- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
ibex
csendes tag
Én meg fél éves Avira Premium Security Suite 10 használat után felraktam az F-Secure Client Security 9-et. Eddig jól működik. Sajnos a a Browsing Protection nem működik együtt a Sandboxieval, így a Browsing Protectiont letiltottam. Remélem a soron következő Sandboxie verzióban javítani fogják ezt a bugot. Plusz felraktam még a Malwarebytes Free-t, keresésre jó az. Az Emsisoft Emergency Kit-et cseréltem le vele, ugyanis az Emsisoft napok óta nem tudja frissíteni az Ikarus motor adatbázisát, mindig azt írja próbáljam meg később. Elfogyott a türelmem. Egyébként nem értem miért kellett egy jól működő A-Squared Free-t lecserélni erre a sz@rra. Tisztára elmebetegek.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged