Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FőDudu
veterán
A medence pumpak altalaban nem tudnak emelo magassagot (mert nem buvar szivaattyuk amik emelesre vannak kialakitva).
Igy a kiulo teteejere felrakott megoldas elvi hibas, ha sima medence szivattyuja van.
Azok max 1-1,5m szint kulonbseget tudnak kezelni. Ha a medence melle raknal ilyet, akkor mukodne. Nalam is a kb 6-8 m3/h-s szivattyu a kezbol kitartott csobol kb 120-150 cm magasra nyomja a vizet. Ez ugye almat/kortevel hasonlat, de remelem erted mi a baj a haztetore rakott rendszerrel az alap szivattyu eseten.
-
V.T.
aktív tag
Előtte a gyári nagy szivattyúval sosem sikerült tisztán tartani a medencét pedig oda figyeltünk rá. Így meguntam és ezért vettem ilyet. Amivel nincs is baj mert rendesen szűr de így meg a melegítés az elsődleges problémám most

Bocsi nem privát akart lenni csak mellé nyomtam
-
andrisms
aktív tag
Bypass szettel mehet az elektromos fűtés is.
Én Intex 3kW-os elektromosról váltottam hőszivattyúra.
Most van 1-2 jó árú használt hőszivattyú 90-100 körül, mikor én nézegettem, nagyon nem volt.
Ezek az elektromos fűtések meg 20-25 közt vannak.
Nyilván mérlegelni kell, napelem mellett mehet az elektromos is, ekkora medencére még épp jó lehet. Nekem 3,06oshoz volt.
(Hőszivattyúhoz is kellene a bypass.)
Ui.: Ha pl intex elektromos mellett döntesz, nyugodtan keress meg -
V.T.
aktív tag
Köszönöm a gyors választ. Ilyen van haveromnak a kiülő tetején és sajnos nem működik mindig levegős nem tudja rendesen légteleníteni. Ilyen nem szeretnék én nem tudom hova rakni túl sok helyet foglal illetve úgy van építve a kert hogy vagy a fűre raknám de akkor a robot nem tud dolgozni vagy árnyékba lenne. Ezért gondolkodom az elektromos megoldásban.
-
FőDudu
veterán
Sokan a fekete vizcsobol leraknak 50-100 metert es azon at a nap melegiti.
Kell hozza egy bypass set es akkor a viz fele mehet a medencebe, a tobbi meg lassabb atfolyas mellett a csobe.Ha van feleslegs helyed, akkor ez megoldas lehet.
Valamelyik forumtars emlitette, hogy neki ilyen van - remeljuk ide talal es leirja a szukseges dolgokat.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen szivattyú (VidaXL homokszűrő szivattyú 400 W 11000 l/óra) egy 3,66-os bestway medencével.
Szeretném ha a víz melegebb lenne napelem van így a fogyasztás mondjuk hogy nem számít. Mivel a teljesítménye elég nagy így az elektromos fűtések nem használhatóak az árfolyás miatt ahogy néztem. Milyen megoldás lehetne? Néztem használt hőszivattyút 90 ért de ennyit nem biztos hogy szánnék rá mert ősztől jakuzzit használunk.Köszönöm a segítséget!
-
FőDudu
veterán
A 2-3 centis res az kb semmi egy ekkora felulethez kepest. Kb 1% vagy az ala saccolom.
Nalunk semmi nem hullik bele kivetelkor - mondjuk eleve nincs fa a kornyeken.
Szoval igazabol takaro (ahogy fentebb irtam) es nem a bele hullo dolgok ellen van.Ami elo fordul az szarnyas hangya vagy egyeb rovar - de azok a feluletrol fel tudnak szallni.
A csikos darazs meg akar a viz felszinere is leszall inni, aztan siman felszall.
Letezik kupola szeruen a medencere ranyithato megoldas - ugyanaz a szerkezet mint az auto sator.
Magyar shopban meg nem lattam, de kulfoldrol biztosan beszerezheto.
-
-
FőDudu
veterán
A takarassal szivoknak: szolar folia.
Az akkora mint a medence, nem sullyed el, a tetejere hullott dologkat konnyu leszedni, 1 ember is konnyeden le es felteszi: azaz kevesebb szivas.
Nalunk mivel a medencet nem lehet korbe jarni, igy a szolar folia ami ejszakara szoba johet. 1 ember is konnyeden felteszi, mert kisimul, kozben lehet korbe forgatni a medence tetejen. Tenyleg egyszeru. Felhajitom (a gombocba gyurt foliat), forgatom a medence tetejen a viz felszinen es kisimul.
Nem sullyed el, mert buborekos. Nem 100%-ot takar, marad egy kis csik ahol meg a kosz bele tud menni (kb 203 centis koriv). De jobb, mint ejszaka elvesziteni az egesz klort.
Kb. ugyanugy ved a belehullo dolgok ellen es nincs az a folytonos szivas a felrakas es levetellel.
(viszont max 1 szezont bir ki - ahanyat vettunk azt mindet szetszedte az UV es a klor)
(szezon vegen elporladt)Nalunk hovedo szerepet tolt is betolt.
A medence az ablakom alatt van a kertben, nem jo egy 30 fokos parolgo medence folott nyitott ablakkal aludni.
Ejjel amugy 18 fok szokott nalunk lenni - max 20-22 a nagyobb melegekben mint pl ma ejjel - es ha nincs takarva, akkor megfonek a sajat agyamban.
Takarva nincs holeadas, igy tok jo. (medence nem hul ejjel, en nem izzadok, nem kell klimazni ejjel (ami a 18 fok miatt amugy sem kellene)). Es meg a klor sem megy el.
Csak nyerhetunk a takarassal. -
Dorian
félisten
Gondoltam kipróbálom milyen, ha pelyhesítőt teszek a medencébe. Kell valamire odafigyelni?
Öntsem bele és kész, ennyi?
Nyilván utána jaratom a homokszűrőt, h legalabb 2x átforgassa a vizet. -
Márton
nagyúr
Tehát akkor egy 3.66-os medencéhez 4 m-es takaró? Az a medence széleihez hogy passzol? Valamit még ott is barkácsolni kell, hogy illeszkedjen? Vagy ezek köteles meghúzósak? Esetleg a 3.66-os ponyva alá nem fér egy kisebb labda, ami csak enyhe dőlést ami, ami már elég a vízlefolyáshoz?
-
Hunfiu12
tag
válasz
volandy
üzenetére
Még nem csináltam meg szóval minden csak terv, de kb így fog kinézni: Egy ilyet becsavarok a cső végénél egy T idom egyik végébe. Ezt be lehet állítani hogy hány fok alatt kapcsolja ki a szivattyút, tud olyat is, hogy mondjuk 30 fokra beállítom és akkor bekapcsol de ki már csak 22 nél fog. Van csőre rögzíthető verziója is.
-
Én egy slaggal le szoktam szívni, előtte pedig egy törülközőbe csavarva dobok egy térkő darabot a közepébe.
Lenyomja, a víz mellémegy, a slag csövét is oda dugom, megszívom és leszívja hamar.
Kivéve ha a lyukacsos van, vagy véletlen lyukas mert akkor szépen ki lehet szívni így a medence vizét is.A másik módszer a félbe majd negyedbe hajtás és kiemelés, de akkor 20-30 l vizet kell kiemelni amitől ziher hogy szakad.
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Én a nagy 1 m strand labdát raktam alá meg körbe 2-3 gumimatracot- olyan volt mint 1 kupola és esőben szépen oldalt kifolyt a fölösleg. (tavalyig a 366-on).
-
Valaki árulja már el, h ha veszek egy 427x107-es merev vázas medencét akkor a hozzá csomagolt takaró mi a bánatért nem jó rá sehogy? Én vagyok béna vagy a bestway 2 m2 ilyen ponyván spórol, hogy idegbajt kapjak?
Volt az előző 4 évben 366*100 amit ahhoz adtak, és utóbb vettem épp, de jó volt.
Ez a 427 viszont ha öten fogjuk körbe akkor se jó, kb 1 cm-t nyúl túl.Vegyek egy 488 vagy 527-re valót csak ezért?
-
Márton
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
mármint hova rakod a labdát, a közepére?
ezt most így nem vágom
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
Miért süllyed el mindig a medence takaróm?
Régen nem süllyedt el. Most a vihar is rátett, de alapvetően szép időben is lesüllyed.
-
volandy
senior tag
válasz
Hunfiu12
üzenetére
"termosztáttal, hogy csak addig menjen a szivattyú amég meleg a víz a csőbe."
Ezt hogy oldod meg? Milyen termosztát kell hozzá? Nekem nem napkollektorhoz kell máshoz. De nálam az a probléma, hogy még nem tudja felfűteni a vizet mert lehűti a szivattyú keringetése. Gondoltam csőtermosztátra. -
Vismajor01
addikt
9.5 méteren 5 centi szint különbség mennyire durva?
-
csudri
őstag
Bocs, ha kicsit untok már, de megint kérdezek.
A lenti képen még csak a medence mellé vannak dobálva a gépek és egy jó nagy káosz van a sok flexibilis cső miatt. Szeretnék csinálni a jobb oldalra egy tárolót a gépészetnek, az UV sem enné a cuccokat és az eső sem verné.
A kérdés az, hogy a Youtubeon ha rákeresek, hogy ki hogy cseréli a flexibilis csöveket, akkor az esetek 95%-ában fehér PVC csöveket használnak és ragasztják. Ahhoz én tök hülye vagyok, KPE csö fan vagyok és a menetes idomok az én pályám. Van valami technikai oka, hogy inkább a fehéret+ragasztás használnak vagy csak esztétika? Mivel sós vizet használok a medóban így is csinálhatom a csövezést KPE csővel?
-
csudri
őstag
Délután a kölykök már fel is avatták, addigra 30°C-os lett a víz a tegnapi 19°C-ról. Atom ez kis Steinbach.
A puzzle medence alátét viszont egy fos, már bánom, hogy egy forintot is adtam érte. Úgy csuszik az XPS-en, mintha jégen lenne...

-
Hunfiu12
tag
Ez a videó szerintem kb mindent elmond. Nyilván ha te meg akarod tartani az eredeti csatlakozást akkor ne ott vágd ki.
-
Janusz001
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Én lexarom őket,koszt remekül megfogják,mint egy arany mosó, elég onnan porszívózni.
-
Dorian
félisten
válasz
Vismajor01
üzenetére
Mi úgy csináljuk, hogy amikor van benne kb 2-3 centi víz (és nem több!) akkor belemegyek, bentről egyengetem, simítom kézzel-lábbal, a feleségem meg az ellen-oldalról kívülről húzóerőt képvisel.
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Amíg csak pár centi a vízszint belemászol és lábbal tolod ki a széle felé.

-
Vismajor01
addikt
Ezeket a nagy gyurodeseket hogy tudnám kisimitani mit kell rángatni?
-
Janusz001
őstag
Nekem a medence porszívóval, legalábbis ami nekem van, annyi a bajom, hogy a falevelek és nagyobb szennyeződések egész a szivattyú előszűrőjéig eljutnak, azt kell szétszedni, takarítani.
Remélhetőleg ez megoldódik, az újonnan felszerelt medence fölözőhöz adtak porszívó adaptert, alatta elfér a szűrő kosár, ami megfogja ezeket, már csak a csonkot kell összehoznom a porszívó csővel, mert az enyémet nem tudom simán ráhúzni, de hétvégén megoldom.... "fogd meg a söröm" technikával. -
Dorian
félisten
válasz
luciferc
üzenetére
Ha meghallom a klórmérés-szót, már fel is megy a vérnyomásom.
A 3 féle tesztcsíkból 1 méri a klórt, a másik kettő soha nem mutat semmit.
Vettem az obiban tablettás mérőt, PH+Cl-t akartam, PH+ O2-t sikerült (persze kibontás után jöttem rá)
Oké, másnap visszamentem, vettem egy PH+Cl-t, hazamentem, abból meg vki a boltban kilopta a mellé csomagolt tablettákat.
-
Dorian
félisten
válasz
luciferc
üzenetére
Nálam is úgy van, hogy a 7,3-as medencéhez 6,6 m3/h-ás szűrőm (450W-os a teljesítménye, nem is merem megmérni akkor a fogyasztása mekkora lehet
) van és egy kis sóbontóm, aminek napi 7 óra kell, így a szűrő napi 8-at jár. Legalább alaposan átszűri a vizet 
Nálam délelőtt 11-kor indul, este meg takarva van a medence és megtartja a klórt. -
luciferc
őstag
-
Janusz001
őstag
Én kísérleti jelleggel a nyomó ágat ketté osztottam egy bypass szeleppel, egyik ág megy a jet fúvókába direkt a medencébe, másik ág pedig kb. 80m 16 -os lpe csövön keresztül folyik vissza, ez olyan 2-4 fokot emel napsütéstől függően. Szépen csordogál vissza rajta, nyilván nem vízsugár formájában, de ennyi elég.
6m3 -es szivattyú elviszi, nem kellett még egy keringető, ha nem kell a fűtési kör, a szeleppel lezárom. -
luciferc
őstag
Jó az. És teljesen jó ötlet. Nálam ez úgy van, és ennyivel egyszerűbb, hogy lógatós helyett beépítős szkimmer van, plusz ha már vágok, akkor beszereltem egy 38-as csatlakozást is. Ezeket van a homokszűrő meg a sóbontó. A medence eredeti 32-es csatlakozásain meg egy kis HMV keringető szivattyúval a napkollektor paplanok, amihez azért tettem HMV keringetőt, mert felkerült 2 m magasra, de addig a kis fos gyári szűrő vitte.
Hogy őszinte legyek, mindenféle bypassok helyett egy beépítős szkimmerre meg egy 38-as csatlakozásra költenék inkább (már ha a homokszűrőd 38-as) és akkor lenne két független kör. A kis szivattyú annyira keveset fogyaszt, hogy az a kis párhuzamos működés nem érdekes.
Én mondjuk eleve este szűrök és sóbontok, nappal meg fűtök, szóval még párhuzamosság sincs.
-
Hunfiu12
tag
Létezik olyan, hogy fölélőni vízhozammal?
Szerintem tökéletes megoldás. A ki-be ághoz raksz 1-1 T idomot és simán csinálsz még egy kört a kis szivattyúval meg a hőszipkával. Én is így fogom megoldani a tervezett házi napkollektoromat termosztáttal, hogy csak addig menjen a szivattyú amég meleg a víz a csőbe.
-
csudri
őstag
válasz
luciferc
üzenetére
Én lehet picit fölélőttem a homokszűrőt ezzel a 4m3-es teljesítménnyel a 6m3-es medencéhez.
Az mennyire hülye megoldás, hogy ha mondjuk csak fűteni akarom, mert már frankón be van sóbontózva, tiszta, hogy csinálok egy olyan kört a rendszerbe, hogy a gyári fos Intex szűrő kavarja, hogy menjen a hőszivattyú?Azt nem tudom, hogy a skimmerrel mi legyen? Mert ahhoz viszont kellene a power, hogy érjen is valamit, főleg, hogy nekem is a lógatós van, nem a kivágós.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen szivattyúm:
Ez hazsnálható lehet csodazsákkal?
Természetesen nem 0-24 gondolnám, tudom ezek nem arra vannak tervezve, csak napi 1-2 órát.
Ugyanis a homokszűrő a úszkáló darabokat meg az alján levőt nem szűri ki
-
luciferc
őstag
Úgy, ahogy Janusz001 írta kiválóan működik. Napi 1-3-szor (használattól függően, ha le van takarva, akkor azért nem feltétlen kell még kétszeres szűrés sem) átszűrni, közben megy a sóbontó, az klórozza, pH legyen beállítva és kész. Algaölő, pelyhesítő, semmi nem kellett soha. Ha kicsit síkosodna az oldala, akkor megy többet a sóbontó és helyreteszi, mielőtt baj lenne. Nincs uszodaszag, jó a bőrnek. Mi nagyon szeretjük.
De persze a tablettás verzióval sincs baj, ízlések és pofonok. Ott sem feltétlenül kell szerintem algaölő meg pelyhesítő, ha figyelve van a medencére és nem tud eldurvulni valami probléma.
-
Vismajor01
addikt
Nem lesz rés, palló lesz körép építve ami túl nyúl a falon a medence széléig. Ahol a kép készült ott 5 méteres sávban, a medence körül pedig 1 méteres sávban.
Nem lesz télire felszedve, csak letakarva és téliesítve. Ez a másik ami a lesüllyesztés mellett szól, UV nem pusztítja a fóliát oldalról, szétszedni-hajtogatni-tárolni nem kell, így talán több ideig lesz elég
-
Dorian
félisten
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nekem kicsit veszélyesnek tűnik gyerekek számára egy 1,2m mély rés fölött beleugrálni.
És télen mi lesz, ott marad a gödör? -
Janusz001
őstag
Szerintem senki nem irt itt olyat, hogy nem kell szűrés a sóbontóhoz, ph beállítás szintén szükséges a klór megfelelő hatékonyságához. Homokszűrő, sóbontó, megfelelő ph beállítás, más nekem nem kellett tavaly és idén se.
Napi 2x elméletileg elég átszűrni a víz mennyiséget, nálam megy 12 órát, ez jóval több, de nem ennek a költsége fog földhöz vágni. -
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Kisütött a nap, megkésve, de procejt indul.Eddigi macerás, intex-es cucc nem lesz már elővéve. Félmerev acéllemezes cucc kinézve. Tereprendezés, félig, 3/4-ig lesz földbe rakva, készül hozzá terv szerint egy 30-40 cm-es dobogó és annak a szintjáre lesz eresztve a medence.
Gépészet. Hőszivattyús fűtő. Tisztítás. Korpa fejemre, valamikor tanultam vízkezelést, víztisztítást, még államvizsga tétel is volt belőle vagy 10 darab, elvégre ebben a témában van papírom, de azon kívül, hogy az olvastott fogalmak ismerősek, már igencsak hülyének érzem magamat hozzá.
Fő kérdés. Olvasok olyat, hogy rakj be egy méregdrága sóbóntót és semmi más nem kell keringetőn kívül. Ez nekem kicsit gyanus. Igaz ez? Bíznék inkább a pH beállítás, klórszint beállítás, pelyhesítés, homokszűrés technológiai vonalba.
Melyiknek hihetek, mit építsek be?
Másik 2 kérdés: Hőszivattyú teljesítmény méretezésre még csak-csak vállalkozom, de a homoszűrő méretezésre sem emlékszem már. Van ahol napi 5x vízforgatást olvasok, van ahol óránként 1-2 minimum. Mi az igaz.
5x3x1,2, ovlál medence lesz beépítve
Köszönöm

-
Dorian
félisten
válasz
Vismajor01
üzenetére
Csővázas fóliamedence besüllyesztve?
Mi értelme van ennek?
És mi lesz a zsalu és a fólia közti kitöltés, ami felveszi a változó méretű palást alakját és nem cseszi szét, de járható?
Mi lesz ha kilyukad? -
Vismajor01
addikt
Nah mehet a toltes =)
-
-
csudri
őstag
válasz
luciferc
üzenetére
A Steinbach Mini hőszipkához vettem egy bypass szettet is [link] , mert gyorsan kellett valami, nem értem rá magam megcsinálni, de itt áramlási erősséget nem lehet szabályozni, csak igen-nem választásom van.
A szűrő egy Intex 26644 (4m3/h), ez vajon sok egy ilyen kis cuccnak? Ma töltöttem fel a medencét, 19 fokos a víz benne, kb. hány nap lehet, mire a 6m3-ből valami gyerekeknek is kellemes hőfok lesz?A másik kérdés mennyi szűrőlabda kell egy szűrőbe? Nagy baromságot csináltam, ha addig tölöttem labdával, amig homokkal kellene? Nem volt megadva, hogy hány kilő homok benne bele, úgyhogy fingom sincs hány g labda kellene bele.
-
FőDudu
veterán
válasz
Hunfiu12
üzenetére
Na igen. A valamit ero vizhozam valahol 5-6m3/h szintnel kezdodik.
Az alatt valoban nem gyujti ossze a skimmer a szemetet.
Persze akkor meg jon a siras, hogy a sobontonak csak fele annyi lehet az atfolyasa, etc...Szoval ideje eldonteni ki mit akar. Mindent nem igazan lehet osszeparositani. Vagy legalabb nem trivialisan.
-
luciferc
őstag
Amit leírtam, az az én véleményem. Szerintem megalapozott, de ettől még vélemény.
Az emberek azért írnak annyi pozitív értékelést, mert sajnos ilyenek. Olvasgass szöveges értékeléseket, megdöbbentő milyenek az emberek. Leírják, hogy a megvásárolt termék ilyen meg olyan módon nem igazán jó, aztán adnak 5 csillagot. Vagy leírják, hogy nagyon szép, még nem használtuk, biztos jó lesz és 5 csillag (és ez nem elvétve fordul elő). Na ezért. A szöveges véleményeken kívül a többi kevesebbet ér mint egy kiló ázott macskaszar, már elnézést. A szövegesek is csak azért érnek valamit, mert a nyilvánvaló retardáltakat ki lehet szűrni.
Szűrögetett valamit, de össze nem vethető a beépítettel. Amennyi munka volt vele (elmozdul, útban van, stb) és amennyi haszna volt, ha a rászánt időt a medence mellett töltve kézzel kiszedem amit sikerült megfognia, jobban járok.
Ha láttál már ilyet, akkor tudod, hogy ez nem igazán tud hibás lenni, és felrakni se nagyon lehet rosszul. Hidd el, próbáltam mindenféle mélységbe tenni.
Én bánom, hogy nem olvastam utána akkor, egy fillért nem adtam volna érte. Műanyag szemét.
-
Hunfiu12
tag
Hát az én ~3m3/h-s szivattyúmal a bestwayes akasztós annyi tudott, hogy ami a környékén volt azt össze szedte de igazábol nem nagyon maradt benne semmi. Szinte nem is lehet látni hogy ment. Ezek akkor működnek jól, ha a kis tartályában lévő víz lejebb van mint a medence szintje, örvénylik. Maga a konstrukció amúgy egész jó szerintem, érdemes egy harisnyát kívűről ráhúzni a kosárra, úgy minden kis bogarat egyebet megfog. A hullámzás nálam is probléma volt de ezt a kulé kavicsos megoldást lopom.
-
Janusz001
őstag
Nálam teljesen jó volt az intex belógatós, szépen leszedte a bogarakat/leveleket a tetejéről, persze ehhez kell normális szivattyú, egy 1m3 -s medencéhez adott vacakkal nem sokra mész, nálam szinte örvényt szívott a skimmeren belül.
Engem csak idegesített, hogy állandóan útban volt, persze egy 3.66 -os medencében amúgy sincs sok hely. -
luciferc
őstag
válasz
Hunfiu12
üzenetére
Természetesen igaz a boltosnak, gyengülhet az anyag. Csakhogy ez a gyengülés nem éri el azt a mértéket, hogy ott hamarabb legyen gond, mint hogy egyszerűen kinyírja az UV az anyagot és máshol szakad. Szóval egész nyugodtan vágj bele.
A vizet se kell leengedni, ha nem vagy túl lassú. Folyni fog kicsit a csavarozásnál, de ennyi. A kivágás már vízmentes, mivel fel van szerelve a külső rész meg a cső, szóval ott már nem fog kifolyni semmi.
szerk: Én annyit csináltam még, hogy a külső rész ne feszítse az anyagot, hogy a két szomszédos lábra redőny gurtnit kötöttem és azzal tartom gyakorlatilag. Így semmi feszülés nincs, vízszint is magasabb lehet kicsit.
-
Hunfiu12
tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Na igen, ez a másik. Én is nagyon gondolkodok egy ilyenen, de még mindig félek kivágni a medencét. Tegnap a medence boltos srác is azt mondta, hogy nem ajánlja mert ott meggyengül az anyag stb... Mondjuk aki meg megcsinálta annak mindenkinek jó lett, szóval ki tudja. Most egyszer megnézem mit tud a belógatós az új szivattyúval aztán meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vesa