Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Urak, parom Nexus 5x-e tegnap elhalalozott, ma viszem szervizbe. Kellene valami fuggetlen, kb 90 ezerig, atlagos felhasznalas, leginkabb zenehallgatas bongeszgetes,9gag, whatsapp, stb. Kb 5"-5.2" meretben max.
Az itteni ajanlasok alapjan Moto G5 plus lenne, az tetszik is neki (Xiaomi Mi A1-t vagy Iphone SE-t nem szeretne, en még ezeket gondoltam esetleg). Ennyiert van valami jobb alternativa? Koszi!
-
Konstans25
csendes tag
Egyelőre csak elméleti síkon próbálok visszakászálódni a telefonok világába, mivel két telefon közötti időszakban pont nem az foglalkoztat, hogy merre halad az ipar csak amikor oda kerül a sor, hogy váltani kéne.
- Árkategória:
középkategóriába gondolkodom, ennél többet nem szánok egy telefonra a mai világban viszont egy megbízható eszközt keresek 2-3 évre ami nem kezdi el a gyerekbetegségeit pár hónap után
- Használt vagy új?
új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Valamelyik szolgáltatón gondolkodom előfizetéssel, világ életemben feltöltőkártyás voltam, de ismerkedve a csomagokkal találtam most pár jó alternatívát amely illeszkedik a megváltozott telefonos szokásaimra
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Ár-érték arányban keresem a legjobbat, különösebben a számok nem érdekelnek összehasonlításban, nem az érdekel hogy melyik cpu stb. az erősebb hanem használatban melyik telefon bizonyul stabilabbnak megbízhatóbbnak
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Alapfunkciók főleg, semmi extra igény nincs, telefonálni és internetezni tudjak stabilan és nem baj, ha néha napján egy szebb képet tudok vele lőni
Ami fontos lenne még, hogy ne kelljen izgulnom reggel, hogy vajon kibírja e estig az a fránya aksi vagy féljek hozzányúlni mert ki tudja mikor kell egy telefonhívásra a maradék 2%
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
A standarddá vált 5" megfelelő, ha már úgyis ahhoz szoktamLehet túl nagy körökben vázoltam csak az elképzelésem, de remélem tudtok írni valamit ami megközelíti az igényeim, előre is köszönöm.
-
-
gmeszaros
tag
Sziasztok! A tanacsotokat kernem, hogy iPhone SE 32 GB -osat vagy Xiaomi Mi A1 4/64 -et erdemesebb-e szerintetek venni? Ar szempontjabol nagyjabol mindegy, a ~legolcsobb iPhone-t szeretnek versenyeztetni egy kozepkategorias vanilla Androidot futtato keszulekkel. Most lett az iPhone 5-om 5 eves, szoval eddig iPhone-t hasznaltam.
Amit nem tudok (es ebben is kernem a segitsegeteket), hogy mit lehet elvarni a kamerajuktol? Ugy hallottam az A1-nek nem olyan jo, de a iPhone SE-be sem kerult valami izmos darab (fogalmam sincs milyenek lehetnek egy iPhone 5-hoz kepes, amihez viszonyitasi alapom lehet). Az iPhone akkuja kisebb, de az A1 akkuja is kisebb lett mint pl. a Xiaomi Redmi 4X-ben volt (a felesegemnek olyan van).
A tarhely nekem nagyjabol mindegy, a dual sim slot talan jo, de a nagyobb kijelzo nekem kenyelmetlen (a 4X-e nekem kicsit kenyelmetlen, pedig nagy kezem van), de ami igazan kiidegel azok a kapacitiv gombok a 4X aljan, amit mindig sikerul megnyomnom a tenyerem felso felevel. Valoszinuleg rosszul tartom.
Gondolom ez az A1-en is ott van.
Szeretem az iPhone-ban az optimalizaltsagot es a stabilitast, de ebbol a szempontbol valoszinuleg a vanilla Androiddal sem lenne gond.
Ami meg kerdeses az az iPhone SE kijelzojenek merete. Nem vagyok nagyon jartas a legujabb iOS ujitasokban, de azt olvastam, hogy egy csomo feature nagyobb kijelzohoz lett tervezve (pl. osztott kepernyo, valami plusz gombok/gyorsindito vagy micsoda). Mennyire gondoljatok idotallonak az iPhone SE-t a kijelzo szempontjabol?
Minden otletet szivesen meghallgatok! Koszonom!
-
-
Soybex
őstag
válasz
haligali72 #119091 üzenetére
3/32 xiaomi redmi 4x 40k ért
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
2 telefon között gondolkodok:
1. új xiaomi redmi note 4x 16/3/Snapdragon 625, 1 év gari
2. samsung galaxy note 3 9005 szép állapotban persze itt nincs gari
az áruk nagyjából ugyanannyi.
Kérem segítsetek dönteni!
Köszönöm! -
TGWH
őstag
Estét, gyors kérdés, 45-50 ezer között van valami, ami dual sim-es, és ezen kívül lehet még bővíteni a memóriát?
-
_ak_
addikt
Az Ukrán Samsung szerint, mivel nincs nemzetközi garancia a Samu készülékekre, ezért a hajamra kenhetem, ha vmi bedöglik a telón.
iPhone-on kívűl van más amire lehet nemzetközi jótállás? Bár nem vagyok abban sem biztos, hogy az ténylegesen nemzetközi, abban végképp, hogy az Ukrajnában érvényesíthető lenne.
-
dioka7
senior tag
válasz
Viktor0610 #119082 üzenetére
Na jó,ez jogos...
Akkor úgy mondom, hogy a nem MIUI-t utáltam meg és utána lett MIUI-m, ami felüdülés volt ahhoz képest
-
-
dioka7
senior tag
Szia, köszönöm a választ! Stock droidtól félek picit, anno régen samsungjaim voltak és megutáltam, ezzel szemben a MIUIt pedig megszerettem szinte azonnal. Ennek ellenére lehet, hogy rákényszerülök, mert mindenképpen szeretnék vmi frissítést. Nem lehet esetleg tudni, hogy mobilarénás teszt lesz-e a közeljövőben róla és ha lesz, akkor mikor? Kamera nem érdekel igazán, van fényképezőm, úgyhogy csak nagyon végszükség esetén használom a telefonét.
-
Tarrko
újonc
Sziasztok!
Onepuls One telómat cserélném főleg az akksi elhalása miatt.
Nem igazán tudok dönteni milyen legyen az új, Moto G5s Plus és Honor 9 eddig a két fő jelölt, de bármi másra nyitott vagyok. Ti mit javasoltok?
Főbb szempontok:
-Min 4Gb Ram
-32Gb+ rom
-5,5" max
-Minnél tisztább Android
-100k
-Bírjon ki egy hosszabb napot ha használom isElőre is köszönöm!
-
BenHans
addikt
válasz
Gomba #119077 üzenetére
Szia,
Minél olcsóbban Xiaomi MI A1. GSMArena review
-
Gomba
senior tag
Sziasztok,
Elsődlegesen Android auto használatra tervezek venni egy telefont (második telefonnak), waze és netes rádió zenehallgatás autóban usb-n rákötve (audi mmi). Mindenképp új készülékben gondolkozom és nem szolgáltatónál venném. Erős gps (vagy legalábbis jó) az kellene. Most van nálam erre a célra egy LG leon, ami amikor megállok egy lámpánál mindig elkezdi újrapozicionálni magát, emiatt újratervez a waze. Kicsit zavaró
. Egyéb vágyak: minél közelebb a stock droidhoz, jó lenne ha legalább 7-es lenne rajta (ez utóbbiakból tudok engedni). Ötletek? Nyilván minél olcsóbb annál jobb, viszont az auto az zökkenőmentes legyen rajta és a következő 2 évben is jó legyen. Eddig a nexus 5x-re és a moto G5-re gondoltam első körben.
Köszi!
-
fene_vad
senior tag
Ájvé, tvamos, köszi!
-
19Petya83
tag
Köszönöm
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Egy 8 éves gyereknek milyen telefont érdemes venni maximum 40.000 forintig? (Hagyjuk azt, hogy minek neki még telefon, meg, hogy elég egy butatelefon)
Mindenképpen új, garanciális érdekelne és valami ismert gyártótól. Mivel kisgyerekről van szó ezért max 5"-os kijelzőig kellene valami. -
Golyobis
tag
Sziasztok.
- Árkategória.
Hááát olyan 50k-t szánnék rá.
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Foglamam sincs, gondolom választanék egy webshopot, vagy csak bemennék a legközelebbi boltba.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Magam sem tudom, de legyen megbízható. Még fontos szempont hogy ne legyen túl erős nem tudom milyen (káros) sugárzásai... (Vagy esetleg kikapcsolható, ha épp nem használok rajta bizonyos sugárzó funkciókat)
- Mire használnád?
Elsősorban netezésre. Talán raknék rá valami játékot is.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Kezdő vagyok ilyen téren. Talán androidos kellene (?).
Gondolom 5" körül, nagyobb nemigen kell majd
Ezt néztem ki:
Xiaomi Redmi Note 4X 16GB
Esetleg alternatívák?Köszi a válaszokat!
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! A jelenlegi HTC M8 telefonomat szeretném leváltani így 2.5 év után. Még jó lenne 1-2 évig úgy érzem, de már a leggagyibb játékok is rohamosan szívják az aksit, illetve eléggé melegszik tőlük. Ezalatt azt kell érteni hogy kb 1 óra szókeresőt bír és az aksi 20 % alatt van. Komolyabb játékoknál pl San Andreas pedig 10s/% ami elég aggasztó mert 1 perc alatt esik a töltöttségi szint 5-6%-ot. Ezért is keresek inkább olyan készüléket aminek az akksi üzemideje sokkal jobb. Hardverben lehet csúcsmobil is, de véleményem szerint ez az aksi üzemidejére van hatással.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező): 250.000Ft, ha kicsit töb sem probléma.
- Használt vagy új? Csak új érdekel.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Újonnan függetlenül bárhol ahol kapható.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? A következő 2-3 évre tervezek.
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Alap esetben csak telefonálás, zene hallgatás (de ez fejhallgatóról általában), viszont szabad időmben szeretnék vele játszani is, mondjuk lefekvés után amikor már erőm sincs a gépig elmászni.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Igazából Android lenne a legjobb nekem. IPhone-om soha nem volt, de ha az almánál jobb a helyzet akkumulátor terén hajlandó vagyok váltani.
HTC M8 kijelzőjétől semmiféle képen sem kisebb. 5" vagy nagyobb.
Néha szokott 1-1 cikk felröppenni hogy nagy üzemidős aksival megáldott telefonok jelennek meg, de ezek mindig elvesznek valahol. Esetleg jobb megoldás lenne ha folyamatosan egy power bankot hordoznék magammal?Nem szivesen tenném ezt mert legtöbbször kontrollert csatlakoztatok a telefonhoz és úgy játszok. Ha lenne az igényeimnek megfelelő telefon vagy ha valaki tud ilyesmit ne féljen értesíteni, és az sem lenne hátrány ha fémből van az egész burkolat. Hozzá szoktam nagyon az M8-nál.
-
Ájvé
veterán
válasz
dioka7 #119064 üzenetére
Igen, gyengébb, a GPU is, de azért nem vészes, cserébe viszont iszonyat takarékos SoC, szóval üzemidőben bajnok. Ha MIUI-hoz nem ragaszkodsz és jó a stock dorid akkor Xiaomi Mi A1 jó választás. Bár csak 3000-as az akku benne, de legalább jó a kamera benne (RN4-ben elég gyenge), alapba 4/64-es, igazi prémium házas telefon még néhány extrával.
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a Xiaomi Redmi Note 3 SE-met valamire. Mindenképpen xiaomit és mindenképpen erősebb telefont szeretnék, az nem baj, ha 90%ban egyezik ezzel. Néztem a Note4et, de a Snapdragon 625ről azt írják a mobilarénás tesztben, hogy gyengébb mint a 650, emellett, ha jól láttam talán a GPU is gyengébb valamicskét (bár ebben nem vagyok biztos). Ami nagyon fontos, hogy magyar MIUI legyen, 2 SIM-mel és minimum 5,5 inches (FHD) (5,15 inch még erős kompromisszummal, de elmegy), plusz még B20, mert a céges kari vodás...,illetve az ár limit 65-70K. Illetve valami értelmes gari se lenne baj, ha lenne.
Nagyon köszönöm, ha kapok tippeket
-
Ájvé
veterán
válasz
gaborino986 #119062 üzenetére
Honor 9 például, ha drága akkor Honor 8.
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék az alábbi paraméterekkel:
5-5,2 col fullhd
RAM: 3 GB Memória 32 GB
Ebben a kategôriában miket tudtok javasolni?
Xiaomi mi5-t gondoltam, de ha van nála olcsóbb és jobb, akkor azt szívesen meghallgatom:-)
Köszi a segítséget! -
sanyixXx
senior tag
sziasztok,
telefont keresnék, aminek frankó a kamerája. ez az elsődleges szempont. utána 3GB RAM, 32GB hely, de a fotó az szent - minden másban kompromisszumkész vagyok.
amikre gondoltam: iphone se, sony xperia xz, lg g6
van más ötletetek? 120k körül megállhatna az ár, de ugye a g6 is drágább...
köszi!
-
fene_vad
senior tag
valaki ERRE pls?
-
silver17
újonc
Sziasztok!
Új teló vásárlását fontolgatom, mert a jelenlegi lassan kezdi megadni magát az időnek.
Számomra fontos szempontok (fontossági sorrendben):
-nagyon hosszú üzemidő,
-autómatikus hívásrögzítés (működő)
-android, kidolgozott rootolási eljárással
-dual sim
Elsősorban új telefonban gondolkozom. -
kisvonti
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném lecserélni az iphone 5s-emet, mert használhatatlan lett, megszűnt telefonként funkcionálni az új IOS-sal.
Valami hasonlót keresnék mint az 5s volt , csak ha lehet működjön
Ára: max 100k
Akár használt is szóba jöhet
Innen apróról is szívesen megveszem, ha megbízható felhasználó árulja, vagy boltból garanciával
Inkább az éppen best buy telefont keresném, de a jelenlegi legjobbat is szívesen megnézem
Telefonálásra használnám, néha internetenen böngészésre, alkalom adtán navigálásra, bevásárlólisták készítésére
Az oprendszere lehet akármilyen, a stabilitást preferálnám ilyen téren
Méretben nekem ez a 4" tökéletesen megfelel ,sokkal nagyobb nem nagyon kéne.Egyéb: ha lehet fém háza legyen
A válaszokat előre is köszönöm
-
Soybex
őstag
válasz
Stefi_dzsi #119050 üzenetére
4x tökéletes döntés. Árban nem kapsz ennél jobbat, nyugodtan veheted
-
Stefi_dzsi
tag
Sziasztok!
Kacérkodunk egy Meizu M2 cseréjén, mert szoftveresen nem igazán nyújtja, amit szeretnénk.
- Árkategória: max. ~50e HUF
- Újat vennénk
- Függetlenül hazai boltban vennénk (de külföldi rendeléstől sem riadok vissza)
- Inkább hosszabb távra keresünk
- Mire használnád: normál használat, facebook, email, viber, net böngészés, telefon, sms, gyerek fotózása, videózása.
- Különlges igények: bírja, ha a lurkó magához veszi, összenyálazza, elhajigálja.
(A B20 megléte nem hátrány.)
- Stabil android alapú oprendszert szeretnénk. A Flyme OS nem győzött meg, úgyhogy azt kerülnénk.
- 5"-nál azért nem legyen nagyobbA fentiekre magamtól a Redmi 4X-t választanám, kihagyok valamit a számításból? Érdemes strapafonokkal próbálkozni mint pl. Homtom HT20 Pro?
-
Dareius
tag
Sziasztok!
Telefon szeretnék vásárolni. Max 170K
5,5 collnál ne legyen nagyobb.
Jól bírja az akkuja.
Dualsim-es legyen.
64Gb tárhely de inkább felette.
Olyan készüléket szeretnék vásárolni ami 2 év múlva még használhatónak lesz nevezhető és az se baj ha 4 évig bírja. ( tudom ez a mai világba nem trend de jó lenne ha 2 évnél tovább bírná).
Munkára használom saját céges applikáció, GPS, meg határidőnaplónak.
Nem játékra kell, egy játékkal játszom max rajta az az SW Heroes.(a jelenlegi telefonomon is vígan hasít).Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
axioma
veterán
Hatha valakinek erdekes... bar gozom sincs az aktualis "normal arrol". Auchan-ban ugyan 120e a P9, 3 ev gari stb., de elvileg 48e pontot visszaadnak a megfelelo kartyaval vasarlas eseten (ami 1 ho atfutassal levasarolhato cetlikke valnak, es felcimletezik, nem egyben kell, legalabbis ami nekunk jon havi 6e masbol). Reszleteket nezze meg akit erint... 11-eig. [link]
-
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Hogy ha hivatalos helyen veszek egy Samsung A5-öt, akkor annak külföldön is tudom érvényesíteni a jótállását? Konkrétan Ukrajna érdekes.
Esetleg van más készülék amire van ilyen jótállás max 80-ért?
-
Mustármag
őstag
válasz
mark! #119041 üzenetére
Szerintem nem lenne vele bajom, kivéve a google keresőt a képernyő tetején, azt az optimus l9 ben is gyűlöltem. Most már az egyetlen dolog ami aggaszt a Mi A1-el kapcsolatban a magas SAR értékek.
Habár 1,5 évtizede használok mobilt fene tudja hogy számít-e még egyáltalán.... -
Mustármag
őstag
válasz
Mustármag #118986 üzenetére
Sziasztok
Akkor átfogalmazom.
Két lehetőségen gondolkozom.
Az egyik lehetőségem, decemberben fog lejárni a 2év hűségem a T-Mobilnál, ekkor veszek egy magasabb áru készüléket min pl. a Huawei P9 (mostani készlet és árak szerint a Honor 8-ig bezárólag 120E ft)
A másik lehetőség hogy vásárolok készpénzre 70E Ft-ig bezárólag (pl.:Xiaomi Mi A1) egy készüléket.
Csak nem vagyok benne biztos hogy az ~50Eft plusz költség és még 2év hűségidővel annyival erősebb készüléket tudok vásárolni hogy az megérje.Nektek mi a véleményetek?
-
fene_vad
senior tag
sziasztok, mobilt vennék az alábbi feltételekkel, készüléktípus ajánlatokat kérnék :
- nagyon max 5"
- átlagosnál jobb kamera
- android
- cserélhető akksi
- 50k max
- B20Lehet használt, új, "márkás", kínai, tökmindegy. Köszönettel!
-
trebrona
nagyúr
válasz
szetcsuszott #119034 üzenetére
Nem gondolnám, hogy ilyen téren időtállóbb lenne az egyik a másiknál. Persze hallgass meg más véleményt is!
gps "hiba" annyi volt, amennyire a fórumon látom, hogy valami beállítgatások (akkumulátornál) miatt ha kikapcsolt a képernyő, leállt a gps, ami pl strava vagy hasonlók esetén gáz, mer nem mér.
Ez MIUI beállítás kérdése, az összes Xiaominál ugyanúgy.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
trebrona #119029 üzenetére
Az égadta világon SEMMIT nem akarok mókolni rajta. dobozból ki-sim be-akku fel-használ. Ennyi
Időtállóság alatt azt értem, hogy ha a hardver között van olyan különbség, amitől a note4 még vagy fél-egy évig megy, mikor a 4xet már falhoz b.tam a lassúság miatt akkor azt veszem.
(érthetően: a levonóm mostmár ott tart, hogy mindenre hosszú másodperceket kell várni, és egyszerre max egyvalami megy, minden mást kilő/újratölt. pl.facebook vagy chrome nemhogy együtt, de egymagában, vagy kisebb appokkal sem fut egyszerre, vagy pl ha a chromeba be akarok írni valamit, rábökök a keresősávra, és...semmi. 5-8 mp-ig tart, mire feldobja a billentyűzetet, szeszélytől függően. Na ezt az állapotot akarom minél hosszabb ideig elkerülni.)
redmi 4x gps "hiba" annyi volt, amennyire a fórumon látom, hogy valami beállítgatások (akkumulátornál) miatt ha kikapcsolt a képernyő, leállt a gps, ami pl strava vagy hasonlók esetén gáz, mer nem mér.
még 1-2 melegedéssel kapcsolatos beírás van 4x esetén..
-
trebrona
nagyúr
válasz
szetcsuszott #119024 üzenetére
Amire szeretnéd használni, tökéletesen megfelel a 4X. Időtállóságról felesleges beszélni, szinte egy időben jelent meg a két készülék. Ha custom romokat szeretnél használni, a Note 4 jobban támogatott, ebben az esetben inkább az.
-
mark!
őstag
válasz
szetcsuszott #119024 üzenetére
összekevertem akkor.
simán elég a 4x, note nem sokkal tud többet +1gb ram, 64gb tárhely, viszont a 4x idei telefon. -
szetcsuszott
aktív tag
Öhm.. nálunk nincs baja a 4A-nak sem GPS sem más téren...
Amúgy ha lehet, visszakanyarodhatnánk az eredeti kérdéshez? 4x vagy +10ezerért note4 inkább?
-
mark!
őstag
válasz
szetcsuszott #119019 üzenetére
ha jól tudom, a 4x-nek van valami gps gondja.
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása esedékes, hálózatfüggő és gyárilag újonnan is kaka Lenovo A6000-em megérett a kukára. Ebből gondolom lejön, hogy nem váltogatok havonta telefont, hosszabb távra tervezek. Asszony redmi 4A-ja meggyőzően muzsikál, úgyhogy xiaomi lesz az enyém is, ez eldöntöttnek látszik.
A kérdés az, hogy hosszabb távon megéri-e a 10ezres felár amit a redmi note 4 3/32 -ért kérnek a redmi 4x 3/32-hez képest. (drágábban egyáltalán nem gondolkodom 50ezernél). Igazából nekem az 5,5 coll sok, az már szerintem sehogy sem fér el a nadrágzsebben, 5'-al még elvoltam.. szóval a kisebb kijelző mindenképp a 4x mellett szól, de ha hardveresen van annyival erősebb, időtállóbb a note4, hogy a szakértő urak szerint megér +10ezret, akkor majd megszokom a méretét. Ahogy látom a sd 435 az nagyjából a sd 625 a csíkszélesség és az órajel kivételével (8x ARM Cortex A53 1,4GHz + adreno 505) Fotós téren úgy látom kb. egál, de az asszony 4A-jának képességei is megfelelők nekem, ezerszer jobb képeket lő, mint a lenovom, ami értékelhetetlen.
Amire használom, telefonálás, böngészés, face, viber, youtube, horizon go, navi(!!), ilyenek. Fontos, hogy gyors/pontos legyen a gps, a levonóm gyárilag fos és használhatatlan ezen a téren (is). Játék nem lesz.
Előre is köszi! -
zeus_2k14
senior tag
óóóóóóóóóóó
Már zavar van akkor a rendszerbe
Épp ez az hogy nem tudok dönteni :/ Fejembe nekem még mindig az él, hogy a Samsungnál a képernyőbe bele ég az óra, és ott marad. Nemtudom miért
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Úgy néz ki , hogy ma el kell mennem telefont venni Délután, este fele. Mi a véleményetek, milyen készüléket érdemes? Mindenképp olyat akarok, amihez vannak frissítések és nem lassú, nem laggol , megbízható. 2-3 évet bírjon ki. Jelenleg egy Iphone 5s-et gyötrök, de katasztrófa már.. :/
Én egy Samsung S7 Edge és egy Huawei P10-et néztem. Melyiket e 2 közül? Vagy esetleg mást?
-
Soybex
őstag
válasz
Cingáriusz #119007 üzenetére
Honor 8/Huawei p9 esetleg ha találsz akkor Htc 10
-
Ájvé
veterán
válasz
#08205312 #119002 üzenetére
Én ezt írtam:
"Másrészt bolti garancia nem tudom mennyire jó."
Erre te kezdtél írni az elállásról, mire többen is írtuk hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Lehet korrektek voltak (teljesítettek a jogi kötelezettségüket), de ettől függetlenül lehet egy kókler a szervize és ha garanciális ügyintézésre kerül a sor akkor megszívod. Persze ezt tudhatjuk (tapasztalat híján), de ezért vettem fel hogy a garancia megbízhatósága kérdéses lehet.
Továbbiakban nem magyarázom (mert nincs mit), vagy megérted a fenntartásomat vagy nem.ZedMester:
FHD az 1080p igen, de az iphone SE csak 640x1136 felbontású ami kisebb mint az 1920x1080. De ha esetleg ppi-re gondoltál az is a legkisebb a készülékek közül (326 ppi), persze a különbséget már elvileg nem fogod látni a többihez képest (hacsak nem direkt a pixeleket vadászod). -
mark!
őstag
válasz
Viktor0610 #119009 üzenetére
nevezzük annak
végülis ha az 1080p fhd, akkor az. -
-
mark!
őstag
válasz
Cingáriusz #119007 üzenetére
moto g5 plus, x performance, honor 8, huawei p9, iphone SE
-
Sziasztok!
100 ezer Ft-ig mi most a legjobb vétel?
Feltételek: FHD kijelző, ne legyen extrém nagy (max. 5,4-5,5), min. 3gb memória, min. 64GB belső tároló. -
-
törölt tag
válasz
obesterion #119003 üzenetére
-
obesterion
csendes újonc
válasz
#08205312 #119002 üzenetére
Ügyes próbálkozás, de nem ezt írtad.
"Teljesen jó a bolti garancia. Vettem egy moto G5 plust, amivel ez volt [link]. Visszavittem 7 nap elteltével (14 napos elállásra hivatkozva), se szó se beszéd adták vissza a KP-t. Korrekt hozzáállás."
Egyértelműen garanciáról beszéltél az elején. Ha azt írod, hogy korrekten ment az elállás, szerinted a gariztatás is jó lehet náluk, senki nem szól egy szót se. Az elállást simán legariztad, ennyi. Nem kell ilyen komolyan venni, főleg nem megmagyarázni a lehetetlent, bárki fogalmazhat pongyolán, ez nem a bíróság, Kijavítottak, hagyhattad volna annyiban, és kész.
-
törölt tag
"Garancia teljesen más mint a 14 napos elállási jog." Miért ennek az ellenkezőjét állítottam valahol
a bolt korrektségéről volt szó...arról, hogy mennyit érhet a bolti garancia.
A között vontam párhuzamot, ha egy bolt korrekt a pénz-visszafizetéssel (eltekint a törvény által előírt 14 napos visszafizetési időtől és a készülék bevizsgálásától a vevő javára) akkor valószínűleg a bolti garanciával is korrekt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest