Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tuvics13

csendes tag

Sziasztok, remélem tudtok segíteni nekem is! (igyekszem tömören megfogalmazni az elvárásokat és a kritikáimat)

Jelenlegi (és legnagyobb csalódásom) Samsung Galaxy S Advance volt. Hosszas tépelődés után vettem közel 2-2,5 éve. Sajnos rengeteg problémám van vele, amit kifejtek.

Elvárások:
    - napi szinten 3-4 órát használom zenehallgatásra (tehát nem árt, ha bírja az aksi és viszonylag jól is szól a fülese)
    - mivel munkám során előfordulhat, hogy képet kell készítenem (nem kell 20 megapixeles) nem árt a gyors kamera sem. (itt az első bibim a Samsunggal, frissített rendszere ellenére kifagy a kamera és a fényképező gombokat sem adja be, csak ha újraindítok. Lássuk be, ha gyorsan kell valamit fotózzak, nem fér bele a közel 1 perces restart.
    - közösségi oldalt böngészőn keresztül használom, így nem zabálja szét a memóriát - ellenben a drága samsung ezen típusa szeret önálló életre kelni és kilép - legyen szó cikkírásról, emailről - ez pedig ha adatvesztéssel is jár, akkor karmolni szoktam magam (gyakran előfordul)
    - a telefon gyári hangrögzítője ütközik a kamerával - ha ment az egyik, nem megy a másik - csak restart után.
    - ha a telefonbeszélgetést rögzítem egy adott programmal, a telefon maga dönti el, hogy melyiket veszi fel és melyikből készít 0 kb méretű filet.

Szóval leginkább ezek az elvárásaim felé. Nem kell 2 gb ram, vagy csilli-villi 20x megapixel. No és kicsit félek az LG és az egyéb márkáktól is. Valamiért eddig a SE-kben nem csalódtam.
    Előre is köszönöm a tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák