Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Majdnem 24 órája megy a szivattyú és a hőszivattyú de a víz nem ment feljebb 29,5 fokos.
Van ötletetek hogy kellene beállítani az áramlást hogy melegedjen a víz? Gondolkodtam abban is hogy veszek kisebb teljesítményű szivattyút de az akciós elfogyott az Obiban sajnos.Köszönöm a segítséget.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Vettem végül a homokszűrős szivattyú mellé egy bypass szelepet és egy Super Mini 4 hőszivattyút.
A kérdésem az lenne hogy kellene beállítani a szelepeket hogy rendesen melegedjen a víz? A szivattyú 12m3/h-t tud így túl hamar átszalad a melegítőn ez egyértelmű. A folytást ràraktam a hőszivattyú kilépő oldalra. De a kerülő ág is folytva legyen vagy az legyen teljesen nyitva? Mellékelek két képet.
Köszi a segítséget.
[kép]
[kép] -
-
V.T.
aktív tag
Előtte a gyári nagy szivattyúval sosem sikerült tisztán tartani a medencét pedig oda figyeltünk rá. Így meguntam és ezért vettem ilyet. Amivel nincs is baj mert rendesen szűr de így meg a melegítés az elsődleges problémám most
Bocsi nem privát akart lenni csak mellé nyomtam
-
V.T.
aktív tag
Köszönöm a gyors választ. Ilyen van haveromnak a kiülő tetején és sajnos nem működik mindig levegős nem tudja rendesen légteleníteni. Ilyen nem szeretnék én nem tudom hova rakni túl sok helyet foglal illetve úgy van építve a kert hogy vagy a fűre raknám de akkor a robot nem tud dolgozni vagy árnyékba lenne. Ezért gondolkodom az elektromos megoldásban.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen szivattyú (VidaXL homokszűrő szivattyú 400 W 11000 l/óra) egy 3,66-os bestway medencével.
Szeretném ha a víz melegebb lenne napelem van így a fogyasztás mondjuk hogy nem számít. Mivel a teljesítménye elég nagy így az elektromos fűtések nem használhatóak az árfolyás miatt ahogy néztem. Milyen megoldás lehetne? Néztem használt hőszivattyút 90 ért de ennyit nem biztos hogy szánnék rá mert ősztől jakuzzit használunk.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest