Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Moleman
addikt
Nem rozsdatemető, ha félős vagy, lehet alvázvédőzni, nekem az sincs, de nem rohad (lásd #5238).
A 120 lovas ugyanaz a motor, mint a 165 lovas, 4000 alatt ugyanúgy mennek, csak fölötte van butítva szoftveresen. Jó választás, én is azt venném, hosszabb a váltója, kevesebbet fogyaszt. Ha fent gyengének érzed, chiptuninggal bármikor csinálnak belőle 180-at.
-
wwhy
veterán
Srácok, egy kis segítséget kérek: Mazdára váltanék, 3-as, 2015/2016, Skyaktive G120, benzin. főleg hosszúbb távokra használva. Dízelt nem akarok.
Kismilliószor hallottam, hogy minden M rozsdatemető. Tehát: szabad-e venni, mire figyeljek (átvizsgálás persze lesz, ha már addig eljutok), élhető-e ez a 120 ló? Képben van az 1.5 Challange is, 101 lóval, de az nagyon-nagyon vérszegénynek tűnik.
Minden segítséget, tanácsot köszönök
. -
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Gondolom amugy az lehet a klimakompresszor, az zajong.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
A másik, amit észrevettem,hogyha leveszem a lábam a gázról, mondjuk egy szűk utcában és lassan gurulok, akkor is esik le a fordulat, majd picit visszaugrik. Ez szerintem általános lehet a 6-osnál, mert mintha itt is ez lenne, amikor gurul a lámpánál (900 körülről hirtelen felugrik 1200-re, aztán vissza). Nagyon pici fordulatszám megugrásról van szó, észre sem venni, ha nem nézem az órát. Valószínűleg állóhelyzetben is hasonló lehet a videón szereplő kocsi is. Inkább a klímás dolog idegesít, de meg fogom nézetni, bár azok után, ahogy a márkaszervíz bekötötte a nyestriasztót, nem tudom mit várjak tőlük... A New Duett-tel fogom rendesen megcsináltatni a nyestriasztót, hátha esetleg mondanak valami okosat erre is, habár asszem ez nem tartozik feltétlen a tudáskörükbe. Lehet,hogyha rendesen bekötik, meg is szűnik a probléma, mert szerintem előtte nem csinálta (vagy nem vettem észre, habár szerintem elég feltűnő).
Egyébként, ha benyomom a klímát D-ben, akkor a zaj a képen karikázott rész felől jön. Nem tudom ez a motor-e, vagy a mellette lévő alkatrész, ami szintén nem tudom micsoda.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Palesztin994
üzenetére
Érdekes jelenség mindenesetre, azt a nyest riasztót meglesném mennyi a felvétele, alapjáraton.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Palesztin994
üzenetére
Start stop nélkül is csinálja ?
-
#TOTTI
őstag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Érintetlen, új CX-30 is csinálta, 750-ről 550-re lemegy néha, ha állok, de én is klímának tudtam be, igaz rezgés nincs.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Már sokat írtam ide, de azért kezdem azzal,hogy milyen kocsiról kérdeznék...
Szóval 3 hete vettem egy vadiúj mazda 6-ot, most van benne 1500km. Kb 1 hete tűnt fel két dolog, ami vagy azelőtt nem volt, vagycsak nem vettem észre. Az egyik,hogy piroslámpánál, ha a féken állok, a váltó pedig D-ben van, akkor megy egy kis kört a fordulatszámmérő... kb. 900-ról leesik 500 körülre, aztan vissza megy szép lassan. Ilyenkor nagyon minimális rezonanciát érezni a kocsin. A másik, ami szerintem feltűnt volna egyből: ha D-ben vagyok és megy a klíma, akkor egy már eléggé hallható rezonancia van, ami valamit (valószínűleg műanyag alkatrészt) megrezegtet, valószínűleg a motortérben. Ez eléggé észrevehető, ha pl. N-be rakom a váltót, akkor elmúlik. Attól is lehet,hogy ilyenkor az autó ugye elindulna, de a fék megfogja. Bár klíma nélkül ez nincsen. Szerintem ez nem feltétlen okés, nem tudom mi a véleményetek. Ha esetleg valami picit leterheli az akksit (pl.egy fosul bekötött nyestriasztó, ami gyújtás alatt is kéri az áramot) az okozhatja? Ez am. meg lesz csinaltatva, de szerintem attól még nem kéne,hogy ezt csinalja. -
Moleman
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Lehetséges, de egyelőre plugin csak a hosszmotoros CX-60-ban van, nem tudom bele tudják-e szuszakolni a 6-osba, ha elsőkerekes marad. Azóta nagyon hallgatnak, pedig időszerű lenne már egy teljesen új 6-os, közel 10 éve ugyanazt az autót reszelgetik.
Vagy itt is az lesz, mint a Mazda2/Yaris-nál, hogy átcímkéznek egy Toyotát, aztán tessék, hibrid Mazda.

-
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Uyuarasy
üzenetére
Tegnap megint sotetben jottem. Hát en total felreertelmeztem az adaptiv ledet... Most jottem rá, hogy neha, pl lakott teruleten teljesen lekapcsolja, es olyankor a kek jelzofeny sem vilagit, de amugy meg csak az a resze nem vilagit, ami az elotted levore, vagy a szembejovore menne. Mégis jól működik, tetszik!

-
ADAM1337
nagyúr
-
Uyuarasy
tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Nalam erzesre jol mukodik, meg latszik is az uton a fenysav vege, ettol fuggetlenul ket ok miatt sem szoktam hasznalni:
1. nincs lampamoso, a szort feny miatt igy is zavarhat masokat,
2. sokkal lassabb nalam, pl. a kanyarban erkezo autosok egy reszenek segit, ha elobb enk apcsolom le latvanyosan az orszagutit, nagyobb esellyel nem vakitanak el engem sem -
piny
tag
Sziasztok!
2016-os Mazda6 (GH). A gyári kulcsban az elemet simán cserélhetem, nem lesz belőle gond? Ha igen, akkor viszont milyen elem kell bele?

-
törölt tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Pedig gyárilag szar sajnos.
Nekem is néha pl. az út szélén álló ház kinti lámpája miatt lekapcsol... -
Palesztin994
aktív tag
válasz
Moleman
üzenetére
Hát, neken ez a funkció nem működik rendesen. Volt,hogy lekapcsolta, de kaptam a villogast rendesen, mert 10/9x meg se rezzent,hagyta a refit... Ami fura,hogy pl 50-es táblánál, lakott területen fel se kapcsolja, ha benyomom, meg általában ha beérek lakott területre, lekapcsolja. Általában,mert van,hogy simán égve marad... vigyem szervízbe? Az autoban 1100km van, szóval ez vagy ennyit tud, vagy gyárilag szar a funkció,ami mondjuk érdekes lenne.
-
törölt tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Én fejbeverném azt, aki le "igáslovazza" az autómat, ha nekem más a véleményem róla!

Vicces, én hybridet akartam venni, de annyira megtetszett a Mazda6, hogy inkább azt vettem, és szerintem nem is bántam meg, pedig sajnos csak egy aránylag régebbit találtam, ami megfelelt. 2014-es.Hetente 1x átböngészem a jóautók oldalt, de nem találok 6 milláig olyat, amire lecserélném ezt.
-
válasz
agoka07
üzenetére
Szia!
Egy hónapja csináltam egy OFF Abarth 124-en, ami nagyjából egy MX-5 ND ezen leírás alapján: [link]. A nem Mazda releváns lépéseket hagyd ki.
Az előkészület kb. 2 óra. 56.xxxx verzióról indultam, frissítés 70.000.100-ra és Fiat/Abarth moddolás kb. 2 óra, beépítés nekem 9 óra munka volt, de nem csesztem össze semmit.Biztosan van 100%-ban Mazda leírás a neten.
-
Uyuarasy
tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Sajnos a Mazda szerint nem kell cserélni, azért vásárlás után 161 ezer km körül nekiestem (Ravenol ATF FZ olaj, szűrő, teknő), azóta kb. 50 ezret mentünk vele gond nélkül.
-
agoka07
senior tag
Üdv!
Szeretném a Mazda AIO-al elérhetővé tenni az Android Auto-t. Sajnos a 70.00.335-ös verziószámú firmware van rajta. Beszereztem az USB-TTL adaptert is viszont összekapcsolva a putty nem kommunikál vele. Valaki már elvégezte ezt a folyamatot és tudna segíteni?
-
Safranek
aktív tag
-
Moleman
addikt
válasz
nairobi
üzenetére
Én csakis 0W-20-at, amíg nem eszi, felesleges vastagabb, ha meg már eszi, ott komolyabb gond lesz.
A gyári Supra ugyanaz mint a Total 9000, csak más címkével, a márkaszervizekbe is Total hordókban érkezik az olaj. Úgyhogy én jócskán betáraztam Totalból, pont 0W-20 kell az 1.2-es Swiftbe is. -
nairobi
újonc
válasz
Moleman
üzenetére
2013-19 g120-165-ös motorba milyen olajat használsz? 0w-20 vagy 5w-30, gyárit vagy totalt esetleg mást? Lengyel, Cseh fórumokban azt írják a gyári supra túl vékony, és a közvetlen befecskendezés miatt rövid távú használatnál tovább hígulhat.A minőségére (supra, total 9000) is hogy csak egy átlagos olaj. Szóval ki milyen olajat használ, javasol?
-
Moleman
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
6 évesen már lehet az enyémet is cserélték volna, de az 5 év garancia lejárta után már nem vittem márkaszervizbe.
Ezek miatt a márkaszervizes tapasztalatok miatt már újabb autót se hordanék márkaszervizbe, inkább bukjam a garanciát, de legyen olcsóbb és legyen kicserélve minden időben.
-
-
Moleman
addikt
Nem viccelek, tényleg vannak olyan gyári Mazda előírások, amiben nincs benne a fékfolyadék. És az enyémet biztosan az alapján szervizelték, megvan az összes számla 2013 óta, soha nem cserélték. Én cseréltem benne először tavaly...
Az előző kocsimmal ugyanez történt, a Nissan se szeretett fékfolyadékot cserélni, 9 évesen az Alpokból lefelé forrt el.

-
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Mert a gyártók szerint egy autónak az élettartama nagyjából 100-150k km, és ezért kívül van az élettartamon a váltóolaj csere...
-
Moleman
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Na a fékfolyadék ritkaság.
A 120k légszűrő kicsit ijesztő, én azt is évente cseréltem, amíg nem cseréltem K&N-re.
Ha 120-nál jóval több van már a váltóolajban, akkor az viszont necces. Az előző kocsimban 160-nál már a manuális váltó is széthullott a "gyári feltöltésű" olaj miatt, a mostaniban 155-nél cseréltem le a gyárit, ennek még nincs baja. -
Moleman
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Márkaszerviz- és országfüggő. Átnéztem nagyon sok service plant, a magyarokban pl soha nincs benne a fékolajcsere, minden szervizkor "csak ránézünk, jóvanazúgy", míg Kanadában 1-2 évente cserélik... A váltóolaj hasonlóan van kezelve, ha magyar az autó, szinte biztos, hogy nem kapott semmit motorolajon (és olajszűrőn) kívül. Meg talán 2 évente légszűrő.
Ha nincs szerencséd, még azt se kapott, egy ismerősöm vett egy 11 éves Nissan Micrát, belenéztem, a 11 éves gyári légszűrő volt benne... A motor hangjából ítélve a motorolaj is valószínű, hogy gyári.

-
Drago86
csendes tag
Sziasztok!
2014-es szedán Mazda 3-ba szeretnék utólag tolatókamerát és -radart rakatni, lehetőleg úgy, hogy ne külön monitort kelljen berakni. Tudtok olyan helyet, ahol szakszerűen megcsinálják? Extrán jó lenne, ha nem egy vagyont kellene kifizetni.Bónusz kérdés: Apple Carplayhez tudtommal valamilyen alkatrészt (usb csatlakozót?) cserélni kell, de úgy is csak vezetékkel fog működni. Vezeték nélküli megoldásról tud valaki?
Köszi! -
törölt tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Sokan sokfélét mondanak, az a legjobb, amikor azt hallom, hogy "abbannemkellcserélni".
Mostanában már szerencsére inkább ezt olvasni mindenhol:
"Általában 60 és 120 ezer km között, vagy öt év a jellemző gyári csereperiódus."
Én 90k-nál cseréltettem.
-
hülyegyerek
addikt
Üdv. Automata váltónál van gyári olajcsere periódus ?
-
válasz
Palesztin994
üzenetére
a sózott osztrák alpokban biztos jobban rozsdásodik, mint egy fűtött pesti garázsban
-
törölt tag
válasz
Moleman
üzenetére
Hasonlóra gondoltam az előzővel.
Sok laikus rozsdát lát BÁRHOL, akkor annak az autónak vége.
Pedig tényleg sok helyen teljesen természetes a rozsdás FELÜLET.
No meg azon is kiakadok tényleg, hogy esőben hazaérek, tárcsák másnapra rozsdásak lesznek, valaki ránéz, és fúúú ez milyen rozsdás autó!
-
Moleman
addikt
válasz
Palesztin994
üzenetére
Kíváncsi lennék mit ért az alatt, hogy tiszta rozsda lett.
Nem ment vele és berozsdált a féktárcsa? 
Lehet, hogy valakinek ez is tiszta rozsda, de engem nem zavar, hogy nem fényes a kipufogó, a kerékagy és a féknyereg. Na jó, a lengőkar már kicsit csúnya, de 5-6 év még biztos benne van.
A kipufogón és a futóműelemeken kívül rozsdának nyoma sincs, nekem ennyi a lényeg. -
törölt tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Nekem is mesélte egy ismerősöm, akinek a nővére hallotta valakitől, akinek az apukájának az apukája....
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Egy ismerősöm most riogatott ismét a rozsdával... Azt mondta,hogy most látta, hogy az egyik ismerőse, új, 10 ezer km-es CX5-öse tiszta rozsda lett. Ez egyedi, ritka eset? Azt hittem már kinőtték ezt... Igaz, hogy nem sokára viszem alváz- és üregvédelemre (most van a kocsiban 350km) , de akkor is aggasztó,amit mondott.

-
törölt tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Persze ha nincs jól beállítva a szembejövő lámpája, vagy nagyon matt a búrája, és nem világít rendesen, akkor aránylag későn kapcsolja le az automatika a refidet.
-
válasz
Palesztin994
üzenetére
Elvileg AUTO módban kell legyen és simán előre kell nyomd a kart, refi pozícióba. Ezután le kéne kapcsolja ha utolérsz valakit vagy ha jönnek szemből. [link]
-
Moleman
addikt
válasz
Palesztin994
üzenetére
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
1 hete hoztam el a 6-os mazdamat. Tegnap vezettem először sötétben. 2 kérdésem volna. Az egyik, hogy lehet-e állítani a fényszórók magasságán (bár asszem jó helyzetben vannak, de azért érdekel). A másik, hogy az adaptív fényszórók ugye követik a kanyart. Olyat is tud, hogy a távolságit le és fel kapcsolgatja, ha jönnek szembe? Tegnap úgy tűnt,hogy nem nagyon kapcsolja le, ha jönnek szembe, igaz,hogy hamar lekaptam, nehogy kiégessem a szembejövő retináját. :D
Az infotainmentben találtam beállításokat rá, de ezeket pont nem. Úgy tudom,hogy tudja ezt is a kocsi, nekem a fullos takumi plus van. -
Moleman
addikt
Az enyém 165-ös, azt nem bántottam, de ha 120-145-ösöm lenne, azt már megcsipszeltem volna.

#5224 sutszi
Nekem pont ezek a legszimpatikusabbak, 14-16%-kal hosszabb a hatosuk, autópályán annyival kevesebbet forognak. Csendesebb és kevesebbet is fogyaszt.Amúgy az is lehet, hogy azért nem jött veled szembe a 145-ös a konfigurátorban, mert mindig Revolution felszereltséget néztél. Régebben legalábbis Attraction volt a legnagyobb, amivel még lehetett rendelni. Az utóbbi években már nem jártam arrafelé szomorkodni.

-
Ja-ja... nekem az okozza a zavart, hogy amikor az utóbbi pár évben... évente 1-2 alkalommal ráfutottam a mazda.hu kalkulátorra... (
szomorkodni ) akkor nem volt 145LE-s opció.Most ránézve...van...hm... pedig esküdni mertem volna.
Viszont ezek után biztos nem választanám.
-
Moleman
addikt
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ugyanaz a motor mind, 120-145-160-165 lóval, csak a gyengébbek elektronikailag butítva vannak 4000 fölött, 4000 alatt tökugyanúgy mennek. A 120 és 145 lovasnak hosszabb a váltója, amiatt is lehet, hogy gyengébbnek érződnek. Átírt motorvezérlővel amúgy mind 180 ló körül lenne.
Az újabb 150 lovas 2.0 kicsit nyomatékosabb már alul, az MX-5 ND 160 lovasa pedig nyomatékszegényebb, cserébe 250-nel tovább forog.
-
Én a te autód nem is értem ezzel a konfigurációval. 145Le-s változatot kb nem is árultak. 120Le és 165Le volta a mainstream...hogy ez most nálad miért van, arra tényleg kíváncsi lennék.
Ne értsd félre, nem mondom, hogy ez okozza a nálad a gyengeséget...de 155Le-s régebbi 6-osra nem volt különösebb panasz. Igaz a az a 2.0 Disi -
Moleman
addikt
Ez jó kis autó, én is szívesen elfogadnám.

3-ason csak 16-os vagy 18-as kerék volt gyárilag, a nagyobb modelleket adták 17-19-cel. A minőség/csendesség szerintem rendben van, a Golf után sem lesz hiányérzeted.
A kokszosodás kevésbé jellemző, mert ezekben gyárilag van olajlecsapató, de ha úgy nyugodtabb vagy, ártani nem árt. Valamennyi lerakódás biztos keletkezik ezeknél is, de még nem foglalkoztam vele (165 ezer km van az enyémben). -
Safranek
aktív tag
Kihívnám az autorevizort , ha minden okés , megvenném , minél előbb. Illetve ha hosszabb távra gondolkodsz , alváz és üregvédelem.
Amúgy normálisak a tulajok , szerintem.
-
törölt tag
Bőr belső, napfénytető. Én kb ennyit látok.
-
enddav
aktív tag
Nézegetem a 2017 utáni faceliftes 3-as benzines mazdákat olyan 6 millióig, de nem ismerem a típust, 2.0 szívó motorjáról jókat olvastam és külsőleg is tetszik. Ez például tetszik: [link]
A Takumi felszereltség miben rosszabb mint a revolution top? A nekem fontos led lámpa és tolató szenzor elől hátul ebben is megtalálható. A 18-as felnitől mondjuk félek azért, magyar utakra max 17-est tudnék elképzelni.
Jelenleg egy 2013-as Golf 7-et hajtok, 1.4 TSI motorral 122 lóerővel. Ahhoz képest belső anyagminőségben és csöndességben hasonló lehet? A közvetlen befecskendezésből adódó kokszosodás ugyanúgy érinti a típust, mint a TSI motorokat? 100-150 ezer km után diószórásos tisztítás ajánlott? -
kisharsany
aktív tag
válasz
KenBlock43
üzenetére
Én 5-ös CW Mazdát (2011 utáni) kerestem sokáig, de totál esélytelen. Egytől-egyig az összesnek az alja egybefüggő rozsda, ránézni is rossz. Maga az autó tökéletes lenne nekem, de ezekkel legfeljebb a következő műszakiig lehet gondolkodni.
Aztán ott volt még néhány példány, ami a kereskedőnél le van kenve fekete trutyival, furcsa mód még nem is poros az alja. Az alatt ugyanúgy rohad minden.
Hétvégén benéztem kíváncsiságból néhány 6-os Mazda alá, azok is vagy frissen lekenve vagy masszívan rozsdásak. -
hülyegyerek
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Ma voltam kipróbálni egy 2 literes fl előttit. Nem tűnt vészesnek a futóműve, a kormányzása egész sportos, a váltója viszont baromi jó volt. Szerintem jó lesz ez nekem.
-
Moleman
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Ja igen, az úgy kicsit unalmas. Én Sopronból Bécsbe, az sem sokkal izgalmasabb, de az A2/A3 csomópontot szeretem, ha épp nincsenek előttem.

Egyenesen gyorsan menni általában nem éri meg, inkább elindulok pár perccel korábban és megúszom 6.5 literes fogyasztással, minthogy 150-nél benyeljen 9-et. -
Moleman
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Én jól tudom magam érezni munkábajárás közben is, mikor fékezés nélkül esek be a belátható kanyarokba/körforgalmakba.
Nem mellesleg a fogyasztásnak is jót tesz, kisebb a lendületvesztés, a fék sem kopik.
De a keskeny eco-gumis Swifttel is móka a bevásárlás, bármennyire is buta a futóműve, a tonna alatti súly garancia a jó viselkedésre.
Igaz, én többnyire Ausztriában vezetek, ott mindenhol jó a burkolat, rossz minőségű magyar utakon még ballonos kerekű SUV-val se nagyon lehet szórakozni. -
-
-
nyepi
tag
Azért ilyen fals infókat ne terjesszünk már, hogy "A korai évjáratoknál mintha valami olajpumpa dologról hallottam volna."
Ha nem ismered a típust, akkor nem kell "tanácsot" adni.A 2.5-es benzinessel nincs ilyen gond. Ott egy dologra kell odafigyelni, az olajfogyasztásra. Ha azt figyeli az ember, akkor nem lesz vele gond. A váltó szintúgy egy megbízható konstrukció.
Futóműbe pedig +1 Moleman kollégának. Nagyon érezhető a szakadt szilent. Nem csak Mazdánál, hanem minden típusnál. Főleg az ilyen egyszerű, Mcpherson futóműnél. (ez sajnos visszalépés Mazdáéknál).
-
Moleman
addikt
Az olajpumpa szerintem csak a dízeleket érinti.
Nekem a CX-5 billegett nagyon (meg teljesen alátekert kerékkel néha koppant parkolás közben), aztán kiderült, hogy majdnem teljesen át voltak szakadva az első lengőkarok szilentjei, érdemes lehet ránézni. Új szilentekkel majdnem teljesen megszűnt a billegés, pedig nagyon tapadós a nyárigumim. Korábban én is gondolkodtam ültetőrugón, de így már elégedett vagyok vele.
-
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Szia! A korai évjáratoknál mintha valami olajpumpa dologról hallottam volna. Váltóról én még rosszat eddig nem hallottam. Most egy 2017-es 2.0 145 lovast hajtok éppen cégesként, ez egy szoftveresen butított 165 lovas, 76.000 km van benne, hibátlan az autó. A kormányon meg a váltógombon van a beltérben egy minimális kopás. Összes probléma vele az 5 év alatt egy garis visszapillantó tükör motor csere volt. Arra készülj, hogy szerintem a futómű nagyon hajós, 10g civicben nem ültem, de tippre is ahhoz képest kevésbé lesz közvetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

T0mBd1gg3R