
Ekkora áron amúgy nem nagyon van értelmes táp aminek megfelelően hosszúak a kábelei is, talána Hiprok bár nem tudom kábel ügyileg mi velük a helyzet. -
14adam
addikt
válasz
Flashrider86 #45303 üzenetére
akkor inkább corsair cx 400 mint 450.Ugyan az a márka belső és ugyan olyan halk,de az apn is majdnem ugyan olyan halk
-
Pepe78
őstag
10-12.000 Ft-o árban 450-500 watt körül mit ajánlanátok?
A kábelek ha hosszúak az jó lenne. -
14adam
addikt
válasz
Flashrider86 #45301 üzenetére
Attól még zárlatos lehet,a tápnak lazán vinnie kéne.Kicsit mozgasd meg,fél másodperc az egész
fsp 350 apn,csak ha jól tudom egy sata elosztó kábelt bekell szerezni hozzá
-
Flashrider86
tag
válasz
14adam #45300 üzenetére
Nem hiszem,mert egy zsír új samsung Dvd író. Én inkább arra gondoltam,hogy nem nagyon bírja a táp.De ha esetleg beruházok egy újra Hány watt felé nézegessek? Csak netezni,írni szoktam,meg filmet konvertálni. Játék nálam nincs. Üdv !
Szerk: Azt még elfelejtettem leírni,hogy erre a tápra kéne még kötnöm 3 Satás vínyót + 1 Dvd írót.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 216x Fekete! Ingyé MPL!
- FSP Vita GM1000 gold 1000w tápegység bontatlan 10 év gyári garancia
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest