- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz D4rkAv3ng3r #44999 üzenetére
(#44985) CptMisi: Gigabyte-nál az a 460W nem annyi hanem 400 körül van. Az csak egy névleges érték amit jó ha kibírna 10 perc erejéig. Ilyen a marketing ...
Találgatások helyett:
400GLN bél van benne, ami 12V-os ágon 29A@348W-t tud leadni. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz Gyuri27 #44978 üzenetére
Ezt azért így nem jelenteném ki, a jobb hatásfokkal lehet némi kW-ot sprórolni éves szinten. Így már azért rögtön más a helyzet.
Meg amúgy is nem ajánl az ember egy jó tápot ha van nála jobb. Az lehet, hogy a GHN drágább, de számos boltban megkapod például az APN-t 7500 Ft körül ami olcsóbb a gigánál és 80+ -os. De ezt mintha már írtuk volna.
(#44985) CptMisi: Gigabyte-nál az a 460W nem annyi hanem 400 körül van. Az csak egy névleges érték amit jó ha kibírna 10 perc erejéig. Ilyen a marketing ...
[ Szerkesztve ]
-
Zoulfly
tag
válasz 14adam #44996 üzenetére
A gépem az adatlapomon!A mostani chieftec tápomat szeretném lecserélni!Hosszabb gammázás után eléggé melegszik!Kb. 5-6 éve vettem amikor még nem voltak annyira jellemzők a többmagos rendszerek.Igaz akkor ez eléggé felső kategória volt chieftec fronton!Szeretném megint pár évre letudni a táp kérdést.Lassan vga csere is lesz.
20 körül gondoltam árban! -
Dyno
veterán
válasz Zoulfly #44992 üzenetére
Nagyon gyenge a 12V-os ágon csupán 360W-t tud leadni, emelett drága és nem igazán halk.Helyette egy Corsair VX450 vagy FSP Bluestrom PRO 500W-ossal jobban jársz mindkettő bőven erősebb.
(#44993) 14adam : 430w körül tud
Ha annyit tudna egész jónak számítana, kőkeményen van 3db 12V-os ága áganként max. 18A de összesen közös terhelhetőség maximum 30A@360W.
[ Szerkesztve ]
-
Zoulfly
tag
Sziasztok!
Chieftec GPS-550A /smart series/ tápról mi a véleményetek?
Köszi előre is!
-
Dyno
veterán
válasz Krisinto #44990 üzenetére
3-4 év múlva akkor egy 500-600w-os FSP-t Corsairt,Enermaxot be újíthat
Szerinted ha nagyobb névlegesteljesítmény van írva egy tápra akkor, hosszabb az élettartama?
(#44987) CptMisi: Jó tápok, de a VX550-el jártoka legjobban, az komolyabb CF+quad tuning rendszert is probléma mentesen kiszolgálna.
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
válasz CptMisi #44987 üzenetére
Nem rossz, a hatásfokuk viszont gyengus...Szerintem, ha hosszútávra szeretne tápot, akkor FSP BS Bronze/Pro.Ha számít a a hosszú garancia, akkor Corsair VX450. Ezekkel elmenne a C2D akár két db 5750-el is.
MOD: vagy ha végképp tuti biztosra akar menni,és nem szeretne egy jó pár évig tápot cserélni,és fejlesztené a gépet akkor az általad említett Corsair VX550, bár ebben CWT bél, ez is jó minőségű, bár elmarad a Seasonic-tól.
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz CptMisi #44985 üzenetére
hmm, másik topikban régebben azt olvastam chicony nem rossz, itt azt írták többen is, hogy az
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
Tudjuk, csak majd egyszer lehet, hogy CF-et csinál, vagy simán procit/vga-t/mindkettőt cserél, és akkor most felesleges egy kisebbet venni talán még egy 450w körüli táp szóba jöhet, mondjuk Corsair VX450W vagy Gigabyte SuperB 460W
Chicony Hipro tápok jók? 430/480as elég jó áron van[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
Helló!
Haver gépet újítana, és most mondta nekem, hogy valami Xilence tápot nézett, bár csak átfutott egy webshopot gyorsan, mondtam neki, hogy azt inkáb ne, és a topikban is többen írtátok, hogy nem jó...
Tehát a kérdés az, hogy milyen tápot vegyen? Gép: Core2Duo e6750, Radeon 5750, 2-3vinyó, 4gb ram stb.
Ezt egy jobbfajta 400as táp(szerintem talán még a 350es FSP is) elvinné, de gondolva a jövőre, ő egy kicsit nagyobb tápban gondolkodik.
Tehát 500W körül keres tápot, 20ezer alatt, persze minél olcsóbban, de jót.
Nekem így hirtelen FSP Bluestorm 2/Bronze jutott eszembe, esetleg Corsair VX550, CoolerMaster Silent Pro 500W vagy Real Power M520 ugrott be, amik szóba jöhetnek.
Ti mit ajánlanátok?You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Dyno
veterán
válasz Gyuri27 #44976 üzenetére
Nem mondtam hogy gond lenne vele, nekem is van egy 1,5éve jól működik.
Csak a GHN jobb vétel már manapság, mert jóval magasabb hatásfoka és ezáltal csendesebb is.
APN-nel is ez a helyzet.Ráadásul a giga olcsóbb több mint 3k-val.
Igaz a GHN utóbbi 2hét alatt 2-3K-t drágul APN is 9K a korábbi 7K helyett....thát rendben jogos.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz dízelracer #44972 üzenetére
Vedd máshol. Ill ezekre a tápokra máshol is 2 év gari van.
Dyno:én meg vagyok a superbvel elégedve. Jó gp beles, mint a bsII-m. Ráadásul a giga olcsóbb több mint 3k-val.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Dyno
veterán
válasz Sárpac #44973 üzenetére
Rövidzár védelem, vagy a túlfesz védelem ezért van bennük, van olyan hogy áramszünetkor szét megy egy minőségi táp, de a gépet egyben hagyja...
A másik honnan is indult ez?5970alá kell 1kw, minek kellene alá amikor 450-500W-nál is csak akkor fog többet fogyasztani, ha nagyon magsfeszen jól megrángatja a cpu-t, és ez táp felől mért körülbelüli adat, tehát a tezstek alatt persze többet írnak a hatásfokból származó veszteség miatt.
De amit írtál igaz lehet arra is hogy 700W-t fogyasztó konfig alá veszel 1,2kw.Tehát akár azt is megviselheti egy áramszünet.
Deaz hogy 5V-on ne legyen 7-8V azért pedig felel a korábban leírt védelem, tehát ugye a táp elektronikája, ami ugye a minőségtelen tápokban az első probléma hogy nincs normális stabil vezérlés.
A másikra vissza térve nem lenne túlterhelve az a hx520.80-90%-ban lenne leterhelve, de ennyire is csak akkor ha komolyabb terhelést kap.
Itt van teszt, ahol láthatod a konnektor felőli mért fogyasztás sem éri el a 400W-t, pediga cpu is 4ghz volt a teszt alatt, igaz itt nem prime95+furmarkal teszteltek és mértek fogyasztást, de játékok alatt mért fogyasztásról lenne itt szó, tehát gondolom hogy nem prime95+frumarkal foglalkoztok.Tehát ezért se ajánlottuk neked a hx750-t....(#44974) Krisinto : Giga helyett, GHN-t ajánld, van a giga helyett jobb alternatíva, nem is egy ahogy korában leírtuk, tehát van mit helyette választani nem is egy.
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
válasz dízelracer #44972 üzenetére
Akkor ezek közül valamelyik:
[1]
vagy a kevésbé jó Gigabyte Superb 460(FSP) -
Sárpac
nagyúr
Én egy kicsit butaságnak tartom, hogy áá semmi gond lekapcsol és kész a táp ha túl van terhelve. És mi van a nyugalmi indukcióval?
Ha hírtelen megszüntetjük egy 500W+ betápját a tekercsek felöl amik eddig stabilan adták a feszt hirtelen tételezzük fel 5V helyett 7-8V-al bombázza pl a winyó elektronikáját amit aztán vagy elvisel vagy nem.Nekem úgy szállt el hddm hogy kaptam egy jó kis áramszünetet anno.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
dízelracer
őstag
válasz Gyuri27 #44965 üzenetére
Tápot nem akarok Iponból venni mert amire máshol 3év garancia van, náluk csak 1év.
Amúgy korrektek meg minden vásároltam már ezt azt tőlük és még fogok is de a tápot azt biztosan nem ott fogom megvenni.szerk: a Chicony Hipro 380W táp mennyire gagyi? Mert elég olcsó, viszont van rá 3év gari.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Sárpac #44968 üzenetére
Te úgy gondolod, hogy egy minőségi táp ezt tenné?
Vagy, ha nem így van mi a f..znak szemetelsz itt?És zavarod össze az embereket?(#44969) Krisinto: Ha agylra tenné, akkor valszeg a Hardversecrets tesztén is szétrobbant volna az 550W-os terhelés alatt a vx450.Ennek ellenére nem tette, sőt még a veszeket is tartotta stabilan.
mod: Nevetséges kezd lenni ez a fórum....
Az hogy arra egy pillanatig nem gondoltok, hogy ezeket elrettentő példának csinálják a tesztelők, hogy megmutassák, hogy a minőségtelen tápok a ráírt teljesítmény 12-percél tovább nem tudja tartani, nem hogy hosszabb távon, és azt még nem is szemléltetik, hogy a feszek is mennyire ingadoznak ekkora terhelésnél.
Bár Stol tesztje, jó példa erre, ahol 550-es hkc-ba 350-es a főtrafó és már 230w mellett 9v-t küldött az 5v-os ágon, a 12v-os ágon 10V lá ment a fesz, volt hogy 19v-re felemelkedett....ÉS egy corsair hol csinál ilyet???????vagy a még kcisit jobb minőségű enermax, ezekszerint a videók szerint már az én gépemet a 385w-os enermaxom rég zárlatba kellett volna hogy küldje, de minimum a vinyóimat...
A másik hogy voltak képesek a ph-sok megcsinálni a tesztet a vx450-nel ahol rákötöttek 2db 2900xt, vagy hogy volt képes a cx400 elvinni 3darab 3870-t meg egy quadot....?!Már rég közel 100%-on teljesített, mégse gyulladt ki.......de ha így gondolkodott, minek is nektek rendes táp nem?De járatom is itt a pofám benen van az első hsz.-ben minden csak végig kéne olvasni értelmesen....[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
Nem hiszem,hogy gallyra tenné a gépet,max újraindul,vagy lekapcsol!Mégis csak egy seasonic beles Corsairről van szó. -
Krisinto
őstag
-
Gyuri27
félisten
-
P100
senior tag
válasz dízelracer #44963 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
Krisinto
őstag
-
Dyno
veterán
válasz Sárpac #44957 üzenetére
Most ezt Te komolyan gondolod?????Ez egy Huntkey táp hivatottan az a táp ami az lc power hkc codegen és egyéb szaroknak az alapját adja, Te emg összehasonlítod egy Seasonic beles Corsairral........áhhhh
(#44959) jilian: Nem lesz semmi baja, ha baja lenne akkor nem lenne érdemes minőségi tápokkal foglalkozni, és igen elég lesz, megnézed a tesztekben mért fogyasztási adatokat ott még beszorzol körülbelül 0,8-al a hatásfok miatt és mekapod valóban mennyit fogyasztott a gép és pont.Ha kevés szépen lekapcsol, DE BAJA NEM LESZ!
(#44960) dízelracer: Hosszú garancia idő maitt akkor Corsair CX400, de ha tényleg strapabíró táp kell FSP-350PNF.
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
P4 2.0GHz, 1dvd-író, 1vinyó full integrált az egész. Na ebből halt ki most a 7évet kibírt vargánéféle tápegység. Márka, hatásfok, zajszint másodlagos. Csak a hosszú garanciaidő és a vételár a fontos. Mit ajánlanátok?
-
jilian
addikt
Neeeee!
Tényleg elég lenne???"maximum lehet elfogy a táp és akkor max kikapcsol, de baja nem lesz a gépednek."
EZ tuti???"Ha fesz. emelés nélkül tuningolsz biztos elég lesz."
..hát igen a minimumon a maximumot! híve vagyok!!A Krisinto -ra NEM haragszom, ő is tanult belőle hála neked.
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
Még sokat kell tanulnom ebben a témakörben
-
Dyno
veterán
válasz jilian #44953 üzenetére
Dyno ....hmmmm...
Hátt hmmm, ha hülyeséget írt hüyeséget írt, sajnálom.
AMúgy elég lesz a kártyához a HX520 és mellette fogsz tudni tuningolni is, maximum lehet elfogy a táp és akkor max kikapcsol, de baja nem lesz a gépednek.
Ha fesz. emelés nélkül tuningolsz biztos elég lesz.
De 1000W totálisan fölösleges, van HX620 elég baráti áron iponon 24K-ért, akkor ha kevés lesz a hx520 akkor cserélj a 620-asra.
-
jilian
addikt
válasz Krisinto #44951 üzenetére
Pedig amikor vettem még annóó, azt hittem bőven elég lesz...az az 520...
Most melyikre érdemes akkor beruházni? (soha többé nem akarok venni )
Csak halk legyen, és a kábel le/fel csatolható...
Sajna gondolom akkor a szünetmentesemet is le kell cserélnem, így meg már ugyebárDyno ....hmmmm...
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Krisinto #44951 üzenetére
Ugyan annyit eszik egy 1000w.ossal mint pl egy 300w-os táppal
A gép fogyasztása nem függ a táptól(max pár w amit alapon megeszik)
Légyszíves ne vezesd félre.....
1000W-os tápnak 2-300W-os fogyasztásnál nagyon szar hatásfoka van, ellenben egy 400W-osnak 300W-os terhelésnél, tehát igen fogyaszthat sokat ha nem aggat rá elég fogyasztót.
Azért mielőtt ajánlasz meg ilyesmikre válaszolsz legalább az első hozzászólást olvasd át, minimum ami a hatásfokra vonatkozik.
-
Krisinto
őstag
válasz jilian #44950 üzenetére
A gép fogyasztása nem függ a táptól(max pár w amit alapon megeszik)
Ugyan annyit eszik egy 1000w.ossal mint pl egy 300w-os táppal
# Maximum board power: 294 Watts
# Idle board power: 51 Watts
Szerintem egy HX650 azért hozzá kellene hozzá szerintem,ha tuningolni is akarsz[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Lehet nagy ba''ság amit kérdezek:
-egy 1000 W -os táppal többet fogyaszt a gépem mint pl. egy 600 W-ossal?
-az 520HX-asom elbírna egy 5970-et?[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
na megjött a seasonic x-650 ausztriából, mert magyarországon nem voltak hajlandók hozatni még a nagykerek sem. jó drága volt, de nem érdekel!
Peace is a lie, there is only passion...
-
Krisinto
őstag
Üdv 15-20k körül milyen moduláris tápot ajánlatok(alsó tápos házba)
Lehet használt is(innen az apróról),de akár jó az új is -
Dyno
veterán
válasz D4rkAv3ng3r #44934 üzenetére
Kezdem azt hinni sok fórumos is már csak megszokásból ajánlja a Superb-et.
Ez így iga, és ne finomkodj PH-n is ez megy.....sajnos.
Superb már rohadtul nem állja meg a helyét az APN,GHN meg a CX400 mellett, csak sokakat emgtéveszt a neve hogy Gigabyte azt hiszik ők gyártják miegymás, közbe semmi köze hozz még az atatábla a tápoon is az FSP-től származik csak az FSP logo jelyett rávan feketével írva hogy Gigabyte.
(#44939) Sárpac: nekem ezt dobta.pedig a cx400 is elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
carrot
tag
AC 550R jó lenne alsó tápos házban? Elsősorban a hátsó ventije miatt kérdezem, kábelek ok lenne. Köszi.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz balintka #44905 üzenetére
Miért ragaszkodsz a Gigához? Azt sem Giga gyártja, átcímkézett régebbi FSP modell. Sokkal jobb választás egy FSP 400-60APN, főleg a 80+ -os hatásfok miatt. Persze csatlakozókban már spórolósabb ez az FSP, de átalakító fillérekért kapható hozzá.
Kezdem azt hinni sok fórumos is már csak megszokásból ajánlja a Superb-et. (Nem PH-ra gondolok itt most, hanem konkurens fórumokra.) -
Tigershark
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Még egy kérdés: jelenleg a configom egy egyszerű Asus P5QL Pro / Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz / MSI 7900GTO DDR3/512 / 4GB ram / 2 HDD + az apróságok. Ennek most egy Chieftec GPS-450AA-101A táp adja a kakaót.
Ha ebbe a konfigba csak a grafikus kártyát cserélném le egy radeon 5870-esre, akkor a 450 wattos tápom bírni fogja? Vagy már most meg kell lépnem a táp cserét is?
(Tudom, hogy valószínűleg ez a megoldás cpu limites lesz, de ahogy korábban írtam, nyáron tervezek egy platformváltást core i7-re, amibe már az 5870-es lenne a fix grafikus kártya).
-
balintka
addikt
válasz 14adam #44906 üzenetére
Ez ad le akkora teljesítményt,mint a mostani 450 W chieftec gps 450 aa-m? Már meg vagyok keveredve teljesen, mindenki mást ajánl. azért jobbat szeretnék,mint a mostani tápom. inkább több wattos legyen, mint kevesebb. superb 460-hoz még véleménye van vkinek? egyébként nekem a mostani táp is cicereg.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egy [fsp everest 400w (80 plus)] tápegység megbírkózik az alábbi összeállítással?
lap: gigabyte ga-ma770-ds3
proci: amd x2 5600+
vga: ati hd4870
tuner kártya
audigy hangkártya1db merevlemez,2db optikai meghajtó,4db ventilátor és ezekhez egy gatewatch előlapi venti vezérlő.
Üdv:Viktor
-
Dyno
veterán
-
törölt tag
-
14adam
addikt
Fsp táp tulajok ide.Megnyitottam,mert ez nem jó így,hogy a kodegánynak is van topickja
-
Dyno
veterán
válasz balintka #44905 üzenetére
De értsd már meg hogy semmivel sem erősebb!400W-os FSP-GLN bél van benne, ami már nem éri emg az árát.Ott van az FSP 400GHN na az sokkal jobban megéri és a Csifidnél is erősebb, mert nem a "névlegesteljesítmény" számít.
(#44916) Sárpac : 5870 furmark alatt megeszi a 230W-t,de játékok alatt nem igazán eszik 170-180W-nál többet, cpu-val ugyan ez a helyzet, 200W fölött csak prime95-el fog fogyasztani játékok alatt nem igazán, igaz csomagolásnál fogyaszthat ennyit vagy konvertálásnál/vágásnál, de ott a VGA-t nem terheli.
(#44915) ShellKretor: FSP Everest/Epsilon ugyan azokra a belekre épülnek, csak az Everest moduláris.Viszont a gondok inkább a 700W-os típus felett vannak.És ez hogy 500-as elektronikára épülnek kicsit hülyeség, inkább mondjuk ugy hogy rosszul skálázodik 500-600W fölött az az elektronika, ezalatt azt értem, hogy elektronikailag ennyit lehet belőle kihozi.Erre Didyman szebben válaszolt már korábban az egyik topikba, de most hirtelen fogalmam sincs hol keressem azt a hsz.-t.
CM GX-be Seventeam bél van, ami nem egy nagy durranás a régebbi Extreemekbe voltak ilyen belek:Itt egy teszt róla, hát elég fura hogy 79% os terhelésnél gondok vannak a 3,3V és 5V-os ágakon....a másik meg a 85%-os hatásfok meg kicsit elmarad az igazságtól, talán csak a legideálisabb terhelésnél éri el a 85%-t. (#44886) Krisinto: Ezta tesztet neked is ajánlom figyelmedbe, hogy az a 85% jó kis marketing duma, ami részben igaz, na de a legideálisabb terhelésnél.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv! A CoolerMaster GX sorozatáról mi a vélemény?
Más: A 600-as Everest-ek nem 500-as áramkörre épülnek? Úgy tudom hasonlóképp az Epsilon-okhoz, nem? -
14adam
addikt
válasz Tigershark #44912 üzenetére
650-es táp os bőven sok.Ha túl akarsz méretezni akkor Corsair vx550(cwt beles,nem annyira jó mint az Ac táp) vagy Artic cooling fusion 550 Seasonic bél van benne és baromi halk.
Enermax modu 525 a felsoroltak közül a legjobb
Vagy még ott az Fsp everest 500w(levehető a kábele és minőségi Fsp belső van benne) vagy a Corsair vx 450(a hx 450-ről lelehet venni a kábeleket,erről nem)[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
válasz Tigershark #44912 üzenetére
Szerintem a Corsair HX 650 egy jó választás lenne
Látom moduláris tápot akarsz itt lenne pár:
ENERMAX MODU82+ 525W
FSP Everest 85PLUS 600W
Corsair HX 650
a CF-x et is bírni fogják(szerintem) -
Tigershark
csendes tag
Sziasztok!
Nyárra tervezek egy új gépet összerakni magamnak, melynek főbb paraméterei: core i7 920 / Radeon 5870, 3 db HDD plusz a szokásos cuccok (alaplap, 6GB ram, DVD író, 4db ház venti stb).
Tápegységben 2 egység között vacilálok:
- FSP Everest 700W Active PFC Modular
- Corsair HX650W ModularMiután árban és hatásfokban nincs nagy különbség köztük (~30k, 80+ bronz) ezért kérdezném a hozzáértőket, hogy
1. Jó választás-e "méretben" a két jelölt?
2. Melyiket válasszam és miért (van valamilyen racionális érv, amivel az egyik a másik fölé kerülhet)?
3. Van-e esetleg az adott árkategóriában (vagy olcsóbban) jobb választás? (a modularitás és a hatásfok mindenképpen szempont a választásban)Előre is köszi minden véleményt / javaslatot.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz BigG.(nnnnn) #44910 üzenetére
Azis nagyon jó,igaz nem annyira mint az apn/ghn de a superb 460-nál jobb mert magasabb a hatásfoka és halkabb
-
14adam
addikt
válasz BigG.(nnnnn) #44907 üzenetére
pnf már iszonyat régi,de az élettartalmuk nagyon-nagyon hosszú.Nekem akad ithon egy,és már nem fiatal,kondit se kelett benne még cserélni.A hatásfoka 75% alatt van,tehát ezért nem ajánljuk
-
14adam
addikt
válasz BigG.(nnnnn) #44900 üzenetére
Mindegy melyiket veszed,csak írtad,hogy 7k körül megakarod úszni,azért ajánlottam az apn-t.Ha a ghn belefér az árban és több csati kell akkor azt vedd
balintka: a chifi 308w-t tud,a Giga az meg 348w.A gigán van egy 6pin-es csati 4 sata és 4 molex.A Superbet kezdik felcserélni az Fsp 400ghn vagy apn-re,mert azoknak a hatásfoka magasabb.De megbízható a giga is,csak már kicsit öregecske.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz 14adam #44864 üzenetére
És a Superb 460W jó minőség? Többen írtátok a 400 W-os Corsairt. Azért a mostani 450-es chieftec helyett gyengébbet nem szeretnék, mindenképp erősebb táp kéne. Legyen akkor a Superb 460W? Ezen hány SATA tápacsatlakozó van?
Tehát legyen jobb az uj táp a mostani Chieftec GPS 450 AA-nál.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest