Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
knorbi90
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni mert kezdek elveszni már az "olcsó" mobiltelefonok között.
Szóval szeretnék venni egy telefont kb. 30-40 ezer ft körül, ami nem problémás. Értem ez alatt azt hogy nem fagy le naponta, illetve nem lassul túlságosan. Amire használva lenne az Facebook, gmail, esetleg némi böngészés.
Néztem már Alcatel-től Motorolán át Xiaomi-ig mindent de nem sokra jutottam. Véleményetekre lennék kíváncsi.
Köszi!
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Szüleim szeretnének új telefont venni, a Galaxy J4 plus-t nézték a Telekomnál. Használ/használt már valaki ilyet? Ahogy néztem a tesztetek ez valami indiai piacra szánt modell, nem túl nagy teljesítménnyel. Kérdés, napi szinten mennyire lehet használható... -
danika0670
tag
Sziasztok!
Szeretnék énis kérdést feltenni, mert tanácstalan vagyok teljesen és több szem többet lát.
Nos újra eljött az idő hogy visszaváltsak komolyabb készülékre, mert ami most van csak ideiglenes darab (sajnos az előtte lévő tönkrement és a társát visszaszolgáltattam a volt munkahelyemnek). Egy Xiaomi Redmi 4X-et kéne leváltanom.
A kiszemeltek.
Iphone XS, Iphone XR, Samsung Galaxy S9+
Az XS-t talán kivehetem a rostából, mivel csak a kamera miatt nem venném meg azt a telefont úgyhogy inkább a két utolsóra esne a választásom. (Igen tudom kijelzőben és külső anyaghasználatban is van különbség).
Imádom az iOS rendszert de az Androiddal sincs semmi gondom mivel most több mint 1 éve újra használom, csak ez a telefon gyengének bizonyul sokszor munka közben.
Elrettentésnek olvastam sok helyen, hogy a Samsungok nem mindig bizonyulnak túl megbízhatónak. Most ez vagy igaz vagy nem....ezt az tudja megmondani aki tényleg használja a telefont, de mindenesetre elrettentő.Ami biztos, hogy a Samsungot a Vodánál előfizetésben venném szerződéshosszabbítás előtt állok és óriási kedvezményem van már alapból a telefonra plusz még a Samsungokra most még ad a szolgáltató. Max 15k-ra jönne ki havonta Red előfizetéssel.....
Köszi a válaszokat előre is!
-
Gabis
őstag
válasz
flatline#2 #133394 üzenetére
A T-nél most elég komoly akció van ha előfizetés úgyis játszik.
-
flatline#2
tag
Sziasztok,
Hamarosan szeretném lecserélni P9 telefonom és szeretnék egy kis segítséget kérni a következő kiválasztásában.
Alapból szemeztem már a Huawei Mate 20-szal, de egész egyszerűen sajnálnám rá azt a mennyiségű pénzt, mert nem használom semmi komolyabb dologra, ami nekem indokolná, hogy sok pénzt fizessek érte.
Csak böngészés, Youtube, alap appok használata mint: BKK Futár, Discord, Spotify, Twitch, Messenger fényképezni csak nagyon ritkán, na meg telefonálásra.
Ehhez keresnék valami 6col körüli a fenti alkalmazásokat zökkenőmentesen futtatni képes telefont a következő legalább 2 évre.
Ha lehet ne legyen notch, bár még nem próbáltam, de annyira nem tetszik. Jack kimenet legyen rajta.
T-mobilnál is meg tudom venni előfizetéssel olyan havi 10.000 ft-os előfizuval, ha esetleg onnan van valami jó ajánlat.
Pl a Mate 10 pro is tetszik, de a Xiaomi/Meizu vonalba bele sem merem ásni magam, mert annyiféle van, hogy csak még jobban összezavarodnék
Szóval ha lehet tanácsot szeretnék kérni a fentiekkel kapcsolatban, esetleg érdemes várni, valami közeljövőben megjelenő telefonra, vagy januári holtszezon leárazására?
Köszi -
Veron
addikt
Ezek közül melyikről lehet tudni biztosan, hogy megkapja a Pie-t? Kösz!
Nokia 6.1
Nokia 7.1
Huawei P20 Lite
Xiaomi Mi A2 Lite
Samsung S8
Huawei P10
Honor 10 -
cirkus
aktív tag
Bp.en hol kapható raktáron azaz hol tudom kézbe venni helyszínen megnézni közelről a Huawei Honor v10 és Huawei Play készülékeket ?
-
-
válasz
kurion #133383 üzenetére
Szia,
Az Apple és a Samsung ki is esett akkor, mert azok nem függetlenek, a Huawei telefonok viszont igen (még ha a Vodafone-nál nem is reklámozzák, meg sokszor direkt vagy tudatlanságból mást is mondanak iaz ügyintézők).
A 128/6 GB RAM RAM, a jobb akkumulátoros üzemidő, az IP védelem és sok más extra miatt a két Pro javasolt, a motor azonos azokban (Kirin 970), de kijelzőben (notch megléte vagy hiánya), hátlapi kamerában (2 kontra 3 modul) és még néhány apróságban eltérnek, így azt érdemes választanod, amelyik neked szimpatikusabb. -
kurion
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, eddig iPhone 6s-t használtam(Sikeresen letiltották az IMEI-m külföldről és nem látom hogy megoldódik(Saját telefon nyeremény formájában került hozzám első tulaja vagyok)), a telefont a Vodafonetól venném viszont csak független jöhet szóba mert telenoros vagyok.
Nem tudom melyik független így ha van infótok azt megköszönöm, ami szóba jön:
-Apple iPhone 7
-Samsung Galaxy S8
-Samsung galaxy S9
- Huawei Mate 10 Pro
-Huawei P20
-Huawei P20 Pro -
Ájvé
veterán
válasz
everest140 #133371 üzenetére
HTC U11.
Nem tudom mi lesz fekete pénteken, olyan eget rengető nem szokott lenni, kiszórják a készleten maradt felesleges cuccokat, kétlem hogy top telefonok féláron fognak elkelni, esetleg régebbi modellek.martin0094:
Árban és tudásban is? -
martin0094
csendes tag
Sziasztok!
Csak az lenne a lényeg hogy ne egy tepsi legyen az új telóm
Öteletek valakinek? S9 méret körül és alatt keresgélnék -
everest140
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok. Mostanában nagyon sokat utazok és szeretném kihasználni a telefon fotózási képességeit. Fontos lenne, hogy nagyon jó kamera legyen beleértve az előlapit is illetve szép videókat is lehessen vele csinálni. Kérdésem a következő: Melyik telefont ajánlanátok aminek mondhatni csúcs kamerája van és maga a telefon is remek illetve az ára maximum 140 ezer forint. Előny ha dual simes, mert 2 számom van. A másik kérdésem, hogy szerintetek érdemes lenne várni hó végéig a black friday-re?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #133364 üzenetére
Nekem nem kell kinai telefon, ettol fuggetlenul te nyugodtan hasznald.
No problem -
cs.zs.
veterán
Ezt nem tudhatom, egyikkel sem fotóztam, de szerintem általában a Samsungok jobb kamerás képességekkel rendelkeznek mint a SONY-k.
Itt van egy összehasonlítás. A Samsungnak jobbak a (fehér) színei, emészthetőbb az összkép, ha azonban a bankjegyekre mégy, pl az Angol Font közepére, a kolibri környékére, TEN POUNDS felirat, hajó, akkor a SONY 23 MP felbontása vitathatatlan előnyt hoz, pl az apró betűk olvashatóságánál.
Jobb oldalt csacsi, bal-lent szívecske: Samsung sokkal jobb. Kicsit olyan, mintha a SONY bemozdult volna -
Dinter
addikt
Sziasztok.
Redmi Note5 kategóriájában van már valami jobb ajánlat, vagy még mindig BB? A frissítések miatt vannak kétségeim.
-
-
BenHans
addikt
válasz
bacskait #133362 üzenetére
Igen, feltéve ha nem kell NFC.
szerk.
látom közben írtad hogy nem érdekes, így egyértelműZephX: Közben eszembe jutott még egy megoldás, a Mi A2 vs P20 Lite NFC-vel témára. Ha kb egy tizessel tudod bővíteni a keretet, akkor ott az LG G6. Veheted webáruházból is, a lényeg hogy eu-s legyen és imei-s számla ellenében itt is kapsz egy év garit.
-
cs.zs.
veterán
Van a családunkban SONY XA1. Anno mi is nézegettük a Samu A5-öt, végül ez lett a szebb- (pff kinek-hogy), egyedibb forma miatt. Nagyon jó karcálló üvege van, frankón elmegy strapatelefonnak is. Mivel a rendszert Sonyéknak nem sikerült maradéktalanul optimalizálni, kicsit többet fogyaszt a kelleténél, kicsit kicsinylem az akku üzemidejét.
És akkor megjelent a folytatás, az XA2. Pár millit lefaragtak a készülékházból, mégis nagyobb akku került bele, és a kijelző is nagyobb lett. Itt a Mobilaréna-tesztben csupa jókat írtak róla, lehet hogy érdemes lenne kézben fognod egyet... -
-
gg72
veterán
Lenne lehetőségem a Telekomnál lecserélnem a meglévő Samsung A5 (2017) mobilomat, amit amúgy nagyon szeretek, semmi bajom vele (talán a kamerát kivéve), így maradnék a Samsung-nál, de jöhetnek más ajánlatok is, most az A8-al szemezgetek. Mit ajánlanátok ebben az ársávban?
-
-
T. I.
senior tag
válasz
#66267136 #133338 üzenetére
Kínai (pl.: htc), állami kínai (huawei), Népi demokratikus kínai (xiaomi), Vérkínai (doogee,vernee), Egzotikus kínai (elephone) vagy átcímkézett kínai (nokia, motorola,alcatel,blackberry)?
Lassan el döntened, aztán majd ráküldjük az árukeresőt, és meglátjuk, mi marad 50ezer Huf alatt.Így elsőre tudnám ajánlani a Noa nevű horvát telefongyártó egyik belépő szintű darabját (noa-mobile.eu)
-
juuzer
addikt
válasz
istibond #133341 üzenetére
Szia, +1 a Honor 9-nek.
Kaci84: Szia! Attól függ, hogy mire használnád. Ha a kamera annyira nem fontos, akkor Mi 8, ha meg kell a jó kamera, akkor S8 szerintem
kalmgabor: Szia! Egy Xiaomi Mi A2-t vagy efy Redmi Note 5-öt mondanék. (Az A2 Stock Droidos, míg a Redmi Note 5 MIUI-s. Az A2-nek jobb a kamerája/hardvere/összeszerelési minősége + type C-s töltőcsatlakozója van, viszont kisebb az akksija, mint a Note 5-nek, illetve nem bővíthető és nincs jack csatlakozó, de azt hiszem adnak hozzá a dobozban átalakítót.)
-
Kaci84
őstag
Sziasztok!
Galaxy S8, DS GSM bolt 128e
HuaweiP20 DS, Telenor kártyás, független 150e
Xiaomi Mi8 DS, Spemall, EU express TAX nélkül (elvileg) 128eS8 előnye, hogy vízálló és alapvetően tettszenek a modelljei S7-ről váltok, és talán a legkompaktabb
P20 előnye, hogy 2év gyártói garival van nem GSM boltos és újabb is
MI8 előnye, hogy újabb és 2év gyártói EU garisMost legyek okos... Akinek van tapasztalat ne tartsa magában.
-
-
istibond
tag
Sziasztok!
Sony xa2
Samsung galaxy a6
Honor 9
A 3 telefon kozul melyik a jobb valasztas?
(Es miert).
Koszi -
kalmgabor
újonc
Sziasztok!
Pár tippet szeretnék kérni. Mostanában nem nagyon követem a telefonokat és sürgősen kéne választani egyet, ezért minden segítségért hálás lennék.- Árkategória: 70.000-90.000
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Csak is itthonról beszerezhető készülék jöhet szóba áfás számlával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Legalább 2-3 évig szolgáljon ki.
- Mire használnád? Zenehallgatás, fotózás, E-mailek, YouTube, alap játékok.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Nem számít.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A nagyobb kijelző előny. -
Ájvé
veterán
válasz
Frawly #133336 üzenetére
Csak pontot használt írásjelnek:
"Termeszetesen best buy es kinai kizarva."
Még ékezetet se (persze így könnyebb írni, egyértelmű, vagy angol billentyűzet, nyilván). Szóval nem értem milyen írásjelekről van szó, mivel az nem sok van. A lényeg hogy se kínai nem kell se Best Buy (mert minden hülye azt veszi és ő okos). -
Frawly
veterán
válasz
Sungoo #133316 üzenetére
Tényleg nem akarok beleszólni a grammar nazi vitába, de nekem is azt jött le elsőre, hogy SEM best buyt, SEM kínait NEM akar. Lehet csak igénytelenségből lehagyta a vesszőt, de akkor is félreérthető, én csak akkor jöttem rá, amikor írtátok az írásjelhasználatot. Persze ha nagyon elgondolkozik valaki rajta, azért rájön, hogy a best buyt miért zárná ki valaki előre.
-
ZephX
senior tag
Huawei Huawei P20 Lite 64GB jó ajánlat a 79 990 Ft-ért Mediaában?
-
törölt tag
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
bbsofficial #133321 üzenetére
esetleg a Honor Play giftbox-szal (110 az edigitalnal)?
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
anyukám szeretne új telefont, ami minél nagyobb képernyős, minél szebb és szép képeket csinál (lehetőleg gyorsan, mert sose tartja meg beleremegés nélkül
) A Note 8-am nagyon tetszik neki, de ennyit nem szánna rá. A7 2018-at vagy Mate 20 lite-ot néztük ki. Melyik lenne jobb vétel?
-
Sungoo
addikt
válasz
Viktor0610 #133317 üzenetére
-
válasz
Viktor0610 #133314 üzenetére
Bocs, és a vízállóság. A Nokia 7 Plus nem vízálló.
-
-
-
jokerman7
csendes tag
A kettő közül melyik a jobb választás? Galaxy A8 vagy (+20ezerért) Nokia 7 Plus?
-
válasz
nyuszi123456 #133311 üzenetére
Válogass: [link]
Azt mondjuk, nem értem, hogy FHD/QHD felbontással hogyan lehetne egy telefon olcsó, de biztos, én vagyok túl pesszimista, vagy nekem mást jelent az olcsó.
Konkrét ajánlat a Samsung Galaxy A6+ pl. -
nyuszi123456
aktív tag
- Dual sim plusz memóriakártya (azaz 3 kártyahelyes készüléket keresek
- legalább 6" méretben (legfeljebb 12")
- Fullhd, QHD felbontásban. Itt bukik el a 20eforintos Alcor a 1024*600-as kijelzőjével 7 colos kijelzőn.
- Olcsó legyen, de garanciális. -
cs.zs.
veterán
válasz
#66267136 #133303 üzenetére
Ha valamivel többet hajlandó vagy rááldozni, mindenképp jobb vétel a SONY XA2. Pár mm-rel kisebb készülékházban nagyobb akku, nagyobb kijelző, ujjlenyomat-olvasó...
Jelenlegi Telenor árlista legvégén találod (~70.000 Ft) -
Ájvé
veterán
válasz
sagesz93 #133283 üzenetére
Pocophoneba erősebb a hardver, de igen sok mindent beáldoztak az erős hardver miatt, így kijelző is elég gyenge, de kamera se nagy szám. De Honor Play is hasonló ebből a szempontból, ez is egy jóárasított játék telefon. Én F1-re szavaznék a kettő közül. Az hogy melyik mennyi lesz milyen akcióban, nem mernék jóslatokba bocsáltkozni. Kintről viszont lehet hogy jóval kedvezőbb áron beszerezhető a Pocophone F1 és jobb akciók is lehetnek fekete pénteken mondjuk.
Mi Mix 2 notch nélküli, 835 nem rossz, kb 20-30%-al erősebb nála a 845 de így is nagyon erős, GPU téren ez is jobb a Kirinnél szerintem.
Viszont iszonyat jól néz ki, bár ez nem volt szempont, nekem is kell egy Mi Mix 2(s)(ez se volt szempont).
#133293:
Sony XA1 Helio P20-as. XA2 kettő kapott S630-at. -
cs.zs.
veterán
válasz
#66267136 #133303 üzenetére
Ezt TE tudod. Amelyik NEKED jobban bejön, azt kell megvenni.
Végy a kezedbe egy HONOR 8-at is, a színjátszó üveg hátlap/ház lenyűgöző. Egy csodaszép erőgép, (jobb kamera, jobb/szebb kijelző,4GB RAM) mindenben jobb mint a SONY XA1, és hasonló árban van.
[link]SONY mellett szól a keskenyebb forma, jobb a fogása, kisebb a súlya. Fémből van, gyakorlatilag törhetetlen, sok nehéz pillanaton van túl, le a kalappal a strapabírósága előtt. Az előlapi üvege valóban karcálló, minőségi.
A HONOR 8 nehezebb, és sem az eleje, sem a hátulja nem karcálló, úgy kell rá vigyázni mint egy hímestojásra. Hiába. Karcolódik. :-([ Módosította: koxx ]
-
törölt tag
(#133299) cs.zs.
Ugy nez ki jo lesz ez nekem. Minimalis netre kell meg sok telefonalasra a tobbi funkcio nem erdekel.
Ja es a sony legalabb csinal ferfias megjelenesu telot, kb az osszes telefon lekerekitett...Koszonom
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
aradebil2 #133300 üzenetére
Hát... a Meizu-rajongók majd jól megmondják, hogy "MEIZU!", a Redmi-fanok meg azt hogy "REDMI!" :-D
Nekünk van a családban Redmi Note 4 is, meg Redmi Note 5A is, kollégámnak van valami 3/32GB-os Meizu, és hát alapvetően mindenki elégedett a sajátjával :-D
(én azt mondom hogy REDMI!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest