- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
hali egy iso 420W-os tápon megy asrock p5b-de hd4850 512mb noctua nh-u12f intel e6850 2.99ghz @ 3ghz smu 400gb maxtor 200gb hátsó 12cm-es venti, és az akrédeés hogy elbírna-e még 3-5 ventit ami 2,5 W-ot fogyaszt
-
csokad
senior tag
sziasztok. nos lenne 4 kiszemelt meg 4 ár. pls segíts nekem melyik legyen
1.Enermax Modu82+ 425W - EMD425AWT napi rendszerességgel használt 17k
2.COOLER MASTER Real Power M520 520W Modular új 80+ 18k
3.FSP Everest 80+ 500W alig használt-os 14k
4.FSP Everest 85PLUS 500W új 18k ebből lehet tudok alkudni
mind modularis ugye. pls segítsetek melyik lenne a legmegfelelőbb! -
csokad
senior tag
14adam, dyno! most megint új ajánlat állt elő FSP Everest 500w 14k megéri? alig használt garis még 1 évig. kábelt kellene hozzá vennem hosszabítani?
-
14adam
addikt
válasz Mr.Csizmás #45393 üzenetére
megbízható bele van,de van nála sokka jobb is.312w-t tud leadni 12v-n.Az új ára 12k-tól van,olyan 6-7k kb,de +1k-ért már van fsp 400 apn ami sokkal jobb belsővel rendelkezik és erősebb,csak nincs rajta annyi kábel
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
üdv!
Cooler Master eXtreme Power RS460-PCAP-A3 460W ezt ajánlották fel nekem használtan. A T. szakértő urak szerint vagy ? Ha igen, mennyit érne?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Dyno
veterán
válasz proci985 #45384 üzenetére
Hát én szeretnék tulaj lenni, gondolkodom is Q6600-on, csupán a GTA4 miatt, 3,2-3,4ghz körülire húznám itt még nem szükségeltetik durva fesz. viszont elégnek elég lenne már.
(#45385) sebo : Elég.
(#45389) csdm: Nem bíznám rá, mert veszélyes.Nincs normális ház+táp codegen kombó.
Itt ph-n aprók között van olcsón 250W-os FSP 300W-os Delta, 2-3K és jó erős biztonságos táp, és leis adja ami rávan írva.
80+ az azt jelenti hogy megkapta a címkét tehát minden 20-100%-os közötti terhelés alatt is megvan a 80% fölötti hatásfok. -
csdm
senior tag
válasz csokad #45390 üzenetére
Mit tesz az hogy 80 +-os?
Amúgy, szerintem nekem ilyen van a msotani gépembe, és amikor vettem nyáron, akkor is 8k volt
Nincs valami jó ház+táp codegen kombó? Az érdekelne.
A gép csak irodai feladatokra lenne használva, ezért nem fontos nekem a táp minősége. Saját gépembe, persze FSP-t veszek Nagyon jó ez a kis 400W-os. HD 5850-et is visz Phenom II x4 mellett[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
Hali!
Egy régi gép felújításán gondolkodom.
Olcsón szeretném megúszni, tehát ami már megvan, és jó lesz az újba, azt nem cerélném le.
Van egy kb 7 éves Szürke Codegen házam egy 300W-os táppal. Nos, ezt nem szeretném lecserélni, és azlenne a kérés, hogy a táp elvinne-e egy valami iylesmi konfigot:
Alaplap: ASROCK M3A785GM-LE/128M
Proci: Valamelyik Athlon II kétmagosa, nem az energiatakarákos, hanem a sima.
Memória: 1 GB DDR3 1333mh
Egy 5 éves vinyó
Egy 7 éves DVD író/olvasó.Videókártyát pluszba nem tervezem beletenni.
Szerintetek? -
sebo
tag
válasz elfelejtette #45386 üzenetére
Ok, kérdeztem.
-
sebo
tag
Sziasztok!
Van egy FSP Bluestorm II-es tápom (400W). Az érdekel, hogy elhajt-e egy Asus 8800GTS-t (640Mb), vagy egy GTX-et, egy ilyen konfig társaságában:
Alap: Asus P5K
Proci: Intel E7200
Memória: 2x2Gb Kingmax 800MHz
HDD: Samsung 250Gb
+ egy Sony DVD író
+ 4 noctua NF-P12 es venti a házban.
(A gépet tervezem húzni is.) -
proci985
MODERÁTOR
nem vitázni szerettem volna, elnézést, ha úgy tűnt. megláttam a feszértékeket, és belegondoltam mi lenne, ha egy kezdő kipróbálna, mit megy a proc 1.7en.
oh, én se vagyok annyira benne, csak 16.5 hónap alatt az ember kitapasztal pár dolgot.
sajnos nem vagyok tulajra meg... vannak előnyei és vannak hátrányai cseréltem miatta már lapot, hűtést, házat és tápot. húzva nagyon megkívánja a jó minőségű alkatrészeket.
a Corsair meg... nem igazán derült ki, hogy ki volt a hunyó a nagyobb ellenállás miatt. ettől függetlenül tényleg szomorú volt a dolog. azóta egyébként a csatik ki lettek cserélve, és vígan muzsikál a rendszer egy (lényegesen kevesebbet fogyasztó) yorki quad alatt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
szeva000
addikt
válasz nemethati #45380 üzenetére
Ha szépen szét akarod melegíteni a tápot,akkor fordítsd meg.
Soha az életben nem fog disszipálni annyi hő a bordákon,mint direktbe ráfúvatva.( a panelen lévő alkatrészekről nem is beszélve)Ha nincs kiterhelve a táp csak kb fél teljesítményen megy,talán akkor nem lenne gond...de előbb-utúbb a túlzott tartós melegtől dögleni fognak a kondik....ez a minimum...a többit nem is részletezném[ Szerkesztve ]
-
marcias
őstag
Üdv!
PicoPSU-ban valaki otthon van? Mert megfelelő topicot nem találok sajnos... -
proci985
MODERÁTOR
válasz proci985 #45376 üzenetére
szóval Dyno: az akart lenni az off eleje, csak kifutottam a módosításból.
a lényeg, hogy kentiknél csúcshűtő nélkül már az 1.35 is sok, csúcshűtővel az 1.45, de még vízen is érdemes 1.50 alatt maradni (tehát aláférni az 1.55nek VBiosban).
a yorkoknál más a helyzet, a q9650é 1.45 (mindennel együtt, másét nem találtam, valszeg ekörül lesz a többié is), de ott érdemes 60 fok körül/alatt maradni.
szerk, látom közben írtál:
na szóval egy Corsair 650es égett össze egy P35DS3Xel (nem emlékszem hogy sima vagy R volt). annál sokkal minőségibb táp nincsen. a lap EP volt, az alapján lehetett a körülbelüli értékre következtetni. a ház egy HAF volt, szellőzéssel se volt baj.
anno 500as FSP GLN-60al én mentem 200W körülre/fölé, 3.6@1.48as értékkel, még polír előtt de két 1900as ventivel egy IFX14en. a 200W körülbelüli érték, de a hűtő 85foknál kifogyott (és kilőttem a primeot), szóval becslésre fölötte volt. a táp bírta, a gyakorlatig legjobb létező léghűtés nem.
az 1.55 spec sheetből van. 1.68on 4.2őn nem tudom mivel lett hűtve, de a levegő kizárt, és szerintem a víz is. topikban légen senki nem ment 3.8 fölé erkélyes teszt kivételével, 4.0 fölötti víz is talán pár volt.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz nemethati #45375 üzenetére
De kicsit más a helyzet akkor ha nem fújod a levegőt a tápba.Végülis saját felelőségedre, fordítsd meg, de én nem tenném.
(#45376) proci985 : Ennyire azért én nem űltalánosítanék, főleg hogy ilyen lapban sokan értek el Kentisfieldekkel jó eredményeket, probléma nélkül.
(170-180W körül már volt rá példa, hogy összeégett a lap és a táp csatlakozója)
Erre van ott az egy ágon leadható áram korláta.Ami 18A, tehát egy normális táp esetén 200-220W környékéig nem melegedhet áll olyannyira a kábel, hogy akár tüzet okozzon.
Azért vegyük azt is számításba, hogy a márkátlan szar tápokkal az is a nagy gond, hogy baromi szegényesen vannak szigetelve akábelek, mellékesen még átmérőjük is nagyon csekély.(kompresszorral talán), de légen szerintem azonnal gyilkolná a procit. 1.55 a gyártói specifikáció abszolút maximuma a kentiknél (yorkoknál lehet, hogy alacsonyabb). légen olyan 1.45-1.48 fölé lehetetlen menni kentikkel (york határokat nem ismerem, de valszeg kevesebb biztonsági okok miatt), 1.55 fölé pedig vízzel sem ajánlott menni
Nézz be akkor a toppikjukba és nézz körbe van aki tükörpolírozott cpu-val elérte a 4,2ghz-t 1,68V-on, igaz csak valid volt, de elérte és nem ln2-vel se nem kompresszorral hűtőtte.
Azt hoszem most aprón árulják is a cpu-t Tehát rendben ez embertelen a cpu számára, de amit fentebb írtál hogy 160-170W-nál szétég a csatlakozó rendben, de egy normális tápnál nem történhet meg.
(#45377) csokad : Ha CF-t akarsz kevés lesz.Tehát a Libertyt vedd akkor.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Flashrider86 #45369 üzenetére
az a lap 4 (vagy 5?) fázisú, fethűtés nélkül. tapasztalatok alapján 4pines csatin biztonságosan olyan 150W körül lehet átvinni, ez pedig kenti quadokkal olyan 1.35-1.40 körül már elérhető (170-180W körül már volt rá példa, hogy összeégett a lap és a táp csatlakozója). viszont, a fázisok miatt (a p35-ds3nak 6 volt és 150Wnál kezdett nagyon melegedni a tápellátó részleg) én nagyon a lapot nem nyúznám 125W fölé. ez a gyári értéke egy b3mas q6600nak (meg a fehér holló extreme editionoknak).
tehát, olyan 1.30-1.35 fölé (kentisfield, tehát q6600-q6700az elterjedtek közül) quaddal én nem mennék ebben a lapban. a yorkoknak (q9xx0 széria) kevesebb fesz kell és kevésbé is melegednek. a kétmagosok meg ilyen szempont nem veszélyesek.
Dynoaz az 1.6-1.7 az baromira sok, LN2vel még vállalható (kompresszorral talán), de légen szerintem azonnal gyilkolná a procit. 1.55 a gyártói specifikáció abszolút maximuma a kentiknél (yorkoknál lehet, hogy alacsonyabb). légen olyan 1.45-1.48 fölé lehetetlen menni kentikkel (york határokat nem ismerem, de valszeg kevesebb biztonsági okok miatt), 1.55 fölé pedig vízzel sem ajánlott menni
[ Szerkesztve ]
-
nemethati
senior tag
Bocsánat kihagytam pár részletet
Itt a táp helye.
Megfordítanám az egészet, fölötte lenne kb egy centire a radiátor, aminek a tetején lenne a másik 120as venti. Tehát kifele menne a meleg levegő. Figyelembe véve a gépem fogyasztását nem lehet probléma, plusz csak magán a tápon keresztül tudna levegőt beszívni a venti. Mivel elég közel van hozzá nem biztos hogy feltétlenül direktbe kellene fújatni. Most is egy enermax hűti, aminek közel sem akkora a légszállítása, mit a gyárinak és teljesen hideg levegő jön ki belőle. -
csokad
senior tag
értem.- köszinektek. lehet hogy maradok az FSp nál. pl egy FSP Everest 400wattos elbírna egy hd5770 cf-et későbbiekben?
-
Dyno
veterán
válasz nemethati #45368 üzenetére
Felejtsd el.
1. Befelé nyomná a meleget a házból.
2. Maga a nyák így nem kapna elég szellőt, főpleg azért mert nem fújná semmi közvetlen, csak fölött lenne a légáramlat.Tehát hülye ötlet.
(#45369) Flashrider86: Ameddig quadot, nagyon durva feszekkel, tehát 1,6-1,7V körül nem tunigolsz addig nicns gond, félre érteni emg nem kell semmit, mert valaki nem tud valamit és bejön ide panaszkodni.
Eleve a lapodra a mérnökök 4pint tettek rá valszeg nem hiába elég rá.(#45370) csokad : MEgéri csak feleslegesen nagy a gépedhez, de igaz jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz nemethati #45368 üzenetére
MI értelme ennek ha minőségi táp akkor lekell kapcsolnia ha túlmelegszik,bár a corsair se kapcsolt le néhány helyzetben
Flashrider86 húzott 4magosnál nem árt ha több kábelen kapja az áramot
csokad hát fogjuk rá,jó vétel lenne :régi,hatásfoka 80% alatt van... főleg,hogyha csak ennyire terheled le akkor mégrosszabb a hatásfok
[ Szerkesztve ]
-
Flashrider86
tag
Hello Srácok !
Most így olvasva a kommenteket. Ebből nagy bajom lehet,hogy csak 4 pines csatolású a lapom? Most vettem 1 hete,és gyárilag,csak 4 pines.Gondolom amikor egy kicsit több kakaó kell a procinak ott kéne a 8-as pin?
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45-ud3lr_10.html
-
nemethati
senior tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy: meg akarom fordítani a ventit a tápomban. Tehát szívna nem pedig fújna. A konfigom: E6750, 9800GT, 200GB samu, DDC-1T, pár LED, 4x120mm venti, 1 db ODD.
Szerintetek hogy viselkedne a táp? Szerintem nem lenne túlmelegedés, de biztosra akarok menni.
Előre is -
Arcképgyáros
FSP Everest-en van 2 olyan 6 pines csatlakozó?
ami a HD5850-nek kell...[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz csokad #45365 üzenetére
400W-os elegendő lesz, de kell majd egy CPU 4pn hosszabító vagy 8pin hosszabító, mert az FSP-nek csak 45cma kábele.
(#45367) -secret-: 6+2pin amit külön lehet rá tenni, meg még van rajta külön egy 6pines.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
nem nagyon volt időm bővebben kifejteni.De rád biztos jobban halgatnak
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz -secret- #45349 üzenetére
a cm realpower csak 408-at ad le,de elég lenne azis,csak a minősége....de ezt már nem egyszer leírtam.Amelyik moduláris és 450 körüli és elterjetebbek azok a corsair hx 450 és fsp everest 400 vagy 500 vagy még ott a corsair hx 520,de azt csak akkor ha jól szellőző házad van.
csokad neked is ezeket tudnám ajánlani,csak az fsp cpu kábele rövid lesz lehet,de lehet venni hosszabítót pár száz ft-ért -
csokad
senior tag
sziasztok. kelene nekem egy moduláris tápegység lehetőleg minél olcsóbban és újonnan , tudnátok ajánlani? corsair hx450-et meg cooler master real power 520at néztem. valami ötlet?
-
Arcképgyáros
Üdv, rendeltem gépet...
írom a konfigot:Alaplap: GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H (20.950 ft)
Processzor: AMD Phenom II 965 3.40Ghz AM3 BOX Black Edition (42.445 ft)
Memória: GEIL Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT (29.138 ft)
Videókártya: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 HDMI DP PCIE (69.569 ft)
Winchester: WD 500GB 7200rpm 16MB (11.875 ft)
Optikai egység: NEC AD-5240S Fekete (4938 ft)
Ház: HKC 7062GB 430W Fekete-Kék (9750 ft)
KÉRDÉS, HOGY EHEZ JÓLESZ A COOLER MASTER 520W-OS TÁPEGYSÉG?
-
14adam
addikt
válasz Tiger89 #45334 üzenetére
Régit ne vegyél,próbálj meg 2008-tól gyártott zen-t keresni,azokat már javították.Mert a 400-as az kb 2007-be jött ki,és utána voltak a javított szériák,amik már nem ciripeltek és nem kellett annyira leterhelni...
balazs0102 ne szarj,menni fog,énis így használom... meg még sokan mások,akik még a quad procit is meghuzzák a 4pin-es kábelel...
[ Szerkesztve ]
-
Tiger89
tag
so? tapasztalatok a zennel?
-
szeva000
addikt
válasz balazs0102 #45332 üzenetére
bmeg,ne idegelj már a hülye kérdésekkel...nyomd rá és ennyi.Én sokáig a Q9550-em 4GHz-re húzva használtam 4tűs csatival.Most azt nem tudnám megmondani táp típus hiányában,hogy áganként mennyivel lenne terhelhető,de rá van úgy is írva.Talán akkor a táp védelme közbeszólhat....de erre is nulla az esély sztem.
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz balazs0102 #45330 üzenetére
menni fog úgy is,ettől ne félj
-
balazs0102
senior tag
sziasztok. remélem ma még tud vki válaszolni. az lenne a gond, hogy van egy chieftec 450 wattos tápom amire csatlakoztatni szeretnék egy gigabyte ma790xt-ud4p alaplapot, de az alaplapon ugye van az a bizonyos atx 12v -os csatlakozó ami a tápomon 4 tűs az alaplapon pedig 8 tűs.
Most akkor ki kell cseréljem a tápot? vagy elég ha a felére rányomom a 4 tűt ahova pont illeszkedik? -
Tiger89
tag
igen csak attól tartok hogy túlmelegszik nyáron a 35-40 +ban és ha lehet max 800rpm-en pörgetném a ventiket, persze ha kell kakaó felmehetnek 1700ig is, csak az a cél hogy éjszakára akár le-is tudjam kapcsolni a ventiket ha csak seedelek. szerintetek ez megoldható? maga a passzív hűtőborda plussz a passzív táp-tól nem lesz odabent iszonyat meleg?
-
Tiger89
tag
Sziasztok!
Pc hallkítás projectben vagyok és a következőt szeretném kérdezni:
egy fsp zen 400as elvinne gond nélkül egy ilyen konfigot:
asus p5kpl am -se lap + e6550 tunning nélkül (de még bármi megeshet) thermaltake sonic tower passzív bordával
2*1 1066kingmax ddr2 és videókarinak egy gigabyte hd4550 full passzív.
a szellőzésről 2darab coolink swif2-120p gondoskodik egy scythe kaze master segítségével.
a későbbiekben szeretnék venni 2darab 5"25-ös helyre vinyó tartót ami hűti és el is nyomja a zajukat ( egy 400-as rendszer és egy 1,5terrás seagate )
nem fog nyáron túl melegedni? ez a legnagyobb félelmem
-
sheep
addikt
sziasztok
erről a tápról tudtok valamit mondani?
TAGAN 480W TG480-UO1
egy phenom2 x4-es, gtx260-as konfighoz kellene
erről a márkáról még nem igazán hallottam, nem tudom hogy megéri-e?
köszi előre is9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Krisinto
őstag
Szerintem egy FSP vel jobban jársz
Jók a chieftech tápok is de... -
dante05
csendes tag
és mi a helyzet a chiftec arena tápokkal? nekik is elég kultúrált áruk van.
Nem is az hanem A-80 series[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
Keretet írjatok légyszíves!!
-
patvaros87
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék hogy ki milyen tápot ajánlana,ami tuttira megfelelne nekem. a gépem adatai:
asrock k10n
ams x2 240
2x2gb ddr2 1066
zotac 9800gtx 512-es videokari
1 winyó,1 dvd iró
Lehetőleg olyat szeretnék amin van alapból 2db pci-e csatlakozoó mert ugye a kártyának kell, nem akarok átalakitókkal szórakozni
Ehhez keresnék sürgősen valamiféle tápot, Lehetőleg ne túl drágát,
Előre is köszönöm mindenki segitségét!![ Szerkesztve ]
-
tom_77
tag
Sziasztok,
Egy Phenom II 955 + ATI 5850 + GT220 -hez eleg az FSP 400-60GHN ? Ha nem, akkor milyen tapot ajanlanatok?
Koszi
-
szeva000
addikt
válasz KalozoneR #45311 üzenetére
egyet tanulj meg.....sose vegyél olyan tápot,hogy határon járjon...
ez minden elektronikára igaz!
Tök mindegy mi az,mivel a gyártás során nagy esély van az alulméretezésre(sokszor ez van...föleg hűtésnél!),így nyugodtan számolj +20-30%-ot és így válassz!
De halgathatsz bárkire is,nem gond...én csak egy műszerész vagyok...aki lát vmit ......
Jah...és amásikkkkk...a csendesség sokszor e hűtés átka!Majd mikor 3év múlva esr-t kell mérni a kondikon.....
Még most is ez ellen a corsair TX750 CWT bél a legjobb ami komolyan alkalmazza az utánhűtést
Uhogy mehet a f*szba az enermax meg a többi.szép a csend de nem tartós kihasználtság esetén[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Flashrider86 #45307 üzenetére
Ahogy korábban is leírtam ha nem játszol és nem lesz komoly vga-d addig a 400W-os Corsair még sok is, ha i7-d lesz tuningolva akor is kényelmesen elegendő lesz.
(#45310) KalozoneR: Valszeg valami tényleg nem volt 100 azzal a CX400-al.
-
KalozoneR
csendes tag
bocs a dupláért, meg az offért , most elindítottam egy játékot, és amikor töltött be elkezdett ciripelni elég hangosan a táp (kezdi a végét járni lehet 2 hét használat után), gondolom kifogtam egy hibásat... holnap viszem vissza, köszi mindenkinek a segítséget...
-
KalozoneR
csendes tag
Nah, lehet megoldódik a táp probléma, ma egy 500 W-os asus táppal toltam minden gond nélkül, tehát vagy nem bírja a CX400-as a kiképzést vagy terhelés alatt túlmelegszik valamelyik alkatrésze (egyszerű gyártási hiba), szerintetek garanciába visszaviszem elfogadják ezt az indokot? Vagy leráznak azzal, hogy nem elég a táp?
-
Mankó
veterán
Halk megbízható tápot keresek. Phenom II 4 magos proci (tuning is lesz), 4gb ram, író, hdd, valami 1gb vid.kari mellé.
Corsair VX-450et néztem, de most annak húzós az ára.
Chicony 430 Hipro-hoz mit szóltok, milyen táp?[ Szerkesztve ]
-
Flashrider86
tag
Köszönöm neked is a választ ! Most így jobban bele gondoltam,és nem 1 évre szeretnék tápot venni. Hanem majd idővel adok neki egy kis tuningot is És akkor már gondolom kevés a 400-as corsair,vagy nem?
- Gigabyte-ud3lr
- Q300
- 4 Sata vínyó
- 2 DDR modul (majd később váltok 1066-ra)
- Meg később valami erősebb kártya,de nem hiper szuperSzóval még így is elég lenne, a corsair 400? Pár év múlva meg majd i7-et szeretnék,arra is gondolnék egy picit...Vagy az már lehet mindegy,addigra lehet vennék másik tápot
-
Dyno
veterán
válasz dante05 #45289 üzenetére
Coba nitroxok egytől egyig CWT elektronikával vannak szerelve.
Ezek az energonok kukába való tápok és egy CX400-al nem említhető egy lapon.8,1K-ért biztos hogy nem CWT belseje van, mert akkor az a bél lenne benne ami a Chieftec CFT-kben, azok meg nem ennyibe kerülnek és nem a Csifi tesz rá ekkora hasznot hanem a minőségnek ára van, még azok a Csifik a 20K körüli árukkal is nagon olcsónak mondthatóak.
Az Andertek-ről meg semmi nincsen megemlítve a komolyabb OEM beszállítók között, mint plSP,AcBel,Seasonic,CWT,Enhance,Etasis,Sirtec,Delta,Impervio,Enermax....
A másikra vissza térve a Cobaának még rengetek tápja van Coba IT,Coba Sinanpower,Coba AP,Cobaking.......ezek pedig mind más gyártóktól származnak.
A nitroxok meg az Icecubeok CWT belesek, de az Energonnak ezekhez semmi köze.(#45301) Flashrider86 : Gépet, ha a CPU-t csutkára terheled se eszik 350W fölött, tehát a táp elég, inkább a dvd író a probléma forrás.Vagy csak lehet a kábelek nem voltak a helyükön.
(#45303) Flashrider86 : Felesleges akkora táp, inkább FSP350APN amit elöttem ajánlottak, bőven elég és halk is angyon.
(#45304) Pepe78: Corsair CX400, ez mindenhova elég ha csak nincs komolyabb cf/sli/dualgpu-s kari+quad tuningolva a gépedbe.
Ekkora áron amúgy nem nagyon van értelmes táp aminek megfelelően hosszúak a kábelei is, talána Hiprok bár nem tudom kábel ügyileg mi velük a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz Flashrider86 #45303 üzenetére
akkor inkább corsair cx 400 mint 450.Ugyan az a márka belső és ugyan olyan halk,de az apn is majdnem ugyan olyan halk
-
Pepe78
őstag
10-12.000 Ft-o árban 450-500 watt körül mit ajánlanátok?
A kábelek ha hosszúak az jó lenne. -
14adam
addikt
válasz Flashrider86 #45301 üzenetére
Attól még zárlatos lehet,a tápnak lazán vinnie kéne.Kicsit mozgasd meg,fél másodperc az egész
fsp 350 apn,csak ha jól tudom egy sata elosztó kábelt bekell szerezni hozzá
-
Flashrider86
tag
válasz 14adam #45300 üzenetére
Nem hiszem,mert egy zsír új samsung Dvd író. Én inkább arra gondoltam,hogy nem nagyon bírja a táp.De ha esetleg beruházok egy újra Hány watt felé nézegessek? Csak netezni,írni szoktam,meg filmet konvertálni. Játék nálam nincs. Üdv !
Szerk: Azt még elfelejtettem leírni,hogy erre a tápra kéne még kötnöm 3 Satás vínyót + 1 Dvd írót.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- HP notebook topic
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest