Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
sziasztok,
meizu m6 vagy redmi 6? képernyőbeli különbség nagyon nem számit, nekem redmi 3s prime van azzal meg vagyok elégedve de nyitott vagyok mert sok jó olvastam az m6ról, és kb 3-4 ezerrel olcsóbban tudnám megvenni.
köszi! -
cs.zs.
veterán
válasz
#66267136 #133296 üzenetére
Szerencsére testközelből ismerem az XA1-et :
[link]Csodaszép karcsú forma, karcálló üveg, fém ház, nagy fényerejű kijelző
Kis akku, nagy fogyasztás a rosszul optimalizált rendszer miatt, ami a 23MP kamera nem túl jó képein is visszaköszön, átlagos kijelzőidő 3-4 óra, nap végére lemerül, mint minden átlagos okostelefon.Redmi Note 4-ben nagyobb az akku (nagyobb a kijelző is) a rendszer kifogástalanul lett optimalizálva, átlagos kijelzőidő 7-8 óra, sima ügy a 2 teljes nap...
[ Módosította: koxx ]
-
-
-
bacskait
tag
A 17 éves lányom szeetné lecserélni a telefonját (2016-os Huawei P9 Lite). Nézte a Huawei P20 Lite-ot, viszont Anyukámnak vettünk egy Xiaomi A1-t. Ezen felbuzdulva megnéztem és az A2 is hasonló áron van, mint a P20 Lite.
Melyiket érdemes inkább megvenni? Fő felhasználás játék (pl.OSM ez valami focicsapat menedzselős), és a szokásos meszendzser és társai. Fényképezéshez is ezt használja.
Ezeken kívül tudtok ajánlani valami alternatívát a 80eFt körüli áron? -
törölt tag
Udv
Uj telefont vennek 50 000 Ft ertekben.
Termeszetesen best buy es kinai kizarva.Elore is koszonom.
-
sagesz93
addikt
válasz
New Bluestar #133289 üzenetére
Erről a típusról nem tudtam, ez kb egy mi a2 noccsal. Számításba veszem, bár ahogy néztem elég ritka nálunk.
-
tozo86
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék 100ezer forint körüli összegért.
Minimum 6"-os legyen (kicsit nagyobb mégjobb), a lehető legjobb kamerával...
Elsősorban új, de használt is szóba jöhet (min. 6 hónap garival).
Mit ajánlotok? -
cs.zs.
veterán
válasz
Frawly #133287 üzenetére
Ezt csak azért írtam, mert szegény sagesz kolléga 14 éves csemetéinek már csak a notch, és semmi egyéb :-)
Elég sajnálatos, hogy ebbe az irányba megyünk el (százezres, sokszázezres rivalizálás), miközben a mai gyerekek nem elhanyagolható része (tollal, papírral) szinte analfabéta. Tényleg tisztelet a kivételnek! -
Frawly
veterán
válasz
cs.zs. #133286 üzenetére
Nem vagyok szerintem öreg, de az én időmben nem voltak még mobilok az iskolásoknál. Vagyis középiskola végén megjelentek a 900 MHz-es butafonok, elérhetőbb áron, volt is 1-2 gyereknek, de a középsuli nem engedett be semmilyen telefont, úgyhogy még annál az 1-2-nél sem volt ott. Bandázni nem voltam, akkor lehet már előkerült, nem mintha butafonon olyan sok érdekes dolgot lehetett volna csinálni, telefonálni, SMS-ezni, meg kígyós játékot játszani. Egyes Nokiákon esetleg csengőhangot szerkeszteni, vagy drágább modelleken méregdrágán WAP-ozni GPRS-szel vagy anélkül, és kifújt a lehetőségek tárháza. Emiatt egyetemen sem volt népszerű, ott már beengedték a butafont, volt is szinte mindenkinek. Nyomkodni is lehetett, csak telefonálni nem volt szabad, meg a lényeg volt, hogy el legyen némítva, ne csörögjön-prüntyögjön. Egyedül vizsgázni, ZH-ra nem volt szabad bevinni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Frawly #133284 üzenetére
(legkisebb gyermekem 8-adikos) Nálunk itt az általános iskolában kategorikusan TILOS mobiltelefont felvinni, és a svédeket kivéve mindenki tartja is ehhez magát. Tényleg jó rendelet, nincsenek balesetek, stb stb stb, a telefonok csak a délutáni bandázásnál kerülnek elő, addig legtöbbjüknek itthon pihen. Persze faluhelyen vagyunk, itt ez könnyű, mindenki 10 perc alatt otthon van a suliból, kibírják telefon nélkül (kivéve a svédek)
-
sagesz93
addikt
Csak az a kérdés, hogy a honor play jobb e mint a poco(kijelző problémák stb), illetve karácsonyig melyik lesz olcsóbb. Ezt tudom nehéz kitalálni, tehát nagyjából versenyzőket keresek a 90-100k +-10k kategóriában, aztán ha van pár ajánlott modell, követni fogom az árakat és nyugodt szívvel veszek az összegyűjtött telefonok közül egyet.
Akkor eddig kb
-mi mix 2(szerintem ez is bejönne nekik, de majd megkérdezem), a snapi835t érdemes még venni ?
-Pocophone
-Honor play
És még várok ebben a kategóriában versenyzőket , ha tudtok. -
cs.zs.
veterán
válasz
#81733120 #133276 üzenetére
Nem kétséges, az Eustock-tól nem nagyon van olcsóbb. Gondolom Telenor is tőlük veszi, aztán a haszonért cserébe bevállal +1 év garit.
Májusban vettem tőlük egy Redmi Note 5A-t, lejáró legkisebb előfizetésre további 1 (azaz EGY) évet aláírva 12.990 Ft volt, 2 év garanciával. Nem hagyhattam ott... :-D
-
sagesz93
addikt
válasz
cs.zs. #133275 üzenetére
Most ami szóba jött : honor play. Ez black fridaykor ha bruttó 100 lenne az még nagyjából belefér. Ahogy néztem már most benne van a fortnite kompatibilitási listában. Bár én mindig féltem a Huawei SOCoktól, gondolom most már sokat fejlődtek? Meg ez a telefon azért is tetszetős mert jár hozzá mindenféle kütyü (fejhallgató, kulacs ,tartó stb tiszta gémer
)
-
törölt tag
válasz
sagesz93 #133272 üzenetére
Akkor Mi A2 Lite (Note 6 Pro) van csak ebben az árkategóriában, ha ennyire fontos a notch.
Egyébként gondolom a PUBG majd menni fog elég jól a Note 6 Pro-n is (nekem az SD430-as SoC-val rendelkező mobilom is egész jól vitte), viszont a Fortnite az nem biztos.Moz: a Mi 9-nél nagyon kíváncsi leszek, hogyan fogják ott megoldani a kávamentesítést, notch nélkül. (persze ha nem lesz majd notch)
-
sagesz93
addikt
Hali
14 éves korosztálynak keresek telefont. A mai divat: Notch alapfeltétel
Sokat játszanak, fortnite, pubg... Erőforrás igényesebb játékok.
A keret miatt kicsit nehezebb a dolog. Pocophone lenne a cél, de az kicsit drága. Alatta lévő versenyző : redmi note 6 pro : ebben kicsit keveslem a hardvert. Nos árban és tudásban is a kettő között keresnénk Notchos telefont. Ötlet? (Ár max bruttó 90k ha itthonról van, kb 65k ha kintről, 2db kell) -
Ádám16
addikt
-
Cicero
őstag
válasz
Ádám16 #133262 üzenetére
Az a baj, hogy már nagyon lassú, a messenger app minden második nyitásra kifagy és a beépített appokra is iszonyatos időket kell várni. Jócskán elmúlt felette az időt.
Megjegyzem tisztában vagyok vele, hogy pl. a P20 Lite nem fogja bírni 6 évig, nem is tervezem addig használni. Ez az iPhone is csak azért húzta eddig, mert egyrészről igénytelen vagyok a telefonokkal kapcsolatban, mint ahogy azt az előző hszből kiolvashatod, másrészről egyetemistaként volt más gondom is, mint telefont venni.Mindenféle flamewar nélkül azt azért megjegyezném, hogy nem tudom ki az az idióta, aki 1000 dollárért képes telefont venni - ergo az almás márka kilőve. -
-
Ájvé
veterán
Hát azért nem egészen így van, eustock hivatalos wayteq garanciát ad, amúgy erős magyar vonatkozású vállalkozás, áfa miatt szlovák. Persze én nem foglak meggátolni benne hogy ott vásárolj, te döntésed.
Cicero:
Leírtakat bármilyen okostelefon tudja gyakorlatilag.
P20 Lite nem rossz készülék. Ha viszont fontos a hosszú támogatás akkor inkább Mi A2 Liteot ajánlanám.
Olyan kis okostelefon már nincs mint az iphone 4, vagyis normális biztosan. -
Cicero
őstag
Sziasztok!
80-100k HUF között keresek új, kártyafüggetlen telefont, hosszú távra (egy iPhone 4-et váltana. Igen, a 6 éves modellt)
Legfőképp facebook messengerre hasznánám, utána jönne csak a telefon illetve az internet része. Fényképzeni tudjon és legyen rajta időjárás app és térkép.
Ki is néztem a Huawei P20 Lite-ot, kicsit palacsinta lenne az iPhone 4 mérete után, de tetszik, hogy két simes.Ti mit ajánlotok? A P20 Lite mennyire jó vétel?
-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Miért van az például egyes Samsung telefonoknál, hogy Exynos chipsetet kapnak az EMEA-terület országai, viszont Qualcomm-ot csak az Egyesült Államok és Kína?
Nem tudom, hogy más gyártónál is előfordul-e ilyen megkülönböztetés, de érdekelne az oka.
-
New Bluestar
tag
válasz
estikornel #133241 üzenetére
Kimovil.com - on lehet keresni sokféle szűrővel.
-
Ájvé
veterán
Ez is megbízható bolt ha 128-as kell.
Moz:
87 vélemény az gyakorlatilag nulla, másrészt Szlovák cég, ha problémád van sokkal nehezebb lesz érdeket érvényesíteni, vagy te tudsz szlovákul? -
Ájvé
veterán
válasz
"Nem csak 75-öt"
Ne viccelj már, azt se tudtam hogy ennyit lehet egyszerre. Ennyi adatot úgy se lehet összevetni, másrészt nem is minden játszik nálunk. Harmadrészt ezek csak adatok, magában semmit nem érnek. Ki kell szűrni a lehetséges jelölteket és azokról infókat összeszedni (tesztek stb.).
Annak semmi értelme hogy ezer készülék adatait nézed ömlesztve egy oldalon.
Árat írj, milyen elvárásaid vannak és az alapján már többen tudnak majd ajánlani, ezek után tudsz nézni.Roaming:
Nem írtál hülyeséget, csak pontatlan volt az állítás és fontosnak éreztem ezt leírni.Moz:
Nem hülyeség a gyártói (pontosabban hivatalos forgalmazói) garancia az egyes boltoknál, persze nem mindegyik ad ilyet, de jó néhány igen. Mióta globálisan megjelent a Xiaomi vagyis partnereken keresztül értékesít európában is, azóta ez nem hülyeség. Itt például szerintem hihető a gyári garancia, 1 évet is ír ami igaz. -
-
net91
senior tag
válasz
-
natë
nagyúr
Halló Urak, nem nagyon látok más hasonló topikot, szóval bocs, ha rossz helyen teszem fel a kérdést :
Mi 8-at szeretnék vásárolni (újra) a jövő héten. Sajnos hivatalos helyeken hiánycikk, így másol kell megvegyem. Több webshop hivatalos gyártói garanciát ír (biztosan kamu), így igazából nem nagyon tudok dönteni honnan vegyem. Mivel webshopos garanciával venném (ugye Wayteq-es nem elérhető), a kedvezőbb árat ajánló hely lenne a befutó. Ezt néztem ki. Jó lehet?
-
angyall
tag
válasz
cs.zs. #133242 üzenetére
Igen, most néztem, pl. a Mate 10 Pro-t, de durva, hogy Telenornál 4000 Ft-os előfizuval 110ezer alatt van az ára, Vodánál, ami kéne, ott meg 180 ezer felett... Valóban ennyi a különbség a szolgáltatók ajánlatai között? Még ha nem is független? Nem semmi... Jó lenne ez a P10 is, de most olyasmit keresek, ami notch-os, valahogy ezek most tetszenek...
De a Mate 10 is jó lenne, kb. olyan vékony a káva, mint az S8-omon. Csak ez már unalmas
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Árkategória 200-230ezer. Az alábbi három telefon közül melyikre tennétek a tippet:
1, Huawei Mate 20, előnye a plusz óra (még ma)
2, Huawei P20 Pro, némileg olcsóbb a Mate 20-nál, picit gyengébb procival, de több Ram-mal.
3, Iphon 8 plusz, egy teljesen más világ.
Viszont a játék nem tényező, ezért lehet jobban járnám ha egy árkategóriával lentebb keresgélném, pl
Huawei P20
Huawei Mate10 Pro
vagy .....?
Kösz a véleményt előre is. -
cs.zs.
veterán
válasz
angyall #133239 üzenetére
Érdemes a szolgáltatóknál is szétnézni. Lépj fel, töltsd le az árlistákat! A Telenor és a Telekom már elég régóta kártyafüggetlen, dual-sim telefonokat (is) árul, meglehetősen baráti áron,feltöltőkártyás verzióban is. Augusztusban a Telekomnál 56000 Ft-ért független, D-S Honor 8-at vettem...
-
estikornel
tag
Pár napja kérdezősködtem telefon ügyben, azonban nem szeretnék minden egyes gondolatbeli változás miatt új kérdést feltenni. Olyan oldalt keresek ahol adatbázis szerűen vannak telefonok, hasonlóan mint a gsmarena, viszont nem csak 75-öt tud mutatni egyszerre, hanem az összeset. Szűrőkkel és specifikációk alapján szeretnék keresni, mert nekem ez a telefon választás akkor szülés lesz mint egy hármasikrek világrahozatala...
Találtam magam párat de az összes szponzorált szar és nem lehet rajta kiigazodni.
-
Ájvé
veterán
-
angyall
tag
100-110 ezer Ft között melyik telefont ajánlanátok, amelyiknek jó a kamerája? Annyi féle telefon van, illetve ebből adódóan annyi vélemény is, hogy nehéz dönteni, melyik lenne a jó választás. Köszi!
-
Ájvé
veterán
válasz
#81733120 #133237 üzenetére
Hát azért nem teljesen, Oneplus 6 közel stock Androidot használ, MIUI viszont erősen át van szabva (kinek előny kinek hátrány mindkettő). Kamera szerintem OP6-ban jobb, de ezen biztos lehet vitázni.
Az hogy összehasonlítóban nagyon hasonló a specifikáció, nem jelenti azt hogy szinte ugyan olyan, sok apró (mi az hogy apró, UI nagyon különbözik) részletben eltérnek. Én OP6-ot venném, mivel szerintem jobb a kamera és gyorsabban megkapja a frissítéseket (Xiaomi esetén a főverzió frissítés nem olyan gyors sőt el tud maradni egy idő után, MIUI támogatás mondjuk töretlen).
Mi 8-on jack sincs, mondjuk ezzel együtt lehet élni, én is túléltem a hiányát. -
apple87
senior tag
Sziasztok!
A oneplus6 jobb mint a xiaomi mi 8 ?
-
törölt tag
válasz
korcsillio #133230 üzenetére
Nem rossz mobil a Mate 20 Lite se, mintaképeket itt találsz.
-
juuzer
addikt
válasz
TheBikerider #133232 üzenetére
+1
(Bár nekem mondjuk nincs velük sok bajom, szerezem is őket
)
-
válasz
gtx560unlock #133223 üzenetére
Nem szeretem a Huawei-t úgy általában,de azt kell mondjam,összességében jobb a Mate10pro. Én azt venném a helyedben. Nekem volt mindkettő,tapasztalatból mondom.
-
A gyártó 2x Hybrid Zoom néven is illeti a specifikációban, nem véletlenül, érdekes lenne ezt ráhúzni egy csak szoftveres megoldásra, ha csak az lenne.
Optikai zoom sehol sem kerül szóba, azért is hybrid és úgy veszteségmentes, sokkal több egy sima szoftveres digitális zoom módtól.
Mindegy, a lényeg, hogy elég jó minőségű a 2x zoom és nem értem, miért nem tudja minden gyártó készüléke ott, ahol adott a két hátlapi modul. (A Nokia 8-am nem tudta például.) -
Ájvé
veterán
Pont ezért működik (jól) csak 12 Mpixelen mivel így tud a legjobban összedolgozni a két kamera, ez szoftveres megoldás írják is az általad linkelt tesztben:
"With a 2x zoom factor, detail preservation is not quite as good as on devices using optical zoom"
Ettől nem veszít az értékéből, én csak fel akartam hívni a figyelmet hogy pontosak legyünk, ettől még ugyan úgy jó megoldás és kiváló a kamerája.
Igen én azt írtam nincs veszteség mentes zoom, ez a hardveres zoomnál jellemző, de itt két kamerával megoldották szoftveresen 2x veszteség mentest, ebben igazad van. -
2x lossless zoom [link] , [link], [link] de rengeteg tesztet lehetne még belinkelni, ahol leírják, a részletes tesztben azt is, hogy a gyártó is így specifikálja.
Nem véletlen, hogy csak 12 MP felbontásnál adott a veszteségmentes zoom, holott 20 MP-es modul is van a 12 MP-es mellett.
Amellett használtam is a funkciót, gyakorlati tapasztalatom is van bőven. -
válasz
Szia,
Szerintem a Mate 10 Pro-nak több előnye van, pláne akkor, ha hosszabb távra tervezel, gondolok itt: alapban adott dupla tár (64 kontra 128 GB), több RAM (4 kontra 6 GB), a két hátlapi kamera modul adta extrákra (veszteségmentes zoom, jobb portré és társai mód, külön monokróm...stb.), van infra, sztereó előlapi hang, jobb antennázás és térerő, alapban dual 4G és dual VoLTE, gyorsabb 4G+ modul (Cat16 kontra Cat18), nagyobb kapacitású akkumulátor és jobb akkumulátoros üzemidő, jobb és gyorsabb ujjlenyomat-olvasó, szuper töltési mód, jobb asztali mód, minőségibb anyaghasználat, illetve mellette szól még a gördülékenyebb rendszer, valamint eleve 8-as Androiddal jött ki és 9-est is hamarabb kap, meg tovább és jobban is lesz támogatva, mert benne van az Android Enterprise programban, a Samsung viszont nincs.
Ja, és a Huawei gyárilag ad a telefonon korrekt fóliát és mellé gyári tokot.
Az S8 is jobb persze néhány dologban, ilyen például a kijelző felbontása, az egy fokkal jobb IP védelem, az újabb verziós bluetooth és a részletesebb AOD, valamint a videózásban jobb kamera és a több érzékelő, illetve a vezeték nélküli töltési lehetőség.
Sokáig volt Mate 10 Pro-m, nagyon szerettem, remek készülék, annyira, hogy még S9+-ra sem cseréltem le, hanem csak a Note9-re végül, egyedül az tudott meggyőzni, hogy képes méltó utódja lenni. -
oliwwer
aktív tag
válasz
Szia!
Ugyanezen vaciláltam, és én nagyon örülök, hogy a mate 10 pro-t vettem. A Samsung mellett a szép kijelző szólt, de MM-ben megnéztem (vásárlás előtt), és ennek is amoled kijelzője van, gyönyörű. Gyors mint a villám, az ujjlenyomat olvasó is király. Mindenképpen nagyon ajánlom. Videó felvételben jobb a samu, de még így is nagyon szép videót csinál a mate. Képeket szerintem szebbet csinál a Mate 10 pro.
Olvasgass utána, nézz teszteket. Én ugyanezt a kérdést tettem fel itt pár hete, hónapja, akkor is a Mate 10 pro-t ajánlották, piszok jó telefon.
-
gtx560unlock
csendes tag
Sziasztok!
2 telefonon gondolkozom nem tudom melyiket vegyem pro kontra érveket tudtok mondani?
samsung galaxy s8 , huawei mate 10 pro
-
Ájvé
veterán
válasz
ZephX #133218 üzenetére
Volt mallnál barátnak garanciális ügyintézése, vagyis én intézem mivel én ajánlottam onnan egy készüléket. Házhoz jött a futár a készülékért (másodjára mivel elsőre nem sikerült összehozni) és úgy vitte el. Javítani nem tudták ezért felajánlották hogy levásárolhatjuk, de nem találtunk megfelelő készüléket ezért visszakértük a pénzt amit szó nélkül néhány napon belül vissza is utaltak (30 napjuk lett volna rá egyébként). Úgyhogy rosszat nem tudok mondani róluk, de te tudod megbízol-e bennük, van némi rizikó faktor az nem kétséges.
-
törölt tag
válasz
demike93 #133217 üzenetére
Nekem Y7 Prime-om van, nagyon szeretem, nekem bevált. A Huawei Y szériás mobilok topikja fórumtémába megtalálhatsz néhány tesztképet, meg leírtam oda a véleményem is.
P Smart mellett szól a kicsivel jobb Soc - és ha játszol, akkor a GPU Turbo -, FHD+ felbontás.
Az Y7 Prime előnye a nagy kijelző, bár ez lehet valakit zavar.Egyébként a HD+ felbontás engem nem zavar, teljesen szép képet ad.
-
ZephX
senior tag
Szerintetek egy Asus ZenFone Max Pro (M1) 69 000 Ft-ért megérheti a MALL-ról egy Note 5-el szemben? Igazából a plusz az NFC megléte.
-
törölt tag
válasz
korcsillio #133186 üzenetére
Akkor szerintem Pixel 1, ha nem probléma, hogy nem mai kiadás. A Pixelek nagyon jó képeket csinálnak, egy szenzorral is.
-
t1
veterán
Sziasztok. 100k +-10k körül melyik a legjobb kamerával rendelkező mobil ezen az árszinten?
-
Bass
addikt
Sziasztok
Le szeretném cserélni a Honor 8-m ami ugyan hibátlanul megy 18 hónapja és most kapott gariba új akkut,hátlapot,De még is kellene valami új ami kamerába legalább ezt tudja,4/64-s és 100-120e ft max (ha olcsóbb az se baj😁 ) Nézegettem a Mate 20 liteot,Honor playt vagy 8x-t is de nem tudom a kamera funkciói vannak e ilyen jók,de jöhet bármi ami hozza ennyiért ezt a szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest