Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Busterftw

nagyúr

válasz Attila2011 #1372 üzenetére

A rendszer egyszerusege miatt gondoltam az elektromos padlofutesre, kevesebb hely kell neki, nincs viz, egyszerubb megoldani a helyisegenkenti futest.

De a projekt tervezok azt mondtak, hogy nagy lenne a fogyasztas.
    Pedig en epp abbol a logikabol indultam ki, hogy mivel helyisegenkent tudnank ki-be kapcsolni, nyilvan nem menne egyszerre mindenhol. (foleg mivel olyan hidegek nincsenek)

Csak egy pelda, Hetfon-Penteken itthonrol dolgozom, menne a konyhaban es az irodaban.
    Este amikor mindenki itthon van, menne nappali-konyha, lefekves elott meg fenn a szobakban, foldszinten nem.

De ha mar hoszivattyus megoldasok a "jovo" es tud huteni/futeni, akkor gondoltam valamit ezzel kellene kezdeni, vizes rendszer nelkul, alapul veve a mostani lakas tapasztalatait.

Jelenleg igy van megoldva, ez nappali/etkezo, illetve jobbra a konyveknel benn van az irodahelyiseg, ott szinten van egy beomlo, szobakban 1-1 stb.

Tehat direkt rank nem jon, de nyaron remekul lehuti a lakast 5 percen belul barhol erzed.
    Na most ugyanerre gondoltam, csak kulon csatornaval a meleget telen lentrol betolni.
    (es klima helyett hoszivattyu)

4D4M
    Koszi, az a baj hogy meg az elejen vagyunk (tervrajz stb projekt nagyjabol kesz) es nehez igy konzultalni, otletelni hogy mi lenne jo, mi mukodne jobban es ne legyen luxus kiepiteni. :D

Új hozzászólás Aktív témák