Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyifej
tag
Huawei P20 miért drágább a Honor 10-nél? GSMArena-n az egyetlen dolog amit olvasok róla és a P20 mellett szól ez a mondat: Android 8.1 (Oreo), upgradable to Android 9.0 (Pie). De minden másba gyengébbnek tűnik.
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Imree970 #135394 üzenetére
Sajnos nincs tapasztalatom egyik készülékkel sem, de a TechReviw-ok alapján korrekt készülékek.
Én valószínűleg a Mate 10 lite-ot választanám (a mi a2 lite-tal szemben), mert bár régebbi, jobb a kamerája, az OS UI számomra megfelelőbb lenne, és a teljesítménye is nagyobb (elvileg) -
Imree970
csendes tag
-
Proky22
csendes tag
válasz
grizlisandor #135342 üzenetére
Hali.
Megkérdezted hol van a gari intézése? -
Imree970
csendes tag
Sziasztok, szeretnék venni magamnak egy új telefont ami nagyban meghaladja a mostani Samsung galaxy j3 (2016) teljesítményét.
-Árban 200 euróig gondoltam, de ha nagyon megéri a felár lehet 260 eu-ig.
-Op. rendszer Android,
-Képernyő méret : 5,5-6,2"
-Hosszútávra szeretném (min 2 év gond nélkül)
-Új és kártyafüggetlen
-Amire használnám: játékra, videó nézésre és fényképezésre (akár rossz fényviszonyok melett is elfogadhatóan) és jó lenne ha egy napot kibirna töltés nélkül aktív használat melett is.
-4 GB Ram 64 GB Rom, de SD kártyára legyen helyAhogy én körbe néztem Samsung A7 2018; Nokia 7 plus; Xiaomi Note 5 plus,xiaomi mi a2 lite, ASUS ZenFone Max Pro M1 és a Huawei P20 lite (67600 Ft Black Fridayen belül)...
Előre is köszönöm a választ! -
válasz
rmbmacko #135375 üzenetére
Szia,
SoC tekintetében egy évvel régebbi ugyan a P20 Pro, de több tekintetben is jobb a Mate 20-nál, például +2 GB RAM, jobb IP védelem, van OIS és még néhány apróság.
Vannak persze előnyei a másikkal szemben a Mate 20-nak is, újabb verziós bluetooth, gyorsabb wifi és 4G+ modul és még néhány dolog, ezért mérlegelni kell.
Szerintem a több RAM sokat számít, pláne fog majd a későbbiekben, ezért én a P20 Pro mellett döntenék, a Mate 20 előnyei nem annyira kihasználhatók és fontosak. -
spileraaa
senior tag
ez a kimovil összehasonlító oldal menyire pontos?
pl a kamera tekinteteben a bv9500 es az armor 3 közt van ennyi különbség?
-
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Apámnak keresnék telefont.nem is tudom,hogy kezdjem,elég fafejű,ami fontos lenne első körben az a méret,hogy minél kisebb kijelző mellé minél erősebb hardware társuljon...ritkán vesz telefont,de olyankor inkább áldoz arra,hogy 2-3 évig telefon legyen.az ismerősi körömben csak nagy csúcstelefonok vannak s8+ s9+ nem tudom mennyivel kisebb a sima változat.
IOS kizárva,ha jól emlékszem most egy samsung s4-s5-t!? használ, árban 200ezerig felmehetne.az a baj a huawei és xiaomi és társai mai feltörekvő márka modelljeit nem ismerem,de lehet jobban járna az öreg maradna a régi nagy neveknél,természetesen ha van valami verhetetlen ajánlat a kis nevek közül,meghallgatom.
Jaa,csak telefonálásra kell,még írni is utál...
De azért legyen jó kamerája meg gyorsan tudjon böngészni,ha mégis nekiállna. -
válasz
Viktor0610 #135380 üzenetére
és nem igazán kapható nálunk
legalábbis én nem találtamaz MA hírben ultra pixel 3-at írnak
-
-
tomiee85
senior tag
válasz
Viktor0610 #135378 üzenetére
Elvileg ez ugyan az a kamera.
-
tomiee85
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segitséget!
-
rmbmacko
újonc
Sziasztok!
180 ezer Ft körül szeretnék új telefont venni. Fontos számomra a kamera, internetezés, zenehallatás, akkumulátoridő és a super charge. A Huawei P20 Pro és a Mate 20 a legnagyobb esélyes. A Mate 20 nál a dizájn sokkal jobban tetszik, viszont a kamerák papiron gyengébbnek tűnnek. Ebben a kategóriában találtam még a Oneplus 6T-t, de a kamera talán a leggyengébb pontja, mellesleg gyártóról sem hallottam még eddig.
-
tomiee85
senior tag
válasz
Sgr_A #135369 üzenetére
G4 annyira kritikusan rossz üzemidőben, hogy lehet hogy bármi amit jelenleg kapok jobb nála
Inkább egy jobb kamera mint a G4 ami a legfontosabb szempont lenne.
Inkább akkor a kamera legyen a fő szempont, a legolcsóbb G4-nél jobb kamerás ajánlatot keresem. A hardver egyáltalán nem fontos, középkategória is bőven elég.
-
-
válasz
TunerJoe #135362 üzenetére
Vannak más előnyök is a Note9 javára hardveresen és szoftveresen is.
A Note9 alapban 128/6 GB, az S9+ csak 64/6 GB.
A Note9-ben 4000 mAh kapacitású akkumulátor van, az S9+-ban csak 3500 mAh-s.
A Note9 kamerája tud olyan funkciót, amit az S9+-é nem.
Ujjlenyomat-olvasóban és még néhány dologban is jobb a Note9.
Az S9 pláne hátrányban van (csak 4 GB a RAM például, meg egy hátlapi kamera modul) még az S9+-hoz képest is, a Note9-hez meg fokozottan. -
-
allein
addikt
válasz
TunerJoe #135358 üzenetére
XS Max-ról vàltanèk picit
èppen nèztem és februàrban jelenik meg az új S10, szerintem is vàrok.
Szerk: egyetlen egy negatívum amit fel tudok hozni, nagyon rossz az earpiece mikrofon, olyan szinten szar, hogy a cèges i6-omhoz kèpest, èg és föld a különbség. Pedig ez màr a màsodik kèszülèk, az elsőt visszavittem és kaptam egy újat helyette, hiba ugyanúgy fennàll. Nagyon bosszant, èppen apple angol fórumon olvasom, hogy sok ilyen eset van.
XS Maxról mindegy, hogy èn hívok vagy engem hívnak, olyan a beszèd minősége mintha pincèből beszèlnék.
Úgy kell elképzelni mint egy règi magnó vs cd lejàtszó, ugyanaz a dal megy, de nagyon eltér a minőség.
QURVA dràga, nem èrte meg a pènzèt. Ettől függetlenül, azon kívül amit leírtam, minden màs téren nagyon elégedett vagyok.
-
TunerJoe
senior tag
válasz
allein #135354 üzenetére
A Mate 20 Pro/P20 Pro jól sikerült, a 1+6T is jó. A Mi Mix 2S most elég olcsón beszerezhető, és nagyon korrekt készülék, a Mi Mix 3 már nem annyira. A Pixeleket most eléggé elcseszték és nagyon magasra lőtték be az árakat, kb 10-15%-kal olcsóbban még OK lenne, de így sajnos nem az. Csúcs Samsungot most ne vegyél, 2 hónap és itt a Galaxy S10 (vagy SX maybe?), ami elvileg nagyon adni fogja. Ha olcsóbban akarod megkapni a csúcsot, akkor csak így felsorolásszerűen: Mi8, Honor 10, Nokia 8 Scirocco, 1+6.
Hirtelen ennyi.
Amúgy ha szabad kérdeznem, milyen almáról váltasz? -
-
allein
addikt
Sziasztok. Gondolkodom egy időszakra a vàltàson, almàról vàltanèk. Mit ajànlotok a csúcs modellek közül?
Szerk: búèk mindenkinek. Volt règen Samsung Galaxy S1, Note 2 ès Note 3.
-
törölt tag
bocsi...
-
TunerJoe
senior tag
válasz
artid #135343 üzenetére
Sajnos 32GB már rég kevés. A mostani Androidok legalább 8-10 GB-ot foglalnak, ne adj isten ha még pimpelve is van akkor 12-14, ha jön rá software update az egy éven belül még 500MB (jobb esetben), tehát ott tartunk, hogy olyan 16GB használható, amit valószínűleg már nem kell ecsetelnem, hogy semmire nem elég. Főleg, ha a felhasználás, ahogy írtad, fotózás lenne leginkább, így nem lehet nagyon mit kezdeni vele. Androidnál 2018/9-ban/-ben 64GB MINIMUM!
De hogy valami konkrétumot is mondjak:
Xiaomi Mi A1 egész jónak tűnik, és még legalább két évig fog kapni szoftverfrissítéseket (Android One).
Illetve előttem is írták, Nokia 6.1, 64 gigás, szintén Android One-nal, egész jó áron. -
spileraaa
senior tag
ez minden strapa telefonra érvényes? vagy van olyan ahol van Szoftveres támogatás?
"7 (mostmar 8) hsz par nap alatt. Hat az ulefone nem nagyon izgatta fel a kozosseget.
Ertheto. Maga a telo meg jo is lenne. A P60 sem szarral gurigazik, de az hogy megveszed aztan az marad amig ki nem vagod a kukába...
Szoftveres tamogatas nulla...
Tenyleg nem erdemes megvenni ezeket a dzsunka telefonokat. Barmilyen jol is nez ki." -
BenHans
addikt
válasz
artid #135343 üzenetére
Szia,
Nokia 6.1 jó lehet. Fehér színben 60k edigitalban a 3/32GB-os.
Mivel írtad a fotózást, ezért megjegyezném, hogy egész rendben van nappal a Nokia teljesítménye, de ha értékelhetőbb képekre vágynátok rossz fényviszonyok között, akkor lehet inkább meg kellene békélni a nagyobb mérettel, pl Xiaomi Mi A2 4/64GB vagy Redmi Note 6 Pro 4/64GB.
A Xiaomikat is megtalálod nőiesebb színekben (rózsaszín, világoskék, arany) ha eustocknál, turbadonál vagy smartshopnál körülnézel. Plusz ugye a ram és a tárhely is több. -
batai15
félisten
válasz
grizlisandor #135342 üzenetére
Akkor zsebbe kell nyúlni.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Feleségemnek kellene telefon az alábbi kritériumokkal:
- webes böngészés
- fotózás (jó kamera)
- max 5.5 coll-os kijelző
- szép kijelző
- 32 GB tárhely
- új
- árban 70K a maxTudnátok valamit ajánlani?
Köszönöm.
-
-
-
matyifej
tag
Ezt valaki tudja értelmezni, hogy miért és hogyan?
Írtam nekik emailt, de hátha volt már velük kapcsolatotok.Jótállást kiemeltem sárgával:
-
batai15
félisten
válasz
360xbox360 #135336 üzenetére
A több mindig jobb.
Főleg ha hosszú távú használat a cél. -
360xbox360
tag
Xiaomi Note 5-nél ér 15ezerrel tobbet a +1giga RAM? (Olcsobban tudnek szerezni 3gigas verziot; messenger, insta, maps felhasznalasra)
-
maczera
aktív tag
válasz
grizlisandor #135331 üzenetére
Megkaphatod 2 éves garanciával is a Turbado-nál .
-
szzo82
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tudja Valaki, hogy a HONOR 7A DS 32 GB a Telekom kínálatában a 3GB-os vagy a 2GB-os verzió?
Köszi.
Z
-
batai15
félisten
válasz
grizlisandor #135331 üzenetére
Akkor huawei honor stb.
-
grizlisandor
veterán
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Pár éve használok már egy LG G4-et és a cseréjén gondolkodtam el, mert az akkus üzemidő minimális és a kamera terén is jobbra vágyom. Viszont maga a rendszer sebessége tökéletesen elég, nem játszom rajta.
- Árkategória. Nem szeretnék sokat rákölteni, a legolcsóbb nekem megfelelő ajánlatot keresem
- Használt vagy új? Akár használt is.
- Hol vennéd meg? Mindegy.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Pár évre tervezek mint a G4-el.
- Mire használnád? Csak fotózás és közösségi oldalak.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Az 5.5colos G4 megfelelő méretű, sokkal nagyobbat nem szeretnék.
Előre is köszönöm a segitséget.
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Egy ismerősöm a Galaxy A8, és A Honor Play közül választana, melyiket ajánlanátok inkább,ha a fotózás, és az üzemidő, (előny a jack, de nem feltétel) a legfontosabb, vagy esetleg hasonló árban +-10k tudtok jobbat mondani akkor ne tartsátok vissza , csak hazai beszerzés játszik .Köszönöm.
-
batai15
félisten
válasz
deakandras #135321 üzenetére
Ha az ár másodlagos,akkor huawei honor samsung vonalon nézelődj.
P20, honor 10, s8 ilyen 120 130 körül meg vannak.
Kamerába nem rosszak. S8 esetén dual sim nem tudom menyire üti a magyar garanciát. -
deakandras
csendes tag
Sziasztok! Feleségemnek lett időszerű a készülékcsere.
- középkategória (az ár másodlagos)
- új, magyar garanciával
- kártyafüggetlen, dual SIM
- hosszú távra
- fotózásra
- Android/iOS
- ne legyen túl nagy (a méret másodlagos)Elsődlegesen fotózásra kellene, a családi élmények, spontán események megörökítésére. Fontos, hogy esti beltéri környezetben is használható képet lehessen vele készíteni.
-
atti1848
senior tag
válasz
Viktor0610 #135317 üzenetére
Na ezt nem néztem.
Pedig mikor a kezemben volt, akkor nem tűnt fel a súlya, csak a mérete. Na még egyszer megfogdosom a p20 lite-t és a mate 20 lite -t is.
-
batai15
félisten
válasz
grizlisandor #135318 üzenetére
Evidens a meg vagy elégedve a oneplus sal, azt a vonalat kell tovább vinni.6 150 körül szerezhető.
100 körül ha normális kamerát teljesítményt akarsz, honor 10 poco f1, mi8. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #134240 üzenetére
Sziasztok!
(#134240) számú hsz-emre(katt) nem kaptam ajánlást, így újra próbálkozom.
3 év után az O+O telefonom aksija az utolsókat rúgja. A gyenge kameráján kívül teljesen jó telefon a közösségi támogatásnak hála.
- Árkategória. ~100k (max. 150k)
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Szolgáltatónál sok kedvezményre nem vagyok jogosult, így bárhol.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 év után cserélném, mint az O+O-t.
- Mire használnád? Telefonálás, FB, youtube/twitch nézés, ha le akarok fotózni valamit, jó minőségben tudjam megörökíteni.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Csak az Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Maradjunk az O+O méret körül. -
-
atti1848
senior tag
Köszönöm a válaszokat. A Mate 20 lite-nál csak a mérettől félek egy kicsit, de reménykedek benne, hogy megszokom.
Az A8 nekem kicsit nehéz volt és elég sokszor nem akarta bevenni az ujjlenyomatomat, meg így utólag volt a kezemben p20 lite és mate 20 lite is és jobban tetszenek.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Volt egy Samsung A8 2018-s készülékem, amit eladtam. Most szeretnék venni egy másikat. A Huawei P20 lite és Mate 20 lite -n gondolkodom. Melyiket lenne érdemesebb megvenni, akár használtan is ( persze új vagy újszerű) ? Fontos lenne a fényképező, telefonálás, internetezés és a Waze, nem játszanék rajta.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
matyifej
tag
Sziasztok. Telefon vásárlásba gondolkodom. 100-120 a költségvetés. Xioami Mi 8 illetve a Honor 10 van képben egyelőre. MIUI op rendszerről keveset tudok. Appok kínálatában hogy áll itt a helyzet? Előre is köszi
-
Proky22
csendes tag
válasz
TunerJoe #135303 üzenetére
A jack az nem érdekes. Most voltam a MiStore-ba hát a Poco fogásra nem tetszik (főleg h rögtön a kamera alatt van az ujjlenyomat olvasó) Hát a mi8 jobban tetszett de így most közbe jött a mi8 Lite is vhogy jobban tetszett, de az persze jóval gyengébb. Hát még nézek Huawei-eket mert jelenleg is az van (p8 Lite) szeretem az emui-t ez a miui elég fura, de biztos megszokható
-
ghiottone
nagyúr
válasz
spileraaa #135304 üzenetére
Még júniusban 349-ért vettem, aztán szeptemberben 279-ért. Ennyiben jók a Motok, hogy bár magas a kezdőár, de utána pár hónappal már egész jó árcsökkentések vannak rá. Itt pedig egy anno 800 euró kezdőáras telefonról van szó (annyit szerintem egy teló se ér, max a felét).
-
TunerJoe
senior tag
-
Proky22
csendes tag
Sziasztok. Telefont szeretnék venni.
Újat itthoni garisat (nem külföldről rendelni).
Max 150e. Néha fotó, kis videó (de nem profin), sok internet, min hajnaltól késő estig bírja.
Ezeket néztem (olvastam) :
Xiaomi Pocofone F1, Honor 10, Xiaomi mi8, de biztos van még ami jó (persze a "szerelmem" a Huawei mate20 pro lenne csak hát cseppet drága). Samsung is jöhet, de ezek ár/érték arányban jobbak.
Válaszotok előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest